2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bende bulantı yok henüz, olacak mı bilmiyorum, ama HAMİLELİKTE MİDE BULANTISI VE KUSMA YOLUYLA VÜCUT TOKSİNLERİ BEBEKTEN UZAKLAŞTIRIYOR VE ANNEYİ DE TOKSİNLERDEN ARINDIRIYORMUŞ. Doğal şeyler yemeye özen gösterin, katkılı ambalajlı ürünleri yememeye çalışın. Biraz vücudumuza güven duyalım! Sonuçta Allah mükemmel bir mekanizma vermiş, ne yapıyorsa bizim faydamıza!

aaaa gercekten dogumlari tatile cikacaklari zamana gore onceden ayarliyorlar mi? dogrudur, aslinda turkiyede doktor tarafindan zorunlu sezeryan olmalisin denen kadinlar giciklik olsun diye bayram gunu dogurmak istesinler :)))))

benim de bulantim var ama daha cikarmadim elh.
bi de aburcubur ya da disardan hazir yiyince daha kotu oluyorum evde surekli yemek bulunduruyorum ki bulantim olmasin diye ise yariyor

yaa benim 1-2 mayıs da olabilir emin değilim yaa :44: sata göre nisan ama usgye göre mayıs bakalım bebiş kendi seçecek hangisini isterse

evet canım sende arada kaldın tabi mayıs olma ihtimali daha çok bence ama hiç belli olmaz tabi birde bakmışsın erken sancın başlar fln neyse hayırlı doğumlar inşallah canım

CANIM 4 . 5. AYDAN SONRA KAYBOLUYORMUŞŞ..zaten hamileliğin en guel zamanları.4,5,6,7. aylarmışş..sobra yine başlıcak sıkıntılar ..ama olsunn dediğin gibi sağlıcakla alalım kucağımızada ..bunlar geçecek olan rahatsızlıklar...

Arkadaşlar hurmayı son ayda yediğimde faydalı dedik..
İş yerimde bir tanıdık ilk aylarda hurma düşük tehlikesi dedi.. ne kadar doğru acaba ?

bekliycez o zaman 5. aya kadar napalım.Allahım hepimize hayırlı doğumlaar sağlıklı bebikler nasip etsin.olmayanlara da en kısa sürede versin inş rabbim.Amin...

masallah topicimiz hareketlendi hic bu kadar kalabalik gormemistim,biz bebisile cekirdek citliyoz biraz sonra kestirecegiz biraz,agirlik basti

Arkadaşlar hurmayı son ayda yediğimde faydalı dedik..
İş yerimde bir tanıdık ilk aylarda hurma düşük tehlikesi dedi.. ne kadar doğru acaba ?

Sabahları aç karna, günde 7 tane Acve hurması... Bunda hiç bir tehlike yok, ama son ay doğumun kolay olması için bol bol hurma yemek çok iyi.
DOĞAL DOĞUM HİKAYELERİ « helalderman Burayı okumanızı tavsiye ederim, 42 haftalık doğum hikayesi arkadaşıma ait.

herkese merhaba, bende 7+5 haftalık hamileyim, doğumum şimdilik mayıs başı gibi görünüyor, ama nisan sonu da olabilir. Herkesin bebeği hayırlı olsun ...

Maalesef bizde doğuma bu kadar saygı var. Bayramda sezaryene de birşey bulurlar kesin :)))

Gördüğün gibi aburcubur, hazır yiyecek bedenin istemiyor, bu hamilelik sürecinde özellikle. Benim canım sabahları meyve istiyor, dolduruyorum bir tabak mis gibi yiyorum. Bir de ben 1-2 yıldır katkılı yiyecek yememeye özen gösteriyordum zaten. Mesela 2 senedir kola içmiyorum. Tabii çok fazla dikkat edemiyorum, keşke daha doğal şeyler yesem. Hamile oldugumu ögrendigimden beri de kahve içmiyorum, çayı da inanılmaz açık içiyorum. Faydalı diye de canımızın istemedigi birşeyi yemek doğru değil, çünki vücut aslında neye ihtiyacı varsa ona göre yeme isteği oluşturuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…