canım topiği meşgul etmemek adına özeline yazacağım.beni bu topikte tanırlar ithamlarında haklı olmadığını bilmeni isterim.
canım burada üstüme alınmamı istediğin birşey yoktur umarım.
ah be temiz kalpli tatlı yavrum benim...ben seninle ya da bir başkasıyla ne diye dalga geçeyim ki..lütfenyani...neye dayanarak ve hangi sıfatla dalga geçicem? aksine dalga geçmeye çalışanlara dokundurmaya çalışırken sen hepten beni aforoz ettin. olsun be kuzum yine yeniden söylüyorum.ben seni ve diğer tüm şekerleri seviyorum.katılmadığım noktalar olsa da bu sizi sevmeme engel değil.sevgiyi bir kenara koy saygı duyuyorum bir kere..öyle olmasa niye burayı takip edeyim ki...esas o zaman kendimle çelişirim...
canım benim yaa..fazla takip edemediğimden haberim olmadı..hasta olan sen misin yoksa ömerim mi anlamadım tam ama ikinize de geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...senin bulut meselesinde asla senin şahsına laf sokmaya çalışmadığımı anlayabilecek biri olduğunu bildiğim için ekstra açıklama yapmıyorum. kendine ve ömere iyi bak..
canım hejarım benim..walla yarıyıl tatiline girdik de çok şükür foruma takılayım dedim.iki laf ettim ortalık karıştı:)))ama sen beni merak edince sevindim walla...yusuf ömer çok şükür iyi..dişlerinden biri kendini gösterdi.fena bir uyku problemimiz vardı.10 günlükten bu yana gece uykusu uyumadım diyebilirim.sana bahsetmiştim zaten.son 3 gündür.2,5-3 saatte bir uyanıyor.ve eşimle dakka başı dua ediyoruz Allah bozmasın diye...artık oğluşumun fotolarını da ekleyecek zaman bulucam inşallah...malum meydanı çok boş bıraktık bütün kızlar kaptırdık walla olmuyor böyle:))) bana gelince doğum sonrası depresyondan daha yeni yeni kurtuluyorum düşünün artık yani:)))iyi sayılırım tekrar bir düzen tutturma mücadelesi içindeyim.ben seni takip ediyorum buradan elimden geldiğince.seni ve bebişi öpüyorum.
canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...
fazlasıyla uzun bir mesaj oldu ama napiiimmm...uzun süredir doğru düzgün takılamıyordum iyi oldu:)))
canımm cidden özledim seni ve oğluşu,ben seni çok seviyorum ki hep aklımdasın valla sende oğluşunda
inşallah ömerim daha da iyi uyuyacak bizimde alttan iki tane dişimiz çıktı
seni ve kuzunu kocaman öpüyorum
günaydınn canım arkadaşlarımmmm
hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş
benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumu

amaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile

artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi

kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa
ahh canım ya diş bizdede öyle huzursuz mızmız ve iştahsız geçti üstüne bizimki gripte olmuştu çok kötüydüinş bir an önce toparlanır kuzucuk
Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başıma

Benim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen

Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı

sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum
canımm ben inanıyorum mira nın uykusu düzene girecek
cevsende sekine suresiydi galiba o çocukları sakinleştiriyo aklında bulunsun zaten dinletmişsiniz

çok güzel dinletmeniz bende her gün dinletiyorum kulak aşinalığı oluyor
karnımdaykende dinliyordu sürekli hatta hatim yapmıştım onun için
yusuf suresi,meryem sureside bol bol dinliyoruz biz canım
kizlar cok bunaldim bu gece de biradayiz vorusumuz bogazda tahrise yol acan ve akcigerlere dogru inen bir turmus. Su an omerin keyfi yerinde de olsa cigerlere inmemesini saglamak icin kalalim dedi doktor
Taburcu edecek diye beklerken bunu duyunca tutamadim kendimi agladim
Evimizde done done yatmak yerlerde Omerle oynamak ne luksmus meger 
Elindeki serumu surekli cikarmak istiyor diye kocaman bir atel taktilar
Surekli onu cekiyor bize atelle vuruyor nasil oyalayacagimi sasirdim artik pilim bitti
Ayni virusten bende ve esimde de var o eve gidiyor sabaha kadar uyuyor ama ben gece boyu atesi cikmasin diye nobetteyim ve butun eklemlerim etlerim sizliyor
Atesimden disetlerim davul gibi gerildi surekli kaniyor
Bugun hic sabrim kalmadi Rabbime isyan olmasin ne gelirse ondandir kabulumdur
Kardesim kaliyor annemler devamli gelip gidiyor ama kimse gelir gelmez elini yikamiyor herkes opup sirnasiyor kontrol altinda tutabilmek icin hic uyumuyorum hep kendim ugrasmak istiyorum haliyle dagildim
Bu gece de cikamiyoruz delirmek uzereyim
Azicik gecmise gideyim kesin komik birseyler olmustur keyfim duzelir
Biraz da Yigit Ozgur okuyayim bari
canım benim ya kıyamam ben ömerime Allahım bu güzel günde bütün bebişlerimize şifa versin ömerimizede amin
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum

. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.
canımm nice mutlu yıllara kuzunuzla birlikte sağlık huzur mutlulukla,ilk günkü aşkla,heyecanla devam edin evliliğinize