canım ınan endişeni çok çok iyi anlıyorum haklısında bak benim annemle kv de namazlarını kılar allah kabul etsin kılsınlar tabi ama ikiside diyorki zeynoyla çok zor oluyor çoğu vakit kaçıyor kaza yapıyoruz diyorlar zeyno ağlarsa ya başına birşey gelirse naparız oda allahın emaneti der hep ikiside napalım kuzular tam zor ve hareketli zamanlarında, işten izin alacak fırsatın varmı peki canım üstelik kaldıkları bütün zamandamı izin alacaksın:26: ayrıca onlar şimdi gelin çalışıyor toruna bakmaya gidiyoruz falan diye geliyordur şimdi sen izin alınca nıye ızın alıyorsun falan derlermii, offf benimde içim şişti şekerim be allah yardımcın olsun inş problemsiz atlatırsınız
bende bu yüzden calışmam kv bakar ama sürekli ev temizlemek namaz bide gitmeden günü gecmedigi kardesi var ona gider zaten ben dogum yaptım 1ay sonra kuran biliyor tecvidli ögrenmek için gitti ordan ablası yakın onlara gider sonra kardesine kısacsı bana gelmez bir ton bahane sunar ama yedi cettini gezer birgün tartıstm şimdi bazen 10dk gelr artık umrumda degil isterse hiç gemesin yaz gelsin gezcem enesi arar görmek için hıhh

Son düzenleme: