bizdede hastaneden çıkınca ilk bi hafta eve gelen misafirler için hazırlanır lohuse şerbeti , mevlütte o kadar kişiye bardak nasıl hazırlıyosunuz canım ?
bende burdayımmm...yeni katıldım aranıza sayfayı didikliyorum henüz çözmeye çalışıyorum
ben alışverişlerimizi neredeyse bitirdim sayılır.bana alınacak şeyler kaldı.en son lohusa şerbet takımını ve bebek şekerlerinide yaptım.önümüzdeki haftalarda mevlüt şekerlerini süslemeye başlarım.sonra da gelsin kızımmm
lohusa şerbeti yapmak gerekir mi ya siz soktunuz aklıma
hayırlı olsun cnm resımlerını yukleyebılırmısın bızede ornek olması acısından
12 bardak düşündük.kapıda hemen gelenlere verir verir toplar yıkarız dedik.zaten bi yudumluk bardaklar içip hemen versinler
gereklilik diye bişey yok ki,ne yaparsan o oluyo işte.ben göçmenim biz çok severiz böle süsü püsü janjanı.ama gelin geldiğim memelekette yok mesela böyle adetler.kayınvalidem bilmiyo ama biz annemle heveslendik işte.belki buraya da yeni adet alışkanlık getiririz belli mi olur
kızlar biz geldik oğluşumla çok şükür detaylı ultrasonumuz güzel çıktı. uzun uzun gördüm oğlumu 400 gr olmuş boyuda 24 cm
kıpır kıpırdı minik oğlum
heee bide 15 günde 3 kilo almışım şok oldum dartıya çıkınca doktorum dikkat et biraz deyip duruyo
59 ile hamile kaldım şuan 65 im offf balina gibi olcam bu gidişle
bundan sonra en fazla 10 kilo alsam 75 olurum oyy oyy
Maşallah canım kocaman olmuş paşan ne güzel... Bende bayağıdır buraya yazmıyordum. pek fazla takip de edemiyorum işler çok yoğun çünkü ne var ne yok nasılsınız???
hoşgeldin canım.. uzun zamandır görmüyorum seni biz iyiyiz çok şükür bi problem yok yavaş yavaş büyüyoruz işte senn prensesin nasıl sen nasılsın
bide kaç kilo aldın toplam
İyiyiz bizde canım... ben 56 kilo ile hamile kalmıştım. ilk aylar 2 kilo verdim. şimdi 60 kiloyum. yani 6 kilo aldım...
Bizim kızda 22+3 de 510 gr dı... Amniyosentez yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı
inş sağlıcakla kucağımıza alacağız....
kızlar biz geldik oğluşumla çok şükür detaylı ultrasonumuz güzel çıktı. uzun uzun gördüm oğlumu 400 gr olmuş boyuda 24 cm
kıpır kıpırdı minik oğlum
heee bide 15 günde 3 kilo almışım şok oldum dartıya çıkınca doktorum dikkat et biraz deyip duruyo
59 ile hamile kaldım şuan 65 im offf balina gibi olcam bu gidişle
bundan sonra en fazla 10 kilo alsam 75 olurum oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?