• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim. hemen girişeyim anca yetişir.

Kolay gelsin canım, küçük bir not: bizimkide ek gıdada tadına bakıp devamını getirmeyenlerden olduğundan,
ben sürekli çorbalarını farklı tatlarla değiştiriyorum. Yani her tavuklu çorbasını da aynı vermiyorum.
mesela bazen soğanı çıkartıp patates yada brokoli eklediğim oluyor. bazen patates&balkabağından yapıyorum.
Yani ben hazırlıyorum sabah, bakıcı pişiriyor:37:

Kolay gelsin canım, küçük bir not: bizimkide ek gıdada tadına bakıp devamını getirmeyenlerden olduğundan,
ben sürekli çorbalarını farklı tatlarla değiştiriyorum. Yani her tavuklu çorbasını da aynı vermiyorum.
mesela bazen soğanı çıkartıp patates yada brokoli eklediğim oluyor. bazen patates&balkabağından yapıyorum.
Yani ben hazırlıyorum sabah, bakıcı pişiriyor:37:

ahhh canım, bende aynı şekilde yapıyorum sürekli değişik şeyler kullanıyorum ama yok babası kılıklı ağzına uygun olmayan şeyi asla yemiyor. :47:
Önce dudağına deydiriyor. tadı güzelse ağzını açıyor. yoksa mühür vuruyor dudaklarına.

Kızlar kızım uyurken hızlıca okumaya çalıştım(tilki uykusunda her zamanki gibi) aklımda kaldığı kadarıyla

Fotolar gerçekten çok hoş kızlar bebişleriniz ve siz çok güzelsiniz sizi görünce kendimi çok yaşlı hissettim ve kendi fotomu koymamaya karar verdim. Şaka şaka vakit bulursam ben de ekliycem.
ZADA canım kızının ateşi düştü mü umarım şu an iyidir. Tekrar geçmiş olsun canım
MELEĞİM mahir nasıl oldu canım?
ZEYNEP foto ekledim demişsin ama ben baktım göremedim nerede şekerim fotolar?
SOMEBADY kızın ne güzel yeni yeni şeyler öğrenmiş aferin ona.
TOSTİ senin kızın nasıl oldu canım umarım iyileşmiştir.
PAPATYA 2.çocuk mu emin misin canım? Ben de kızımın bi kardeşi olsun çok isterim ama şu anda değil. İkisinin sorumluluğunu yüklenebileceksen olabilir canım.
TURUNCU sen benim kızın fotolarını görmedin sanırım belki bakarsan hayalinde canlandırırsın canım.
BİYOLOG koptum yazına, demek bir de yaramaz çocuk öyle mi? asya yanımda olursa lor falan yapmaya gerek yok kendisini yeriz kızımla, hem de simli simli
DİLBEREGE canım arkadaş listende kim varsa onların fotosunu, kendi profiline girerek görebilirsin

tünaydin mayıs anneleri ve datlu sıpaları :3:

resim ekliyen arkadaşlar çok hoşsunuz valla :54:

geçmişi okuyamadım valla tavşanım durmuyo şimdi kucağımda öksürüyo ilaç veriyorum deniz suyu sıkıyom burnuna off gece uyumadı hiç ALLAH şifa versin datlularımıza :nazar:

anneZEYNEP ömer nasıl oldu merak ettim akşam hasta oldunu okudum geçmiş olsun

of her yrim ağrıyo öptüm hepinizi tavşanım huysuzlanıo ben kaçar :16:

kızlarrr ağır olun ltf çok yazmayın takip edemiyorummm
resimlerde yüklüyosunuz kimseyi kaçırmadan görmem lazım:1:
annem şu anda sarma sarıyo ben burda pc başındayımm euheuheueh beni Tarık Buğranın yanında zannediyo halbuki kuzum uyuyo:9:
gidimde yardım edim

biyolog Asyama çok güldümm yerim onu ben
simli simli çekseydin hemen resmini:1:
valla sayesinde bende öğrenmiş oldum
günlük sütle lor yapıldığını bilmiodumm:27:

bu gün beykoz,turuncu,berrum dışında resim ekleyen olmadı galiba:26:

minik kuşları ve sizleri öpüyorumm gece geçmişe bakarım artık:)

canım ben hep günlük sütten yapıyorum zeynomun peynirini gayet güzel oluyor ya hatta artık babasıda zeynonun peynirlerini aşırdığı için daha fazla yapmaya başladım:9: şekerim buarada benimle ilgilide tahminlerde bulunmuşssun ama sadece süslü olduğum kısmı tutuyor şekerimm:9: birara resim eklerim artık:16:

Kıslar bende çok merak ediyorum sizi ama bakamadım resimlere. Bunun için arkadaşınız mı olmam gerekiyor acaba?
Birde merak ediyorum facede grubunuz vs. var mı? İşten pek fırsat bulup giremiyorum..Hepiniz çok iyi insanlarsınız eminimki daha yakından görüşürsek süper olacak..

merhaba güzel anneler
sizi sürekli takip edemiyorum. evde internet olmadığı için. bana örnek beslenme tablosu ile bebe pastasının tarifini verebilirmisiniz. bende mayıs annesiyim 17 mayısta kızım aramıza katıldı

Kizlar sok uzerine sok yasiyorum :53::53::53:
Anam biraz yavas gelin ustustte yuklenen resimlerle dumur olmus durumdayim...
Beykoz tam bir afetmis, ula hani ben kara mara cirkinim diyen hatun nerdesin cik cabuk ortaya :))
Turuncu cnm senide gordugumu cok sevimdim, tanistigima yeniden cok memnum oldum...
Dilekmete masallah harika aile fotolariniz var, allah daim etsin cnm,,Nur da cok seker cikmis guzel pozlari yakalamissinda, saclari zaten benim favorim
Biyolog cnm ne hosmussun evlendiginizde, umarim o eski kilona kavusursun ama sana birsey diyim mi bu halin sana cok yakisiyor
Zeynep ve lillac i goremedim daha neden bilemiyorum sitemlerimi iletiyorum kizlar beni cok merakta koymayin lutfen :34:

saol canım da bide seni görseydik hani :D yoksa koydunda benmi kaçırdım :52:

merhaba güzel anneler
sizi sürekli takip edemiyorum. evde internet olmadığı için. bana örnek beslenme tablosu ile bebe pastasının tarifini verebilirmisiniz. bende mayıs annesiyim 17 mayısta kızım aramıza katıldı

merhaba canım hoşgeldin, ben bebe pastası tarifi bilmiyorum belki ek gıda topiğimizde vardır oraya bak istersen, benim kızımda 17 mayıs doğumlu forumda ilk kez aynı gün doğan bir bebek görünce sevindimmmm:16:

Beykozzz ben seni kapalı biliyordum :9:
Tam esmer güzelisin :46:

Berrummmm ; ben seni minyon ufak tefek olarak hayal ediyordum ama resmini görünce yanıldığımı anladım.
Sen ve kızın çok gzelsinizzz :46:

Lillac ; senide kapalı zannediyordum ben.Nerden aklımda kaldı öyle olduğun bilmiyorum :)))

canım kapalıyım zaten 14aralıkta 5 ay olcak kapalı resmim yok onu farkettim acık resimlerimi ekledim:16:
tüm yorumlar için saolun güzel buldugunuz için canlarım sizde ayrı ayrı cok güzelsiniz buyuzden mayıs bebişleri güzeller bahtlarıda güzel olsun:54:

Merhaba arkadaslar aslinda benim uyeligim yeni sayilir ama sanki hepinizin evlerine geldim ve arkadas oldum kahve sohbetlerim oldu sanki su siralar takip edemiyorum uzuluyorum aksamlari takip etsem koca surat yapiyor yani hem ev hem okyanus hem babamiza yetismeye calisirken birde buraya laf yetistirmeye calisiyordum ama farkettimki git gide bagimlilik yapmaya basladiniz ve esimde surekli bu yonde tenkitler almaya baslamistim butun gun giriyorsun zaten forum a bari aksamlarini bana ayir film izleyelim sohbet edelim sevismesekte olur ama yanimda ol hissettir kendini deyip dururken farkettimki evimi ihmal etmeye baslamisim evimin temizligi beni icin cok onemli malum okis hanim in el atmadigi bir yer kalmiyor ayni zamanda sizlere yazarkende farketmeden bi pakete yakin sigara iciyorum usrekli balkon kqpisi acik usuyorum bazen aksam karnim agriyor kocaya ovduruyorum bak yine ben varim senin yaninda kizlar karnini ovar mi???diyor:1:ilk girisimde sivri bir cikis yaptim galiaba ama son girisim degil tabiki bu sizleri yine takip ederim yine yazarim ama ani yasayarak yazmayi tercih ederim bir gun girmeyince bile tek tek okumak ta cok vaktimi aliyor:14:sizlerden cok sey ogrendim benimde sizlere katkim olduysa ne mutlu bana
hepinizi tek tek sayamam ama bir cogunuzun yavrularinin adlarini ezberledim sayilir onlara bakarken kendi yavruma baktigim gozle baktigimdan emin olabilirsiniz ve iyi niyetize guvenerek bende okise ayni gozle baktiginizi dusunuyorum:16:hepinizi cok seviyorum bazilarinizin numarasi var iyi haberlerinizi takip edemesemde alirim hasta olan yavrulara sifa diliyorum evlerinizden dirlik duzen saglik bereket eksik olmasin kocalarinizla iliskileriniz insallah hep guzel gider kv kp zirvalarina kulak tikayin ve gozunuzun onune bakin ben yapamiyorum ama cok guzel tafsiyede bulunurum:1::9::52:
Sizleri cok seviyorum simdilik hoscakalinnnnnnnn
ve rica ediyorum usenmeyin ve bebeciklerinizin avuc icinden opun mybabylove tayze kurban olsun onlara bu guzellikle saglikla bizlere bagislayan Allaha binlerce sukur:14::14::43:
ALLAH a EMANET OLUN:3:

kızlar resimler harika valla süpersiniz, kısaca fikirlerimi yazmak istiyorum;

_LİLLAC canım tam tahmin ettiğim gibi çok narin ve şekersin, buarada normalde kapalımısın canım? öyleyse birde öyle foto istiyoruz hee

_BEYKOZ sende tam bir esmer bombaymışsın şekerim, sendende kapalı bir foto istiyoruz lütfenn

_BERRUM kızınla kombiniz harikaymıs daha çokk süper kombinler yapacaksınız inş, buarada saçlarına bende bayıldım canım

_TURUNCU sende tam tahmin ettiğim gibisin oyuzden dahada mutlu oldum, içten tavrın yüzünede yansımış canım

_BİYOLOG valla asyanın güzelliğini kimden aldığı belli şekerim

hepinize birden maşallahhh diyorummm:nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaslar aslinda benim uyeligim yeni sayilir ama sanki hepinizin evlerine geldim ve arkadas oldum kahve sohbetlerim oldu sanki su siralar takip edemiyorum uzuluyorum aksamlari takip etsem koca surat yapiyor yani hem ev hem okyanus hem babamiza yetismeye calisirken birde buraya laf yetistirmeye calisiyordum ama farkettimki git gide bagimlilik yapmaya basladiniz ve esimde surekli bu yonde tenkitler almaya baslamistim butun gun giriyorsun zaten forum a bari aksamlarini bana ayir film izleyelim sohbet edelim sevismesekte olur ama yanimda ol hissettir kendini deyip dururken farkettimki evimi ihmal etmeye baslamisim evimin temizligi beni icin cok onemli malum okis hanim in el atmadigi bir yer kalmiyor ayni zamanda sizlere yazarkende farketmeden bi pakete yakin sigara iciyorum usrekli balkon kqpisi acik usuyorum bazen aksam karnim agriyor kocaya ovduruyorum bak yine ben varim senin yaninda kizlar karnini ovar mi???diyor:1:ilk girisimde sivri bir cikis yaptim galiaba ama son girisim degil tabiki bu sizleri yine takip ederim yine yazarim ama ani yasayarak yazmayi tercih ederim bir gun girmeyince bile tek tek okumak ta cok vaktimi aliyor:14:sizlerden cok sey ogrendim benimde sizlere katkim olduysa ne mutlu bana
hepinizi tek tek sayamam ama bir cogunuzun yavrularinin adlarini ezberledim sayilir onlara bakarken kendi yavruma baktigim gozle baktigimdan emin olabilirsiniz ve iyi niyetize guvenerek bende okise ayni gozle baktiginizi dusunuyorum:16:hepinizi cok seviyorum bazilarinizin numarasi var iyi haberlerinizi takip edemesemde alirim hasta olan yavrulara sifa diliyorum evlerinizden dirlik duzen saglik bereket eksik olmasin kocalarinizla iliskileriniz insallah hep guzel gider kv kp zirvalarina kulak tikayin ve gozunuzun onune bakin ben yapamiyorum ama cok guzel tafsiyede bulunurum:1::9::52:
ve rica ediyorum usenmeyin ve bebeciklerinizin avuc icinden opun mybabylove tayze kurban olsun onlara bu guzellikle saglikla bizlere bagislayan Allaha binlerce sukur:14::14::43:

canım gitmesen iyiydi ama anlıyorum senide zor oluyo ciddden benim kız uysa lbir çocuk ben bile zorlanıyorum cidden yazmaya çoğu zaman. umarim ara ara da olsa uğrarsın buralara ama gitmeden bir resim koysam güzel olurdu seni sima olarak ta tanımak isterdim. buarada sigara konusunda bişy demeden geçemiycem canım kızma bana ben bukonuda babam rahatsızlık geçirdiği çin çok hassasım içmesen canına çiğerine yazıkı valla. ki buna derken benisorarsın bende içiyodum üniversitedeyken. saolsun eşim ya sigar ya ben dedi bende kendisini seçtim ama ne zor oludu bilirim yani bırakmak neler çektim oyüzden bırak demesi dile kolay biliyorum ama sen becerirsin şekerim onada eminim. buarada okişi öpüyorum bende. ara ara gelde gene görelim senin okyanus kızını emiii:21::21::21:

Kizlar dun aksam yuklemistim bir sorun oldu tekrar yukledim

Turuncu tahmiinin dogru sadece biraz daha uzunum

Omeri uyutup gecmise dalacagim bi ara Beykozu gordum ne afet seymissin sen hatunnn

Omeri uyutup gecmise dalacagim bi ara Beykozu gordum ne afet seymissin sen hatunnn

Mybabylove...ismini her okudugumda ağzıma bi melodi olan arkadaşım,,hayatında seni ne mutlu edecekse onu yaşa...Temelli bir gidiş olmasın ama bu...Seni ve dostluğunu
bekliyor olacağız...Okyanus'u öp kokla benim için:71:

ilk ben gördüm heralde:)) sen ekledikten 2 dakika sonra:))
tetikte bekliyomuşum gibi oldu:1::1:
çok tatlısın cnm

canım ınan veda ediyormussun gibi üzüldüm ama temelli gitmiyorsun ya degılmı amaa özleriz seni ve okişi şekerim, haklısın aslında bız calısanlar zaten butun gun bılg basında oldugumuz için sürekli takip edebiliyoruz amabende geçmişi okuyamadan duramam mesela ve cok buyuk zaman harcıyorum buna ama meraklıyım napayımmm:9: seni ve okişiii kocamann öpüyorum ve veda etmiyorum tabiykiiiii:16:

Back
X