2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, Okis mi ateslendi..kiyamam fistiga..aldigin atesolcer ins yararli olur..dedigin gibi farkli olcumleri olabilir digerleri ile, ben mesela kulaktan olcer i kullanmiyorum zaten doktorumzda onun saglikli olmadigini soylemisti..biz ya alnindan yada koltuk altindan yada emzik ile olcuyoruz..
yaaaa canim sorma yaa ben hasta esim hasta ama cok hasir nesir olmadik okisle zaten 10 gun boyunca annem bakti resmen ama yegenim cok oynadi okisle hapsuruk tiksirik sifayi kapti kuzum cok sukur simdi daha iyi gipunde belki 4-5 kez oksuruyor ama bogazi aciyor belli sabah kahvaltisini zor yapti:43:oksuruk yogunlasmadan atlatir insallah bunada sukur diyorum keyfi yerinde birde 3-4 gundur mama ya yogunlastim birazda onun etkisi var cabuk atlatti

benim dikey elektirikli süpürgem var markası fakir darky çok menunum..
çekiş gücü çok güzel..ben 140 liraya almıştım ama baya oldu..şimdi daha uygundur fiyatı..
daha önce sinbo marka kullanmıştım pek begenmedim..
benim evimde olmazsa olmazımdır çok pratik..
mutluanne bence şarzlı alma canım kablolu olsun..şarzlılar hem çok pahalı hemde zamanla bataryası zayıflıyo
dayanması süresi 5 dakikaya kadar düşüyo..çekim gücüde kablolular kadar iyi olmuyo..rowenta çok pahalı,
elektrolüx daha güzel bence..ama yinede kabloluları tercih et bence:54:

Canım çok teşekkürler, Kaan iyi maşallah.. bol bol emiyor.. Hastalığını da atlattık çok şükür keyfi yerinde.. artık hiç durmuyor pie gibi emekliyor.. tutunup ayağa kalkmak istiyor.. hızına yetişemiyoruz artık..
Mahir efendimiz nasıllar?

Canım bu arada kardeşim geldi Londradan burda.. Pazar günü dönecek.. buralardan istediğin bişey var mı? Varsa söyle onunla gönderirim o sana orda ulaştırır.

Masallah umarim daha iyi olur Kaan, hastalanmaz kuzu..emmeside duzelmistir ins.
Bizde ayniyiz cnm bana nefes aldirmiyor, tam haylaz oldu cikti valla..burnumdan fitil fitil getiriyor derler yaa iste onun gibi :))
Neyse saglikli olsunlardan bizde sabrederiz dimi..
Cnm dusunup sorman bile cok mutlu etti beni, suan inan dusunemiyorum ihtiyac ne olabilir diye ama olursa sana ozelden mesaj atarim..

melegim__pogaçayı yaptım süper oldu çok begendim..bu güne kadar yaptıgım en güzel pogaçalar:3:
hamuru çok cıvık geldigözüme,hem ellerime yapıştı şekillerini tam tutturamadım ama pişince kendi
kendine şekilyaptı gayette güzel oldu..sagol canım:54:
şekersizyeşilçayıda unutmamak lazım:54::54:

ben 4 tane yedim inşallah misafirlerim gelene kadar hepsini bitirmem:1:

siyahlale__meraba canım nasılsın..regl oldunmu ben hala olmadım..doktora gidecektin
gittiysen ne dedi canım paylaşırmısın:54:

benim dikey elektirikli süpürgem var markası fakir darky çok menunum..
çekiş gücü çok güzel..ben 140 liraya almıştım ama baya oldu..şimdi daha uygundur fiyatı..
daha önce sinbo marka kullanmıştım pek begenmedim..
benim evimde olmazsa olmazımdır çok pratik..
mutluanne bence şarzlı alma canım kablolu olsun..şarzlılar hem çok pahalı hemde zamanla bataryası zayıflıyo
dayanması süresi 5 dakikaya kadar düşüyo..çekim gücüde kablolular kadar iyi olmuyo..rowenta çok pahalı,
elektrolüx daha güzel bence..ama yinede kabloluları tercih et bence:54:

Ben kablolu da baktım arçelikte hatta fiyatı da iyiydi,,satıcı kız bana garezi varmış gibi bu normal süpürge siz şarjlı düşünüyorsanız bu uygun değil,sürekli priz aramanız lazım pratik değil bla bla..dedi vazgeçtim:27:Aslında senin dediğinde mantıklı onunki de:26:kafam karışık yani canım:ssz:Görümcem eltim rowenta kullanıyorlar şarjlı ve çok memnunlar,,ucu üçgen ya bide çok rahat oluyo mutfakta..Ama ağır,eletrolux daha uygun ışıklı afilli o da güzel bi arkadaşıma ev hediyesi aldık,bunu ilk alıcam dememin üstünden 1,5 yıl geçti:1:,,biraz daha düşüneyim bari:37:Ev hediyesi getirseydi biri hiç fena olmıcaktı,,heryer borcam:27:

Ben kablolu da baktım arçelikte hatta fiyatı da iyiydi,,satıcı kız bana garezi varmış gibi bu normal süpürge siz şarjlı düşünüyorsanız bu uygun değil,sürekli priz aramanız lazım pratik değil bla bla..dedi vazgeçtim:27:Aslında senin dediğinde mantıklı onunki de:26:kafam karışık yani canım:ssz:Görümcem eltim rowenta kullanıyorlar şarjlı ve çok memnunlar,,ucu üçgen ya bide çok rahat oluyo mutfakta..Ama ağır,eletrolux daha uygun ışıklı afilli o da güzel bi arkadaşıma ev hediyesi aldık,bunu ilk alıcam dememin üstünden 1,5 yıl geçti:1:,,biraz daha düşüneyim bari:37:Ev hediyesi getirseydi biri hiç fena olmıcaktı,,heryer borcam:27:

tabi canım sen daha iyi bilirsin ama priz aramakta ne var ki heryer priz kaynıyo zaten..
tak fişi bitir işi:1:
bizde geçen hafta kaynımlara aldık felix marka,internetten aldım 80 liraya:27::27:
bak sen benim kaynım olsaydın inan sana elektrolüx marka alırdım canım:1::1:

melegim__pogaçayı yaptım süper oldu çok begendim..bu güne kadar yaptıgım en güzel pogaçalar:3:
hamuru çok cıvık geldigözüme,hem ellerime yapıştı şekillerini tam tutturamadım ama pişince kendi
kendine şekilyaptı gayette güzel oldu..sagol canım:54:
şekersizyeşilçayıda unutmamak lazım:54::54:

ben 4 tane yedim inşallah misafirlerim gelene kadar hepsini bitirmem:1:

Afiyet olsun cnm, yedikce hatirlarsin artik :)) valla sagolsun sekersizyesilcaydan onun sayesinde pagoca nedir anladik ehuehuehu

siyahlale__meraba canım nasılsın..regl oldunmu ben hala olmadım..doktora gidecektin
gittiysen ne dedi canım paylaşırmısın:54:

Canım bende ilk defa 9 ay sonra 2 hafta öce adet oldum.. Allahım ne büyük bir lütufmuş... nasıl rahatladım.. şişliğim gitti... göbeğim gitti belim inceldi.. Sinirim geçti :1: Ohh be dünya varmış dedim.. Hemde ağrısız geçti.. Benim hamilelik ve doğum öncesi çok ağrılı olurdu.. Ama bu sefer hiç ağrı olmadı :32:

Masallah umarim daha iyi olur Kaan, hastalanmaz kuzu..emmeside duzelmistir ins.
Bizde ayniyiz cnm bana nefes aldirmiyor, tam haylaz oldu cikti valla..burnumdan fitil fitil getiriyor derler yaa iste onun gibi :))
Neyse saglikli olsunlardan bizde sabrederiz dimi..
Cnm dusunup sorman bile cok mutlu etti beni, suan inan dusunemiyorum ihtiyac ne olabilir diye ama olursa sana ozelden mesaj atarim..

Tamam canım.. aklına ne gelirse.. yiyecek içecek giyecek :1: vs yada bir akrabanın göndereceği bir paket yani aklına ne gelirse ben burdayım bana en geç c.tesi gününe kadar söylersen sevinirim canım hazırlayabileyim.. KArdeşim pazar TR saati ile 17:00 de gidecek..

Canım bende ilk defa 9 ay sonra 2 hafta öce adet oldum.. Allahım ne büyük bir lütufmuş... nasıl rahatladım.. şişliğim gitti... göbeğim gitti belim inceldi.. Sinirim geçti :1: Ohh be dünya varmış dedim.. Hemde ağrısız geçti.. Benim hamilelik ve doğum öncesi çok ağrılı olurdu.. Ama bu sefer hiç ağrı olmadı

ya ben böyle rahatım aslında:1: şişligimde yok
ama herkes diyo rahatlarmışım oluyumda rahatlıyım o zaman:1:
ilk kızımda 10 ay sonra olmuştum heralde buda öyle olacak..bekliyorum bu ay belki olurum:54:

$307416_341383259305597_2068583079_n[1].webp
:27::27::27:

Merhabalar

İlkkez yazdıgım için sebebı zıyaretımı acıklayım
Ben bi 2 hazıran annesıyım.doğum gunu gereksız bıze ozel dıye düşünürken kendımı ınternette doğum gunu fıkırlerı arastırırken buldum ve sanırım zeynepanne ısımlı arkadasımız sayesınde varlığınızdan haberdar oldum.bı baska forumunuzda doğum gunu dış bugdayı ve mevlut tartısılırken bu forumdan cokca sozetmıs ve bende buradayım sımdı.tabı kabul edersenız?
1-2 sayfa okuyabıldım hatta ordan dırekt soru sormak ıstıyorum:
Yulafunu ıle muhallebı nasıl yapılıyor?

Merhabalar

Ben bi 2 hazıran annesıyım.doğum gunu gereksız bıze ozel dıye düşünürken kendımı ınternette doğum gunu fıkırlerı arastırırken buldum ve sanırım zeynepanne ısımlı arkadasımız sayesınde varlığınızdan haberdar oldum.bı baska forumunuzda doğum gunu dış bugdayı ve mevlut tartısılırken bu forumdan cokca sozetmıs ve bende buradayım sımdı.tabı kabul edersenız?

Hoşgeldin köşeminderi:3:Yulaf ununu ben çok kullanıyorum,farklı denemelerim oluyor ama en son yapış şeklim şöyle:
1/1,5 su bardağı suya biraz kuru meyve atıp haşlıyorum,suyu süzüyorum meyveleri kendim yiyorum şifa niyetine:9:Süzmesende olur tabi:34: Aynı suya 2 yemek kaşığı tam yulaf unu ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyorum.
Yulaf unu migrosta buluyorum. Arzuya göre pişmesine yakın bu karışıma 1 tatlı kaşığı irmik te eklediğim oluyor(ben arzu ediyorum ama:1: ) Bebişin kız mı erkek mi? İsmi ne kuzunun:16:

Merhabalar

Hosgeldin aramiza, umarim bundan sonrada sik sik goruruz senide ..
Yulaftan yapmiyorum ama irmik gibi olur kanimca oda..devam sutune katip karistirarak pisirilir..yogunlugu senin goz karina gore ayarlanabilir..ben 120 cc devam sutune iki bucuk tatli kasigi koyuyorum kivami tam oluyor

Hoşgeldin köşeminderi:3:Yulaf ununu ben çok kullanıyorum,farklı denemelerim oluyor ama en son yapış şeklim şöyle:
1/1,5 su bardağı suya biraz kuru meyve atıp haşlıyorum,suyu süzüyorum meyveleri kendim yiyorum şifa niyetine:9:Süzmesende olur tabi:34: Aynı suya 2 yemek kaşığı tam yulaf unu ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyorum.
Yulaf unu migrosta buluyorum. Arzuya göre pişmesine yakın bu karışıma 1 tatlı kaşığı irmik te eklediğim oluyor(ben arzu ediyorum ama:1: ) Bebişin kız mı erkek mi? İsmi ne kuzunun:16:

Tesekkür ederim hoşbuldum:)yulaf ezmesı kullanıyorum çok sağlıklı oldugunu okumustum ama ununu bılmıyordum.en kısa zamanda alıcam denıycem:)
Bebegımin adı Bade.su sıra bıraz rahatsız ıştahı hiç yok.eskı halımıze donelım deneyıp paylaşırım inş sızınle de

Hosgeldin aramiza, umarim bundan sonrada sik sik goruruz senide ..
Yulaftan yapmiyorum ama irmik gibi olur kanimca oda..devam sutune katip karistirarak pisirilir..yogunlugu senin goz karina gore ayarlanabilir..ben 120 cc devam sutune iki bucuk tatli kasigi koyuyorum kivami tam oluyor

Ben irmiği de hıç kullanmadım:s
Sanırım öğrencek çok şeyım var

herkeze öncelikle merhaba dostlar
bugun kadın dogumcuya gittim smear aldı 15gün sonra sonuç çıkcak
bide akıntım vardı krem ve fitil verdi ultrasonla baktı turp gibisin beykoz dedi:52:
bide kıllandım buara dedim doktor emziriyorsun dimi dedi
evet dedim emzirirken olur dedi sasırdım :53:bilmiyodum dedim
vajina kararmasını sordum o gecmez dedi birdaha hamile kaldıgında artar dedi
yandık zenci olurum artık dedim :9::9::9:gülüştük cok neseli doktordu
bana 9.5 aylık bebegim var diyince hamilemisin dedi yok dedim adam rahatladı:1:

tabi canım sen daha iyi bilirsin ama priz aramakta ne var ki heryer priz kaynıyo zaten..
tak fişi bitir işi:1:
bizde geçen hafta kaynımlara aldık felix marka,internetten aldım 80 liraya:27::27:
bak sen benim kaynım olsaydın inan sana elektrolüx marka alırdım canım:1::1:

kızzz benim süpürgem felix aaaa yazını gördü cekti gitti ben bidaha davosa gelmem dedi
motorunu kırdın süpürgecazımın:9::9::9:
ama bir çekişi var süper süpürgem diye demiyorum:52:
enesin manitası onu elime alıyorum cıldırıyooo sevinçten :9:

herkese merhaba anneler :) bende 2 mayıs 2012 annesiyim 24 yaşındayım kızımın adı Lavinya :) buraya uzun zamandır yazayım d,yordum ama kısmet bugüneymiş size sorum olucak benim kızım daha dişleri çıkmadı korkmaya başladım.. sebebi nedir sizce ??

herkese merhaba anneler :) bende 2 mayıs 2012 annesiyim 24 yaşındayım kızımın adı Lavinya :) buraya uzun zamandır yazayım d,yordum ama kısmet bugüneymiş size sorum olucak benim kızım daha dişleri çıkmadı korkmaya başladım.. sebebi nedir sizce ??

canım hosgeldin benim oğluşum eneste 2mayıs dogumlu dişlerin 14aya kadar cıkması normalmiş ama gecerse sorun varmış bizim 9aya girerken cıktı bende sıkıntılardaydım inş inciniz gelir annezeynebimin yakışıkklı oğlusununda cıkar inş:16:

Back
X