2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

$205788_407993049282555_202552705_n[1].webp $205809_408122865936240_245056397_n[1].webp
:ssz::ssz::ssz::ssz:

ya sorma canım daha hastaneden çıkalı 15 gün oldu..
yani her15 günde bir doktora gitmessek özlerler bizi..
ceren tek başınayken pek hastalanmazdı yılda bir kaç kez grip
olurdu o kadar..ama bu yıl fena vurdu bize yaa...

tatlıcadı__demek sümügünü öptün ha:1:
hay allah olsun o da tatlıdır:1:

Bu yil hastalik yili herhalde..salgin olunca kacis olmuyor yakalayi veriyor..sen ne yaparsan yap olmuyor

kizlar cok kotu oldum hungur hungur aglamak istiyorum :43:
Odada bunaldim Omeri uyuttum esimi ugurladim azicik dolanayim dedim
Bizim katta bir inleme sesi geliyordu esim telde duydu yazik adama nasil aci cekiyor kim bilir diye konustuk
Meger 2yasinda bir cocukmus nobet gibi birsey geciriyor sesi kart cikiyor sadece anne diyor
Insanin aklina hemen annesi geliyor di mi ne acayip
Rabbiiimmm evlatlarimizla sinama
Ailemizi kazadan beladan ani olumlerden ser insanlardan koru
Dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Amin...

Melegim bende de oluyordu hatta yara var dondurmamiz lazim dediler
Icime sinmedi baska doktora gittim 15gun kadar iliskiyi yasakladi kuru ve temiz tutacaksin dedi
Sonrasinda da bir sure kayganlastirici kullandim simdi turp gibiyim 7/24 :1:

Tovbe estagfirullahhh once Allah sonra yallah gibi oldu :26:

cidden herkes anlamak istediği gibi anlıyor herşeyi

burda kimse chihiro yu eleştirmedi fikirlerinin farklılığı ile gündeme getirdiği konu doğumgünü olduğu için
konu doğumgünüydü kendisinin kişiliği değildi
bizde fikirlerimizi belirttik kendisini düşünceleri çerçevesinde eleştirdik ben öyle yaptım
sizin gibi" ımmhh abartmazdım yada oturup peçetelerden süs yapmazdım "diye nokta atışı yapmadım

ama siz yaşasın herkesten daha farklı bir insan gelmiş deyip direk olaya daldınız sanırım bugune kadar eleştirmek isteyip
eleştiremediğiniz kişileri bu arkadaşımızın üzerinden fırsat bulup eleştirdiniz diye anladım ben!!!

belirttiğiniz gibi farklı zevkleri,kişikleri olan insanlar vardır fakat siz daha bu fikirde değilsiniz ki
kendiniz ile çelişmişsiniz

herkesin tabiki farklı fikirleri ve karakterli vardır bu gayet olağan bir durum
madem hümanistsiniz madem insanları insan olduğu için kabul etmeliyiz dersi vermeye çalıştınız

neden isim ve eylem belirterek konuşmanızı bitirdiniz
ayrımcılığın ve eleştirinin dozu şuan kaçtı!!!

canım topiği meşgul etmemek adına özeline yazacağım.beni bu topikte tanırlar ithamlarında haklı olmadığını bilmeni isterim.

Aynen öyledir canım,,ben burada kimsenin kimseyi kırdığını düşünmüyorum,,burada herkes birbirine tüm kalbiyle ve iyi niyetiyle cvp veriyor bundan eminim, "ti" ye alınarak ciddi bişeyin konuşulması hiç hoşuma gitmediği gibi işin kötüsü bende "ti" ye alıyorum konuşmacıyı:9: Komik yada abuk bişey konuşunca nasıl ki hepimiz vahşi cazibelere bürünebiliyorsak,birbirimizle eğlenebiliyorsak,ciddi konularda da ciddiyete bürünüyoruz ve hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz (bakınız:ilkim ve fitile cevabındaki samimiyet) Burada kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne yazmıyor;paylaşalım öğrenelim gülelim yeri gelince arkadaşımızın yükünü hafifletelim derdindeyiz çoğumuz...arkadaşa da saygı duyuyorum ben,herseyden once anne ve sizinde son derece saygı duyduğunuzu biliyorum fakat master yapan bir mimar ve dr.esinin fitil konusunda yaptigi espiriye(!)de gülmedim! Yani ilişkinin başında güven sarsılması gibi! Belki tarzı böyle dedim,yanlış anladın sen onu dedim ve arkadaşlık talebini kabul ettim,yazdıklarında bilgim yada fikrim olursa katılıyorumda...2013 mart annelerinin doğum parası sorgusunda da öyle birşey olmadığını söylemişti fakat öyle birşey varken ve bende sgk.dan doğum parası almışken girip düzelttim kızlar yanlış bilgilenmesin diye.Susmak erdemdir ama yerinde susarsan!,listene ekleyip arkadaşın olarak kabul ettiğin ve birsürü
paylaşımda bulunduğun insanlara karşı susarsan erdem değil,terbiyesizliktir!

canım burada üstüme alınmamı istediğin birşey yoktur umarım.

ablacım lütfen rica ediyorum senden dalga gibi yazma senle yazısmalarımız oldu sevdim seni ama böyle degildin şimdi neden böylesin bende inan üzmek istemiyorum seni hatta kimseyi istemiyorum ama olayı hala dalga olarak devam ettiriyorsunuz ablacım ...

ah be temiz kalpli tatlı yavrum benim...ben seninle ya da bir başkasıyla ne diye dalga geçeyim ki..lütfenyani...neye dayanarak ve hangi sıfatla dalga geçicem? aksine dalga geçmeye çalışanlara dokundurmaya çalışırken sen hepten beni aforoz ettin. olsun be kuzum yine yeniden söylüyorum.ben seni ve diğer tüm şekerleri seviyorum.katılmadığım noktalar olsa da bu sizi sevmeme engel değil.sevgiyi bir kenara koy saygı duyuyorum bir kere..öyle olmasa niye burayı takip edeyim ki...esas o zaman kendimle çelişirim...

gul gul sistim :1:
Hele beykozun yorumlarina gulerken zarzor uyuttugum oglumu uyandiriyordum!

Hakkinda onca sey yazilip hicbirsey olmamis gibi saatlerce burda takilmaya devam eden arkadasim?
3gundur hastanedeyim ve yarim saatten fazla uyumadim o yuzden dilim surcerse affola ama:
Kafka.nin kitaplarinda hic ateslenen yok muydu?
Aklimdan surekli sana fitil nedir videolari izletmek geciyor!
Bi dalga gecmesen de biz de bagrimiza bassak ne var?
Bilmiyorsun belki ama fena tutkunuzdur birbirimize oyle arasira girip ciktigimiz biryer degil burasi

bBeykozum Enesimin disi hayirli olsun bizde hala tik yok doktorumuz 5inin birden cikabilecegini soyleyince dehsete kapildim :1:

canım benim yaa..fazla takip edemediğimden haberim olmadı..hasta olan sen misin yoksa ömerim mi anlamadım tam ama ikinize de geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...senin bulut meselesinde asla senin şahsına laf sokmaya çalışmadığımı anlayabilecek biri olduğunu bildiğim için ekstra açıklama yapmıyorum. kendine ve ömere iyi bak..

babyceren canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir:23:
uğurböceğim canım karşılaşamıyoruz seninle ya özledim seni bize kendinden ve oğluşundan haberdar et:16:
nagihancım gerçekten çok doğru tespit doğru söylüyorsun herşey üstüste geldi buda beni delirtti:27:
ama bugün iyiyim şükür oğlumun burnu arada akıyor umarım tekrar hasta olmaz ya:26:

canım hejarım benim..walla yarıyıl tatiline girdik de çok şükür foruma takılayım dedim.iki laf ettim ortalık karıştı:)))ama sen beni merak edince sevindim walla...yusuf ömer çok şükür iyi..dişlerinden biri kendini gösterdi.fena bir uyku problemimiz vardı.10 günlükten bu yana gece uykusu uyumadım diyebilirim.sana bahsetmiştim zaten.son 3 gündür.2,5-3 saatte bir uyanıyor.ve eşimle dakka başı dua ediyoruz Allah bozmasın diye...artık oğluşumun fotolarını da ekleyecek zaman bulucam inşallah...malum meydanı çok boş bıraktık bütün kızlar kaptırdık walla olmuyor böyle:))) bana gelince doğum sonrası depresyondan daha yeni yeni kurtuluyorum düşünün artık yani:)))iyi sayılırım tekrar bir düzen tutturma mücadelesi içindeyim.ben seni takip ediyorum buradan elimden geldiğince.seni ve bebişi öpüyorum.

Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben :((
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..

canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...

fazlasıyla uzun bir mesaj oldu ama napiiimmm...uzun süredir doğru düzgün takılamıyordum iyi oldu:)))

Beykoooozzcuumm:66::118::122::124::122::124: bizde seni ve Enes'i çok seviyor :119:ve mutluluğunu paylaşıyoruz:124::118::122:
Dimi kızlar:23:
Eeeeeveeeeet:124::124::124::124::122::122::122::122:

Dimi kizlar demissinde Eveeeet demeden gecimiyecem, birde ben orda nerdeyim goremedimde..sise dipli gozluk takiyom ama halan secemiyorum:))

dur kendimi tanitayim:111: bu kiside bendeniz oluyor :))

kizlar cok kotu oldum hungur hungur aglamak istiyorum :43:
Odada bunaldim Omeri uyuttum esimi ugurladim azicik dolanayim dedim
Bizim katta bir inleme sesi geliyordu esim telde duydu yazik adama nasil aci cekiyor kim bilir diye konustuk
Meger 2yasinda bir cocukmus nobet gibi birsey geciriyor sesi kart cikiyor sadece anne diyor
Insanin aklina hemen annesi geliyor di mi ne acayip
Rabbiiimmm evlatlarimizla sinama
Ailemizi kazadan beladan ani olumlerden ser insanlardan koru
Dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Amin...

Melegim bende de oluyordu hatta yara var dondurmamiz lazim dediler
Icime sinmedi baska doktora gittim 15gun kadar iliskiyi yasakladi kuru ve temiz tutacaksin dedi
Sonrasinda da bir sure kayganlastirici kullandim simdi turp gibiyim 7/24 :1:

Tovbe estagfirullahhh once Allah sonra yallah gibi oldu :26:

Hay allah yaa, hastanelerinde boyle bir durumu var..iyilesmek icin gidiyorsun sonra gorduklerinle iyice sarsiliyor insan..allah sabir ve sifa versin cnm sana...ins biran once iyilesir cikarsiniz..
Cnm sagol bende burda bir kac anneden duymustum bu durumu ama benimki 9 aydir yani dogumdan beri suregeliyor.. yani kayganlastirici ise yarar mi bilmiyorum ama bu o isten cok korkar oldum, isin kotu tarafi iyice sogudum..ins dedigin gibidir Zeynepcim..

koca bebekte öksürmeye başladı iyimi:66:
yani kocam:1:
hiç gülecegim yoktu ya:1:
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya:27:

Evt canım ya sümükleri akmış oğlumun tam sümüklerine yapışmışmışım euheuheuhe
Bu bıdıkların hiçbir şeyinden tiksinilmiyo
Iyy deyip gülmeye başladım kendiside suratıma bakıp gülmeye başladı:27:
Üstümüze çiş,elimize kaka yapıyorlar ama ıı ıhhh çok ballılar bunlar :16:

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...
Cnm cok sagol ins gecer, ins ciddi birsey cikmaz..aklima cok kotu seneryolar geliyor ama dedigin gibi rabbim ins guzel eyler..tevekkul etmek gercekten galiba en dogrusu..

koca bebekte öksürmeye başladı iyimi:66:
yani kocam:1:
hiç gülecegim yoktu ya:1:
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya:27:

Cengelli igne ile guzelim, annem hep oyle yapardida ondan gormustum :))

Tatlisesim, bizim canimizdan sigrilip geldi kuzularimiz nasil igrenelimki dimi, bende senin gibi hicbirseyinden igrenti duymuyorum, yanliz bu ek gidaya gectik geceli evi kenef kokusu cok sardi.. kotu kokutuyor ama yaa,,offf buram buram,:ssz:

Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben :((
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..

Meleğim acil şifalar dilerim sana,,kötü şeyler getirme aklına sakın:20: Rabbim dermansız dert vermesin:nazar:Umarım biran önce iyileşirsin canım:16:
Geçmiş olsun:nazar:

canım arkadaşlarım hepinize kocaman günaydınlarrr..

kızlar dün toplantıydı telefondu koşturmadan giremedim..aksamda erkenden sızmışım..sabahtan beri geçmiş okumaya çalışıyorum amma konusmussunuz...

mutlu annem canım eşinin süprizine bayıldım ne kdr düşünceli bir eşin var...biraz benim odunada ders varsin(umarım okumaz cnm kocam seni çok seviyorum aşkım)..ama saolsun bizimkinin hiç böle ince düşünceleri yoktur...güle güle kullan tatlım yeni arabanı kazasız belasız...

beykozcum enesimin dişi çıkmış hadi gözünüz aydınnnn...diğerleride gelir artık peş peşe...teyzesi öpüyor kocamanından...

meleğim canm inş önemli bir şey değildir cnm dualarımız seninle çok geçmiş olsun...

babyceren cnm sende hastaymışsın bebişlerde hasta olmuş çok geçmiş olsun...tez vakitte iyileşin inş..

annezeynepcim çok üzüldüm sizde hastalanmışsınız..hastanelerde çok zor..rabbim şifa versin biran once...geçmiş olsun..

nagiş cnm bugün nasıl oldun...kızım nasıl...

daha yazacakım ama gene unuttum..

günaydınn canım arkadaşlarımmmm:16:

hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş:54:

benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumu:14: amaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile:( artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi:16: kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa:37:

canım çok çok geçmiş olsun ya can sıkıcı ama inan önemli birşey çıkmayacak sen gönlünü ferah tut yeterki canım benim allah gül yüzlü yavrularımıza bağışlasın bizleri, dermansız dert vermesin allah böyle sağlık süreçleri hep oluyor hayatımızda işte inş en kısa zamanda tedavi olursun geçer gider meleğim, aklına kötü kötü şeyler getirme bakıyımmmm, güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım arkadaşımmm:16:

günaydınn canım arkadaşlarımmmm:16:

hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş:54:

benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumu:14: amaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile:( artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi:16: kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa:37:

Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başıma:nazar:Benim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen:37: Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı:nazar:sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum:nazar:

Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başıma:nazar:Benim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen:37: Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı:nazar:sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum:nazar:

canım iyi bari okadarda olsa uyumuş buda başarı devamı gelsin daha çok uyusun kuzular inş:nazar: valla denemediğimiz yöntem kalmıcak yakında, benim zeynomun ilginç olan yanı şu akşam saat 9 da uyuyor gece 1-2 gibi ağlayıp uyanmalara başlıyor ama tam uyanmada değil dediğin gibi omzuma alıp popoya birkaç pış pış yapsam tekrar dalıyor ama yine yine yinee aynı şeylerr:37: böyle böyle büyücekler işte allah yardımcımız olsun

Back
X