Ay masaallahhh saglikli olsunlar insallahhh

nasil sirin olmustur ya
Cnm Allah yardimcin olsun insallah gorup gorecegin bu kadar olsun ah o bidiklar buyudukce hem zor hem tatli
Tatlim bursada misin senn de? En kisa zAmanda yine gorusecegiz sen de gel sen de
Guzel Asya.yi babasi verir mi bilmem ama zor gecinirler benimki ev kusu Asya alisveris delisi :)
Omer bu ara huysuz olmasa Istanbul.a gelecegiz bulusurduk ama cesaretim yok Biyolog da gordu ya mizmizlandi mi durduramiyorum keyfi iyiyken tadindan yenmez ama :)
Sadece bu pozdan cekebildik sirayla emzir alt degistir derken :) sabah baska arkadaslarla bulusmustum o zaman uyudu bi daha sabahtan bulusalim biyolog
evet sipam yuksekte ve aglamasin diye agzina kemirebilecegi birsey tikmisken :)
Ben de memnun oldum cok! Onca telaseye ragmen cok guzeldi ama doyamadim da?agimda kaldi :s
Yalniz ne ara cektin o likidi be hatun aradigimda evdeydin :)
Ikimiz de cekinseymisiz keske bak akil edinemedik
Bu arada sagol cnm benim kilolar ilk 4haftada gitti o son 2si de gordugun gibi gobegimde duruyor yapim boyle benim bi de kendime baksam kuafore gitmeyeli 2ay oldu sen ne guzel gidiyormussun
Bu aradaaa eve simdi girdim ve camasirima kadar islandim cunku arabanin klimasi bozuldu! 10gun daha rapor almaya doktora git in bin gel Omer de ben de su gibi olduk simdi pestil gibi uyuruz koyun koyuna :)