2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de gunduz sohbeti takip edemiyorum oglumla ya gezmelerdeyiz ya da evde olsam da oglumun yaninda nette pek kalamiyorum
aksamlari bakiyorum ama aksamlari da pek sohbet donmuyor burda ;) calisanlar isyerinden giriyor cogunlukla
negüzel canım gez ogluşunla
hamişler çogalınca canım akşam sohbetleride artar şimdilik akşamları az, olanlarda bişey yazmıyo geçmişi okuyolar galiba

benim 2 ayri randevum var

biri almanyada 29 eylulde (almanyaya da komsuyuz ;) )
otekisi Viyanada 25 ekimde (bir bucuk yil oncesine kadar viyanada yasiyordum hala ayagimi kesmedim ordan ;) )

ben de aslinda bebegin sagligi icin endiseliyim. cunku ben bikini bolgesini lazer epilasyon yaptirdiktan 1 ay sonra hamile kaldim ve bebege zarar vermismidir diye icim icimi yiyor :( ama doktorlar erken bir tarihe randevu vermiyorlarki :(
canım bişey olmaz bence kötü bişey düşünme

Canım benim canım sürekli bişeyler çekiyo iştah full açıldı gerçi ağzımın tadı pek yok ama yine de istiyorum:)
Bu arada uyuyun uyuyun bolbol uyuyun bebekten sonra o tam bir hayal hele ki sabah geç kalkmak;) Mesela ben hamile olsamda uyuyamam çünkü sabah erkenden kalkan kahvaltı bekleyen bir meleğim daha var:) Am benim çooook uykum oluyo:(

canim benimde oyle agzimin tadi hic yok:59::59:,o dedigin meleklerden bende iki tane ama buyukler bana zararlari yokrahatca yatabiliyorum ben:27:

otekisi Viyanada 25 ekimde (bir bucuk yil oncesine kadar viyanada yasiyordum hala ayagimi kesmedim ordan ;) )

ben de aslinda bebegin sagligi icin endiseliyim. cunku ben bikini bolgesini lazer epilasyon yaptirdiktan 1 ay sonra hamile kaldim ve bebege zarar vermismidir diye icim icimi yiyor :( ama doktorlar erken bir tarihe randevu vermiyorlarki :(

ooo canim sen avrupanin heryerini isgal etmissin:1:,boyle farkli ulkelerde dil sorunu olmuyor mu,ben fransizcayi ogrenene kadar ne cektim..

ooo canim sen avrupanin heryerini isgal etmissin:1:,boyle farkli ulkelerde dil sorunu olmuyor mu,ben fransizcayi ogrenene kadar ne cektim..

Avusturya, Isvicre ve Almanya ve bunun gibi bir cok ulkede almanca konusuluyor. ;)

bu yastan sonra baska bir dil konusulan bir ulkeye gidip herseye yeniden baslamak istemem ben de. fransizca da almanca gibi zor bir dildir ne kadar zorluk cektigini anliyorum :(

Doktor kontrolune giden kızlar bebişlerinin kaç mm olduğunu yazabilirlermi acaba ?
Ben 6+3 um ve bebişimiz 3 mm.
Diğer sayfalarda arkadaşlarla aynı haftada olmamıza rağmen 7 mm ,12 mm olan bebişleri okudum.
Doktora sordum gerçi neden bu kadar minik diye ama doktor normal olanın zaten 5 mm olduğunu,korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama ne bileyim.Yinede aklıma takıldı.

bende 6+3 te gittim 4 mm dedi korkma bence :71:

kızlar iyi geceler... beni bi uyku tutmadıı.. aklım yarınki dr randevumda :)
umarum herşey olumlu olurrrr

Kızlar korkudan ölmek üzereyim. Her günüm kabus gibi geçiyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var doğrusu. Hiç ama hiçbir belirtim yok, hatta hamile olduğumu unutacağım o derece. anneme ve kızkardeşime sordum onlarda da hiç bulantı ve kusma olmamış, genetik olabilir dediler. ama ben geçen ocakta boş gebelik yaşadığım için tekrarı olma düşüncesi beni çok üzüyor. Söylemesi ayıp akıntım bile yok, herkesin en azından akıntısı olmuş. bu kadar belirtisiz olmam normal mi diye meraklanıyorum. Salı günü keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi doktor. Zırt pırt arayıp adamı rahatsız etmek istemiyorum paranoyak gibi. Belirtim yok diyen varmı başka. Ben 6+0'ım bugün. Liste yapan arkadaşlara bilgileri özelden atacağım, forumun her sayfasını takip etmek zor olabilir herkes için ama buraya da yazayım. yaş 33 kilo 65, şehir istanbul, ataşehir. Herkese sevgiler. Bu forum da olmasa stresten çatlardım. İyiki varsınız. Son olarak face grubu konusunda olumsuz görüş bildiren arkadaşa katılıyorum. İnsanlar birbirlerinin siyasi-sosyal vb. eğilimlerini bilince işler sevimsiz olabiliyor. Oysaki burada herkesi sadece nickinden tanımak, yalnıca aynı duygu kaygı, endişe ve mutlulukları, insani duyguları beraberce paylaşmak daha saf geliyor bana.

Bence biraz kendini rahatlatmaya çalış ,bende de bulantı filan yok.ben şükrediyorum olmadığı için.ben de 6 haftalık olcam ama sadece bitkinlik ve hafiften iştahsızlık var.bu kadar yıpratma kendini her insanın metabolizması farklı işler.

Doktor kontrolune giden kızlar bebişlerinin kaç mm olduğunu yazabilirlermi acaba ?
Ben 6+3 um ve bebişimiz 3 mm.
Diğer sayfalarda arkadaşlarla aynı haftada olmamıza rağmen 7 mm ,12 mm olan bebişleri okudum.
Doktora sordum gerçi neden bu kadar minik diye ama doktor normal olanın zaten 5 mm olduğunu,korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama ne bileyim.Yinede aklıma takıldı.

6+4 de dün gittim ben kontrole 7,9 mm çıktı.seninde dediğin gibi geç döllenmeden dolayıdır.sakın kafana takıp kendinide bebişinide üzme.

kızlar ilk kont. sonra doktorunuz tahlil verdimi size benimki vermedi gerçi ben burdan yazıyodum doktoruma sorarım şöle böle diye melegimi görünce hiçbişey soramadım +doktorun dediklerinin çogunu anlayamadım ilaç v.s azaltmam gerektiğini falan adamcagız tek tek yazdı şunu şukadar kullancan diye :) 15gün sonrası kont. beklesemmi yoksa telde sorsammı siz bana tahlil vermediniz diye bide medistateye gidicek bi arkadaşımız vardı adını unuttum gittimi memnunmu benim 2tane doktorum olması gerekiyo diğeri sırf özel oldugu için ilaçlarımı hep parayla alıyorum epeyde tutuyo hem ilaçlarımı yazdırmak hemde neolur neolmaz asıl doktoruma ulaşamazsam falan garanti altında olmak için

ben gebelikten hemen önce son sattan 10 gün sonra bütün tam kan sayımı yaptırmıştım onları görünce yenisini istemedi.ama bağışıklık sistemiyle ilgili bulaşıcı hastalılar falan için tekrar bi kan idrar testi yaptırdı.

kızlar iyi geceler... beni bi uyku tutmadıı.. aklım yarınki dr randevumda :)
umarum herşey olumlu olurrrr

canım sana ve senin vasıtanla yarın kontrolü olan bütün hamişlere bol şans diliyorum.hayırlısıyla bebişlerinizi keseleri ve pıtpıtlar hepiniz görürsünüz inşallah

herkese merhabalar..
bende mayıs annesi olucam inşallah arkadaşlar.. 10 mayıs beklenen tarih...
ilk hamileliğim o yüzden çok korkuyorum.. allah hepimizi ve bebişlerimizi gözetsin..

:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||06 MAYIS 2012||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||29 NİSAN 2012||
ylkn|29 TEMMUZ|||04 MAYIS 2012||
cgdm17|30 TEMMUZ|||05 MAYIS 2012|||
askocuk|31 Temmuz|28|56|06 MAYIS 2012||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|27|74|07 MAYIS 2012||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|28|57|07 MAYIS 2012|||ISVICRE
gampili|01 AĞUSTOS|23|90|07 MAYIS 2012|:49::49: İKİZ BEBİŞİMİZ :nazar: :nazar: |
ARZUM86|01 AĞUSTOS|25|56|07 MAYIS 2012|||İSTANBUL
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|25|58|07 MAYIS 2012|||DUBAI
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|26||08 MAYIS 2012|||KAHRAMANMARAŞ
Belenay|02 AĞUSTOS|36|71|08 MAYIS 2012|||
eyay |03 AĞUSTOS|25 |65 |09 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
SEVSENA|03 AĞUSTOS|32|57|09 MAYIS 2012|||İZMİR
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
Gonca78|05 AĞUSTOS|33|65|11 MAYIS 2012|||İSTANBUL
defne_ank|05 AĞUSTOS|28|53|11 MAYIS 2012|||ANKARA
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|12 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
seraprap|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||14 MAYIS 2012|
lal55|08 AĞUSTOS|||14 MAYIS 2012||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|26|65,5|15 MAYIS 2012|||FRANSA
behiye_abg|09 AĞUSTOS | 25 |55|15 MAYIS 2012|||NAZİLLİ
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012||
leon1980|11 AĞUSTOS|31|55|17 MAYIS 2012|||ANKARA
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleporter|12 AĞUSTOS|31|78|18 MAYIS 2012 |||SAMSUN
selin7|13 AĞUSTOS|25 |54 |19 Mayıs 2012|||TEKİRDAĞ
benkide|15 AĞUSTOS|25|57|21 MAYIS 2012||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||
cenera||||||
arzumcum benim yaş 29 kilo 50 yer izmir ellerine sağlık

selam kızlar günaydın
bugün büyük gün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
kontrolüm 12:30 da bakalım bizi neler bekliyor

selam kızlar günaydın
bugün büyük gün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
kontrolüm 12:30 da bakalım bizi neler bekliyor

ilk kontrol galiba cnm korkma güzel haberler getir bize asıl korkması gereken benim doktor randevum taaa haftaya cuma geçmiyoki günler ilk hamileleğim olduğu için biraz tedirgin oluyorum

benim dr vermemişti hatta 2. gittim kese gördü bebişi göremedi yine vermedi bugün gittim çok şükür bebişide gördük pıt pıtlarıda (Allahım herkese nasip etsin) bugün istedi bütün testleri....galiba çoğu bebişi görmeden istemiyor diye biliyorum...

benim doktorum keseyi gördükten sonra ilk kontrolde verdi 3 hafta sonra gel hem tahlilleri getirirsin hemde bebişi görürüz dedi.özel hastanede pahalı tuttuğu için randevuma yakın devlet hastanesine gidip yaptırıcam tahlillerimi.:49:

günaydın kızlar nasılsınız

behiyecim tatlım bana selin yapmıştı sanada ben yaptım umarım beğenirsin
http://lbdf.lilypie.com/FA3Tp3.png
bu linki kontrol paneli-profil ayarlarında çizelge var oraya yapıştır cnm beğenmezsen başka yaparsın kendine:71:

günaydın tatlım çok güzel olmuş teşekkür ederim.nasılsın erken uyanmışsın sen evde değil misin?

merhaba ....
ben uzun yıllardır lazer ve iğneli epilasyon konusunda uzmanım.Endişelenmene hiç gerek yok inan bana...Çünkü uygulandığı anda bile hamile kalmış olsan dahi sıfır risk.Zaten sen daha sonra kalmışsın hiç düşünmene gerek yok,çünkü lazer ışını yanlızca papülün olduğu yani kıl kökünün olduğu 3 tabakaya ancak erişir ve deri altına sistemik dolaşıma geçmasi imkansızdır.zaten o kadar kuvvettli olsa ve dolaşıma geçse yani derinin en alt katmanını göre emin ol bu güçle kılları tek seferde yok ederdi.yanlızca vücudun bir miktar radyasyon alır ki onuda bütün gün bilgisayar tv radyolar yada cep telefonlarından alıyoruz. sağlıklı günler.

Back
X