Ufo'mu:111:Ne amaçla ufo kullandığınızı öğrenebilir miyim canım,çok merak ettim
![]()
İki türlü ufo var şekerim havayı ısıtan ve soğutan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
Ay bunu okuyunca kahkaha attım beste gözünü açtı neyseki geri daldı uyanınca gelir sallarsın ayağında teyzesi.
Ayy alemsin sen ya![]()
darısı basına hayatım hamileyken ben dahada bozuktum![]()
![]()
PLANNERcim sen isyerinde mi sagiyorsun 2sini de? Nasil yikiyorsun pompayi musait biryer var mi?
Bir gun sana Gunaydin diye haykirmak cok isterim, oyle guzel bir girisin varki bu saatte bile okurken icimin yaglari eriyor yahu, canimsin sana kocaman gunaydin gec oldu ama sacma olmadi ins..
Canim cok gecmis olsun, ins bu kotu gece son olur, bir daha yasamazsiniz..
Benimkide gece cok uyaniyor ne yapcam bilemiyorum, caresi nedir acep:44:
Ben bitkisel jelde kullandim hicbirseye yaramadi umarim sizde ise yarar cnm, her careye basvurmak lazim yoksa isim harap baksana onlar uyuyamayinca bizimde icimiz yaniyor..
nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..
evvvettt yaşasın geliyor h.sonu inş. güzel bir hafta sonu olur.bugün heryerimin tutulmasına rağmen(gece kız ayağımda oturarark uyuduğumdan) yine de enerjiğim.
müzik ruhun gıdası diyorlar.benim için de öyle ee madem diyet yapıyorum bişey yemiyorum.bende müzik dinliyorum.Hande yener "HASTA".hASTAYIM BU ŞARKIYA.Tam bize ve ailemize göre![]()
hayırlı cumalar mayıs annelerı nasılsınız.. hayırlı cumalar
buyuk oglum bugun anaokulundan karne alacak heyecanlıyım
benım kucuk oglan kafası cok terlıyor sızınkılerde var mı
arada mola olunca bir taraflarımız donmasın diye bide los ısık yapıyor güzel oluyor ama![]()
Bende hiç arlanma utanma yokkikarnım burnumda ama halaa
Bizim partimizde güzeldi ama ufolu değil sobalıydı.Arka fonda korku filmi müziği
![]()
biz aynıyız demekki partiler falan utanmama azgındaşım benim![]()
ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydınbebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah
Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler![]()
ay senink de mi regli oluyor kuzum!!Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyoBi kapris bi kapris
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yokBende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum![]()
60 kişilik açık ofisteyim bacılar ya rezil ettiniz beni azcık edepli yazışın galiii gülüp duruyorum kendi kendimeÖzel bir süsleme falan var mı beykozcum
Işıklandırmada falan renkler nedir![]()
ve beykozdan beklenen cevap rtabi ki hiçbişey giymemişpartide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem![]()
evet canım küsüz ve bugün feci patladım az önceannezeynep;sizde mi küstünüz,,bende çok fena tripteyim eşimearamızda kalsın,,uyuz oluyorum şu aralar
Kızımın ağzı çeşme gibi oldu,yine çok akmaya başladı suları,emeklemede de bir anda uzmanlaştı,,her geçen gün dengesini daha iyi sağlıyor,,
bi de şu tutunup kalkmaya çalışmalar olmasabeni benden alıyo azmi
yüreğim ağzımda tabi sürekli...
Bizden haberler böyle teyzeleri.. Umarım bebişlerin keyifleri yerindedir.
Ayyy kıyamam san ve ailene benInsallah cabucak gider hastalıklar evinizden
Benimde şu aralar favorim Fettah Can - Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim videoklip HD - YouTube[/QUO
ooooo çok sert bir şarkı cnmmrüzgar ekmekler, fırtına biçmekler. aman aman maazallah cnmmcımmm
![]()
sana öyle geliyor be kuzum
ben hergün dakikaları saydığım için 3-4 kat sünüyor günler
ay senink de mi regli oluyor kuzum!!
sen yine kahvaltı hazırlıyormuşsun ben hazırlamıyorum
her akşam maratonda gibiyim yatana kadar popom eyr görmüyor kahvaltıyı da ondan bekliyorum ama cıks daha sadece geceden sandvic yaptığını gördüm
gece cezasına o kazalardan sonra başlamıştım üstüne de regl oldum çok mutluyum sürüm sürüm sürünsün düz duvara tırmanasıca!
zaten ayda yılda bir görüyorduk yüzünüzü hanfendi diye laf söylemez mi al sana ayda yıla bir
valla beykozumun da gazıryla frekansı yükseltmiştim ama bu tarz konularda şaka kaldıramam gezsin ortalıkta abaza liseliler gibi
60 kişilik açık ofisteyim bacılar ya rezil ettiniz beni azcık edepli yazışın galiii gülüp duruyorum kendi kendime
bu arada ne giymiş ne giymiş
ve beykozdan beklenen cevap rtabi ki hiçbişey giymemiş
beykoz sizin ortalamanız ne bacım ya valla senin yüzünden kendimden şüpheye düştüm frekansı yükselttim hem iş hem ev hem koca pestilim çıktı yine de yaranamadık adama iyi mi
şu çarşaf ve abdest olayı olmasaydı iyiydi :26:
evet canım küsüz ve bugün feci patladım az önce
sevgilyken yolladığı mailleri okuyorum şimdi azıcık yumuşayayım diye yoksa hadım edicem adamı o derece kızgınım
eve girer girmez yemek bulaşık çay yoğurt mayalama süt sağma pompa yıkama çamaşır zart zurt koşturuyorum
beyimiz ömere bakıyor tmm Allah razı olsun ama bir kere de gel sen otur ben yapayım de be adam
bu hafta bişiler oldu hiç yardım etmiyor cidden çok yoruldum eski kocamı istiyorum yani kocamın eski halini![]()
sürüm sürüm sürünsün düz duvara tırmanasıca!
Bu cümlene koptum![]()
hayırlı cumalar mayıs annelerı nasılsınız.. hayırlı cumalar
buyuk oglum bugun anaokulundan karne alacak heyecanlıyım
benım kucuk oglan kafası cok terlıyor sızınkılerde var mı
Evet aynıyız kanımca bende öyle hissettim.Faydalı görüyorum şahsen ben hiç bi zararı yok![]()
ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydınbebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah
Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler![]()
Zeyno hala huzursuzmuş geçmiş olsun canım inşallah şu dişi çıkarır da rahatlar kuzucuk.