hoşbulduk canım...
Hoşgeldin ben yeni gördüm seni,daha önce de var mıydın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım...
Kizimin 5.inciside cikti az once gordum kizlar,ya hadi ilk dis ciktiginda sevinmek normalde insan 5.dede sevinirmi ya bende bir tuhafim
BEYKOZUM canim dis hedigi hazirliklari basladimi?![]()
Canim benim cok sagol hayatim kizi yikarken degil kendim yikandim sonra ustumu giymeden banyoyu yikadim kicim basim usudu ve resmen iki gundur felc gibi yatiyorum annemdeMybabylovecnm seni bugun goremedim, gecmis olsun banyo kazasinda belini agirtmissin galiba..rabbim sifa verir ins..cabuk iyilesmen dilegiyle
Mutlu-anne Butun tariflerini bir guzel caldim haberin ola..sen ve senin gibi mayis annelerinin sayesinde bende hanim olmayi ogrendim resmen, hicbirsey bilmiyordum yaw resmen adam oluyorum burda..
Nargihan Cnm Yaren Nur a kocaman masallahyemek listesi bence super. eminimki bundan sonra cok daha hizli toparlanacaktir..
kilo verme konusundaki azminide tebrik ederim sekerim, masallah..
Nasilsin canim Okis hanim iyi teyzesi hic uzmuyor beni annemle oynasiyorlar bana geliyor kollarini acarak ama egilip alamiyorum kiiiPINARCIGIM,vallahi dogru soyluyorsun,napalim HERSEY VATAN ICIN
Sanirim yavas yavas cizmenin esigine geldim
MYBABYLOVE,merhaba canim slm vemek istedim adini gorunce,okisimizde iyidir umarim, cilgin kizimiz![]()
Kizimin 5.inciside cikti az once gordum kizlar,ya hadi ilk dis ciktiginda sevinmek normalde insan 5.dede sevinirmi ya bende bir tuhafim
annezeynep__çıktınızmı hastaneden?
tatlıcadı__ne güzel ne anlamlı bir ninniymiş o çok begendim..
tarık bugra da sinan akçıl ın bebekligini görüyorum sanki...
aman dikkat et hadise diye biri çıkmasın karşısına:))
zada__menün harika..çok begendim..umarım bir gün bende senin misafirin olabilirim:))
beykozu göremedim...birde edaack yorumun için teşekkür ederim canım![]()
İyi geceler, bi yuva buldum burda bugun gittik. Temiz nezih her bebekle 1 öğretmen ilgileniyo. Şu ann 2 bebek var biri 9 diğeri 13 aylık. Defneyle 3 olucaklar. Yatakhaneler yaşa göre ayrılmış. Aylık yemek kistesi hazırlanıyo. Yemekler kendi bunyelerinde pişiyo. Kahvaltı meyve yoğurt sebze vs. Kameradan istediğin saati izleyebiliyısun. Ama online değil (tek olumsu yanı o) orda izletiyolar istersen. Aslında daha cok cocuk var ama bölmüşler 1 yasına kadar olanlar, 1-1.5 yas ve 1.5-2,5 yas diye... Yatakları görmeniz lazım. Cok seker bi yatakhanesi var ve onlar da ayrı yaslara gore. Defnenin kalacagı odada 2 tane sallanan karyola var. Mutfak temiz. Yemek yedikleri yer de öyle ve ırda top havuzu sallanan at tahteravalli vs. bi sürü oyuncak... Ve bahcesi de cok guzel. Yazın bahcede de oynuyolarmış, doğumgunu partileri falan kısacası ev ortamından daha cok sosyal imkanı olcak inşallah ve eşimle karar verdik kesin oraya bırakıcaz. Defne de cok sevdi. Hep gülücük attı. Gidince bakıcı ablası onu aldı ve kameradan izledik oyun oynadılar. Hiç aglamadı yabancılık cekmedi. 15 subattan itibaren birlikte gidicez. 15 gun alışma dönemi. 1-2 saatten baslayıp süreyi uzatarak tamamen onlara bırakıcam. Bakalım nasıl gecicek... Müdiresi de psikolojik danışmanmış aynı zamanda. O da hoşuma gitti. Bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Ayrıca bikac gundur hafiföksürük ve ates vardı. Doktora götürdüm. Gayet iyi oldugunu ilaclık bi durum olmadıgınııhlamura devam etmemi söyledi. 1.5 ayda 600 gr almış boyu da 1 cm uzamış 69 olmuş. Genel durum bu.
Günaydın yavru ve büyük kuşlar
Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum
Bu gün buralar boş olur
Nedense çok midem bulanıyo başımda dönüyo hamilemiyim acep
Kuzum kahvaltısını yaptı şimdi uyuycak
Biraz bende uyusam ama misafir gelecekmiş çok uzun kalmayacakları için
Bende çok büyük hazırlıklar yapmıycam
Milföy börek,havuçlu tarçınlı kek,kurabiye(hazır),yanına basit bir şey daha eklerim yeter tam tembel işi
Gidip Zada nın sarmalarını,salatalarını mı çalsam![]()
herkese meraba:)
bir şey sormak istiyorum..
bebeklere günlük yemek yapıyoruz ama ben yinede tencerede artanı dolaba
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
mesela bugün yapmadım dünkü yemegi yiyecek...çünkü birazdan çıkmam gerekiyo
eşim yedirecek yemegini...
sizler ne yapıyosunuz...dişarıya çıktıgınız zaman..
ZADAM naptin sen yaaa cok canim cekti su an feci agzim sulandi!
Karakiz keki de ne guzel gorundu oyle tarifini istiyorum hemen yapicam!!
Yahaaaaa canim istiyoooooorrrrrrrrrr
Forumda tek basima at kosturuyorum kizlar,hafta sonu resmen bombos burasi bende firsat bu firsat yetisebiliyorum
ZADA, kara vijdanliiiii kara vijdanliiii kara vijdanli arkadasim benimkiz bu yapilirmi hi nasil guzel dokturmussun hamarat arkadasim,ahh yakininda olcaktik healde hepimiz pitir pitir dayanirdik kapina
Tum sayfayi ben dolduruyorum,umarim sikmamisimdir sizi kizlar,suanda cok musayitim,birde yarin tum gun elektirk kesik olcak o yuzden bugun doya doya yazim istedim.Bugun hava cok guzeldi,ben hava guzelse mutlaka cikiyorum kizimla disariya.Erkenden basliyorum hazirlanmaya corbami falan yapiyor kilifina koyuyorum. Bugun parka goturdum,salincakta sallandik cok hosumuza gitti,kikir kikir gulduk durdukKizimla disari cikinca cok mutlu oluyorum,isil isil gunes vurdukca ohhhh icim huzur doluyor
![]()
Ama kotu bir haberim de var malesef esim izne gelemeyecekmis,bende Mart ayinda gelcek diye haftalardir sabirsizlaniyordum,zaten iki haftada bir ariyor artik,6 dk konusuyoruz,iste maille haberlesiyoruz,hayirlisi olsun Allah can sagligi vesin de geisi bos.
kızlar bizim 9ayımız bitti bugun yuppi 3ay kaldı dogum gününe
annezeynepcim cok sevindim eve dönmenize grubun seni cok seviyor
lillac turuncum biyologcum sekerimserbetim günes1im porterim ceneram berrummmcum azraececimmm dilekmetecimmm nursavaskancımmm pembevemavilerimmm yade1im
nerdesiniz cok özlüyorum sizi ah burnumda tütüyorsunuz
biyologgg turuncum ya gelin artık inş sizde bizi özlemişsinizdir ve süpriz yapıp gelirsiniz![]()
kızlar misafirlerimi ağırladım..mamaların hepsini çok beğendiler özellikle kabaklı tatlıyı...bende kara kız kekine bayıldım bide regli olmuşum şuan bütün hormonlarım mutluluktan göbek atıyor...
kabaklı tatlıyı denemek ısteyenlere tavsıye ederım gerçekten muhtesemdı..tabı bnm rejım bugun gıttı(
geçmişi okuyamadım size resim eklemek ıcın girdim cem yılmaza gıdıcez kocısle hepinizi cok opuyorum...
son sayfada biyolagcumu gordum hosgeldın cnm özledik seni...
Eki Görüntüle 622878 Eki Görüntüle 622877 Eki Görüntüle 622879 Eki Görüntüle 622880 Eki Görüntüle 622881 Eki Görüntüle 622882 Eki Görüntüle 622883 Eki Görüntüle 622884
Ben geldimmm
Bu gün misafirlerim geldi baktım yaptığım hazırlıklar kaldı yanına ek bi şeyler hazırladım 2. Misafiride ağırladık iyi oldu:)
Kuzum tam bi maskottu gülme krizlerine girdi bizide güldürdü
Misafirlere gangnam style dansı yaptııı elleri ayakları çok komik oluyo:) kuzuma zeybek öğreticem ama önce basmayı öğrenmesi lazım euheueh
Ahhhh Zada ahhh ne yaptın kuzum sen süper gözüküyorlar ellerine sağlık arkadaşım
Ama zeynepadam daha güzel hiç biri gölge düşüremez fıstığıma maşallah
Maşallah Mahir e...
Tatlım artık ben de ayağımda sallamaktan yorulduğum için en azından eşim de bu anlamda bana yardımcı olsun diye gittik tahta beşik aldık ve çoook rahat ettik.Ne yapalım aksi halde uyutamıyoruz.
Bu arada üstüne gelmek istemem ama Mahirimin kalbini kırma annesi,senin sinrlerin yıpranmış aslında..Kendin için değişiklik yapma zamanın gelmiş bile.Kafan benim gibi o kadar yoğun ki bazı şeyleri kaldırmakta zorlanıyoruz.Dün kızım kusunca çok sinirlendim ben de sinirden o kıyafetleri söylene söylene çıkarmaya çalışırken bir yandan da kızım ağlıyor durmadan.Artık ona bağırmamak için kalktım baybcerenin dediği gibi odayı terkettim.Kızı da babası giydirdi.Sonra babasıyla tartıştık,kızımı giydiremeyince kolundan zor geçen bodysini sinirden alıp yırtmış.Ben de vay efendim niye kızımın kıyafetini yırtarsın diye yüklendim ve hala aramız limoni...O yüzden senin gibi, büyümüş bebişleri görünce bir an evvel bizimki de büyüsün diye iç geçiriyorum![]()
Çokmu gönülden istedin şekerim
Haftalardır hiç girmedim bir bakayım dedim adımı gördüm
Turuncudamı yok
Ben hiç fırsat bulamıyorum ama arada haberlerinizi alıyorum
Kaç gündürde annem yeğenim bende
Bende hepinizi çok özledim tatlım mm
Bu uzaklık size özel değildi
Biraz kabuğuma çekilmem gerekiyordu herseyden uzaklaşarak içsel arınma yaşadım uheuheuhueıeheı
Ee neler yapıyorsunuz bakalımmmmm fındıkların nasılll
Bİzde hala diş yokkkkkk ama bu kız gitgide yaramaz olmaya başladı
Yakında kimse beni evine sokmucakk sanırım:118:
herkese merhabalar canlarım. o kadar çok yazacak şeyim var ki ama bir türlü toparlayıpta yazamıyorum kafam karman çorman(böylemi denirdi:))
öncelikle ece ile 4 buçuk saatlik otobüs yolculuğunla evimize vardık. çok şükür ece üzmedi sayılır ama kollarım koptu. erken döndük çünkü nişan iptal oldu arkadaşımın dedesi beyin kanaması geçirince( babamla kız kardeşimde benimle gelir diye planlamıştık ama hanfendi arkadaşlarıyla plan yaptığı için beni ekti:)) edi ile büdü ( ece ile ben:)) 5 gün aradan sonra evimizdeyiz.
arada okuduklarımdan kalanlar
meleğim geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar. mahir paşam hovardalıklara devam ediyormu:)
beykozum sarı şekerimin incisi hayırlı olsun bol ısırıklar dilerim:))
anne zeynep sizede geçmiş olsun.
mutlu annem Allah senden razı olsun hiç unutmuyon bizi hep soruyon çok sağol. Uyumayan prensesim miraya bol kokulu öpücükler ece ile benden:)
planner annene geçmiş olsun zeynomda alışmış babaannesine gözünüz aydın.
biyolog hoş geldin. kankamız nasıllar:))
nagiş hastayız kelimesi hayatınızdan son olarak çıkmış olur inşallah. yaren nura maşallah nasıl bir bünyesi yavrumun o yediklerini yakıyor. değişelim şu bünyeleri onlan:))
mybabylove okişimiz pardon speddy girl nasıllar:))
tatlıcadı tarık buğrama maşallah yağız efem benim:))
ilkim nice upuzun yıllar dilerim evliliğinizde ayrıca bestem ne kadar güzel gülüyor öyle çok güzel çok tatlı maşallah.
zada diyet,iş, hamaratlık, annelik maşallahın var. zeynep adamda iyice ayaklandı koccaman bir maşallah da ona.
yavrukedi geçen hafta bayağı mercimeği kaynatmışın bakıyorumda milletide gazlamışın tebrik ediyorum ve sinemisi öpüyorum.
çiçekcim eşinin gelemiyeşine kahroldum burdan. Allah sabır versin ikinizede. bu kadar gezmekten sonra Masal hanımı yazın içeri sokabilene aşk olsun artık:)
pınarda dediğin gibi yazın izmirde buluşuruz inşallah ilkimde kuşadasından gelir ne güzel olur. doğa sultanın kusması nasıl oldu?
babyceren siz çoook uzun yıllar sonra kuzularınla altın kızlar gibi olucaksınız çok tatlısınız:))
hejar güzel duaların için çok sağol yakışıklı oğlunu müsadenle öpüyoruz:))
bambucan adaşımız azranın resimlerini gördüm yakıyor yine ortalığı maşallah:))
defne karenim hayırlı olsun kreşiniz umarım en az evindeki kadar mutlu olur defnecim orada.
unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın lütfen:26:
ola lütfen
yaa cok merak ettim demek gangam yapıyor...keşke gorebılsek...öpüyorum kocamanından kuzumu...
teşekkür ederiz teyzesi ama Adanın tarifi yok her anneden başka lezzette çıkıyor...
seninde ellerine sağlık tatlım..öptüm