• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Bol bol dinlen kendini yorma canım önceki kaybından dolayı stres yapıyorsun ama şuan senin durumunda olup sağlıkla bebişini kucağına alan bi çok insan var sende onlardan biri olacaksın inanıyorum pozitif düşünmeye çalış güzel şeyler olsun 🙏☺️
Dinleniyorum canim ama hala wc gittigimde lekelenmenin kesilmemis olmasi beni cok strese sokuyor ... haklisin canim zaten beni en cok strese iten bir kaybimin olmus olması.. 😔
Insallah canim benim aminnn aminnn🙏🙏🙏
Hersey yolunda ilerleyecek bebisime sag salim kavuscam innsallah 🙏🙏🙏

Kızlar elimde bi resim daha varmış iki bacak arası ultrason resmi bi bakıpda yorumlarmısınız tekrar tahminleri😍❤️

Eklentiler

• IMG_8800.webp
    IMG_8800.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 53
hahahahah niye kız zor mu ayırt etmek🤣🤣🤣
Yan profilden bebeğin nub ve alnından yorumlayabiliyorum da farklı açıdan ultrason olunca bacak ve kol bile ayırt edemiyorum dün çok rezil oldum 🤣🤣🤣 seninkinde çıkıntı var gibi ama çok da bariz değil. Kızlarda da dümdüz olmuyor sanki. Ben hala kız dicem sana 🤣

Kızlar selam demir başlayıp tansiyonu düşen var mı ya, gebelik öncesinde de birkaç sene önce demir kullanmıştım tansiyonum yerle bir oldu şimdi 4-5 gün oldu başlayalı yine tansiyonum yerlerde

Yan profilden bebeğin nub ve alnından yorumlayabiliyorum da farklı açıdan ultrason olunca bacak ve kol bile ayırt edemiyorum dün çok rezil oldum 🤣🤣🤣 seninkinde çıkıntı var gibi ama çok da bariz değil. Kızlarda da dümdüz olmuyor sanki. Ben hala kız dicem sana 🤣
hahahahah ne oldu dün kız anlat🤣

Kizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..

Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılan 😞 gitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin 🙏😔
Benim bir arkadasım doğuma kadar lekelenme hatta bildiğin kanama yaşadı ve sağlıkla doğurdu korkma canım. Rahim agzı açıklıgı falan da yapıyormuş kanama lekelenme. Haklısın tedirgin edici ama kötü düşünmemeye çalış :(

Benimki sezaryen olduğu için erken doğurtmasından endişeliyim 🤣 neyse olursa konuşulur zaten. Sağlıklı olsunlar da 🙏
Benimki de sezeryan olacak Normalde sezaryen ort. 38'de yapıyorlar şimdi Bizimkiler bir hafta Geri çekildi 37 olacaklar cidden bak şimdi ben de kafayı taktım.Tamam boy pos kilo yerinde olabilir ama organlar falan da yeterince tamamlanmış olur mu o vakitlere geldiğimizde bu endişeleri paylaşmak lazım. Amin İnşallah sağlıklı gelsinler canım

Back
X