canım benim ilk önce gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmam lazım, çalışırkende nasıl giderim bilmiyorum,doktor randevularımı hep akşama alıyorum,sorun olmasın diye....kaydıda diyorum acaba eşime sölesemde omu gidip yaptırsa...saglık ocagından cagırmaları lazım ama bilmiyorum cnm sen saglık ocagına ugra istersen kalp atısını duydum dinlersin sende heyecanlandım arada giderik:)))
sağol canım ya sanada geçmiş olsun, ben hamilelik dışındada butür şeyler yaşardım ama genelde yükselirdi,,,bu seferde yükseldi zannettim ama düşmüş, kötü bişey ya inleye inleye zor uyudum, bide birdenbire neden düşer anlamadım, yemekte yemiştim hemde baya okkalı,,,sevgili mayıs teyzeleri oğluşumla biz geldik inşallah herkes iyidir.bazı arkadaşların cinsiyetleri belli olmuş gözünüz aydın
esrayhan canım geçmiş olsun, aynı şeyleri bende yaşıyorum hele pazar günü, yanında başağrısı ve mide bulantısı da eklendi hemen anladım tansiyonum düştüğünü, ölçtük 9,5 -5,2 çıktı zor kendime geldim hele ensedeki damar atması ve çarpıntı çok kötü oluyor insan neyse yükselmesinden iyidir yükselmesi tehlike yaratıyor bunada şükür.
kızlar tetanoz aşısı benimde ayın 26da bana önceden gün verdiler 20. veya 21. hafta ilk doz dediler gün almayıp haftası gelen arkadaşlar bence gidin sağlık ocağına hatırlatın hatta benim önceden aşı kağıdı verdiler elime kaşeli, hıı bide kalp atışını dinlicez nasipse cep tel alsammı acaba sesi:26:
Kızlar balon gibi şişiyorum
19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.
canım benim ilk önce gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmam lazım, çalışırkende nasıl giderim bilmiyorum,doktor randevularımı hep akşama alıyorum,sorun olmasın diye....kaydıda diyorum acaba eşime sölesemde omu gidip yaptırsa...
sağol canım ya sanada geçmiş olsun, ben hamilelik dışındada butür şeyler yaşardım ama genelde yükselirdi,,,bu seferde yükseldi zannettim ama düşmüş, kötü bişey ya inleye inleye zor uyudum, bide birdenbire neden düşer anlamadım, yemekte yemiştim hemde baya okkalı,,,
kızlar balon gibi şişiyorum
19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.
canım benim ilk önce gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmam lazım, çalışırkende nasıl giderim bilmiyorum,doktor randevularımı hep akşama alıyorum,sorun olmasın diye....kaydıda diyorum acaba eşime sölesemde omu gidip yaptırsa...
cnm senin gitmen lazım çünkü sana sorular sorup idrar testide yapıyolar tansiyon bakıyolar hepsini kaydediyor gebe takip belgene hayatım
cnm senin gitmen lazım çünkü sana sorular sorup idrar testide yapıyolar tansiyon bakıyolar hepsini kaydediyor gebe takip belgene hayatım
doğru diyorsun gebe takip belgesi var ama soruları aşı olmaya gittiğinde de cevaplayabilir gebelik kaydı ve aile hekimi seçmek işin eş yetiyo diye biliyorum ben eşimin adına yaptırdım mesela
Hoşgeldin canım,mutluyummmm vardı bir de mutlu annemiz olsunHerkese merhaba guzel anneler ve bebisler,
1345 sayfayi bastan beri takip edip,,is yogunlugundan yeni yazabiliyorum.
Endiseleri, kaygilari sizlerle ayni olan ben de insallah 2012 mayis annesi olacagim.
Gebeligin basindan beri 3 doktor degistirip, 2 ayri doktor teyidiyle nasipse kizimizin
geldigini ogrendik:) Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bundan sonra daha aktif yazip,ogrendiklerimi sizlerle paylasmayi istiyorum.
Cunku basindan beri sizleri okurken cok sey ogrendim:)
sevgiler...
Canım o da olabilir ama genel bir kırgınlık yapıyor zaten aşı her tarafın dövülmüş gibi olmuştu bende ,aşıdandır benceya da cnm ben hasta oluyorum bu aralar olmak istemiyorum ablam dogurcak Allahın izniyle :)))
Gözünaydın canım,hadi kızlar geçelim erkeklerimerhaba kızlar.bizde cuma günü öğrendik cinsiyetimizi .oğlumuz olacak inş.
şimdiden bişeyler bakıyorum zaten cinsiyetini öğrenmeyi bikliyordum.
ama hep kızlara göre şeyler var ve çok güzeller onlardada aklım kalmıyo değil
ama inş. bizde kendimize göre ciciler bulucaz.herkeze iyi günler
Çok sağol canım,valla bi alsam kucağıma o bacaklara ben neler yaparım daHayırlı olsun güzelim yeni işin sana mutluluk ve şans getirsin inşallah. Ay o miniğin tepik atan bacaklarını yerim ben
Ben de kızımın adını Damla koyacağım teyzesiselam kızlar bende şaker tarama yaptırdım iyi çıktı şükür. yarın detaylı ultrason olacam yaptıran varmı kaç dakka sürüyo ayrıca bende tetanoz aşısı oldum bir ay sonra ikinci doz verilecek şükür çok ağrım olmadı kalp atışlarını dinlemediler hiçde bahsetmediler bende dinlemiyorlar die sormadım
doğru diyorsun gebe takip belgesi var ama soruları aşı olmaya gittiğinde de cevaplayabilir gebelik kaydı ve aile hekimi seçmek işin eş yetiyo diye biliyorum ben eşimin adına yaptırdım mesela
dogrudur cnm ben bilmiyorum ama yapılan seyler kişisel die dedim dedigin gibi önce kayıt olsunda tahlile falan gider sonra:)))
Hoşgeldin canım,mutluyummmm vardı bir de mutlu annemiz olsun
Canım o da olabilir ama genel bir kırgınlık yapıyor zaten aşı her tarafın dövülmüş gibi olmuştu bende ,aşıdandır bence
Gözünaydın canım,hadi kızlar geçelim erkekleri
Çok sağol canım,valla bi alsam kucağıma o bacaklara ben neler yaparım da
Ben de kızımın adını Damla koyacağım teyzesi
saol cnm benim gercekten kırgınım tam anlatmıssın halimi tskederm
mutluyummm +mutlusunnn + mutlu :)
aynen cnmm sureklı ızın almak istemedıgımden eşime dedım esımde gıttı kaydettırdi benı gecen hafta aşı için gelmesı gerekıo demısss onlardaa
evet evet kızlar sadece kayıttan bahsediyorum şimdilik, sonra onlar çağırınca giderim tabi, ama ilk kaydı eşimle açarlar diye düşünüyorum, bakalım görcez...dogrudur cnm ben bilmiyorum ama yapılan seyler kişisel die dedim dedigin gibi önce kayıt olsunda tahlile falan gider sonra:)))
canım bende müsli aldım hatta markette kararsız kaldım,nesfitmi müslimi diye ,nesfit süper onu kullandım ama müsliyi hiç kullanmadım...aldıktan sonra içeriğine bakınca farkettim,bizim için sağlıklı olan müsliymiş, çünkü içinde tahıl var nesfit ise mısır gevreği...tadı çok güzel değil ama napalım...sende nestlenin müslisini mi aldın???cnmm bende sabah ve öğlen ekmek yemıyorum ama aksamları ekmeksız doymam ımkansızz yıyorumm bende sabahlarrıı sımıtt pogaca olayını bıraktım müslii yıyomm gayette güzel tok tutuyoo vallaa toplamda 5kılo aldım ama hala iştahım açıkk iştahımm kaçsa bıraz keşkeee
Bütün anneler mutlu olsun hiçbirimiz üzülmeyelim,allah hepimizin gönlüne göre versin canım.Hepimiz mutluyuz diyebilelim bu maratonun sonunda bebişlerimizi sağıkla kucaklarımıza aldıklarımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?