2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun şimdi iyiymiş ya önemli olan o, gerçekten çok çabuk büyüyorlar ve hergecen gun daha aşık ediyorlar bizi kendilerine değilmi:) buarada ek gıdaya meyve sularıyla başlayabilirsin mesela az az tatlı kaşığıyla veriyoruz biz boğazındada kalmaz hem:)

canım kızına maşallah ya şu saclara bak masallah masallah bu saclarla oynayıp durursun tabi, dökülüyormu canım ya benım kızında saçları çoktu ama artık baya bir dökülüyor üzülüyorum:(

maşallah ya çok ilginç ve güzel geldi ikisini birarada görmek, öpüyorum ikisinide, nasıl oldu karşılaşma anı anlatın biraz hee tek fotoyla olmaz böylee...

yok canım ya dahalıık hiç dökülmedi bakalım ilerde ne olur :nazar::nazar::nazar:

$DSCN0693.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buda benden olsunn:)
ömerin arabası daha yüksek asya küçümen küçümen çıkmışş:)

ömerciğime aferim sana ninnisi(süper beste yaparımmm) söyledimmm ve bittimmmm:)
maşallah kuzumun güzel gözlerinee güzelliğinee maşallahhh:)

bebeklerle buluşma sırayla emzirme alt değiştirmeee seanslarından oluştuysada çok ama çok keyifli bir gündü zeynepcimm
seninle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum...
en kısa zamanla yineleyelimmm
bu arada tam zamanında eve gelmişim servis kapıda beni bekliyorduuu:):):)

not:zeynep bu arada çok fitttt:)
kimse 5 ay önce doğum yapmış demezzz onada kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tabi cnm bi yapsın o halinide koyarım foto olarak:1:
daha ne hallere sokuyom bızım kızı bi bilseniz :52::52::52::52:

kısss çocuuu ne hale getirmişsin 2 dk yok oldukkk:)
bende saçını iki yana ayırınca eşim kızıyorrr:)
yapma yazıkkk kızıma diyee:)
sanki ayırınca birşey oluyordaaa ueheuehueheueh

tulumm mantıklı cnm ama düğmelere aman dikkat edin cnmmm

kısss çocuuu ne hale getirmişsin 2 dk yok oldukkk:)
bende saçını iki yana ayırınca eşim kızıyorrr:)
yapma yazıkkk kızıma diyee:)
sanki ayırınca birşey oluyordaaa ueheuehueheueh

tulumm mantıklı cnm ama düğmelere aman dikkat edin cnmmm

oo bide ayhan ışık halı varki görme tamamen geriye tarayıp onden bi tutam düşürüyorum :52::52::52::52::52::52:
evet düğmelere dikkat lazım yakında fermuarlı bı model yapıcak annem onuda koyarım resmını şekerimm

oğluşum nihayet dişlerini çıkarttı kızlar... herkese söylüyodum benle dalga geçiyorlardı bu kadar küçük bebeğin dişi çıkar mı diye.. ama oğluşum beni utandırmadı iki sevimli dişimiz oldu. bakalım şimdi herşey daha mı iyi olucak yoksa daha zor mu zaman göstericek.. oğlum bu ayına kadar çok huzursuzdu dişine bağlıyodum. dişte çıktığına kadar paşanın bi mazereti kalmadı dimi :)))
Ay masaallahhh saglikli olsunlar insallahhh :nazar: nasil sirin olmustur ya
uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum
rabbim isteyen herkeze versin inşallah sizlerde hepiniz umarım iyisiniz
herşey yolunda inşallah bu arada kızıma ek olarak daha birşey vermedim
5ayına giriyo vermekte teredütlüyüm boğazında kalır diye
Cnm Allah yardimcin olsun insallah gorup gorecegin bu kadar olsun ah o bidiklar buyudukce hem zor hem tatli
herkes test yapıo ayol bu ne hız ne dogurgan hatunlarsınız yahuu
ne kadar çok kilo vermişsin öyle :nazar:
bizi cagırmak yokmu şekerler :7:
maşallah neler yapıomus öyle :emir_bebek:
diş mi ??:52: gözlerim böle açıldı maşallah ne hız:10:
Tatlim bursada misin senn de? En kisa zAmanda yine gorusecegiz sen de gel sen de
maşallahh size :):)
hazır ordayken siz kertersinizde bu bebeişleri ikiside çok çapkın gülmüş valla :52::52::52::52::52::52:
Guzel Asya.yi babasi verir mi bilmem ama zor gecinirler benimki ev kusu Asya alisveris delisi :)
maasallah o ne gülüş bıcırıklarda resmen farkındalar gibi poz vermişler ben onları görmeyi cok isterdim ayriyetten buluşmanızı kıskandım bende isterem :35:
Omer bu ara huysuz olmasa Istanbul.a gelecegiz bulusurduk ama cesaretim yok Biyolog da gordu ya mizmizlandi mi durduramiyorum keyfi iyiyken tadindan yenmez ama :)
Canım çok geçmiş olsun şimdi iyiymiş ya önemli olan o, gerçekten çok çabuk büyüyorlar ve hergecen gun daha aşık ediyorlar bizi kendilerine değilmi:) buarada ek gıdaya meyve sularıyla başlayabilirsin mesela az az tatlı kaşığıyla veriyoruz biz boğazındada kalmaz hem:)

canım kızına maşallah ya şu saclara bak masallah masallah bu saclarla oynayıp durursun tabi, dökülüyormu canım ya benım kızında saçları çoktu ama artık baya bir dökülüyor üzülüyorum:(

maşallah ya çok ilginç ve güzel geldi ikisini birarada görmek, öpüyorum ikisinide, nasıl oldu karşılaşma anı anlatın biraz hee tek fotoyla olmaz böylee...
Sadece bu pozdan cekebildik sirayla emzir alt degistir derken :) sabah baska arkadaslarla bulusmustum o zaman uyudu bi daha sabahtan bulusalim biyolog
Eki Görüntüle 516952 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebeklerle buluşma sırayla emzirme alt değiştirmeee seanslarından oluştuysada çok ama çok keyifli bir gündü zeynepcimm

kimse 5 ay önce doğum yapmış demezzz onada kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet sipam yuksekte ve aglamasin diye agzina kemirebilecegi birsey tikmisken :)
Ben de memnun oldum cok! Onca telaseye ragmen cok guzeldi ama doyamadim da?agimda kaldi :s

Yalniz ne ara cektin o likidi be hatun aradigimda evdeydin :)

Ikimiz de cekinseymisiz keske bak akil edinemedik

Bu arada sagol cnm benim kilolar ilk 4haftada gitti o son 2si de gordugun gibi gobegimde duruyor yapim boyle benim bi de kendime baksam kuafore gitmeyeli 2ay oldu sen ne guzel gidiyormussun

Bu aradaaa eve simdi girdim ve camasirima kadar islandim cunku arabanin klimasi bozuldu! 10gun daha rapor almaya doktora git in bin gel Omer de ben de su gibi olduk simdi pestil gibi uyuruz koyun koyuna :)

Cnm Allah yardimcin olsun insallah gorup gorecegin bu kadar olsun ah o bidiklar buyudukce hem zor hem tatli

Tatlim bursada misin senn de? En kisa zAmanda yine gorusecegiz sen de gel sen de

Guzel Asya.yi babasi verir mi bilmem ama zor gecinirler benimki ev kusu Asya alisveris delisi :)

Omer bu ara huysuz olmasa Istanbul.a gelecegiz bulusurduk ama cesaretim yok Biyolog da gordu ya mizmizlandi mi durduramiyorum keyfi iyiyken tadindan yenmez ama :)

Sadece bu pozdan cekebildik sirayla emzir alt degistir derken :) sabah baska arkadaslarla bulusmustum o zaman uyudu bi daha sabahtan bulusalim biyolog

evet sipam yuksekte ve aglamasin diye agzina kemirebilecegi birsey tikmisken :)
Ben de memnun oldum cok! Onca telaseye ragmen cok guzeldi ama doyamadim da?agimda kaldi :s

Yalniz ne ara cektin o likidi be hatun aradigimda evdeydin :)

Ikimiz de cekinseymisiz keske bak akil edinemedik

Bu arada sagol cnm benim kilolar ilk 4haftada gitti o son 2si de gordugun gibi gobegimde duruyor yapim boyle benim bi de kendime baksam kuafore gitmeyeli 2ay oldu sen ne guzel gidiyormussun

Bu aradaaa eve simdi girdim ve camasirima kadar islandim cunku arabanin klimasi bozuldu! 10gun daha rapor almaya doktora git in bin gel Omer de ben de su gibi olduk simdi pestil gibi uyuruz koyun koyuna :)

aynen cnm sabahları daha mahmur olurlar...
sizden sonrada markette dolaştım dediğin tuluma baktımmm...
eve geldim başladı benmki ağlamayaaaa
işi gücü alışverişşş:)

ahaha yarım saat içinde hazırlandım çıktımm
dipliner sürmem 10 sn...
el çabukluğuuu diyelim cnmm:)

en kısa zamanda grubu büyütüp tekrar buluşalım wallaaaa....
anaaaa buluşmadan fitil mi atsak birer taneeee:27::27::27::27:
vahşii anneeee:27::27::27:

maşallahh size :):)
hazır ordayken siz kertersinizde bu bebeişleri ikiside çok çapkın gülmüş valla :52::52::52::52::52::52:

Ayy maaşallah valla Allah nazarlardan korusun anneleri:nazar: anali bebeli kanki olmuşlar valla Allah muhabbetinizi bozmasın kızlar
Bu arada kızlardan birinin eşi buluşmaya yollamiyormus galiba aslında adam cagiza hak vermek lazım sanal ortama güven olmuyor maalesef ama bak ne güzel ortam yapmış arkadaslar bazen yeni tanıştığın insan bile birçok derdine ortak olabiliyor...
Cunku tarafsız düşüne bilme yetisine sahiptir yeni insanlar
Cok sevindim kızlar inşallah dostluğunuz devam eder bebeklerinizde ılerde arkadas olur:)

ayy cok cok şekerler maşallahh zaten çok merak ediordum ikisi birarada nasıl diye:1:

:)
cnm şakadan dedim ben cokkk uzaklardayım yurtdısındayım ama gelmek isterdim:10:

Eki Görüntüle 516952 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zeynep kaç kilosun merak ettim

zeynep ve biyolog valla ne iyi ettiniz bulusmakla bu datlu bebeler de yanyana cok yakismis yaaa:1:

omer e ve asya ya masalllaahhh:nazar:

yanliz biyologcum o asyada ki bakis nedir yahu cok cimcime cikmiss masallah :nazar: :1:

ayy cok cok şekerler maşallahh zaten çok merak ediordum ikisi birarada nasıl diye:1:

cnm şakadan dedim ben cokkk uzaklardayım yurtdısındayım ama gelmek isterdim:10:

zeynep kaç kilosun merak ettim

Cnm 60la basladim 78le doguma girdim 62yim su an boyum uzun ondan anlasilmiyor gobus arada kayniyor biyologcum kibarlik yapiyor sagolsun :)

Tatlım büyük gecmis olsun Allah yavrularımıza dert zeval vermesin

http://lb1f.lilypie.com/f5bWp3.png

canım bunu çizelge yerine yapıştır bakalım nasıl olcak.
seninkinin aynı, 24 mayıstı dimi doğum tarihi?

EDAN, çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin, daha büyük sıkıntı göstermesin kuzuna inş..

bu arada artık azar azar tattır püre fln istersen :34:

sağol cnm benim tşk ederz allah kimseye göstermesin inşalla
vermeye çalışıyorum artk ama cadı ağzından geri dküyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba anneler benim bebeğimin 4 ayının bitmesine 1 hafta kaldı.
meme alırken kucağıma yatırıyorum basıyor çığlığı ağlıyor ağlıyor bekliyorum sabırla sonra emmeye başıyor bu defa bırakmıyor uyuyana kadar emiyor uyuyunca yerine bırakıyorum tekrar çığlık..3 gündür böyle darmaduman oldum doktor randevumuza 1 hafta var acaba aranızda böyle şeyler yaşayan oldu mu? gece uykusu normal 1 defa uyanıyor emiyor tekrar uyuyor..en fazla 2 defa uyanıyor ama gündüzlerimiz 3 gündür felaket :(

Ben de bugun baktim ama %100 pamuk bulamadim likrali yapmislar hep sevmedim yumusacik olsun istiyorum ve de terletmesin
Ebebekte gormustum modal coraplar vardi baby needs marka

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Külotlu Çorap - ECRU
ben lcw dan bunlardan aldım cnm, doğumdan sonra fln da sıcak tutmuştu.
ama şimdi 0-6 aylık biraz küçük geliyor. 6-12, ya da sen 12-18 bile alabilirsin tosun paşaya, rahat olsun, sıkmasın kuzuyu :)

%100 pamuk ben de aradım bulamamıştım ama sen dedin diye baktım, e-bebek e chicconun pamuklu çorapları gelmiş.
Bebek Giyim Çorap - e-bebek.com

olur hayatım bebekler için pazarda dolu sey var magazadan aldıgım bebek yeleklerini pazarda görünce dedim burdan alırım bundan sonra daha uygun hemde....ogluşumuzun dötü donmasn yeterki :27:

Yaa kızlar ben bugun LCWaikiki ye gittim malum kılotlu çorap için ama hep buyuk boy var bebek için bulamadım zati benim oğlanın ayaklarıda inadına minik nasıl yapsam acaba ..su pazar işini denicez birde Beykozun dediği gibi bazen iyi şeyler çıkıyor ..
Ebebek bulursam bakıcam onuda da ne zaman olur bilemiyorum

Aramızda seni tkr dan görmek ne guzel..
Geçmiş olsun cnm bende merak ediyordum seni acaba böbrekleri nasıl oldu kızının diye ..demek kanıında da iltihap çıktı oyy kuzuya nazar mı alıyor ne bir turlu kurtulamadı dertten minnoş kıyamam ona annesi Allah sifası bol bol versin inş..sağlığı daim olsun cnm

$DSCN0694.webp
benim kız ayağını yerkennn
foto koymucaktım ama dayanamadımmmmm:)

$DSCN0716.webp

meleğim teyzesinin kızıma hediyesiiii:)
yakışmış mı teyzesiii bak bakalımmmm

zeynep ve biyolog valla ne iyi ettiniz bulusmakla bu datlu bebeler de yanyana cok yakismis yaaa:1:

omer e ve asya ya masalllaahhh:nazar:

yanliz biyologcum o asyada ki bakis nedir yahu cok cimcime cikmiss masallah :nazar: :1:

ya sorma sorsana zeynep'e
makina gördümü poz verip gülüyoooo:):)
artistlik,alış-veriş tutkusu,cilveli gülme gibi bilimum özellikleri mevcuttt
hamileyken ne yediysemmmm:37:

MELEĞİM34
canım bende ümraniye oturuyorum mutlaka gelicektim buluşmaya hatırlarsan ama cuma günü bizim 4. ay aşılarımız var yaaa :(
hatta hayallerim bilem vardı foto çekicektik buraya koycaktıkkk :(((((

[DİŞ KONUSU
valla kızlar benim kız 15 gündür falan eli hep kulağında annemin dediğine görede sertleşmiş damağı bakıyorum hergün ama bişy yok

UYKU TULUMU
kızlar anneme dedim internettende gösterdim bak anne uyku tulumları var malum bızım kız ustunu örttürmüyo diye. annemde fiyatlarını görünce
aa ne gerek var bak ben yapıyım ona hemen bi uyku tulumu dedi :) annem çekirdekten yetişme konfeksiyon atölye konusunda uzmandır bu arada
pikemiz vardı tek kişilik çok kullanmıyoduk onu dikdöergen katladı sonrada kızı üstüne yatırdı bacaklarından sonra kalan kısmıda üstüne örtüp olcusu aldı
omuzlarına gelen kısımlara kumaşla makineyle düğmeli ve ilikli parçalar yaptı dikti pikeyede sağ ve soldaki açıklığıda dikti pikenin al sana uyku tulumu :D :D :D
bı gece denedik usutunede yorganını örttüm bi güzel gece baktım bizimki uğraşuyo bacaklarla ama ne mümkün atamıyo :52::52::52::52: haha dedim gördünmü anneanne ne yaptı sana
şimdide gaza geldi annem gidip yorgancıdan elyaf alıyo evdede hep kuması olur fermuarlı kendi dikicekmiş uyku tulumunu :52::52::52::52::52:
Eki Görüntüle 516825 iste ev yapımı uyku tulumu

Eki Görüntüle 516824 ve kızımın darbukacı bayram style hali :D
can sıkıntısı kızı ne hallere sokuyorum işte :52::52::52::52::52::52::52:

Canın sağolsun gulum zati bizim bu buluşma işi yılan hikayesine dondu resmen :((

Annenin ellerinden öpuyorum ne guzel o mubarek ellerinden demek senin fıstıga uyku tulumu yapıyor masallah cnm

ve senin fıstıgın saçlarına ve tarama biçimine bittim guzel stil olmuş begendim ben valla masşallah kuzuna allah nazarlardan korusun

Eki Görüntüle 517116
benim kız ayağını yerkennn
foto koymucaktım ama dayanamadımmmmm:)

Eki Görüntüle 517117

meleğim teyzesinin kızıma hediyesiiii:)
yakışmış mı teyzesiii bak bakalımmmm

Yakışmış mı ne demek teyzesi kurban olsun onu veren allaha cnm varya bir içim su bu kız bu şapka ne etsin ki ona çuval giyse yakışır derler yaa bazan insanlar bazıları için işte senin kız o özel yavrulardan yerim onu ben şapır şupur ham ..Maşallah 41 kere :nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X