hangi site canım?evet ya bende okurken çok duygulandım sizinle paylaşmal istedim o sitede çok güzel yazılar var kızlar
hangi site canım?
iyi dileklerin için tşk ederim.servet ünsal tıp merkezinden randevu aldım 27 ocak için. 150 tl 4boyutlu. umarım hayal kırıklılığına uğramam ve umarım bebişim sapasağlamdır.hımm rica ederim canım o zaman doğum evinden felan randevu al derim orda sanırım ücretsizde yapılabiliyor ama tarihi ileri veriyolar geç kalmadan randevu alabilirsen ücretsizde bakılabilir tabi son karara senin hayırlı haberler inşallah canım
sizce bez alıp stoklamak doğru mu?hangi bezi alıcaz?ya alıp stoklarımızı bebiş beğenmezse?pişik tahriş vs yaparsa...yada hangi boydan kaç tane alıp kenara atmalıyız?bez konusunda kafam bi hayli karışık,fikirlerinizi merak ettim...
sizce bez alıp stoklamak doğru mu?hangi bezi alıcaz?ya alıp stoklarımızı bebiş beğenmezse?pişik tahriş vs yaparsa...yada hangi boydan kaç tane alıp kenara atmalıyız?bez konusunda kafam bi hayli karışık,fikirlerinizi merak ettim...
bitane ördüm ben kurdeleli bebek battaniyesi yaz görsellerde arattır çıkıo tarifiyle beraber hem kolay hemde çabuk ilerlio kalın bi iple.
önemli değil arkadaşlar bazen boş vakitlerimde bu tarz sitelerde vakit geçirmek çok hoşuma gidiyo :)
Bugun burasıda pek sakin aslında çok da kalabalık görünüyoruz nerdesinizzz kızlarrrrrr :)
önemli değil arkadaşlar bazen boş vakitlerimde bu tarz sitelerde vakit geçirmek çok hoşuma gidiyo :)
Bugun burasıda pek sakin aslında çok da kalabalık görünüyoruz nerdesinizzz kızlarrrrrr :)
bende burdayımmm...yeni katıldım aranıza sayfayı didikliyorum henüz çözmeye çalışıyorum
ben alışverişlerimizi neredeyse bitirdim sayılır.bana alınacak şeyler kaldı.en son lohusa şerbet takımını ve bebek şekerlerinide yaptım.önümüzdeki haftalarda mevlüt şekerlerini süslemeye başlarım.sonra da gelsin kızımmm
Cahilliğimi hoş görün,şerbet takımı ne açıklayabilir misiniz?
doğumdan sonra gelenlere(biz mevlüte gelenlere vercez) lohusa şerbeti diye bişey var(kızamık şekeri,tarçın şeker ve su ile kaynatılarak yapılan bişey sanırım) o veriliyomuş.şu ufak shot bardaklar varya onları süsledim.internetten görsellerden arattırabilirsin ben ordan fikir sahibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?