2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.bizde cuma günü öğrendik cinsiyetimizi .oğlumuz olacak inş.
şimdiden bişeyler bakıyorum zaten cinsiyetini öğrenmeyi bikliyordum.
ama hep kızlara göre şeyler var ve çok güzeller onlardada aklım kalmıyo değil
ama inş. bizde kendimize göre ciciler bulucaz.herkeze iyi günler

teyze olması çok güzel birşey ben teyzesinin olmasını çok isterdim yavrukuşumun teyze farklı kim ne derse desin anne yarısı diye boşuna denmiyor
Kesinlikle katılıyorum sana benim de yeğenim var 7 yaşında kendi çocuğumu da onun kadar severim herhalde diyorum hep. O da bana çok düşkün sen annem gibisin teyze der hep. Oyy yerim onu ben çok özledim yaaa

Kızlar aşı hakkında benim doktorum hiçbirşey söylemedi sağlık ocağına da hiç gitmediğim için mi bilmem beni aramadılar çoğunuzu aramışlar bana neden doktorum bilgi vermedi merak ettim

Hayırlı olsun güzelim yeni işin sana mutluluk ve şans getirsin inşallah. Ay o miniğin tepik atan bacaklarını yerim ben

Kızlar aşı hakkında benim doktorum hiçbirşey söylemedi sağlık ocağına da hiç gitmediğim için mi bilmem beni aramadılar çoğunuzu aramışlar bana neden doktorum bilgi vermedi merak ettim

Bana da doktor hicbisey soylemedi canim endiselenme, hatta doktordan once saglik ocagina
gitmem ragmen sormayi unuttum bende. Zaten her doktor pek onemsemiyo,cunku artik
dogumhaneler cok steril. Benim bebegi olan bircok arkadasimin haberi bile yok.

Sanirim bilen yaptiriyo gibi bir durum:)

o zaman iki hafta sonraki randevumda bebeği görüp soracağım soruları unutmasam aşı işini de sorarım :)

benide ekleer misin canım girdim oraya bilgileri?

Hadi gözün aydın canım.

Niyemiş ooo
Bu durumda erkek anneleri şansız mı olmuş oluyooor

yok cnm yaa:)
ben böle çok inanıodum ilk çocuğu kız olan anne şanslıdır derdii annem o aklıma geldi bide çok isteyince kzıı adı bile hazırdıı gökçeeee' m benim
siz de şanlısınız güzel kızlarımıza yakışıklı damatlar yaptınızz :)

sevgili mayıs teyzeleri oğluşumla biz geldik inşallah herkes iyidir.bazı arkadaşların cinsiyetleri belli olmuş gözünüz aydın
esrayhan canım geçmiş olsun, aynı şeyleri bende yaşıyorum hele pazar günü, yanında başağrısı ve mide bulantısı da eklendi hemen anladım tansiyonum düştüğünü, ölçtük 9,5 -5,2 çıktı zor kendime geldim hele ensedeki damar atması ve çarpıntı çok kötü oluyor insan neyse yükselmesinden iyidir yükselmesi tehlike yaratıyor bunada şükür.
kızlar tetanoz aşısı benimde ayın 26da bana önceden gün verdiler 20. veya 21. hafta ilk doz dediler gün almayıp haftası gelen arkadaşlar bence gidin sağlık ocağına hatırlatın hatta benim önceden aşı kağıdı verdiler elime kaşeli, hıı bide kalp atışını dinlicez nasipse cep tel alsammı acaba sesi:26:

beni de aramadılar şirkettekilerden duyup kendim gittim gebelik bildirimi yaptım

önce evine en yakın aile hekimliğine gidip yanında ebe olan bir doktora kaydoluyorsun onlar sana istediğin gün gel ya da şu gün gel diyor

ilk aşıdan sonra kart veriyor takip ediyorsun

endişelenme beni de aramadılar doktorumd a bişi demedi sora sora kendim buldum zorla aşımı oldum :)

hadi inşallah güzel haberlerle dönersin

ben bugün detaylıya girecektim şu da var bu da var diye diye salmadılar resmen ve yetişemedim randevuya
1ay olcak oğlumu görmeyeli bütün gece dua ettim sabah ezanında kalktım dua ettim sabah hoplaya zıplaya geldim işe ama göremedim kuzumu
şimdi cumaya kadar beklemek zorundayım üstelik randevu tam cuma saatine denk geldi o saatlerde işt bile olsam abdwest alıp okumayı isterdim ama yapacak birşey yok

nasıl sevdirdi kendini de daha görmeden özlüyorum yaa bi de kokmaya mırıl mırıl konuşmaya başlayınca napıcaz kim bilir

cnm hamileligini bildirmen lazım aile hekimligine kayıt yapıyor ve ona göre gün verip çagırıyorlar bnce git

benim kulaklarımdan gitmiyor o ses
arada benimki GÜPP GÜPP GÜPP
onunki daha çıstak çıstak disko dansı gibi hareketli =)

cnm hamileligini bildirmen lazım aile hekimligine kayıt yapıyor ve ona göre gün verip çagırıyorlar bnce git

sağolun kızlar içim rahatladı :) doktora gittikten sonra gidip sağlık ocağındada kayıt yaptırırım :)

ilkim81
mutluyummmmmm
kelebeklerim0407
zeynepYUS
TuRuNCu
shadow34
esrayhan

Teşekkürler canlarım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Biraz önce bir arkadaşımın doğum haberini aldım ve çok mutlu oldum duygulandımm bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorummmm

selam güzel anneler çok sık giremiyorum.. son haberleri yazayım..

1 hafta önce detaylı ultrasona girdim yarım saat kesin sürer diye düşünmüştüm 5dk bile sürmedi çok şaşırdım.. . özel hastanede yaptırdık baştan savma olduğuna inanmıyorum ama garip geldi yine de bu kadar kısa sürede neresine bakabilir ki..
sonracığıma 5 gün önceydi sanırım sağlık ocağından aradılar sabah .tetanoz aşınız var dediler gittim vuruldum. çoook şükür bir gece bile sürmedi ağrısı çok az hissettim. sonrasında ne uyuşukluk ne acı. sadece şişti vurulan yer ama hiçbirşey olmadı. aşıdan korkup gitmemezlik yapmayın sakın.
ayrıca sağlık ocağından anneler için olan aşı kartından verdiler.. bebişimin kalbini dinlettiler. pata pata pata pata çok tatlı bir sessss :))
oğşuşum hareket ederken güm güm vuruyor annesine. Allahım hepimize sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize.
öptüm hepiniziii

cnm ne güzel benim kolum cok agrıyor dün vuruldum gece uyuyamadım vurulurken bişey yoktu ne yanma ne acı sonrasında oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…