mrb güzel mayıs anneleri bende sizdenim tahmini doğum tarihimiz 17 mayıs.ne gibi hazırlıklar yapmak lazım şimdiden alışveriş yapmak olur mu?Eşim daha erken diyor...Ama ben çok heves ediyorum..BU arada bikini bölgesinin içinde iğne batması gibi acıma oluyor bende yatarken virde ayağa kalkarken. aranızda böyle birşey yaşayan var mı???korkuyorum çevremdeki hamilelere sordum olmadı diyorlar.
cnm bende de luyor ama arada bır sık sık olmuyor bazen oluyor acaba nedenı nedır doktora gıdınce bı sormak lazım bende korktum sımdı bak [/QUO
Canım bendede ara ara oluyor. Geçen hafta başladı doktoruma gittim ultrasyonda baktı bir sorun yok dedi.Magnezyum ve kalsiyum verdi onları içiyorum ama geçmedi. Korkuyorum bende açıkçası(
maşallah paşaya tatlım
bizde pazartesi buluştuk bana geçen ay kız olacak diyen doktorum detaylımda demezmi erkek annesi bak pipisi diye:))hastahane çıkışını bilem almıştık kız:))değişcek artık 413gr 21+2ydik o gün herşeyimiz güzel çıktı şükürler olsun bizimde
günaydın güzel bahar anneleri dondurucu sogukların arkasından allahın izni ile kuzucuklarımızı güzel günlerde sıcacık kucaklayacagız inşallah
günaydın tüm mayıs anneleri bugun 2.doz tetanoz asımı olmaya gidicem Allahımın izniyle hepinizi öpüyorum
günaydın canımm git bakalım aşını ol kurtul sonra :) 2. doz ilkine göre pek ağrı yapmadı bende inş sendede öyle olur :)
ceren70 günaydın sanada canım
günaydın ekins
benim tetenoz ikincisi 7 Şubatta ben çok arkadan mı gidiyorum 25 haftamdayım 3 mayıs tahmini dogum size göre tetenozlorı ben geç oluyorum sanki
günaydın canımm git bakalım aşını ol kurtul sonra :) 2. doz ilkine göre pek ağrı yapmadı bende inş sendede öyle olur :)
ceren70 günaydın sanada canım
inş cnm bnm ilki cok agrı yapmıstı
21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı “müzik”imiş, vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor. Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz. Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş. Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum.
22 hafta yaşındayım ; ben bir muz kadarmışım, muz denen şey mide yakar mı annemin midesi yanıyormuş, bir de diş etleri şişiyormuş, babam “bu kadınlar hep böyle, her şeyden şikayet ederler” diyor. Kendi kendine de “sabırlı ol, hepsi geçecek” diye tekrarlıyor sürekli, o böyle kendi kendine konuşunca çok komik oluyor. Ben yaklaşık 500 gr. Olmuşum, anneciğim uzun süre ayakta duramıyor, ve yürümeye gittiğimizde o alçak topuklu ayakkabı giyiyor. çünkü beli ağrıyor, hamileyken vücudunun ağırlık merkezi sürekli değişirmiş, biraz oturuyoruz sonra ayağa kalkıyoruz, biraz ayakta duruyoruz sonra tekrar oturuyoruz, ben daha çok yoruluyorum. Omurgalarım ağrıyor. Iyi ki otururken dizlerini kalçasından yukarıda tutuyor, böylece ağrılarım geçiyor.
23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyor, bir çok şey öğrendim. Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor. Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum. Tekmelerim işte….
24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. Ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. Ikisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş.
25 hafta yaşındayım; anneciğime kramp denen bir şey gelip ağrı yapıyormuş o da ağlıyor, futbol topu kadar büyüdüm, anneciğim diyor ki beli ve bacakları zonkluyormuş, zonk ne demek? Zonk sesini duyunca bacaklarına buz koyuyor ya da duş alıyoruz. Yine de geçmezse doktorumuzun verdiği ilaçları alıyoruz. Babam çok heyecanlı bir şekilde geldi bu akşam. Anneme bağıra bağıra “ biliyor musun üç boyutlu ultrason varmış” dedi. Yani benim çeşitli açılardan görüntülerimi alıyor, bu
görüntülerin arasını bilgisayar kendi dolduruyor, bana benzeyen bir görüntü ortaya çıkarıyorlarmış. Ama doktorumuz bunu bize söylemişti çok önemli bir şey değilmiş. Babacığım beni görmek için sabırsızlanıyor herhalde.
selam kızlar nasılsınız bakalım?herkese günaydın,baya oldu ben yazmayalı ama ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.
Ekincim paylaşımın beni de çok duygulandırdı,ağlayacaktım nerdeyse,gerçekten içimizde neler hissediyorlar çok merak ediyorum.
Benim kızım çok hareketli,hele akşamları eve gidip uzanınca sürekli oynuyor,miniğim benim ya.
Bu arada kızlar ben geceleri çok horluyormuşum,eşim rahatsız oluyormuş horultu sesimden,benim gibi olan var mı?bir kaç kişiden duydum hamilelikte oluyormuş böyle,ben normalde pek horlamazdım,ama bu ara eşim içinde canavar sanki diyorki normalde eşim hiç sese filan uyunmaz,bi akşam sesini videoya çekip sana dinleteceğim şaşırıp kalırsın diyor.çok ilginç geliyor bana da,normalde ben eşimden rahatsız olurdum.valla dün akşam ayrı yattık,eşimin dişi de ağrıyordu uyuyamıyordu zaten,bir de ben neden olmayayım uyuyamamasına diye gece 3 filandı ben ayrı yatttım.var mı benim gibi horlayan???
günaydınn hanımlar nasılsınız??
Dün baya yorucu bir gün geçirdim. Sabah 9 gibi aşımı oldum. Sonra eşimle eminönüne havuzluhana gittik..herşey çok pahalıydı..hiçde öyle uygun felanda değil..sırf merakımı gidereyim diye gittim..en alt kat komple bir mağazaya aitti.ne ararsan var en güzel yanı bu. Satıcının biri takıldı peşimize hangi dükkana girsek bizimle..çok sinir oldum. Keyfimce bişeye bakamadım. Benim zaten elimde bir listem vardı sağolsun bakmaya fırsat bilem bırakmadı..aldıklarıma gelince
hastane çıkışı-2-3 takım pijama takımı şapka çorap eldiven -3 tane yelek -sabemetin şampuanı pişik kremi, kendim için göğüs pedi kremi-uninin yeni doğan için 3lü ıslak mendili 2 tane alt değiştirme-bir tane biberon 2 emzik tırnak makası saç tarağı fırçası-kendim için 2 tk pijama iç giyim aldım.birkaç tane atladığım olabilir..sorarsanız ne kadar harcadınız diye 400 tl gitti valla.
Ne ben anladım nede eşim..ya adam bize gidiyo 11 tl lik biberon alın diyo.bende sinir oldum gittim 6 tl olanından aldım..biz fırsat bu fırsat diyip aldık..eğer çalışan biri olsaydım almazdım valla...ayağınızı yormaya gerek yok..
En önemli olaya gelince saat 3 de detaylı ult.randevum vardı..hastanede de 45 dk beklettiler..4 de yakın girdim. 20-25 dk kadar sürdü..bebeğimin çok şükür problem çıkmadı..sadece sata göre 4-5 gün geride dedi.kilomuz 498 gr. Boyumuz 28 cm çıktı
selam kızlar nasılsınız bakalım?herkese günaydın,baya oldu ben yazmayalı ama ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.
Ekincim paylaşımın beni de çok duygulandırdı,ağlayacaktım nerdeyse,gerçekten içimizde neler hissediyorlar çok merak ediyorum.
Benim kızım çok hareketli,hele akşamları eve gidip uzanınca sürekli oynuyor,miniğim benim ya.
Bu arada kızlar ben geceleri çok horluyormuşum,eşim rahatsız oluyormuş horultu sesimden,benim gibi olan var mı?bir kaç kişiden duydum hamilelikte oluyormuş böyle,ben normalde pek horlamazdım,ama bu ara eşim içinde canavar sanki diyorki normalde eşim hiç sese filan uyunmaz,bi akşam sesini videoya çekip sana dinleteceğim şaşırıp kalırsın diyor.çok ilginç geliyor bana da,normalde ben eşimden rahatsız olurdum.valla dün akşam ayrı yattık,eşimin dişi de ağrıyordu uyuyamıyordu zaten,bir de ben neden olmayayım uyuyamamasına diye gece 3 filandı ben ayrı yatttım.var mı benim gibi horlayan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?