2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ankara'nın Bağları da büklüm büklüm yolları,,,
Ne zaman Aşık oldun da kaldıramıyon kolları:66::66::66::64:
Hadi herkes oynamaya:101::92:
Günaydıııııııınnnnn:16:

Nedenmi oynuyoruz:118: Benim kızım dün gece ilk kez 22:30da uyudu teyzeleri:21:
Veeee sabah 07.05e kadar:52:HEmde ilk kez:52:

Sizden dua isterken,sizler benim bebeğim için iyi dileklerde bulunurken,dua ederken iyiydi de şimdi bunu kutlamayacak mıyız yani:46::118::124:Sabah sevniçle önce annemi aradım,şimdi de sizi:52:
İnşallah böyle de devam eder:16:Ohhh Beee:16:Bi uyku çektim ki sormayın:16:Sabah kızımı nasıl öpüyorum,nasıl teşekkür ediyorum ona sormayın:9:

Herkese mutlu günler kankalar:3:Bütün evi kaldırdık,kadıncağız dün 20:30da gitti bizden,bugun de gelecek,,bayram temizliğine giriştik resmen,dün gece bütün evi yıkadım,kapitonelere kadar:9:Vardır bi hayır diyorum napiiim ama yoruldum:34:
Nagihan özel mesajıma cevap bekliyorum senden cicim,
Canım kocam bu da sana:34:
$13147_10151335115449102_1986184941_n.webp

ECESUELIF, canim neden evde pinekliyorsunuz,havami soguk bulundugunuz yerde,sicak havalari mutlaka degelendir canim inan ikinizede cooook iyi gelecek:16:

Kizlar dun burden kizimin kulaguini deldirmeye karar vedim ve bu meseleyi hallettik,hallettik hallettik ama gelde bana sorun karar vedigim andan itibaren birisi sanki kalbimi simmmsiki sikiyordu ve emin tansiyonum dusmustur :1: Allah evlatlarimizin acisini gostemesin ama anne olunca minicik bir aci bile duysun istemiyor insan.Kimisi erken bulabilir ama benim kisisel fikrim akli cok ermeden kulak delimeli yoksa daha zor olur diye dusunuyorum.Bir degistirdi minicik kupe anlatamam,hem dogum gunune kadar kulak tam acilir, gerci anneannesi simdiden alcak kupesini:16:
AZRAECE,kaynanalarimizda anca don atlet alsinlar:52:ya artik soylicek laf bulamiyorum,aynilarindan bendede var arkadasim bu konuda da yanliz birakmiyorum seni:1:

NAGIHAN,cook gecmis olsun canim.Bende hem Annezeynebin dedigi gibi dua ederim,Allah anii ve beklenmeyen olum vemesin,olumun heturlusu cooook aci ama pat diye olani insani mahvediyor.Neyseki atlatmissiniz canim birdaha gostemesin Allahim...

ANNEZEYNEP,canim seninde icinde bulundugun durum zor Allah yardimcin olsun,ne soyleyecegimi bilemiyorum,isin icinden cikamadim ama ne yap yap eger guvenmiyorsan,ya anneni ikna et yada bir bahaneyle evde ol.gerci oda babaanne yani bir zarar vemek istemez ama iste istemeden de cok zarar verilebilir...

Günaydın güzel anneler

çağlayla bugünlerde aramız süper maşallah hiç yormuyo beni(gece uyanmaları hariç)...
ama cerenle aramız çok kötü:( sanırım ergen oldu benim kızım..trip atmalar,caka satmalar,beş beş cevap vermeler..
akşam yemekte almış laptopu önüne çizgi film izliyo yemegini yemiyo bende tuttum fişini çektim şarzı bitsinde kapansın diye..
tuttu fişi sofraya fırlattı bardak kırıldı..bende koluna yapıştırdım:(aglamaya başladı..aynen bunları dedi bana
''sen benim ölmemi mi istiyosun,bu evden giderim haaaa:53:..kurbatlarmı kaçırsın beni:53:,başka çocukmu gelsin bu eve:53:''
laflara bak ya..
yemekten sonra banyoya geçtik banyoda aglamaya başladı yıkanmıycakmış,zar zor yıkadım..çıktık vücuduna krem sürmeyecekmişim..
onun içinde tartıştık..krem sürmek zorundayım cildi çok kuru..atopik..
ya daha bir sürü şey...ceren acaba çağlayımı kıskanıyo içinemi atıyo yada yaşından dolayımı herşeye itiraz ediyo anlamış degilim..
bir kaç gündür canımçok sıkılıyo bu konuya..böyle degildi bu çocuk..:26:

Sıkı takipçilerdenim ama fırsat bulup yazamıyorum. Bu yazıyı geçemedim. Benimde haziran 2009 doğumlu kızım var.Aynı muhabbet bizde de vardı akşam.Dolabı ve birkaç oyuncağı boyamış daha doğrusu küçük küçük noktalar koymuş pastel boyayla üzerlerine, yaramazlık için değil sadece benim sabrımı deniyor. Kızdım biraz, ağlamaya başladı, aradan biraz vakit geçti hala o konuyu düşünüyormuş demekki "çoookkk uzak bi eve giderim orda yaşarım , senin güzel kızın olmam" diye başladı konuşmaya. söyledikten sonra zoruna gitti daha çok ağladı. Sakinleştirene kadar akla karayı seçtim. Gittikçe daha zor oluyor sanki :(

bugün güzel umut dolu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun istiyorum.sabah patronların birinin çemkirmesi dışında pozitif durumumu bozacak birşey başıma gelmedi henüz.annem bende kaldı akşam.kadın rahat uyku uyuyamıyor.kafasından rahat edemiyor.sargıya gönderdim.yazmadım dün ama dün annemin şekeri 0'a yakın düşmüş ve kendisi komaya girmiş.kafasını mutfak duvar fayansına çarpmış.delinmiş.şimdi sargılı ve dikişli.kendisi
Şeker hastası 23 yıldır.Böyle düşmeler falan oluyordu bayıldığı ama bu kadar kötü olmamıştı.resmen gitti geldi.arada yaşanılanları hiç anlatmayacağım zaten.ama çok şükür daha iyi.

Geçmiş olsun dileklerinize tekrar çok teşekkür ederim.dualarımızı birbirimizden eksik etmezsek eminim Rabbim duyacaktır.Kendinize iyi bakın.

Mutluanne; mira’ya çok sevindim cnm.deliksiz uykunun sende tadına baktın sonunda çok şükür.akıllı kızımızdan bu durumun devamını dilerim.
Offf müşteri geldi ben kaçar.daha sonra girip uzun uzun yazmak istiyorum.:54::16::16:

Son düzenleme:
yeşilçay kendimi jillianın eline verip eşek sudan gelinceye kadar dövdürtesim var:(( bugün gezmeye gittim ve resmen kıtlıktan çıkmış gibi hamur işi yedim:(( ama dediğin gibi buradan motive edelim birbirimizi beykoz, dilberege, tatlıcadı pes etmek yok:))

Günaydın canım.. pes etmek yok.. bugün işe geldimdiğinde kısa kollu dar kesim bir ceket giydim.. pantalonlar zaten artık eski bedenime sığıyorum.. bugün herkes bana çok zayıflamışsın dedi :21: çok mutlu oldum.. daha da bir gaza geldim.. Martın sonunda ve nisanın ilk haftalarında düğünler var o düğünlere kadar daha da sıkılaşıp incelmem gerekiyor.. Düğündeki herkesi şaşırtmam gerekiyor :) PEs etmek yok devam

çağla için degişik yemek tarifleri lazım bana..
hep aynı şeyleri veriyorum sanki..ne yapsam başka..
mesela kızım muhallebi türü şeyler yemiyo onun yerine gece uyumadan önce ne verebilirim..
degişik fikirli arkadaşlarım yardım edin bana:ssz:

Evet canım bende bu konuda fikirlete açığım.. Bizimki akşamlaı muhallebi yemek istemiyor.. Yada benim yaptıklarımı beğenmiyor.. Sizler nasıl yapıyorsunuz sizlerin tarifleri ile de deneyeyim bakalım

çiçekcim biz iç anadoluda bir kasabada kalıyoruz...iş gereği...şu an havalar daha soğuk buralarda...evimiz müstakil..havalar ısınsa bile ancak bahçeye çıkarabilirim oğlumu...gezdirecek bir yer yok,olsa bile köpeklerden dolayı oğlumla bi başıma çıkmaya cesaret edemem...birkaç defa beni kovalamışlıkları varda...korkuyorum yani...

bugün güzel umut dolu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun istiyorum.sabah patronların birinin çemkirmesi dışında pozitif durumumu bozacak birşey başıma gelmedi henüz.annem bende kaldı akşam.kadın rahat uyku uyuyamıyor.kafasından rahat edemiyor.sargıya gönderdim.yazmadım dün ama dün annemin şekeri 0'a yakın düşmüş ve kendisi komaya girmiş.kafasını mutfak duvar fayansına çarpmış.delinmiş.şimdi sargılı ve dikişli.kendisi
Şeker hastası 23 yıldır.Böyle düşmeler falan oluyordu bayıldığı ama bu kadar kötü olmamıştı.resmen gitti geldi.arada yaşanılanları hiç anlatmayacağım zaten.ama çok şükür daha iyi.

Geçmiş olsun dileklerinize tekrar çok teşekkür ederim.dualarımızı birbirimizden eksik etmezsek eminim Rabbim duyacaktır.Kendinize iyi bakın.

Mutluanne; mira’ya çok sevindim cnm.deliksiz uykunun sende tadına baktın sonunda çok şükür.akıllı kızımızdan bu durumun devamını dilerim.
Offf müşteri geldi ben kaçar.daha sonra girip uzun uzun yazmak istiyorum.:54::16::16:

Geçmiş olsun canım

mutlu anne deliksiz uyku uyumuş kadar oldum valla öyle sevindim negüzel maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım tüm uykusuzluk çeken annelere yardımcı ol amin :nazar::emir_bebek:

oynayayımmm ohh yandan :124::118::92:

Evet canım bende bu konuda fikirlete açığım.. Bizimki akşamlaı muhallebi yemek istemiyor.. Yada benim yaptıklarımı beğenmiyor.. Sizler nasıl yapıyorsunuz sizlerin tarifleri ile de deneyeyim bakalım

Biz artık akşamları normal yemege basladık yavaş yavaş teyzeler(tuzsuz/sekersiz ve salcasız olarak),zaten yemegimizi gec yiyioruz(20:30 gibi),dün yemekte misket köfte yedi bizimle(3 adet) yanında da 1/2 ruseymli ekmek içi ve 1-2kaşık yoğurt yedi.
Yoğurdu gece pek tavsiye etmedi dr.umuz gaz yapıyor diye,zaten gündüz de yiyoruz ama akşamda verdim.
Onceki gun eltimde kuru pilav yemişti zaten:9:Artık yavaş yavaş akşam yemeklerine geçiyorum ben,yaşımıza az kaldı,,
bu akşam karnıbahar yiyecek inşallah.Biliyorsunuz ben muhallebiyi yulaf unu kullanarak hazırlıyorum bazen,onu seviyor artık bebeğim,yine arada vermeye devam edicem kuru meyveyle.Bizdeki durum budur...

kızlar bugun bir iş görüşmem var aynı banka içerisinde farklı bir bölüm için görüşeceğim
saat 14:30 da mülakatım yaklaşık 6 yönetici ile tek başıma mülakata gireceğim :18::18:

ne olur bana dua edin hayırlısı ile olsun yavrumun kısmetidir belki hayırlı bir kapı olur benim için:nazar::nazar:

biraz heyecanlıyım galibaaa pufff:17: bugün belli olacak işe kabul edilirsem :17:

kızlarr geç bir günaydınn herkeseee:16:

işe şimdi geldim, bu saatte başlasa mesai ne güzel olurduu:1: umarım herkes iyidir, vee tabiykii geçmişe gidiyorumm:10:

misket köfte yiyen , yulaf unundan muhallebiyi seven , deliksiz uyuyan ve mavi gözlü mira yı öpüyorummm :54::54::16:

Canım Benim:54::54::54:Mira ve annesi de seni çok seviyor:16:
Allah rast getirsin,,umarım istediğin pozisyona geçersin:16:
Dua etmek dışında yapabileceğimiz bişey varsa haber ver,
yöneticilere referans magneti falan istersen yani:34:
HErşey gönlünce olsun inşallah:128:
Gidene kadar yol boyunca bunu oku: Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bilhayır,
amin diyip kapıdan gir canım:nazar:

$560105_493595340705006_729345136_n.webp $483455_493595380705002_765718300_n.webp

Kizlar ben bu kurabiyelere bayildim! Cok sade cok zarif Minnie partisi yapacak olanlar bir dusunsun bence.
Tanesi 1lira ben kavanoz ici icin farkli bir sekilde yaptiracagim
Boyutu haliyle kucuk

Dun esimin kalpli kutuda ask mektubu kalp ve muhabbet kusu temali kurabiyeleri geldi dayanamadim hemen ofisine yolladim
esim cok begendi yemeyelim saklayayim ben bunlari kurtlanana kadar diyor :1:
Aksam 1tanesini secip afiyetle yedik tadi fena degilmis bence :56:

Gecmise pek donemiyorum isler cok yogun evdeyken daha cok giriyordum galiba
Hepinizi opuyorum gorusuruzz

BABYCEREN ceren çok tatlı görünüyor imdastig yaparken:1: bencede onu acil enerjisi boşaltacağı ve mesgul olacagı bir aktiviteye yönlendirin canım kesin kardesini kıskanıyordur ondan bu tripler umarım aranız düzelir biranönce

MUTLU_ANNE canım çok sevindim çok şükür bu günleride gördün bak gerisi gelir artık yeterki saat 10 10.30 gibi uyuması için ortamı hazırla karnı full tok ve fazla oyundu falan azdırma o satte bak o şekilde alışıp gidecek uyumaya inşş, bu tad vazgeçilmez bak alışkanlık yapacak sendede bolll uykulu geceler cicimmm:54:

NAGİŞ canım allah şifa versin annene ya zor bu şeker hastalığıda işte buna şükür daha iyiymiş, allah birdaha göstermesin sağlık versin inş canımm, öpüyorumm seni ve minnoşunu çokkk:54:

kızlar bugun bir iş görüşmem var aynı banka içerisinde farklı bir bölüm için görüşeceğim
saat 14:30 da mülakatım yaklaşık 6 yönetici ile tek başıma mülakata gireceğim :18::18:

ne olur bana dua edin hayırlısı ile olsun yavrumun kısmetidir belki hayırlı bir kapı olur benim için:nazar::nazar:

biraz heyecanlıyım galibaaa pufff:17: bugün belli olacak işe kabul edilirsem :17:

canım allah yardımcın olsun minnoşunun şansına herşey yolunda gitsin inş, çok heyecanlısın paylaşıyorum yürekten ve dua edicem senin için canımm senin gibi zeki akıllı çalışkan üstelik süper anneyi nerden bulacaklar ki hadi bakalımm kolay gelsin güzel haberlerle gel arkadaşım, çalışan annenin başarısını gösterde bizde gurur duyalım arkadaşımızlaaa:54:

Tel.deki görüntü alımın düzeldimi cicim,sana bişeyler yollıcam mutluanne handmade kurabiyecikler:34:
Renkler çok güzel oldu,fikrin olur,kavanozda aldım koydum,burdan ekleyemiyorum aktarma kablom yok:50:
sadece bunu ekliyorum onceden yuklemistim:54:
$su.webp

Kızlar kızıma diş buğdayı için şu pastayı beğendim. şeker hamuruyla dışı ama çok tatlı çok hoşuma gitti. Nerede yaptırabilirim acaba ya?anadolu yakasındakiler fikir verin bakalım şu arkadasceğizinize?
İçeriği; kremalı ve meyveli,biraz da çikolata parçacıklı düşünüyorum.

Eklentiler

• $DSC09082-DİŞ PASTASI.webp
    $DSC09082-DİŞ PASTASI.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
canım allah yardımcın olsun minnoşunun şansına herşey yolunda gitsin inş, çok heyecanlısın paylaşıyorum yürekten ve dua edicem senin için canımm senin gibi zeki akıllı çalışkan üstelik süper anneyi nerden bulacaklar ki hadi bakalımm kolay gelsin güzel haberlerle gel arkadaşım, çalışan annenin başarısını gösterde bizde gurur duyalım arkadaşımızlaaa:54:

Canım Benim:54::54::54:Mira ve annesi de seni çok seviyor:16:
Allah rast getirsin,,umarım istediğin pozisyona geçersin:16:
Dua etmek dışında yapabileceğimiz bişey varsa haber ver,
yöneticilere referans magneti falan istersen yani:34:
HErşey gönlünce olsun inşallah:128:
Gidene kadar yol boyunca bunu oku: Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bilhayır,
amin diyip kapıdan gir canım:nazar:

Çok tatlısınız siz yaa valla burnum sızladı okurken ne güzel beni anlayıp yanımda olmanız
bunu yürekten hissettiğim için yazmak istedim canlarım
inşallah güzel dileklerinizle duanızla hakkımda en hayırlısı ne ise o olur ve olur :1:

Back
X