2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saglık ocagından cagırmaları lazım ama bilmiyorum cnm sen saglık ocagına ugra istersen kalp atısını duydum dinlersin sende heyecanlandım arada giderik:)))
canım benim ilk önce gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmam lazım, çalışırkende nasıl giderim bilmiyorum,doktor randevularımı hep akşama alıyorum,sorun olmasın diye....kaydıda diyorum acaba eşime sölesemde omu gidip yaptırsa...
sağol canım ya sanada geçmiş olsun, ben hamilelik dışındada butür şeyler yaşardım ama genelde yükselirdi,,,bu seferde yükseldi zannettim ama düşmüş, kötü bişey ya inleye inleye zor uyudum, bide birdenbire neden düşer anlamadım, yemekte yemiştim hemde baya okkalı,,,

Kızlar balon gibi şişiyorum

19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.

19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.

ben gündüz hiç ekmek yemiyorum,sabahlarıda kahvaltı edemediğim için simit tost falan yerdim onuda kestim,müsliye başladım daha sağlıklı diye, akşamları yiyorum birtek ekmeği oda tam tahıllı,,,3,5 kg falan aldım tabi aralarda süt yoğurt meyve ceviz fındık derken zaten yemeğ çok acıkmıyo insan...

aynen cnmm sureklı ızın almak istemedıgımden eşime dedım esımde gıttı kaydettırdi benı gecen hafta aşı için gelmesı gerekıo demısss onlardaa

cnm ben pek ekmek yemiyorum onun dışında iştahım çok açık
ekmek, pilav, makarna vb çok tüketmiyoruz genelde köfte sebze yemeği baklagiller fln...

eskiden pilavı bile ekmekle yerdim nerdeyse ama iştahım baya açık olunca kestim açıkcası çok da aramıyorum

doymadığını hissettiğin zaman süt iç meyve ye hem bebeğine ekmekten daha faydalı

cnmm bende sabah ve öğlen ekmek yemıyorum ama aksamları ekmeksız doymam ımkansızz yıyorumm bende sabahlarrıı sımıtt pogaca olayını bıraktım müslii yıyomm gayette güzel tok tutuyoo vallaa toplamda 5kılo aldım ama hala iştahım açıkk iştahımm kaçsa bıraz keşkeee

selam kızlar bende şaker tarama yaptırdım iyi çıktı şükür. yarın detaylı ultrason olacam yaptıran varmı kaç dakka sürüyo ayrıca bende tetanoz aşısı oldum bir ay sonra ikinci doz verilecek şükür çok ağrım olmadı kalp atışlarını dinlemediler hiçde bahsetmediler bende dinlemiyorlar die sormadım

Hoşgeldin canım,mutluyummmm vardı bir de mutlu annemiz olsun
ya da cnm ben hasta oluyorum bu aralar olmak istemiyorum ablam dogurcak Allahın izniyle :)))
Canım o da olabilir ama genel bir kırgınlık yapıyor zaten aşı her tarafın dövülmüş gibi olmuştu bende ,aşıdandır bence
Gözünaydın canım,hadi kızlar geçelim erkekleri
Hayırlı olsun güzelim yeni işin sana mutluluk ve şans getirsin inşallah. Ay o miniğin tepik atan bacaklarını yerim ben
Çok sağol canım,valla bi alsam kucağıma o bacaklara ben neler yaparım da
Ben de kızımın adını Damla koyacağım teyzesi

saol cnm benim gercekten kırgınım tam anlatmıssın halimi tskederm

aynen cnmm sureklı ızın almak istemedıgımden eşime dedım esımde gıttı kaydettırdi benı gecen hafta aşı için gelmesı gerekıo demısss onlardaa

Bütün anneler mutlu olsun hiçbirimiz üzülmeyelim,allah hepimizin gönlüne göre versin canım.Hepimiz mutluyuz diyebilelim bu maratonun sonunda bebişlerimizi sağıkla kucaklarımıza aldıklarımızda.

Insallah canim, o kadar icten katiliyorumki soylediklerine; bu cok ciddi,
heyecanli ve sabir gerektiren bir maraton. Allah hepimizin sabrini selamete
cikarsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…