2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bizdede hastaneden çıkınca ilk bi hafta eve gelen misafirler için hazırlanır lohuse şerbeti , mevlütte o kadar kişiye bardak nasıl hazırlıyosunuz canım ?

12 bardak düşündük.kapıda hemen gelenlere verir verir toplar yıkarız dedik.zaten bi yudumluk bardaklar içip hemen versinler

hayırlı olsun cnm resımlerını yukleyebılırmısın bızede ornek olması acısından

lohusa şerbeti yapmak gerekir mi ya siz soktunuz aklıma

gereklilik diye bişey yok ki,ne yaparsan o oluyo işte.ben göçmenim biz çok severiz böle süsü püsü janjanı.ama gelin geldiğim memelekette yok mesela böyle adetler.kayınvalidem bilmiyo ama biz annemle heveslendik işte.belki buraya da yeni adet alışkanlık getiririz belli mi olur

12 bardak düşündük.kapıda hemen gelenlere verir verir toplar yıkarız dedik.zaten bi yudumluk bardaklar içip hemen versinler

ya banada mevlütte verilebilinir dediler ama , o kalabalıkta zaten mutfak filan kalabalık olucak o bardakları yıka kurula filan zor iş yani bence en az 20 tane filan olsa o dediğin gibi olabilir sanki

kızlar gündüz yine giremedim bari iyiakşamlar diyim dedim, yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler,,
ama ben çok merak ediyorum neler kaynatıyosunuz vallaha aklım burda ama az kaldı gayret etmem lazım hepinizi öpüyorum

KELEBEKLERİM VE SİYAHLALE arkadaşlarımada mesajıma cevap verdiği için çok teşekkür ediyorum....

bizde de hiç yapılmazda ondan merak ettm canm
ama dur deyim annecime bi

lohusa şerbet takımım...sanırım yükleyebildim...daha tepsisini yapcam

Son düzenleme:
Kızlar bizden bugünlük bu kadar evimize gidiyoruz babamız biraz geç gelecekmiş o evde olmadığı zaman eve sığamıyorum
SABAH GÖRÜŞÜRÜZ İNŞAALLAH

kızlar biz geldik oğluşumla çok şükür detaylı ultrasonumuz güzel çıktı. uzun uzun gördüm oğlumu 400 gr olmuş boyuda 24 cm
kıpır kıpırdı minik oğlum

heee bide 15 günde 3 kilo almışım şok oldum dartıya çıkınca doktorum dikkat et biraz deyip duruyo
59 ile hamile kaldım şuan 65 im offf balina gibi olcam bu gidişle
bundan sonra en fazla 10 kilo alsam 75 olurum oyy oyy

Maşallah canım kocaman olmuş paşan ne güzel... Bende bayağıdır buraya yazmıyordum. pek fazla takip de edemiyorum işler çok yoğun çünkü ne var ne yok nasılsınız???

Maşallah canım kocaman olmuş paşan ne güzel... Bende bayağıdır buraya yazmıyordum. pek fazla takip de edemiyorum işler çok yoğun çünkü ne var ne yok nasılsınız???

hoşgeldin canım.. uzun zamandır görmüyorum seni biz iyiyiz çok şükür bi problem yok yavaş yavaş büyüyoruz işte senn prensesin nasıl sen nasılsın
bide kaç kilo aldın toplam

hoşgeldin canım.. uzun zamandır görmüyorum seni biz iyiyiz çok şükür bi problem yok yavaş yavaş büyüyoruz işte senn prensesin nasıl sen nasılsın
bide kaç kilo aldın toplam

İyiyiz bizde canım... ben 56 kilo ile hamile kalmıştım. ilk aylar 2 kilo verdim. şimdi 60 kiloyum. yani 6 kilo aldım...

Bizim kızda 22+3 de 510 gr dı... Amniyosentez yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı

inş sağlıcakla kucağımıza alacağız....

iyi olmanıza sevindim canım maşallah kızınada kocaman olmuş.

mrb güzel mayıs anneleri bende sizdenim tahmini doğum tarihimiz 17 mayıs.ne gibi hazırlıklar yapmak lazım şimdiden alışveriş yapmak olur mu?Eşim daha erken diyor...Ama ben çok heves ediyorum..BU arada bikini bölgesinin içinde iğne batması gibi acıma oluyor bende yatarken virde ayağa kalkarken. aranızda böyle birşey yaşayan var mı???korkuyorum çevremdeki hamilelere sordum olmadı diyorlar.

maşallah paşaya tatlım

bizde pazartesi buluştuk bana geçen ay kız olacak diyen doktorum detaylımda demezmi erkek annesi bak pipisi diye:))hastahane çıkışını bilem almıştık kız:))değişcek artık 413gr 21+2ydik o gün herşeyimiz güzel çıktı şükürler olsun bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…