2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum nerelerdesin?Geldiğini görüyorum şimdi selam diyip bişeyler yazar arkadaşım diyorum
bi bakıyorum gitmişsin:34: Nasılsın,Okiş nasıl,herşey yolunda mı?

Kuzum nerelerdesin?Geldiğini görüyorum şimdi selam diyip bişeyler yazar arkadaşım diyorum
bi bakıyorum gitmişsin:34: Nasılsın,Okiş nasıl,herşey yolunda mı?

Ben sana kustum:19:
Nedennnn?:44:
Cunkuuuu:1:
yegenim oyle diyordu yeni yeni konusmaya basladiginda ama kustum yani sekerim herkese dis stiker yapiyorsun benim kizima yapmamissin:17:
sagol canim ben daha iyiyim belim ara ara yokluyor hemen uzanip dinleniyorum hafif oksuruk var kulak ic guveysinden hallice:1:
okis im de ateslendi ilk kez annemlerdeyken yegenim de geldi oda hastaydi cocugun yuzune yuzune hapsurdu:37:kiz kizim mendil kapat halacim kardesin hasta olur dedimsede yok dinlemedi ve pazar oglene dogru halsizlesti yavrum dolven verdim hemen tesaduf ki almanyadan fitil getirtmistim aksam 39 oldu attim hemen rahatladi sabah a karsi yine cikti ustunu hafif soydum ayak bileklerine havlu koydum dustu sabah bir daha fitil attim terlettim bitti gitti cok sukur:16:ama hafif oksuruk var artmaz insallah sabah ta oyun cak sepetinin kenarina elmacik kemigini vurdu:37:hafif morardi offff offfff hani dediniz ya sadaka cikart sag elinin verdigini sol elin bile gormemesi lazim derler ama kizlar ben bol bol veririm sadaka ama son 1 aydir falan kimse denk gelmedi hastalik falan girince ama yarin yapicam kizimin kafasinda gezdirip dua edip verecem ihtiyac sahibine
nagis cim cok gecmis olsun hayatim bana attigin msj i aksam girmustum gece gece ayyip olur diye arayamadim sekerim serbetimi ama sabah ilk isim onu aramak oldu canim arkadasimizin fitigi ileri safhadaymis o yuzden ameliyat olmasi sartmis canim bu hafta olucak galiba haber et dedim ama dur bakalim yarin bir daha arayim:31:

Ben sana kustum:19:
Nedennnn?:44:
Cunkuuuu:1:
yegenim oyle diyordu yeni yeni konusmaya basladiginda ama kustum yani sekerim herkese dis stiker yapiyorsun benim kizima yapmamissin:17:

Sen istedinde ben mi unuttum sekerim:16:Herkes yapmiyor ya diş buğdayını bilemedim walla,,
Gecmis olsun ailecek size canım.Güzel kızını öpüyorum çok:54:
$okis.webp

Son düzenleme:
Sen istedinde ben mi unuttum sekerim:16:Herkes yapmiyor ya diş buğdayını bilemedim walla,,
Gecmis olsun ailecek size canım.Güzel kızını öpüyorum çok:54:
Eki Görüntüle 632059
Cok sagol canim eline saglik benim kocada anlar aslinda boyle seylerden de isine gelmiyor ama desemki kuru kafa olsun hard rock cafe olsun adam kiza amerikadan almanya dan ozel mama onlugu getirtiyor:1:artik bizde yapalim su dis bugdayini demi yani ikinci disimizde bas gosterdi artik ama hangi gunnnnnnn???dur bakalim haftaya bi program yapalim en iyisimi:16:

kızlar kocişe yollamak isteğim keklere zam gelmiş:27:
bende resimdeki yolladım,yarın eline geçecek inş.:nazar:
içine de kızından Aşkım Babama... diye bişeyler yazdım,evde bazen kızı eşime satmak için aşkım babam...diye
konuşturuyorumda:9: bende ondan sevgililer günü hediyesi uzun sarjlı süpürge istedim daha doğrusu yolu yaptım ama
almıcak biliyorum:9:Ahhh eksikler...eksikler...:37:

Eklentiler

• $Unknown.webp
    $Unknown.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar kızıma diş buğdayı için şu pastayı beğendim. şeker hamuruyla dışı ama çok tatlı çok hoşuma gitti. Nerede yaptırabilirim acaba ya?anadolu yakasındakiler fikir verin bakalım şu arkadasceğizinize?
İçeriği; kremalı ve meyveli,biraz da çikolata parçacıklı düşünüyorum.
Tatlim sekermasali butik kurabiyeyi denedim ve cok memnun kaldim
Muge Huner var bir de ama onunkiler pahali oluyor diye biliyorum. Gazetelere fln cikti populer oldu baya :)
Google'a butik kurabiye istanbul yazsan bir dunya kurabiyeci cikar karsina

Ornek olsun diye yaziyorum ben 30kisilik pasta istedim 180tl olur dedi kendi pastacim
Baska biri de 12kisilik 2adet pastaya 160lira demisti
Asagi yukari seninkine benziyor
Kisi basi 6tl.den fazlasi pahali bence

Çok tatlısınız siz yaa valla burnum sızladı okurken ne güzel beni anlayıp yanımda olmanız
bunu yürekten hissettiğim için yazmak istedim canlarım
inşallah güzel dileklerinizle duanızla hakkımda en hayırlısı ne ise o olur ve olur :1:
Canim sonucu hemen bildir bize
Insallah gonlune gore olur hersey

kızlar kocişe yollamak isteğim keklere zam gelmiş:27:
bende resimdeki yolladım,yarın eline geçecek inş.:nazar:
içine de kızından Aşkım Babama... diye bişeyler yazdım,evde bazen kızı eşime satmak için aşkım babam...diye
konuşturuyorumda:9: bende ondan sevgililer günü hediyesi uzun sarjlı süpürge istedim daha doğrusu yolu yaptım ama
almıcak biliyorum:9:Ahhh eksikler...eksikler...:37:

aaa iste bu gecen sene benim beye yolladigimin aynisi
Bizim kutu gri idi hala icinde fisleri saklamak icin duruyor
Kekler de baya guzeldi esin begenecektir
Benim Omeri babasina satmama gerek kalmiyor zaten surekli babammm Babammm diyerek geziyor
Huc abartmiyorum baba demiyor BABABMM diyor

Bugun girmedik delik birakmamis evde temizlik vardi biz topluyoruz o dagitiyor diyor annem
kitapligi sabitlememiz lazim orayi takti kafaya
Koridor duvarina tutunup kalkmaya ve duvardan tutunarak yurumeye calisiyor pasam
Disimiz yok ama biriki haftaya kosturcaz galiba :)

azraecem guzel annem kayinvalidenle dugunden gelen sorunlar mi var sadece? Dogumda falan da mi skinti oldu yoksa?? Sanki eskiden bu kadar kizgin degildin diye hatirliyorum...
Bir de Ece fotograflarda cidden cok tontis gorunuyor ama boydan cektiklerine bakinca yuzu daha tombik sanki
Her hali fistik bu kizin adi gibi kraliceler olasica hastasiyim hastaa

Simdi siz degerli musterilerimize yeni arac planlamasi yapmaya yola cikiyorummm tam bayan arabasi tamm :3:

yavru kuşlrın güzel anneleri nasılsınızzz
dün öğlen dışarı çıktık kuzumla hem suyumuzu hem elektirğimizi kestilerr:47:
dışarıdayken yeğenim aradı bi proje için kısa film çekmesi gerekiyodu filmde kısa da olsa oyunca oldum euheueh
gündüz güzel vakit geçirdik akşam üst komşularından bağırışma çığlıklar ağlaşma sesleriyle ürperdik cenazeleri vardı:(
çoluğu çocuğu topladım bize geldik yeğenimin arkadaşlarıda vardı çok kalabalık bi gece geçirdik:)
burayı takip edemedim 1 gün ayrı kaldım günlerdir ayrıymışım gibi özledim sizi şekerler:27:
kuzum uyanmadan biraz geçmişe yolculuk yapimm..

okişte hastalanmış çok şükür çabuk atlatmış..yanağı için çok üzüldüm:(artık iyice kuduruk oldular zaptedilmiyolar..
bizimkide dün odanın kapısını kapadı kapının arkasından da ayrılmadı sıpa oda da tek başına kapıyı tekmeleyerek kaldı yavaş yavaş aralayarak bi yeri acımasın diye zor bela açtık..eli sıkışmaması için önlem almalıyım..

mutlu annemm bende o şarjlı süpürgelerden istiyorum ama çekiş gücü kuvvetli bi şey olsun istiyorum hangisi iyidir acep araştırdın mı hiç..tv de arnica yı çok görüyorum ama sen hiç araştırdın mı?

Selam arkadaşlar,

Nasılsınız?

Benim kardeşim aşağı yukarı 2 yıldır İngilterede yaşıyor.. ve bu yıl 3-4 aydır anaokulunda çalışmaya başladı.. (Türkiyede Matematik öğretmenliği okudu orda anaokulunda staj yapıyor:1:) Okulda çalışan öğretmenlerin hepsi bayan .. bir tek kardeşim erkek öğretmen.. 2-2,5 yaş gurubu ile ilgileniyor.. Ve ona baba öğretmen diyorlarmış :)

Bana ordaki izlenimlerini ve gördüklerini anlat dedim; (Meleğim de bu konuda bize bilgi verebilir belki orda yaşadığı için)

Bir kere çocukların hepsi küçük yaştan daha kitap okumaya alıştırılıyor diyor... evde aileleri de sürekli kitap okuduğu için ve çocuklar kitap okuyan ebeveynleri gördükleri için zaten alışıklar diyor.. Dokun hisset kitaplarla başlıyorlar diyor..
2 yaşında mutlaka herkes kreşe veriyormuş çocuğunu.. Çocuklar farklı oyunlar, aktiviteler yapıyormuş..

Tüm oyunlar eğiticiymiş.. Mesela bir kaba su koyuyoruz içine de bir sünger.. süngerle suyu çekip başka bir kaba boşaltıyorlar..
Bir an bunu bizde düşündüm çocuk üstünü ıslatır aman yavrum üstüne dökersin falan deriz herhalde bir çoğumuz.. ama orda çocukların kendileri yapıyor.. Dolapları var önlükleri var onları kendileri götürüyor, kendileri yiyor.. ve en hoşam gideni de mesela birinin diğerinden özür dilemesi gerekiyorsa.. Özür diliyormuş ve sarılıyormuş.. Çünkü Üzgünüm diyorlar ama gerçekte üzgün olmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar diyor.. Her özrü dilemede birbirlerine sarılmalarını istiyorlarmış..

Her türlü çocuk var diyor.. 2 yaşında 3 dil biliyorlar diyor.. Rus bir çocuk varmış hiç ing. bilmiyor bizde anlaşamıyoruz diyor.. Çocuklardan biri tercümanlık yapıyormuş.. Çocuk ana dili gibi Rusça-İspanyolca ve ingilizce biliyormuş..

Kardeşimin dediği en önemli şey.. Abla mümkün olduğunca kitap okuma alışkanlığı kazandırın diyor.. Okudukça öğreniyorlar ve kendi hayal güçleri ile hareket ediyorlar.. Hazıra beklemiyorlar diyor..

mutlu annemm bende o şarjlı süpürgelerden istiyorum ama çekiş gücü kuvvetli bi şey olsun istiyorum hangisi iyidir acep araştırdın mı hiç..tv de arnica yı çok görüyorum ama sen hiç araştırdın mı?

Oyuncu oldun demek canımcımm:16:Bi imza verirsin artık:9:
Araştırdım hemde çok ama habire yeni modeller çıktı üstüne o derece uzun zamandır araştırıyorum yani:1:
Elektrolux istiyordum hem havalı hem uygun hem emiş gücü istediklerime yakındı,,en son simens ve bosh baktım ama içime sinmedi özellikle galeriadaki uzun boylu suratsız satıcı çocuk beni soğuttu,,sanırım rowentada karar vereceğim,,devam ediyormu bilmem ama teknosada %25gibi bir indirim vardı,,rowenta var orada,,gerçi ben karar verip alana kadar ne modeller çıkacak bakalım:1:Ama istiyorum,,İS Tİ YO RUM:1:

Süt sağama saatim gidip süt sağalım.. Bugün dışarı çıkamadım oğlumu göremedim.. mecbur pompa ile sağacağız :(

yavru kuşlrın güzel anneleri nasılsınızzz
dün öğlen dışarı çıktık kuzumla hem suyumuzu hem elektirğimizi kestilerr:47:
dışarıdayken yeğenim aradı bi proje için kısa film çekmesi gerekiyodu filmde kısa da olsa oyunca oldum euheueh
gündüz güzel vakit geçirdik akşam üst komşularından bağırışma çığlıklar ağlaşma sesleriyle ürperdik cenazeleri vardı:(
çoluğu çocuğu topladım bize geldik yeğenimin arkadaşlarıda vardı çok kalabalık bi gece geçirdik:)
burayı takip edemedim 1 gün ayrı kaldım günlerdir ayrıymışım gibi özledim sizi şekerler:27:
kuzum uyanmadan biraz geçmişe yolculuk yapimm..

okişte hastalanmış çok şükür çabuk atlatmış..yanağı için çok üzüldüm:(artık iyice kuduruk oldular zaptedilmiyolar..
bizimkide dün odanın kapısını kapadı kapının arkasından da ayrılmadı sıpa oda da tek başına kapıyı tekmeleyerek kaldı yavaş yavaş aralayarak bi yeri acımasın diye zor bela açtık..eli sıkışmaması için önlem almalıyım..

Sagol canim ay ben cok korkarim kapi ya parmaklari sıkisacak diye ikea dan aldim butun kapilara koruyucu lastik tafsiye ederim

tüm geçmişi bi güzel okudummm oh beee
nagihancımannen için çok üzüldüm canım..şeker hastalığı çok kötü bi hastalık..Allah tekrar yaşatmasın sağlıklı güzel uuzn ömürler versin anneciğine..kvdende Allah razı olsun ne güzel hem yavrunla hem annenle ilgileniyomuş..eli öpülesi kadınmış:46:

yavrukediinş herşey gönlünce olur canım..güzel haberlerle dön buraya

jilliancılarrrbenim bacaklarım hala düzelmedii:(dün akşam yaptım bu gün yapamadım tarık buğrayı kucağıma alırken bacaklarımdan eğilemiyorum..düm ağırlık belime gidiyo ve belim ağrıyo..birden yarım saat çok geldi bana daha kız sürelerle yaparak sonra yarım saate çıkıcam..sizde durumlar iyi galiba maşallah size:1:

azraececimvideoları download edebildin mi?ayrıca şu kvdenin don merakı nerden geliyo çok merak ettim:1:
onada şükret canım bizimki onuda almaz:47:bak sinirlendim yine:47:

bi arkadaşımız sormuştu kim hatırlayamadım..bende akşamları yemek yediriyorum bizim yediğimiz yemekleri tuzsuz,salçasız ve baharatsız olarak yiyo..emmediği için gece yatmadan önce muhallebide veriyorum..8 tahıllı,yulaflı,irmikli içerisne meyve ekliyorum,bazende kuru meyveler,bazende bisküvi+meyve:56:

Oyuncu oldun demek canımcımm:16:Bi imza verirsin artık:9:
Araştırdım hemde çok ama habire yeni modeller çıktı üstüne o derece uzun zamandır araştırıyorum yani:1:
Elektrolux istiyordum hem havalı hem uygun hem emiş gücü istediklerime yakındı,,en son simens ve bosh baktım ama içime sinmedi özellikle galeriadaki uzun boylu suratsız satıcı çocuk beni soğuttu,,sanırım rowentada karar vereceğim,,devam ediyormu bilmem ama teknosada %25gibi bir indirim vardı,,rowenta var orada,,gerçi ben karar verip alana kadar ne modeller çıkacak bakalım:1:Ama istiyorum,,İS Tİ YO RUM:1:

mira uyudu demek heee:46::46:aferim prensese uykusu hep daim olur inşşş:nazar:
rowenta ya bakmamıştım bi onada bakayımm:54:

Sagol canim ay ben cok korkarim kapi ya parmaklari sıkisacak diye ikea dan aldim butun kapilara koruyucu lastik tafsiye ederim

hay Allah senden razı olsunn canım bizimde var koruyucu lastiklerden şimdi aklıma geldii daha paketini açmadım öyle bekliyo hemen kullanmaya başlayim..yenisini alıcaktık hafta sonu iyi oldu kuzum daha erken tehlikeden korunmuş oldu

tüm geçmişi bi güzel okudummm oh beee
nagihancımannen için çok üzüldüm canım..şeker hastalığı çok kötü bi hastalık..Allah tekrar yaşatmasın sağlıklı güzel uuzn ömürler versin anneciğine..kvdende Allah razı olsun ne güzel hem yavrunla hem annenle ilgileniyomuş..eli öpülesi kadınmış:46:

yavrukediinş herşey gönlünce olur canım..güzel haberlerle dön buraya

jilliancılarrrbenim bacaklarım hala düzelmedii:(dün akşam yaptım bu gün yapamadım tarık buğrayı kucağıma alırken bacaklarımdan eğilemiyorum..düm ağırlık belime gidiyo ve belim ağrıyo..birden yarım saat çok geldi bana daha kız sürelerle yaparak sonra yarım saate çıkıcam..sizde durumlar iyi galiba maşallah size:1:

azraececimvideoları download edebildin mi?ayrıca şu kvdenin don merakı nerden geliyo çok merak ettim:1:
onada şükret canım bizimki onuda almaz:47:bak sinirlendim yine:47:

bi arkadaşımız sormuştu kim hatırlayamadım..bende akşamları yemek yediriyorum bizim yediğimiz yemekleri tuzsuz,salçasız ve baharatsız olarak yiyo..emmediği için gece yatmadan önce muhallebide veriyorum..8 tahıllı,yulaflı,irmikli içerisne meyve ekliyorum,bazende kuru meyveler,bazende bisküvi+meyve:56:

mira uyudu demek heee:46::46:aferim prensese uykusu hep daim olur inşşş:nazar:
rowenta ya bakmamıştım bi onada bakayımm:54:

hay Allah senden razı olsunn canım bizimde var koruyucu lastiklerden şimdi aklıma geldii daha paketini açmadım öyle bekliyo hemen kullanmaya başlayim..yenisini alıcaktık hafta sonu iyi oldu kuzum daha erken tehlikeden korunmuş oldu
:16::16::16::16::16::16:

MELEGIM ruyamda gorduklerim kervanina katilmis durumdasin :1: hayirdir insallah diyerek anlatim.Sen bizim eve gelmissin,tabi bizim ev aslinda bizim ev degil:52:kocaman terasi olan bir ev, beraber sezlong tarzi seylere uzanmis gokyuzundeki yildizlari seyrediyor ve bir yandanda dertlesiyoruz,esimle ilgili buyuk sorunlar oluyor,sana anlatiyorum,aglayarak diyorumki bir yildiz kaysada esimle mutlu olmayi butun sorunlari asmayi dilesem ve osirada kocaman bir yildiz kayiyor,kalkip sariliyoruz birbirimize ve hickira hickira agliyoruz.Sonra ben sana tabletten birseyler gosteriyorum esimle ilgili okadar kiziyorsunki,o sirada esim teras yanimiza geliyor,sen saldiriyorsun esime bana yaptiklari icin:52::1: ohhhh ellerin dert gormesin seni seviyorum:16:

Hayirdir ins... ayyy oyle somurtgan bir sekilde geldimki bilgisayar basina ve ilk okudugumda senin yazdiklarin oldu ki cok guldum yaa..allah iyiligini versin cicek cok yasa hemi, ailenle hep mutlu ol..ben hayra yordum cnm, son sana yazdigim mesajda gitme kv deye daha diye yazmistim yaa galiba bana kizdilar :)) supermis ruyan ama ..sana bu arada iyi gezmeler dilerim sekerim cok optum seni, birde birsey diyim ist da terasi olan bir evim var benim bekli ruyanin bu kismi gerceklesir bir gun ne dersin:34:

Okis hafta sonu ateslenince olceyim diye dereceyi elime aldimki bir baktim 37 gosteriyor ama cocugun alni yaniyor resmen bu iste bir yalnislik var dedim digital olcere baktim 39 gosteriyor sastim kaldim yaaa:53:hemen siparis verdik thermoflash cogu hastane kullaniyor kizil otesi ile aliyormus sicakligi bugun geldi insallah bir daha ihtiyac duymayiz ama elimin altinda bulunsun
http://www.bebekbezi.com/atesolcer/chicco-kulaktan-atesolcer_p56 bu evdeki olan
THERMOFLASH - CLDE DOKUNMADAN ISI LER | 147,50 TL buda yeni aldigim

Azra ece canim Ankara ya gelme durumun mu varrrr:53:havalar guzellesiyor tatlim gel gel:1:gezeriz hayatim ohhhh kocanda otursun anasiyla:1:

Okis hafta sonu ateslenince olceyim diye dereceyi elime aldimki bir baktim 37 gosteriyor ama cocugun alni yaniyor resmen bu iste bir yalnislik var dedim digital olcere baktim 39 gosteriyor sastim kaldim yaaa:53:hemen siparis verdik thermoflash cogu hastane kullaniyor kizil otesi ile aliyormus sicakligi bugun geldi insallah bir daha ihtiyac duymayiz ama elimin altinda bulunsun
http://www.bebekbezi.com/atesolcer/chicco-kulaktan-atesolcer_p56 bu evdeki olan
THERMOFLASH - CLDE DOKUNMADAN ISI LER | 147,50 TL buda yeni aldigim

Gecmis olsun cnm, Okis mi ateslendi..kiyamam fistiga..aldigin atesolcer ins yararli olur..dedigin gibi farkli olcumleri olabilir digerleri ile, ben mesela kulaktan olcer i kullanmiyorum zaten doktorumzda onun saglikli olmadigini soylemisti..biz ya alnindan yada koltuk altindan yada emzik ile olcuyoruz..

Yarasin ins tum sutun cnm, merak ettim Kaan nasil oldu cnm, umarim hersey yolunda gidiyordur..

Canım çok teşekkürler, Kaan iyi maşallah.. bol bol emiyor.. Hastalığını da atlattık çok şükür keyfi yerinde.. artık hiç durmuyor pie gibi emekliyor.. tutunup ayağa kalkmak istiyor.. hızına yetişemiyoruz artık..
Mahir efendimiz nasıllar?

Canım bu arada kardeşim geldi Londradan burda.. Pazar günü dönecek.. buralardan istediğin bişey var mı? Varsa söyle onunla gönderirim o sana orda ulaştırır.

Selam arkadaşlar,

Nasılsınız?

Benim kardeşim aşağı yukarı 2 yıldır İngilterede yaşıyor.. ve bu yıl 3-4 aydır anaokulunda çalışmaya başladı.. (Türkiyede Matematik öğretmenliği okudu orda anaokulunda staj yapıyor:1:) Okulda çalışan öğretmenlerin hepsi bayan .. bir tek kardeşim erkek öğretmen.. 2-2,5 yaş gurubu ile ilgileniyor.. Ve ona baba öğretmen diyorlarmış :)

Bana ordaki izlenimlerini ve gördüklerini anlat dedim; (Meleğim de bu konuda bize bilgi verebilir belki orda yaşadığı için)

Bir kere çocukların hepsi küçük yaştan daha kitap okumaya alıştırılıyor diyor... evde aileleri de sürekli kitap okuduğu için ve çocuklar kitap okuyan ebeveynleri gördükleri için zaten alışıklar diyor.. Dokun hisset kitaplarla başlıyorlar diyor..
2 yaşında mutlaka herkes kreşe veriyormuş çocuğunu.. Çocuklar farklı oyunlar, aktiviteler yapıyormuş..

Tüm oyunlar eğiticiymiş.. Mesela bir kaba su koyuyoruz içine de bir sünger.. süngerle suyu çekip başka bir kaba boşaltıyorlar..
Bir an bunu bizde düşündüm çocuk üstünü ıslatır aman yavrum üstüne dökersin falan deriz herhalde bir çoğumuz.. ama orda çocukların kendileri yapıyor.. Dolapları var önlükleri var onları kendileri götürüyor, kendileri yiyor.. ve en hoşam gideni de mesela birinin diğerinden özür dilemesi gerekiyorsa.. Özür diliyormuş ve sarılıyormuş.. Çünkü Üzgünüm diyorlar ama gerçekte üzgün olmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar diyor.. Her özrü dilemede birbirlerine sarılmalarını istiyorlarmış..

Her türlü çocuk var diyor.. 2 yaşında 3 dil biliyorlar diyor.. Rus bir çocuk varmış hiç ing. bilmiyor bizde anlaşamıyoruz diyor.. Çocuklardan biri tercümanlık yapıyormuş.. Çocuk ana dili gibi Rusça-İspanyolca ve ingilizce biliyormuş..

Kardeşimin dediği en önemli şey.. Abla mümkün olduğunca kitap okuma alışkanlığı kazandırın diyor.. Okudukça öğreniyorlar ve kendi hayal güçleri ile hareket ediyorlar.. Hazıra beklemiyorlar diyor..

Cnm ben daha buyuk yastaki cocuklarin egitimi ile ilgili bilgi sahibiyim cocukta demiyim benim grup teenager yani 13 ile 19 yas arasi..
Cnm burda cok guzel oturmus bir sistem vardir, en kucuk yastan en buyuge kadar herkes sorry ile tanisiktir, yani bunun cok minik yasta baslamasi gercekten cok guzel...bende simdi ogluma ona birsey yaptigimda yanlislikla surekli ozur dilerim diyorum alissin simdiden diye..bu bizim gercekten tutarli davranislarimizlada alakali kalici olmasi icin hic odun vermeden devam etmemiz lazim ki cocukta anlasin isin ciddiyetini..

Back
X