• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar resimler harika valla süpersiniz, kısaca fikirlerimi yazmak istiyorum;

_LİLLAC canım tam tahmin ettiğim gibi çok narin ve şekersin, buarada normalde kapalımısın canım? öyleyse birde öyle foto istiyoruz hee

_BEYKOZ sende tam bir esmer bombaymışsın şekerim, sendende kapalı bir foto istiyoruz lütfenn

_BERRUM kızınla kombiniz harikaymıs daha çokk süper kombinler yapacaksınız inş, buarada saçlarına bende bayıldım canım

_TURUNCU sende tam tahmin ettiğim gibisin oyuzden dahada mutlu oldum, içten tavrın yüzünede yansımış canım

_BİYOLOG valla asyanın güzelliğini kimden aldığı belli şekerim

hepinize birden maşallahhh diyorummm:nazar::nazar::nazar:

evet canım
turuncu da sormuş kapalıyım aslında
malesefki annem bilgisayarımı bozmuş :))
ben de dün siyahlalenin gazıyla eşimin bilgisayarındaki mezuniyet fotomu ekledim
elde o vardı onun için yazdım ya herifler görmesin diye :1:
sadece bakmak olmaz siz de ekleyin bacılar :9:

merhaba canım hoşgeldin, ben bebe pastası tarifi bilmiyorum belki ek gıda topiğimizde vardır oraya bak istersen, benim kızımda 17 mayıs doğumlu forumda ilk kez aynı gün doğan bir bebek görünce sevindimmmm:16:

çok teşekkürler.bende çok sevindimmmm. benim kızım çok iştahsız seninkide öylemi?

dilekmete canım sende çok hoşsun daha öncede görmüştüm birkısmını fotolarının ama bence sana siyah saç daha güzel yakışıyormuş şekerimmm:16:

anneZEYNEP canım resimlerini görünce tahmin ettiğim profilin aynısını gördüm resmen çok hoş ve zarifsin, ömercikte sana benziyor bence kocaman öpüyorum ikinizideee:16:

merhaba bende geldim 17 mayıs doğumlu oglum var sizi hamileliğimin sonlarına doğru takip etmeye başlamıştım ama üye olmak ve yazmak bugune kısmetmiş

göremedim seni ne zamandır ? nasıl geçiyor sende pztesi başladın ben gibi 2. kader arkadaşım
1. si lillac :1:
saol canım
evet seninle aynı gün başladık işe
kader arkadaşım benim:1:
bu arada Allah çalışan çalışmayan tüm annelere kolaylık versin
aklım hep kızımda
elim sürekli telefonda
ama çok şükür ananeyle iyi anlaştılar
içim rahat
senin nasıl geçiyor canım
ben saat 12'ye kadar çalışıyorum

çok teşekkürler.bende çok sevindimmmm. benim kızım çok iştahsız seninkide öylemi?

canım benimki emmek konusunda öyle ama ek gıda konusunda daha istekli çokk şükürrrr:nazar:.nazar: tabi diş olayı başlayınca durum ne olur bilemiyorum, sizde diş çıkışı başladımı:9:

dilekmete canım sende çok hoşsun daha öncede görmüştüm birkısmını fotolarının ama bence sana siyah saç daha güzel yakışıyormuş şekerimmm:16:

anneZEYNEP canım resimlerini görünce tahmin ettiğim profilin aynısını gördüm resmen çok hoş ve zarifsin, ömercikte sana benziyor bence kocaman öpüyorum ikinizideee:16:

heheh zaten yılbaşına siyah ve postişlerim sağolsun uzun bukleli gircem ve artık öyle olucam :52::52::52: eltimin evde parti yapıyosssss bizzzzzzzzzzz:52::52::52:

Hani sevgiliye son msj atilirya blorf yaparsin ama ondanda msj beklersin oyle hissettim yawwww yine dayanamadim ayoll tabiki temelli gitmiyorum sizleri cok seviyorum cunku:54:ama online olma sıkligimin azalmasi lazim kizimin bana ihtiyaci var su donem biraz tesvik lazim biraz takdir edilmek istiyor yine gorusuruz hepinizi seviyoyuuuuuuzzzzz:54::54::16::16::21:

sabah kalktım yoğurt mayalıcam kızıma
akşam üşendim
neyse sütü koydum ocağa ısınmasını bekliyorum
bir yandanda Asya nın yoğurt kavanozlarını akşam makinada yıkadım ilk defa
içime sinmedi deterjan kalıntısı kalır diye elimde de yıkayayım dedim
Asya da yürüteçte:)
arkamı bir döndüm
bugün erken kalkmanın da verdiği saflıkla farkedemedim
bizim hatun çıkmış
koridorda sözlendiğim gün eşimin getirdiği bol simli (espiri olsun diye olabildiğine simli almıştı:) )
çiçeği kemiriyo:)
bir gittim ağzı burnu elleri sim doluu heryerii hueheuheuhue
onu temizlerken süt fazla ısınmış ben tabi farkedemedim
yoğurdu ılıttım bir kattımmm
hoppppp kesildiiiiiiiiiiiiiii
eşimi aradım çok beceriksizim dedim
hem çocuk sim oldu hem yoğurtsuz kaldıııııı diye dert yanıyorum:)
aklıma geldi
açtım ocağın altını 3 dk kaynattım süzdümmmm
oldumu bana lor peyniri:):):)

böylece kızıma peynir yapmayı öğrendimmmm
bugün yoğurt yiyemeyecekk ama peynir vericem bende bolcaaaa
demek ki dedim Allah böyle istediiiii

bu arada mayamda bittiiiiiiii:):):) neyseki babymix var...
İSTEYENE LOR TARİFİ VEREBİLİRİMMMMMMM:)

malzemeler:
1 kg günlük süt pastorize
2 kaşık yoğurt
birde yaramaz bir çocukkkkk:1::1::1::1::1::1:
çok tatlısınız canım:1::1:

merhaba bende geldim 17 mayıs doğumlu oglum var sizi hamileliğimin sonlarına doğru takip etmeye başlamıştım ama üye olmak ve yazmak bugune kısmetmiş
Hosgeldin hoscakallll:3:biri gider biri gelir diye buna denir iste cuk diye oturdu yani:1::9:canim Allah bagislasinyavrunu gule gule saglicakla buyut insallah:16:

Yahu şu resimleri teker teker koysaydınız ya, benim bellek küçük aklımda kalmıyo,
yolda birinizi görsem; dilekmete diye seselenicem, turuncu diye yanına gidicem, biyolog diye sarılıcam,
lillac diye konuşucam, babyceren diye devam edicem, bi bakıcaaaam Planner'mış meğer:52:
Tabi sizi okurken de işten kovulucam:1::1::1:

kal mybabylove burası sizlerle güzel surekli takip ettiğim için tanıyrm turuncu annezeynep biyolog azraece planer beykoz zada nagihan ilkim yavrukedi lilac tatlıcadı güneş hejar pınarda dilekmete... hepinize selam olsun

Hani sevgiliye son msj atilirya blorf yaparsin ama ondanda msj beklersin oyle hissettim yawwww yine dayanamadim ayoll tabiki temelli gitmiyorum sizleri cok seviyorum cunku:54:ama online olma sıkligimin azalmasi lazim kizimin bana ihtiyaci var su donem biraz tesvik lazim biraz takdir edilmek istiyor yine gorusuruz hepinizi seviyoyuuuuuuzzzzz:54::54::16::16::21:

biz ne olcaz peki, bizi kim telkin edicek ask olsun yaa a..anliyorum cnm seni dogru diyorsun sonuna kadar haklisin ama ben mesela aksam bizde es muhabbeti olmadigi icin bende bura ile yalnizlik gideriyorum,,nerde ise tum sorumlarimi ve mutluluklarimi sizlerle paylasiyorum ve senin buraya katkin animsanmiyacak kadar cok,,sen yinede tum isleri bitir gelmeye calis mahrum etme bizleri kendinden ve tatli Okyanus tan

mutlu anne meleğim34 ve şekerimserbetim tabii şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerden çok faydalandım özellikle ek gıda hususunda umarım bundan sonra sık sık yazarım

Yahu şu resimleri teker teker koysaydınız ya, benim bellek küçük aklımda kalmıyo,
yolda birinizi görsem; dilekmete diye seselenicem, turuncu diye yanına gidicem, biyolog diye sarılıcam,
lillac diye konuşucam, babyceren diye devam edicem, bi bakıcaaaam Planner'mış meğer:52:
Tabi sizi okurken de işten kovulucam:1::1::1:

Aynen katiliyorum bende hafiza kaybina ugrucam hissi var gibi:30:

mutlu anne meleğim34 ve şekerimserbetim tabii şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerden çok faydalandım özellikle ek gıda hususunda umarım bundan sonra sık sık yazarım

Hosgeldin cnm aramiza, herzaman bekleriz seni ve miniginide ..guzel paylasimlar dileriz ..Ayrica seninde katkilarini bekliyoruz haberin ola

saol canım
evet seninle aynı gün başladık işe
kader arkadaşım benim:1:
bu arada Allah çalışan çalışmayan tüm annelere kolaylık versin
aklım hep kızımda
elim sürekli telefonda
ama çok şükür ananeyle iyi anlaştılar
içim rahat
senin nasıl geçiyor canım
ben saat 12'ye kadar çalışıyorum

canım ne şanslısın ya 12 ye kadar çalışmak çok güzel sevindim senin adına
ben 4 gün işe gidiyorum 1 gün süt iznim var

bende sürekli arıyorum ne yedi neyedi ne yapıyor
uyudumu ne kadar uyudu

soru üstüne soru işte :ssz:

kal mybabylove burası sizlerle güzel surekli takip ettiğim için tanıyrm turuncu annezeynep biyolog azraece planer beykoz zada nagihan ilkim yavrukedi lilac tatlıcadı güneş hejar pınarda dilekmete... hepinize selam olsun

hoşgeldin aramız canım güle güle büyüt bebeğini :nazar::nazar:

Back
X