canım noldu mayısamı sarktı doğumun:26:
bende de çok uyku var bir de iki gündür kasıklarımda karnımda filan bir ağrı var sizde de var mı:44:
benimde ağrım çok canım özellikle bugün sol tarım karnım ağrıyor bebiş büyüyor mu acaba...
aaaa gercekten dogumlari tatile cikacaklari zamana gore onceden ayarliyorlar mi? dogrudur, aslinda turkiyede doktor tarafindan zorunlu sezeryan olmalisin denen kadinlar giciklik olsun diye bayram gunu dogurmak istesinler :)))))Evet maalesef bizde herşey sezaryen sebebi, sebep yoksa da doktorlar hem zamandan hem de maddi olarak kar ettikleri için bir neden buluyorlar. Bunun için Hakan Çoker diye bir doğal doğum yanlısı doktor, duymuşsundur belki duymadıysan mutlaka sitesini takip etmeni öneririm, "bayramda yine doğumhanelerin bomboş olduğunu üzülerek görüyorum" yazmıştı bir grupta. Neden? Çünki doktor tatile çıkacak, önceden bir güzel alıyor, mis gibi tatiline gidiyor. Acı!
Arkadaşlar bende bulantı yok henüz, olacak mı bilmiyorum, ama HAMİLELİKTE MİDE BULANTISI VE KUSMA YOLUYLA VÜCUT TOKSİNLERİ BEBEKTEN UZAKLAŞTIRIYOR VE ANNEYİ DE TOKSİNLERDEN ARINDIRIYORMUŞ. Doğal şeyler yemeye özen gösterin, katkılı ambalajlı ürünleri yememeye çalışın. Biraz vücudumuza güven duyalım! Sonuçta Allah mükemmel bir mekanizma vermiş, ne yapıyorsa bizim faydamıza!
yaa benim 1-2 mayıs da olabilir emin değilim yaa :44: sata göre nisan ama usgye göre mayıs bakalım bebiş kendi seçecek hangisini isterse
canım senindemi sat 1 ağustos bende senin gibiydim midem bulanıyodu bi kaç gündür ağzımın tadıda yoktu ama ben bulantıyı hep çok yememe bağlıyordum ama bu sabah kahvaltıdan sonra olanlar oldu canım çıktı resmen ama napalım bunlar tatlı sıkıntılar bebişlerimiz gelince hepsini unutucaz ben bişey merak ediyorum acaba bu bulantılar filan kaç haftaya kadar devam ediyor????
evet canım sende arada kaldın tabi mayıs olma ihtimali daha çok bence ama hiç belli olmaz tabi birde bakmışsın erken sancın başlar fln neyse hayırlı doğumlar inşallah canım
sat 9 ağustostu diymi tatlım.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;93/st/20110809/k/ba54/preg.png
bunu profilinde çizelge yazan yere kopyala kaydet.beğenmezsen birlikte yapar değiştiririz.
biz öğle yemeğine gidiyoruz bebişimle hepinize afiyet olsun
CANIM 4 . 5. AYDAN SONRA KAYBOLUYORMUŞŞ..zaten hamileliğin en guel zamanları.4,5,6,7. aylarmışş..sobra yine başlıcak sıkıntılar ..ama olsunn dediğin gibi sağlıcakla alalım kucağımızada ..bunlar geçecek olan rahatsızlıklar...
herkeser mrhaba :) ben de ya nisan sonu ya mayıs. bakalım
sen de benim gibisin demek ki canım şimdi kaç hafta kaç günsün
Arkadaşlar hurmayı son ayda yediğimde faydalı dedik..
İş yerimde bir tanıdık ilk aylarda hurma düşük tehlikesi dedi.. ne kadar doğru acaba ?
7+0 şimdilik ama emin diiliz tam olarak..
biz de 7+4üz bakalım senin usgye göre mi 7+0 yoksa sata göre
aaaa gercekten dogumlari tatile cikacaklari zamana gore onceden ayarliyorlar mi? dogrudur, aslinda turkiyede doktor tarafindan zorunlu sezeryan olmalisin denen kadinlar giciklik olsun diye bayram gunu dogurmak istesinler :)))))
benim de bulantim var ama daha cikarmadim elh.
bi de aburcubur ya da disardan hazir yiyince daha kotu oluyorum evde surekli yemek bulunduruyorum ki bulantim olmasin diye ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?