2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ınan endişeni çok çok iyi anlıyorum haklısında bak benim annemle kv de namazlarını kılar allah kabul etsin kılsınlar tabi ama ikiside diyorki zeynoyla çok zor oluyor çoğu vakit kaçıyor kaza yapıyoruz diyorlar zeyno ağlarsa ya başına birşey gelirse naparız oda allahın emaneti der hep ikiside napalım kuzular tam zor ve hareketli zamanlarında, işten izin alacak fırsatın varmı peki canım üstelik kaldıkları bütün zamandamı izin alacaksın:26: ayrıca onlar şimdi gelin çalışıyor toruna bakmaya gidiyoruz falan diye geliyordur şimdi sen izin alınca nıye ızın alıyorsun falan derlermii, offf benimde içim şişti şekerim be allah yardımcın olsun inş problemsiz atlatırsınız

bende bu yüzden calışmam kv bakar ama sürekli ev temizlemek namaz bide gitmeden günü gecmedigi kardesi var ona gider zaten ben dogum yaptım 1ay sonra kuran biliyor tecvidli ögrenmek için gitti ordan ablası yakın onlara gider sonra kardesine kısacsı bana gelmez bir ton bahane sunar ama yedi cettini gezer birgün tartıstm şimdi bazen 10dk gelr artık umrumda degil isterse hiç gemesin yaz gelsin gezcem enesi arar görmek için hıhh :23:benim eneste uyumaz bilirsiniz ben heryere alır götürürüm 1yada 2kere bırakmışımdır oda 2saati gecmez kariyer para falan cocugumla gözüm arkada kalmadan ilgimi sevgimi vermek gibisi yok diyorum rabbim hiçbişeyden anlamaz heyecansız takıntılı sabit fikirli dönek yalaka yalancı kendini begenmiş ilgisizlerin eline düşürmesin aminnn:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
Istekli olmasina istekli bakarim diyor ama biz oraya gittigimizde pek bakmiyordu
Alissin diye anne bu sefer sen yedir ya da sen temizle diyordum pek yanasmiyordu
Daha 1kere altini degistirdi 1kere de yemek yedirdi yarisinda birakti ben devam ettim
Artniyetli degil esimin demesine gore bizden cekinip yanasmiyormus ya begenmezlerse diye
ama ben simdi kuzumu birakip nasil gidicem

Bir de normalde gunun yarisini ibadetle gecirir
Omerse butun gun ayakta siraliyor sehpaya atiliyor yerdeyken zaten emekleyerek her delige girip kurcaliyor
Esime citlattim namazini bile Omer uuyurken kilmasi lazim diye
Cok hareketli bildiginiz gibi degil

Huff oglum hic alisik degil aylardir cok az gordu ne zormus ya evladina kendin bakamamak
Bi de kafalarina gore yedirme durumlari var elini fln sokar agzina aman ya neyse anlattikca icim sisiyor

Annemi aradim az once hergun yarim gun olsun gel gucenmemesi icin tatli dille seni cok yorar bu bidik falan derim diye
Hergun olmaz ama arada ugrarim diyor :(
Izin mi alsam acaba :26:
Canım bazen dert ettiğimiz şeyler biranda ve güzel şekilde gelir ve geçer,,inşallah sizinde öyle olacaktır.
Kayınvaliden bir şekilde adapte olacak hatta torun da olsa emanet diye dikkatlice bakarlar ama aşırı hareketlendikleri için ve annen bu duruma daha vakıf olduğu için mutlaka annenin kontrolünde olsun diye düşünüyorum.Kayınvalidene de Ömerin hareketliliğini anlatıp gözlerini 4 açmalarını extra rica edersin.Umarım sorunsuzca geçer günleriniz:nazar:

bende bu yüzden calışmam kv bakar ama sürekli ev temizlemek namaz bide gitmeden günü gecmedigi kardesi var ona gider zaten ben dogum yaptım 1ay sonra kuran biliyor tecvidli ögrenmek için gitti ordan ablası yakın onlara gider sonra kardesine kısacsı bana gelmez bir ton bahane sunar ama yedi cettini gezer birgün tartıstm şimdi bazen 10dk gelr artık umrumda degil isterse hiç gemesin yaz gelsin gezcem enesi arar görmek için hıhh :23:benim eneste uyumaz bilirsiniz ben heryere alır götürürüm 1yada 2kere bırakmışımdır oda 2saati gecmez kariyer para falan cocugumla gözüm arkada kalmadan ilgimi sevgimi vermek gibisi yok diyorum rabbim hiçbişeyden anlamaz heyecansız takıntılı sabit fikirli dönek yalaka yalancı kendini begenmiş ilgisizlerin eline düşürmesin aminnn:ssz::ssz::ssz:

canım haklısın senin kv de zor insanmış doğrusu bu haldeyken bırakıp çalışamazsın sen çok doğal, ama bazı arkadaşlarımızda bakıcıya bile bırakmak zorunda kalıyor sonuçta anne çalışınca birileri bakacak bu kuzulara allah iyi insanlarla karşılaştırsın yoksa bakıcıda olsa annane yada babannede olsa farketmez yeterki merhametli ve şefkatlı ve allah korkusu olan insanlar olsunlar, yoksa herkes kendi çocuğuna oturup kendi bakmak ister tabiyki kimse salt kariyer yada para için çalışmıyordur bence çalışmayı buna indirgemek çok yanlış çünkü herkes yavrusuna evine gittiğind sonsuz sevgisini ve ilgisini akıtıyordur sonuna kadar üstelik dar vakitlerde gördüğümüz için çok kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz hepimiz eminim, kendi adıma şanslı insanlardanım ben çünkü annem ve kv bakabilecek durumdalar sağlık, ilgi alaka vb konularda çok şükür ancak annesi yada bakıcısı baksın allah tüm çalışan annelerimizin yardımcısı olsun, malesef devletimiz ne özelde nede kamuda oturup kuzularımıza bakacak çalışma fırsatı tanımıyor bize eee bizde bu okulları sabahlara kadar oturup ders çalışıp projeler tamamlayarak emek vererek bitirdik işi bırakıp evde oturmak çok ütopik olur herkes yapamaz en fazla 1-2 yıl çocuğuna bakan ama tekrar çalışmaya başlayan insanlar var sonuçta ozamanda bütün kadınlar çocuk doğrucak diye okuyup meslek sahibi olmasın ve üretmesin ve beynini kullanmasın yani oylede olmaz sonuçta parada gerekli bu hayatta en az sevgi kadar malesef hayatın gerçeği bu yoksa kendi adıma söyleyeyim yavruma en kaliteli yiyecek ve giyeceği sağlamak onu en rahat evlerde yaşatmak zamanı geldiğind en iyi okullarda okutmak istediği çoğu şeyi rahatlıkla sunmak adına onu çok görmeden büyütsemde fedakarlık gerekiyor malesef hepsi aynı anda olmuyor işte heee sevgiden yoksunlarmı çalışan anne çocukları hiçç ama hiçç zannetmiyorum sevgimizi sonuna kadar akıtıyoruz onlara bundan kimsenin şüphesi olamaz bunun dışında da çalışmamız gerekiyorsa çalışıyoruz kariyer, para vs. birsürü şey için ama bunların hiçbiri zaten yavrumuzla birlikte anılacak ve karşılaştırılacak şeyler değil, bunlar benim düşüncelerim kızlar çalışan annelerimizin demorilize olmadan hayatın ve kuzularının tadını çıkarmasını diliyorum ve hepinizi kocamannn öperekk iyi akşamlarr diliyorumm şekerlerr çok konuştumm galiba kusura bakmayın lütfen laf açılmışken düşüncelerimi belirttim sadece...

canım haklısın senin kv de zor insanmış doğrusu bu haldeyken bırakıp çalışamazsın sen çok doğal, ama bazı arkadaşlarımızda bakıcıya bile bırakmak zorunda kalıyor sonuçta anne çalışınca birileri bakacak bu kuzulara allah iyi insanlarla karşılaştırsın yoksa bakıcıda olsa annane yada babannede olsa farketmez yeterki merhametli ve şefkatlı ve allah korkusu olan insanlar olsunlar, yoksa herkes kendi çocuğuna oturup kendi bakmak ister tabiyki kimse salt kariyer yada para için çalışmıyordur bence çalışmayı buna indirgemek çok yanlış çünkü herkes yavrusuna evine gittiğind sonsuz sevgisini ve ilgisini akıtıyordur sonuna kadar üstelik dar vakitlerde gördüğümüz için çok kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz hepimiz eminim, kendi adıma şanslı insanlardanım ben çünkü annem ve kv bakabilecek durumdalar sağlık, ilgi alaka vb konularda çok şükür ancak annesi yada bakıcısı baksın allah tüm çalışan annelerimizin yardımcısı olsun, malesef devletimiz ne özelde nede kamuda oturup kuzularımıza bakacak çalışma fırsatı tanımıyor bize eee bizde bu okulları sabahlara kadar oturup ders çalışıp projeler tamamlayarak emek vererek bitirdik işi bırakıp evde oturmak çok ütopik olur herkes yapamaz en fazla 1-2 yıl çocuğuna bakan ama tekrar çalışmaya başlayan insanlar var sonuçta ozamanda bütün kadınlar çocuk doğrucak diye okuyup meslek sahibi olmasın ve üretmesin ve beynini kullanmasın yani oylede olmaz sonuçta parada gerekli bu hayatta en az sevgi kadar malesef hayatın gerçeği bu yoksa kendi adıma söyleyeyim yavruma en kaliteli yiyecek ve giyeceği sağlamak onu en rahat evlerde yaşatmak zamanı geldiğind en iyi okullarda okutmak istediği çoğu şeyi rahatlıkla sunmak adına onu çok görmeden büyütsemde fedakarlık gerekiyor malesef hepsi aynı anda olmuyor işte heee sevgiden yoksunlarmı çalışan anne çocukları hiçç ama hiçç zannetmiyorum sevgimizi sonuna kadar akıtıyoruz onlara bundan kimsenin şüphesi olamaz bunun dışında da çalışmamız gerekiyorsa çalışıyoruz kariyer, para vs. birsürü şey için ama bunların hiçbiri zaten yavrumuzla birlikte anılacak ve karşılaştırılacak şeyler değil, bunlar benim düşüncelerim kızlar çalışan annelerimizin demorilize olmadan hayatın ve kuzularının tadını çıkarmasını diliyorum ve hepinizi kocamannn öperekk iyi akşamlarr diliyorumm şekerlerr çok konuştumm galiba kusura bakmayın lütfen laf açılmışken düşüncelerimi belirttim sadece...

ben cocugu olanların calışmaması gerekli demiyorum en az 2 yasına gelmesi düşncesindeyim cünkü cocuk bişeyler anlatabilmeli tabi durum lar el vermez o ayrı hele bakıcı olayından hiç hazetmiyorum ama annelerimz napsn yardımcı yok hazetmemenin nedenlerini biliyorsunuz yazmama gerek yok cünkü bakıcıda annelerin aklı dahada cok kalıyor rabbim herkezin yardımcısı olsun

Ne jillian mış arkadaş... Yoruldum valla. Dün de temîzlîk yapmıştım. Yatmadan ölçülerimi de yazayım da bari bakalım ne kadar sure dayanabilcem kac cm incelcem :)

Bakıcı konusunda ise; ben kreşe vermeye karar verdîm biliyosunuz. Bu hafta dda evdeyiz. Pztsî baslıyoruz birlikte 2 hafta gecircez. Sonra aybasında işe baslıyorum. Hadi hayırlısı.

Nagihan anneciğine cok gecmiş olsun.

Annezeynep ne desem bilemedim zor bî durum. Umarım oeta bi yol bulursunuz

Lillac hoşgeldin ama özlettin valla. Kv ye de iyi demişsin. Ohh. Azcık yardım etsin madem öyle. Sinir oldum.

Çiçek senin kv ve görümcene de uyuz oldum. Ben hîç müdana etmez gider aynından alırdım. Cok sinîr.

Veee Jillian cılar devam mııııııı????

aa kimsecikler yok:(
nerdesiniz kızlar huhuuuu:)
ben cerene hamile kalınca okulumu bıraktım desem:26:
çünkü çocuguma bakacak bir allah ın kulu olmadıgı için bıraktım okulu..
pişmanmıyım hayırrrrr:1:
2 yıl sonra belki tekrar girerim sınava:32:
kazanırmıyım evetttt:1:
azimlimiyim evetttttt:1:
betonu delermiyim evetttttt:1:

$485365_10151335013659102_811833969_n[1].webp Eki Görüntüle 631494

:86::86::86::86:

şekerim şu balgam için ne kadar zeytinyağına ne kadar limon sıkılıyodu bir de, gün de kaç kere verilebiliyordu. Bir arkadaş soruyo da:34:

2 gün sonunda yoğun uğraşlardan sonra diş bulgurumuzla ilgili 3-5 resim nihayet ekleyebildim kızlar.. boyutları büyük geldi sanırım çok uğraştım.. elimde olanlar bunlardı, asıl resimleri daha sonra yüklerim elime geçince:16:

şekerim şu balgam için ne kadar zeytinyağına ne kadar limon sıkılıyodu bir de, gün de kaç kere verilebiliyordu. Bir arkadaş soruyo da:34:

ilkim65 im canım bir tatlı kaşıgına 3 damla limon sıkıyosun:6:
geçmiş olsun arkadaşına:54:
günde kaç defa verilir bilmiyorum canım ben bir defa vermiştim..

Son düzenleme:
yeşilçay kendimi jillianın eline verip eşek sudan gelinceye kadar dövdürtesim var:(( bugün gezmeye gittim ve resmen kıtlıktan çıkmış gibi hamur işi yedim:(( ama dediğin gibi buradan motive edelim birbirimizi beykoz, dilberege, tatlıcadı pes etmek yok:))

annezeynep inanmadığın birisine ömeri bırakmak zorunda kalman çok zor. bende seninle aynı durumda kalmış olsam yani bugün kayınvalidem gelse eceyi bana bırak dese asla bırakmam. isteyerek kötü birşey yapacağından değil tam tersi kendisine çok güvenmesinden ve eceyi tanımamış olmasından bırakmam. sen annenide çağır eve yada izin al.

bizde de eşimle soğuk rüzgarlar esiyor aramızda. benden gelicem dememi bekledi ve bende demedim. o da ısrar etmek isteyince bende inada bindirdim hayır dedim. gözüken o ki bayağı sorun yapacak bu durumu.

bir de kızlar ece size çokmu tombiş geliyor. biz hala çift rakam olmadık ve olmamızada bayağı var. kemikleri iri olacak galiba bu kızın:))

babyceren sizin espri anlayışınız ninene kadar gidiyormuş maşallah çok tatlı:)) hayırlı ömürler versin daha...

azraece__hamur işleri yenmiş afiyet olsun:))
eşinle aran bozukmuş üzüldüm ama siz fazla dayanamassınız hemen barışırsınız çünkü siz aşıksınız:70:
evet ece fotolarda biraz tombiş duruyo niye ki kilosu kaç..kemiklerimi iri..
benim kız 10 buçuk kilo:nazar:ama boyu var diye öyle çokta kilolu durmuyo..benim sütüm çok yaglı:nazar:
şişiriyo çocugu..

bu arada evet ninem hem çok zeki hemde çok espirili hemde çok cadıdır:1:
uzun ömürler versin..

teşekkür ederim canım.
Sana da Allah kolaylık versin insanın aklının evde kalması eminim çok zor bi durumdur.
Sen onlara güzelce anlatsan, eğer kırılmazlarsa göstersen,
Annen de arada geldiğinde, ömere nasıl baktığını gözlemlerler falan?
Oyle zor ki canim
Hic referans gosterilecek bir bakiimi olmadi bugune dek ondan icime sinmiyor ama misafir iste yapacak birsey yok
Annem de inat ediyor onlar bakar benim gelmem olmaz diye sinir etti beni

Canım bazen dert ettiğimiz şeyler biranda ve güzel şekilde gelir ve geçer,,inşallah sizinde öyle olacaktır.
Kayınvaliden bir şekilde adapte olacak hatta torun da olsa emanet diye dikkatlice bakarlar ama aşırı hareketlendikleri için ve annen bu duruma daha vakıf olduğu için mutlaka annenin kontrolünde olsun diye düşünüyorum.Kayınvalidene de Ömerin hareketliliğini anlatıp gözlerini 4 açmalarını extra rica edersin.Umarım sorunsuzca geçer günleriniz:nazar:
Oyle olmasini umit ediyorum
Insan gozunde buyutuyor bosu bosuna bugununu stres icinde geciriyor
Birkac gun annemle oryantasyon gibi beraber baksalar iyi olacakti
Ne bileyim ya guvenemiyorum mutluanne
Iyi insanlar agzi duali ogullarini torunlarini seven insanlar
Ama okuyup ufleyip bal verebilir mesela Omere
Bize hic haber bile vermez
Diger torununa yapmisti...
aa kimsecikler yok:(
nerdesiniz kızlar huhuuuu:)
ben cerene hamile kalınca okulumu bıraktım desem:26:
çünkü çocuguma bakacak bir allah ın kulu olmadıgı için bıraktım okulu..
pişmanmıyım hayırrrrr:1:
2 yıl sonra belki tekrar girerim sınava:32:
kazanırmıyım evetttt:1:
azimlimiyim evetttttt:1:
betonu delermiyim evetttttt:1:
Sana hayranim ya haftada 1 2saat terapiye gidilecek hatunsun :1:
Her durumda guldurebilen tek kisisin beni bu bi isaret mi ki :3:
yeşilçay kendimi jillianın eline verip eşek sudan gelinceye kadar dövdürtesim var:(( bugün gezmeye gittim ve resmen kıtlıktan çıkmış gibi hamur işi yedim:(( ama dediğin gibi buradan motive edelim birbirimizi beykoz, dilberege, tatlıcadı pes etmek yok:))

annezeynep inanmadığın birisine ömeri bırakmak zorunda kalman çok zor. bende seninle aynı durumda kalmış olsam yani bugün kayınvalidem gelse eceyi bana bırak dese asla bırakmam. isteyerek kötü birşey yapacağından değil tam tersi kendisine çok güvenmesinden ve eceyi tanımamış olmasından bırakmam. sen annenide çağır eve yada izin al.

bizde de eşimle soğuk rüzgarlar esiyor aramızda. benden gelicem dememi bekledi ve bende demedim. o da ısrar etmek isteyince bende inada bindirdim hayır dedim. gözüken o ki bayağı sorun yapacak bu durumu.

bir de kızlar ece size çokmu tombiş geliyor. biz hala çift rakam olmadık ve olmamızada bayağı var. kemikleri iri olacak galiba bu kızın:))
Yolun uzunlugunu mu bahane ettin yoksa goze goz dise dis inat mi yaptin?
Ailesi yuzunden gitmedigini anladiysa buzlar zor eriyebilir ama bosver dicem cunku sirf eslerimizin ailesiler diye her yaptiklarina yarabbi sukur dememize gerek yok :27:

Aslina bakarsan benim Omeri birakmamayi istemeyisimin asil nedenlerinden biri de mevlid ve sonrasi yasananlar
O zamandan beri gelmiyorlardi
Simdi aklima hep bana soyledikleri geliyor
Mevlid gunu 1.5aylik bebekle sofra kurmadim diye laf soylemisti
Simdi dort dortluk kuracagim mutfagima hic karistirmayacagim sanirim daha cok yorulacagim
Oglumu aldiniz demesi fln cikmiyor aklimdan
Yuzyuze bakmak cok garip geliyor
Kin gutmuyorum asla
Ne bileyim.. olmuyor...

diyet,spor,plates ve jilliancılar size nispet yapmıyorum yanlış anlamayın..ben baya zayıfladım:26:
yani düşünün bugün eve koşarak girdim wc ye yetişeyim diye...pantolonumun dügmesini
açmadan indirmişim:1::1:
iyi ya bir dertten daha kurtuldum:1:dügme açmak yok artık:1:

annezeynep hiçbirşeyi bahane etmedim:)) biliyorki ailesinin eceyi görmesini istemediğimden. bu inat huyum çok kötüdür benim. babam derki karşı tarafı cezalandırdığını zannediyorsun ama kendini de cezalandırıyorsun böylelikle farkında olmadan. aslında gelsem forumdan arkadaşları görürüm, eşimle kısa bir tatil yapmış oluruz ama aması var:)) bugün kadın arıyor eceye külot atlet almış:)) ya çocukluğunda nasıl bir travma yaşadıysa ankaraya gittiğimizdede eceye külot vermişti ve ben kesmiştim:)) bana kesilecek çıktı yine:)) birde büyükmüş bayağı ileride giyer diyor:)) ölürmüsün öldürürmüsün şu çocuğa alınacak bu kadar güzel şey varken dalga geçer gibi külot almak ne demek:(( görümcede diyormuşki doğumgünü için ihtiyacı ne varsa söylücekmişim alıcakmış. ya hediye bu illa ihtiyaçmı olması gerek. kız çocuğu bir küpe al taksın dimi. kendini akıllı zanneden salak insanlarla geçinmek çok zor:(( kusuruma bakmayın içimi döktüm yine:((

Back
X