2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sizce bez alıp stoklamak doğru mu?hangi bezi alıcaz?ya alıp stoklarımızı bebiş beğenmezse?pişik tahriş vs yaparsa...yada hangi boydan kaç tane alıp kenara atmalıyız?bez konusunda kafam bi hayli karışık,fikirlerinizi merak ettim...

ekins harika bi siteymis tesekkurler canim simdi ben okuyorum esim gelincede onla okuycam

Son düzenleme:
iyi dileklerin için tşk ederim.servet ünsal tıp merkezinden randevu aldım 27 ocak için. 150 tl 4boyutlu. umarım hayal kırıklılığına uğramam ve umarım bebişim sapasağlamdır.

kızlar daha önce servet ünsal tıp merkezinde ayrıntılıya giren var mı?varsa yorumunuz nedir?

canım stok yapmayı düşünenlerdendim ama yok yapmıcam çocuğu belki pişik yapar rahat edemez o yüzden gerek ok diye düşündüm bi paket prima 2 numara almayı düşünüyorum

cnm ben 1 paket prima premıum care yenı dogan aldım 1 pakette molfıx almıs kaynanam, stoklamak lazımmıs sorasında rahat edermısız dıyorlar ama bence dogduktan sora almak lazım cunku iride dogabılır bebıslerımız onuda dusunmek lazım

bitane ördüm ben kurdeleli bebek battaniyesi yaz görsellerde arattır çıkıo tarifiyle beraber hem kolay hemde çabuk ilerlio kalın bi iple.

canım ya. internetten baktım model çok güzel çok beğendim.

tarifi yazıyor aslında ama ben tam olarak anlayamadım. biraz anlatır mısın burdan.

birde o üzerindeki kurdelalar hazır mı satılıyor her iplikçiden bulambilir miyim.

ekins çok beğendim paylaşımını harikaydı

evet bende ara ara dinletiyorum ama sürekli dinlettiğim bir klasik müzik yok aslında özellikle bir parçayı sürekli mi dinletmek lazım? daha net hatırlaması için

bu konu başlarda gündeme gelmiş epeydir buralarda görmediğim psikoterapi nin paylaşımını kaydetmiştim onu ekliyorum;

Psikoterapi kullanıcısından alıntı
Ben de size psikolojik olarak olumlu etkileri kanıtlanmış bir müzik önereyim arkadaşlar.
Jeffrey Thompson diye bir adamcağız var. bu adam hem müzisyen, hem de nörolog. Müziğin insan psikolojisi üzerindeki etkileriyle ilgili birçok bilimsel araştırma yapmış. Sonra da bilimsel olarak kanıtlanmış müzikleri CD serilerinde toplamış, Alpha Meditation, Relaxation gibi serileri var. Türkiye'de satılmıyor ama internetten bulabilirsiniz sanırım. Bunların hamileler üzerindeki olumlu etkileri de kanıtlanmış :)

Türkiye'de satılan da "New Age Orient" diye bir rahatlama serisi var. 10 CD'lik bir seri, her CD'de farklı bir entrümana odaklanılmış. Ney sevenler ney CDsini, gitar sevenler gitarı, piyono sevenler piyonoyu alabilir. Klarnet, keman, ud vs. birçok enstrüman var. Karışık da var. Ben Stresle Başa Çıkma Eğitimlerimde bu CDleri dinletiyorum ve öneriyorum. FAydasını da çok gördüm şimdiye kadar..

Sizlerle de paylaşmak istedim.

önemli değil arkadaşlar bazen boş vakitlerimde bu tarz sitelerde vakit geçirmek çok hoşuma gidiyo :)
Bugun burasıda pek sakin aslında çok da kalabalık görünüyoruz nerdesinizzz kızlarrrrrr :)

önemli değil arkadaşlar bazen boş vakitlerimde bu tarz sitelerde vakit geçirmek çok hoşuma gidiyo :)
Bugun burasıda pek sakin aslında çok da kalabalık görünüyoruz nerdesinizzz kızlarrrrrr :)

benim bi sekme hep açık bu sayfayı hiç kapatmıyorum her zaman bakamasamda açık duruyo

benve oğluşum da burada....
hep alışverişten felan bahsediliyor.ben henüz hiç birşey almadım.erken olduğunu düşünüyorum.ama görüyorum ki arkadaşlar baya bi ayrıntılara kadar iniyorlar.onları okuyunca da hevese geliyorum:)acaba diyorum alışveriş için istanbula gidip toptan herşeyi alıp da mı gelsek?? var mı öyle herşeyi alabileceğimiz uygun fiyatlı bir yerler???

resum bendede öyle aynen canım arada yeniliyorum bakıyorum kim ne yazmış :)

sevgicim sen park yatak mı alıcaksın peki canım ?

bende burdayımmm...yeni katıldım aranıza sayfayı didikliyorum henüz çözmeye çalışıyorum

ben alışverişlerimizi neredeyse bitirdim sayılır.bana alınacak şeyler kaldı.en son lohusa şerbet takımını ve bebek şekerlerinide yaptım.önümüzdeki haftalarda mevlüt şekerlerini süslemeye başlarım.sonra da gelsin kızımmm

Cahilliğimi hoş görün,şerbet takımı ne açıklayabilir misiniz?

Cahilliğimi hoş görün,şerbet takımı ne açıklayabilir misiniz?

doğumdan sonra gelenlere(biz mevlüte gelenlere vercez) lohusa şerbeti diye bişey var(kızamık şekeri,tarçın şeker ve su ile kaynatılarak yapılan bişey sanırım) o veriliyomuş.şu ufak shot bardaklar varya onları süsledim.internetten görsellerden arattırabilirsin ben ordan fikir sahibi oldum

bizdede hastaneden çıkınca ilk bi hafta eve gelen misafirler için hazırlanır lohuse şerbeti , mevlütte o kadar kişiye bardak nasıl hazırlıyosunuz canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…