Kesinlikle katılıyorum sana benim de yeğenim var 7 yaşında kendi çocuğumu da onun kadar severim herhalde diyorum hep. O da bana çok düşkün sen annem gibisin teyze der hep. Oyy yerim onu ben çok özledim yaaateyze olması çok güzel birşey ben teyzesinin olmasını çok isterdim yavrukuşumunteyze farklı kim ne derse desin anne yarısı diye boşuna denmiyor
Hayırlı olsun güzelim yeni işin sana mutluluk ve şans getirsin inşallah. Ay o miniğin tepik atan bacaklarını yerim benKIZLARRRR GÜNAYDINNNNNNNNNN
Dün erken çıktım işten,yazılarınız almış başını gitmiş,listeler bile yapılmış.
Benim dün biraz canım sıkkındı işle ilgili, belki çoğunuz denk gelmiştir yazılarıma.
Şu an çalıştığım yeri bırakıyorum dün netleşti,dün de iş görüşmem vardı zaten ona gittim,
istediğim gibi oldu herşey,inşallah bebişim için hayırlı olan böylesidir.Haftaya yeni işime geçeceğim.
Bakalım artık herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin Allah'ım.
Bu arada çoktan beri hissetmek istediğim tepikler iş görüşmemde geldi kızımdan,
konuşurken ufak ufak bişeyler hissettim,iş görüşürken bile o an çok duygulandım sanki bana destek veriyordu,
allahtan ağlamadım konuşurken.
Kızlar aşı hakkında benim doktorum hiçbirşey söylemedi sağlık ocağına da hiç gitmediğim için mi bilmem beni aramadılar çoğunuzu aramışlarbana neden doktorum bilgi vermedi merak ettim
Hayırlı olsun canım gözün aydınkızlaaaaaaaaar dün doktora gittik üçlü test için kan verdikk veeeeee bir kızımızzzzzzz olacğını örendikk çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:))
bana da doktor hicbisey soylemedi canim endiselenme, hatta doktordan once saglik ocagina
gitmem ragmen sormayi unuttum bende. Zaten her doktor pek onemsemiyo,cunku artik
dogumhaneler cok steril. Benim bebegi olan bircok arkadasimin haberi bile yok.
Sanirim bilen yaptiriyo gibi bir durum:)
Hayırlı olsun canım kızlar atak yaptı valla.selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))
buyrun kızlar takip listemiz :
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/476616-2012-mayis-annelerinin-takip-listesi.html
Bakalım kızlar mı daha kıymetli olacak yoksa erkekler mi
(Bu arada kızlar istemeyerekte olsa ilk haftalarda listeye yazılıp sonra kendilerinden hiç haber alamadığımız arkadaşların bazılarını silmek zorunda kalıyorum liste çoğaldıkca.Çünkü 50.000 karakterden fazlasını kabul etmiyor maalesef forum.)
Hadi gözün aydın canım.
Niyemiş ooo
Bu durumda erkek anneleri şansız mı olmuş oluyooor
Kızlar aşı hakkında benim doktorum hiçbirşey söylemedi sağlık ocağına da hiç gitmediğim için mi bilmem beni aramadılar çoğunuzu aramışlarbana neden doktorum bilgi vermedi merak ettim
yarın 1 e randevu aldım oğlumu görücem sonunda yarın bide 4lü test için kan vercem inş herşey güzel çıkar
bide ben artık hissediyorum oğlumu hemde çok net genelde akşamları yemekten sonra düz yatıorum parmaklarımla tık tık yapıorum sıpam içerden tepki veriyo
kızlar tetanoz aşısı benimde ayın 26da bana önceden gün verdiler 20. veya 21. hafta ilk doz dediler gün almayıp haftası gelen arkadaşlar bence gidin sağlık ocağına hatırlatın hatta benim önceden aşı kağıdı verdiler elime kaşeli, hıı bide kalp atışını dinlicez nasipse cep tel alsammı acaba sesi:26:
beni de aramadılar şirkettekilerden duyup kendim gittim gebelik bildirimi yaptım
önce evine en yakın aile hekimliğine gidip yanında ebe olan bir doktora kaydoluyorsun onlar sana istediğin gün gel ya da şu gün gel diyor
ilk aşıdan sonra kart veriyor takip ediyorsun
endişelenme beni de aramadılar doktorumd a bişi demedi sora sora kendim buldum zorla aşımı oldum :)
cnm hamileligini bildirmen lazım aile hekimligine kayıt yapıyor ve ona göre gün verip çagırıyorlar bnce git
benim kulaklarımdan gitmiyor o ses
arada benimki GÜPP GÜPP GÜPP
onunki daha çıstak çıstak disko dansı gibi hareketli =)
selam güzel anneler çok sık giremiyorum.. son haberleri yazayım..
1 hafta önce detaylı ultrasona girdim yarım saat kesin sürer diye düşünmüştüm 5dk bile sürmedi çok şaşırdım.. . özel hastanede yaptırdık baştan savma olduğuna inanmıyorum ama garip geldi yine de bu kadar kısa sürede neresine bakabilir ki..
sonracığıma 5 gün önceydi sanırım sağlık ocağından aradılar sabah .tetanoz aşınız var dediler gittim vuruldum. çoook şükür bir gece bile sürmedi ağrısı çok az hissettim. sonrasında ne uyuşukluk ne acı. sadece şişti vurulan yer ama hiçbirşey olmadı. aşıdan korkup gitmemezlik yapmayın sakın.
ayrıca sağlık ocağından anneler için olan aşı kartından verdiler.. bebişimin kalbini dinlettiler. pata pata pata pata çok tatlı bir sessss :))
oğşuşum hareket ederken güm güm vuruyor annesine. Allahım hepimize sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize.
öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?