2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar mayıs annelerı nasılsınız.. hayırlı cumalar

buyuk oglum bugun anaokulundan karne alacak heyecanlıyım

benım kucuk oglan kafası cok terlıyor sızınkılerde var mı

PLANNERcim sen isyerinde mi sagiyorsun 2sini de? Nasil yikiyorsun pompayi musait biryer var mi?

canım sabah 8 de evden çıkıp akşam 18.30 da evde olduğum için 2 kez sağmazsam,süt biriktiremiyorum ve azalıyor ayrıca, işyerimde olanaklar çok iyi çok şükür rahat rahat süt sağabileceğim boş bir oda ve çok güzel bir mutfağımız var çünkü yemeklerimiz burda pişiyorr:) oyüzden çok güzel yıkayıp steril edebiliyorum çok şükür:16:

Bir gun sana Gunaydin diye haykirmak cok isterim, oyle guzel bir girisin varki bu saatte bile okurken icimin yaglari eriyor yahu, canimsin sana kocaman gunaydin gec oldu ama sacma olmadi ins..

Canim cok gecmis olsun, ins bu kotu gece son olur, bir daha yasamazsiniz..
Benimkide gece cok uyaniyor ne yapcam bilemiyorum, caresi nedir acep:44:
Ben bitkisel jelde kullandim hicbirseye yaramadi umarim sizde ise yarar cnm, her careye basvurmak lazim yoksa isim harap baksana onlar uyuyamayinca bizimde icimiz yaniyor..

canım sagol, gece uyanmalarına alışık değilim him çok yordu beni 2 günde, bugün uyanmadı allahtan ama gece çok zor ve geç uyudu 23.00 de hala uyumamıştı, jel aldık bizde dün gece sürmedim ama bu gece huzursuz olursa yine sürücem jelide, mızmız olmasından daha kötüsü hiçbişey yemek istememesi ya aç ama yemiyor çok üzücü:14: nezaman bitecek bu diş çıkımıı...

nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..

coming soon diyosun yani, heyecanla bekliyoruz şekerimmmm:54:

evvvettt yaşasın geliyor h.sonu inş. güzel bir hafta sonu olur.bugün heryerimin tutulmasına rağmen(gece kız ayağımda oturarark uyuduğumdan) yine de enerjiğim.
müzik ruhun gıdası diyorlar.benim için de öyle ee madem diyet yapıyorum bişey yemiyorum.bende müzik dinliyorum.Hande yener "HASTA".hASTAYIM BU ŞARKIYA.Tam bize ve ailemize göre:37:

canım uyumamaları ne zormuş ya, mutlu_anne valla önünde saygıyla eğiliyorum canımm:54:

Hayırlı olsun canım oğluşunun karnesi. Bizimkiler de büyüyüp karne alacaklar mı ya çok uzak geliyo bana.
Kızımın da başı çok terliyo özellikle emerken.

ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydın:21::21::21: bebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah:emir_bebek:

Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler:54::54:

sana öyle geliyor be kuzum
ben hergün dakikaları saydığım için 3-4 kat sünüyor günler :1:
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyo:27:Bi kapris bi kapris:19:
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yok:50:Bende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu:20:
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra:1:
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum:21:
ay senink de mi regli oluyor kuzum!!
sen yine kahvaltı hazırlıyormuşsun ben hazırlamıyorum
her akşam maratonda gibiyim yatana kadar popom eyr görmüyor kahvaltıyı da ondan bekliyorum ama cıks daha sadece geceden sandvic yaptığını gördüm
gece cezasına o kazalardan sonra başlamıştım üstüne de regl oldum çok mutluyum sürüm sürüm sürünsün düz duvara tırmanasıca!
zaten ayda yılda bir görüyorduk yüzünüzü hanfendi diye laf söylemez mi al sana ayda yıla bir
valla beykozumun da gazıryla frekansı yükseltmiştim ama bu tarz konularda şaka kaldıramam gezsin ortalıkta abaza liseliler gibi
Özel bir süsleme falan var mı beykozcum:60:
Işıklandırmada falan renkler nedir:1:
60 kişilik açık ofisteyim bacılar ya rezil ettiniz beni azcık edepli yazışın galiii gülüp duruyorum kendi kendime:3:
bu arada ne giymiş ne giymiş :1:
partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem :9:
ve beykozdan beklenen cevap rtabi ki hiçbişey giymemiş :1:
beykoz sizin ortalamanız ne bacım ya valla senin yüzünden kendimden şüpheye düştüm frekansı yükselttim hem iş hem ev hem koca pestilim çıktı yine de yaranamadık adama iyi mi
şu çarşaf ve abdest olayı olmasaydı iyiydi :26:

annezeynep;sizde mi küstünüz,,bende çok fena tripteyim eşime:19:aramızda kalsın,,uyuz oluyorum şu aralar:33:
Kızımın ağzı çeşme gibi oldu,yine çok akmaya başladı suları,emeklemede de bir anda uzmanlaştı:53:,,her geçen gün dengesini daha iyi sağlıyor,,
bi de şu tutunup kalkmaya çalışmalar olmasa:ssz:beni benden alıyo azmi:ssz:yüreğim ağzımda tabi sürekli...
Bizden haberler böyle teyzeleri.. Umarım bebişlerin keyifleri yerindedir.
evet canım küsüz ve bugün feci patladım az önce
sevgilyken yolladığı mailleri okuyorum şimdi azıcık yumuşayayım diye yoksa hadım edicem adamı o derece kızgınım
eve girer girmez yemek bulaşık çay yoğurt mayalama süt sağma pompa yıkama çamaşır zart zurt koşturuyorum
beyimiz ömere bakıyor tmm Allah razı olsun ama bir kere de gel sen otur ben yapayım de be adam
bu hafta bişiler oldu hiç yardım etmiyor cidden çok yoruldum eski kocamı istiyorum yani kocamın eski halini :43:

Sana yazmayı unuttum hoş geldin canım.
Annenlerde olmanın keyfini çıkar valla:21::21::21:
Kızının iyi olmasına ve her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim umarım hep böyle devam eder. Üzmez annesini.
Bu arada kilosuna da maşallah:nazar::nazar::nazar:

sana öyle geliyor be kuzum
ben hergün dakikaları saydığım için 3-4 kat sünüyor günler :1:

ay senink de mi regli oluyor kuzum!!
sen yine kahvaltı hazırlıyormuşsun ben hazırlamıyorum
her akşam maratonda gibiyim yatana kadar popom eyr görmüyor kahvaltıyı da ondan bekliyorum ama cıks daha sadece geceden sandvic yaptığını gördüm
gece cezasına o kazalardan sonra başlamıştım üstüne de regl oldum çok mutluyum sürüm sürüm sürünsün düz duvara tırmanasıca!
zaten ayda yılda bir görüyorduk yüzünüzü hanfendi diye laf söylemez mi al sana ayda yıla bir
valla beykozumun da gazıryla frekansı yükseltmiştim ama bu tarz konularda şaka kaldıramam gezsin ortalıkta abaza liseliler gibi

60 kişilik açık ofisteyim bacılar ya rezil ettiniz beni azcık edepli yazışın galiii gülüp duruyorum kendi kendime:3:
bu arada ne giymiş ne giymiş :1:

ve beykozdan beklenen cevap rtabi ki hiçbişey giymemiş :1:
beykoz sizin ortalamanız ne bacım ya valla senin yüzünden kendimden şüpheye düştüm frekansı yükselttim hem iş hem ev hem koca pestilim çıktı yine de yaranamadık adama iyi mi
şu çarşaf ve abdest olayı olmasaydı iyiydi :26:

evet canım küsüz ve bugün feci patladım az önce
sevgilyken yolladığı mailleri okuyorum şimdi azıcık yumuşayayım diye yoksa hadım edicem adamı o derece kızgınım
eve girer girmez yemek bulaşık çay yoğurt mayalama süt sağma pompa yıkama çamaşır zart zurt koşturuyorum
beyimiz ömere bakıyor tmm Allah razı olsun ama bir kere de gel sen otur ben yapayım de be adam
bu hafta bişiler oldu hiç yardım etmiyor cidden çok yoruldum eski kocamı istiyorum yani kocamın eski halini :43:

Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam kızlar:60::60::60::60::60: Gülmiyim diye kendimi sıkarken pırt yapmaktan korkuyorum:60::60::60:

sana da hayırlı cumalar cnm.nasılsın?pek uğramıyorsun buralara farkındayım.

kafa terlemesi bizde de oluyor ama uyurken.onu da sıcağa bağlıyorum dert etmiyorum.

büyük oğlusunun da karnesi hayırlı olsun.çok tatlı karneleri oluyor.sizinkilerde gülen yüz formatında olacaktır herhalde.keşke bize de öyle karne verselerdi...

ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydın:21::21::21: bebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah:emir_bebek:

Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler:54::54:

evet zor geçiyor ama yinede geçiyor şekerim, daha geçen gün hayırlı cumalar demiştim sanki diyordum bende sabah kendi kendime, bunada şükür diyelim, zaman geçsemi daha iyi geçmesemi bilemedim ben şimdi:26: uykusuz ve yorgun olduğum çok belli oluyormuu:9:

Zeyno hala huzursuzmuş geçmiş olsun canım inşallah şu dişi çıkarır da rahatlar kuzucuk.

sağol canım ya iki diş birden çıkıyor şuanda hem alltaki hem üstten bir diş çıkmak üzere oyuzden baya bir yordu kuzumu ve bizi tabii, umarım hepimiz için kısa süreli huzursuzluklarla geçer gider bu diş çıkarma dönemii:54:

ya kızlar hakketen, muhabbetleriniz yıkılıyor yani, sabah sabahh ne enerjiksiniz hee:46::46:

Back
X