Cnm yaa halan anteptemisin yoksa tatil için mi ordasın bende haftaya orda olucam. nasıl havalar çok sıcak mı valla ben oranın havasından çok çekiniyorum geçen sene temmuzda orda idik o neydi alahım resmen çöl sıcaklarında kaldık gece bile 34 derece oluyordu dusunun gunduzu artık.. acı sizlerde çok normal halde kullanılır olmuş bu yuzden eşim alışssın alışsın deyip duruyor..gittiğimde yavrumu hiç kendimden ayırmıyımda kuzum telef olmasın yoksa ne bulurlarsa tatdırırlar valla ..emzirirken acı yememen çok isabetli olmuş bencede yeme cnm bebekte hemen etkisi oluyor bizde katlanıcaz artık onlar bizim emanetlerimiz iyi bakmalıyız di mi
Zilan cnm sadece dua yeter demişsin eyvallah dua ya inancımız sonsuz ama bilmelisin ki Peygamber efendimiz söyle demiş 'komşusu aç uyayan bizden değildir ' yani bu söz tam senin durumunu ifade etmez ama dinimiz zor durumda olan insanları bile yalnız bırakmamayı öğütlüyor .. bu yuzden izin ver senin için birşeyler yapalım..
Cnm çok geçmiş olsun tkr dan amin inş mevlam korur yavrucukları..
Benim kuzuyada dr sunnetten sonra fitil vermişti iki sonrası benim oğlana çok dokundu ve çok kötu isal olmuştu ..normalde banada ağrı kesiler dokunur hemen isal olurum demek oğlum bana benzemiş ..bazı ağrı kesiler ve ilaçlarda isal yapabiliyor bu konuda dikkatli olmak lazım ben hemen kestim fitili mesela ve oglum ancak normale döndü..