- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
iyi akşamlar kızlar...öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun...dualarınızda bizi de unutmazsanız sevinirm...özelikle bütün hasta bebişlere ve oğluma acil şifa dileyin kızlar lütfen..meleğim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz...bugün doktora gittik..oğlumun vucudunda kızarıklıklar vardı..hastalığının adı 'kızıl' mış...penisilin ve alerjik iki farklı şurup verdi...ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla ilaçları kullanmak gerekiyormuş...oğlumun bu doğduğundan beri 3. antibiyotiği olacak...napalım Rabbim dermansız dert vermesin....üstelik iki farklı hastaneye gittik..ilk doktor anlamadı bile...ne kadar zor bebişlerin hasta olması..neyse ben duygusala bağladım((çok üzgünüm.....
Ins ilaclari alir ve iyilesir hemencecik, kendini uzme cnm, dedigin gibi mevlam dermansiz dert ve hastalik vermesin ...kizilcigi duymustum ama bu hastalik hakkinda hic bilgim yok..ne sebep oluyormus bu hastaliga dr birsey soyledimi cnm..
seninde kandilin mubarek olsun, rabbim dualarimiz kabul kilar ins, cumlemisin amin