2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İlkim,Gunes,Cicek,.. herbirinizle o kadar iyi şeyler paylaşıyorum ki,,yani beni o kadar iyi anlıyorsunuz ki kızlar:14:...Diyecek laf bulamıyorum,,
herbiriniz duygularımı dile getiriyorsunuz resmen. İçiniz rahat olsun teyzeleri,,kızımı onlara bırakmam,önce ben yerim çünkü:56:

İlkim,Gunes,Cicek,.. herbirinizle o kadar iyi şeyler paylaşıyorum ki,,yani beni o kadar iyi anlıyorsunuz ki kızlar:14:...Diyecek laf bulamıyorum,,
herbiriniz duygularımı dile getiriyorsunuz resmen. İçiniz rahat olsun teyzeleri,,kızımı onlara bırakmam,önce ben yerim çünkü:56:

mutlu-anne o ..... da bende varmıyım şekerimmm:54::9:

palnner__evet sende kaldırmışsın resmini..
ayrıca avon reklemı bittiiii:1: keşke başka şey dileseymiştik ya:1:

mutluanne__canımeminim çok seviyosundur yegenlerini ama kızma onlara..
cerende bazen çekiştiriyo küçük çocukları...
ve bizimkilerde büyüyecek kendinden küçük çocuklara aynısını yapacaklar...
benim abimin kızıyla biraz ugraşırdı ceren(öpüp sarılırdı) yengemin yüzünün rengi degişirdi:1:
ama şimdi o da çağlayla ugraşıyo aynı şekilde :1:
ne diyelim çocuk bunlar anlamıyolar,akıllarından kötülük geçmiyo ki

mutlu-anne o ..... da bende varmıyım şekerimmm:54::9:

Hepinizden öğrendiğim ayrı,,güldüğüm ayrı,,paylaştığım ayrı canım varsın tabi:16:kızlar acil cevap verdi diye bende hemen acil cevap yazdım,,bide gözlerim doldu walla:14: Seviyorum bu forumu güzelleştiren canım arkadaşlarımı:14:yine yengeç tarafım coştu:14:

palnner__evet sende kaldırmışsın resmini..
ayrıca avon reklemı bittiiii:1: keşke başka şey dileseymiştik ya:1:

mutluanne__canımeminim çok seviyosundur yegenlerini ama kızma onlara..
cerende bazen çekiştiriyo küçük çocukları...
ve bizimkilerde büyüyecek kendinden küçük çocuklara aynısını yapacaklar...
benim abimin kızıyla biraz ugraşırdı ceren(öpüp sarılırdı) yengemin yüzünün rengi degişirdi:1:
ama şimdi o da çağlayla ugraşıyo aynı şekilde :1:
ne diyelim çocuk bunlar anlamıyolar,akıllarından kötülük geçmiyo ki

ne kızması kızılır mı onlara,,öyle masumlarki...hele ceren kadar olan var bi tane,,bizimkini kötülüyo kötülüyo...
Baktım olmıcak bende kötüledim bi gün(ayy kel bu mira dedim),,döndü bana: aaa yenge deme öyle,,o daha bebek,,çıkar saçı dedi:53:
Bigün de babası ona Mira beni hiç sevmiyor galiba demiş(kıskanıyor ya mirayı,sevinsin diye),,dönmüş babasına; üzülme baba bende küçükken amcamı sevmezdim,büyüyünce sever demiş:52: Çok alem bu çocuklar(çenem düştü yine):1:

zor zor bişi solesen bilmiş soylemesen için içini yer sanki sen annesi olarak nezaman ne yapıcagını bilmiosun bence lafını esirgeme
napıcamı ben bilirim imasında bulun amcasına ne oluyor ki cocugu emzirme zamanına karısıyor yuhh diorum artık
ben görümcemlerin cocuklarının gelip dokunmasına bile sinir oluyodum istemiyordum dıgru yada yanlıs tartısılır ama is-te-mi-yo-rumm napayım çocuk benim tabi ozaman 2-3 aylıktı şimdi olsa belki daha farklı olur (ozamandan beri baya uzaklardayız görmediler 5-6 aydır )

ah canım ahh evet çocugun küçük diye şimdi böyle düşünüyosun ama büyüyünce o da başka çocukları çekiştirecek
senin çocugunuda istemeseler zoruna gitmeyecekmi:ssz:
seni yargılamak için yazmıyorum yanlış anlama lütfen..

ben cerenin arkadaş olayını yazmıştım..tokat atan mustafa:1: hani bazıları beni yadırgamıştı
çocuga şiddet ögretme diye
çocuguna biri vurdugu zaman öyle bir gaddarlaşıyosun ki
istiyosun o da aynı şekilde canını yaksın..
dogrumu hayır ama böyle düşünüyosun ve düşüneceksiniz de zaten zamanla

Son düzenleme:

Bilmukabele şekerim iyiki varsın hep de olursun inşallah:16::16::16::16::16::16:

chihiro79__dileginiz çok güzel fevkalede ama bence
başka bir işaret olmalı bu diye düşünüyorum...
mesela dileginiz şöyle olabilir...
5 ay,5gün,5 saat tatil yapmak gibi..
yada
555 saat uyumak gibi:1: yani bendeniz olsam böyle dilerdim dilegimi:1:
saygılar

fotograf albümü yaptım, ne bileyim işte herkes yapıyor diye. birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim. merak eden, ilgilenen olursa bakabilir. istek gondermediğim kişiler de beni de ekleyiniz derlerse ekleyeyim. durum bu merkezde, albüm gördüm herkezde :) ayyy tiksindim yine. fotograflarda da goruleceği üzere, Orhan Cemal son derece ortalama bir çocuk, cicili bicili değil. kafa kemiklerinden bir kısmı doğuştan hatta anne karnında kapalı olduğu için kafası sadece önden ve arkadan uzuyor. arka bıngıkdak da kapandığı için sadece önden yukarı doğru uzuyor, kafasının sivriliğinin nedeni budur. yan yatırma felan değil yani.diyeceksiniz ki "ay bir doktora götürseydiniz" evet, çocuk cerrahı arkadaşımızın ısrarıyla diğer bir beyin cerrahı arkadaşa götürdük. 6. ayda, kafatasının tamamının çıkarılıp, masanın üstüne konduğu, kemiklerin kırılıp, şekillendirilip tekrar kafada birleştirildiği bir ameliyat yapabiliriz dediler ama şekli aşırı bozuk olmadığı için bu kararı ebeveynler veriyormuş. beyin zarına zarar verme olasılığı yüksek olduğundan ameliyat yaptırmadık, şirince bir kavun oldu :) zaten kafasının bu şekilde büyüyeceğini söylemişlerdi, sürpriz olması kavun meyvesi :) beyin kıvrımlarının normal gelişip gelişmediği sürekli takip ediliyor, hikaye bu. uzun oldu ama mutlaka sorulacaktı diye yazdım.

chihiro79__dileginiz çok güzel fevkalede ama bence
başka bir işaret olmalı bu diye düşünüyorum...
mesela dileginiz şöyle olabilir...
5 ay,5gün,5 saat tatil yapmak gibi..
yada
555 saat uyumak gibi:1: yani bendeniz olsam böyle dilerdim dilegimi:1:
saygılar
bak bu da iyi bir fikir. düşüneyim

Canım sen gıda mühedensisin ya ben bişey sormak istiyorum,(bilen arkadaşlarım da cevaplasın lutfen)
ben her gece yogurt mayalıyorum ve sabah dolaba koyuyorum,oglende dolaptan cıkartıyoruz ve kızım
15.00 gibi yiyor,,buraya kadar sorun yok,sütümüz günlük süt oluyo bitince de devam sütüyle mayalıyorum ama
bazen devam sütüyle tutturamadığım oluyor,,o zaman da o maya tutmayan sütü dökmüyorum ve hemen yoğurt çorbası yapıyorum,,
sence bunda bir sakınca yada sağlıksız bir durum var mı?yani maya tutmayan cıvık yogurdu bebeğe çorba olarak yedirmem doğru mu?

Canım yeni gordum sorunu.Kesin bişey söyleyemem (mama üreticilerini kızdırmayalım) ama ben olsam günlük pastorize süt dışında bişeyle yoğurt mayalamazdım mayalamıyorum da çünkü devam sütü formül bi ürün,sen onu mayalayarak içeriğini değiştiriyorsun bir de tam tutmamışsa yarı süt yarı yoğurdumsu karışımı ısıya tabi tutup çorba yapıyorsun.Ben 2-3 güne bir 2-3 tane pastörize süt alıyorum eğer günlük alamayacaksam,son tüketim tarihi geçmeden de mayalıyorum.

Canım yeni gordum sorunu.Kesin bişey söyleyemem (mama üreticilerini kızdırmayalım) ama ben olsam günlük pastorize süt dışında bişeyle yoğurt mayalamazdım mayalamıyorum da çünkü devam sütü formül bi ürün,sen onu mayalayarak içeriğini değiştiriyorsun bir de tam tutmamışsa yarı süt yarı yoğurdumsu karışımı ısıya tabi tutup çorba yapıyorsun.Ben 2-3 güne bir 2-3 tane pastörize süt alıyorum eğer günlük alamayacaksam,son tüketim tarihi geçmeden de mayalıyorum.

Kusura bakma benim hatam,devam sutu pastorize canım su resimdeki hatta mama degil! Tam mayalanmamış oluyor(cıvık) ondan merak ettim??
$sut.webp

fotograf albümü yaptım, ne bileyim işte herkes yapıyor diye. birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim. merak eden, ilgilenen olursa bakabilir. istek gondermediğim kişiler de beni de ekleyiniz derlerse ekleyeyim. durum bu merkezde, albüm gördüm herkezde :) ayyy tiksindim yine. fotograflarda da goruleceği üzere, Orhan Cemal son derece ortalama bir çocuk, cicili bicili değil. kafa kemiklerinden bir kısmı doğuştan hatta anne karnında kapalı olduğu için kafası sadece önden ve arkadan uzuyor. arka bıngıkdak da kapandığı için sadece önden yukarı doğru uzuyor, kafasının sivriliğinin nedeni budur. yan yatırma felan değil yani.diyeceksiniz ki "ay bir doktora götürseydiniz" evet, çocuk cerrahı arkadaşımızın ısrarıyla diğer bir beyin cerrahı arkadaşa götürdük. 6. ayda, kafatasının tamamının çıkarılıp, masanın üstüne konduğu, kemiklerin kırılıp, şekillendirilip tekrar kafada birleştirildiği bir ameliyat yapabiliriz dediler ama şekli aşırı bozuk olmadığı için bu kararı ebeveynler veriyormuş. beyin zarına zarar verme olasılığı yüksek olduğundan ameliyat yaptırmadık, şirince bir kavun oldu :) zaten kafasının bu şekilde büyüyeceğini söylemişlerdi, sürpriz olması kavun meyvesi :) beyin kıvrımlarının normal gelişip gelişmediği sürekli takip ediliyor, hikaye bu. uzun oldu ama mutlaka sorulacaktı diye yazdım.

Albümüne de güzel bebeğine de çok güzel maşallah:nazar: Ben Orhan Cemal'de anomali bir durum görmedim,,bence sorulacak ya da senin tarafından açıklanacak heleki görüntüde kötü birşeyi kesinlikle yok,,Allah sağlığınızı huzurunuzu daim etsin:emir_bebek:

saat olmuş onaltı yirmidokuz
biz hala evde yokuz
bebekler merak eder, geç kalan anneyi kim sever?
lafı uzatmayayım artık, süt sağma vaktini de sarkıttık
dükkanımı kapatıyorum, kalanlara selam olsun
bu mani de benden size hediye olsun

Hepinizden öğrendiğim ayrı,,güldüğüm ayrı,,paylaştığım ayrı canım varsın tabi:16:kızlar acil cevap verdi diye bende hemen acil cevap yazdım,,bide gözlerim doldu walla:14: Seviyorum bu forumu güzelleştiren canım arkadaşlarımı:14:yine yengeç tarafım coştu:14:

bende, bende sizi seviyorum sevgili arkadaşlarım:16: yengeç tarafı çoşan birşey yanı mutlu-annecim, zeynomun yükselen burcuda yengeç ya:9: sevgi dolu bir kız olsun istiyorum inşş:54::16:

saat olmuş onaltı yirmidokuz
biz hala evde yokuz
bebekler merak eder, geç kalan anneyi kim sever?
lafı uzatmayayım artık, süt sağma vaktini de sarkıttık
dükkanımı kapatıyorum, kalanlara selam olsun
bu mani de benden size hediye olsun

Hediyeni aldık:9:,
Bize mani yazdığına inanamadık:52:
Sen Edebiyat mezunu musun:27:
Bugunkü dileğin kabul olsun:1:

Sana bir de fitille ilgili mani yazmak istiyorum canım ama özelden!:1:

benim oğlumunda kafası sivri biraz banada her gören mutlaka der aa sen bu çocuğu yan yatırmamışsın hep sırtüstü yatırmışsın diye
ama hiç alakası yok,ben doğduğu günden beri hep bir sağa bir sola yatırırım tabi uyku arasında kendisi sırüstü döner
doktor zamanla düzeleceğini söyledi birde bizde genetik galiba oğlumun amcasının da öyleymiş küçükken ama şimdi normal kv öyle söylüyor

bende, bende sizi seviyorum sevgili arkadaşlarım:16: yengeç tarafı çoşan birşey yanı mutlu-annecim, zeynomun yükselen burcuda yengeç ya:9: sevgi dolu bir kız olsun istiyorum inşş:54::16:

Yengeç duygusaldır canım ondan öyle yazdım,,Zeynocum benim inancıma göre, 30 yaşından sonra duygusal olacak(yükselen burc 30dan sonra etkili diye düşünüyorum)Azgın boğa/ikizler kızlarımız mantığa yer verecekler öncesinde:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X