2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hosgeldin benim oğluşum eneste 2mayıs dogumlu dişlerin 14aya kadar cıkması normalmiş ama gecerse sorun varmış bizim 9aya girerken cıktı bende sıkıntılardaydım inş inciniz gelir annezeynebimin yakışıkklı oğlusununda cıkar inş:16:

hoşbuldum teşekkür ederim cvbın için yani sıkılmaya basladım dr a götürsemmi diye düşünmeye başlamıştım biraz daha bekliyim o halde

Merhabalar

Biz bugün kızımla yine gezdik,tozduk,dolaştık...ohhh pek güzeldi! Paraları da harcadık rahatlayıp eve geldik:))

Azraece yazdığın külot olayını okuyunca gülmeden edemedim kusura bakma. Kendi kayınvalidem geldi tabii aklıma ona güldüm.
Benimki de bana her bir yerden gelişinde ne getirir biliyor musun? Cevap: toka! Hem de hiç takmadığım türde tokalardan. Hayır kesinlikle aldığı şeyi ayıplamıyorum ama bana bir verişi var sanırsınız ki sadece benim için üretilen bir tokayı almış gelmiş ya da o kadar pahalı bir hediye almış ki ah ben napsam şimdi de hakkını ödesem!!!
Çok komik olay ya!!! Şimdi gülüyorum ama yakında pek gülemiycem niyesini sonra anlatırım sizlere.

herkeze öncelikle merhaba dostlar
bugun kadın dogumcuya gittim smear aldı 15gün sonra sonuç çıkcak
bide akıntım vardı krem ve fitil verdi ultrasonla baktı turp gibisin beykoz dedi:52:
bide kıllandım buara dedim doktor emziriyorsun dimi dedi
evet dedim emzirirken olur dedi sasırdım :53:bilmiyodum dedim
vajina kararmasını sordum o gecmez dedi birdaha hamile kaldıgında artar dedi
yandık zenci olurum artık dedim :9::9::9:gülüştük cok neseli doktordu
bana 9.5 aylık bebegim var diyince hamilemisin dedi yok dedim adam rahatladı:1:

Gozun aydin cnm, ohh bir rahatlamissindir..darisi benim basima, test sonuclarimda ne varsa doktor yine gorusmek istemis..yine randevu verdiler bakalim basima ne yumurtalar patlayacak..

kızzz benim süpürgem felix aaaa yazını gördü cekti gitti ben bidaha davosa gelmem dedi
motorunu kırdın süpürgecazımın:9::9::9:
ama bir çekişi var süper süpürgem diye demiyorum:52:
enesin manitası onu elime alıyorum cıldırıyooo sevinçten :9:

Kopptun sayende yine beykoz, cok yasa hemi cnm...Enesin manitasini yiyim ..oyy kuzuya bak ..bizimkide elektrik supurgesinden eskiden cok korkardi simdi tum meraki ile izliyor..

flaş flaş flaş:)) yalan dünyası kıvamındaki hayat hikayemde çooookk büyük kavga ettik eşimle:)) gülüyorum sinirimden:))

sabahtan beri sizi okuyup yazamadım o kadan çok kuruldum ki size anlatamam. ben var ya öleceğimi bilicem(aynı annem gibi konuştum:)

şimdi sabah eşimle 1000. kez gelip gelmeme muhabbetini konuştuk gelmicem dedim. eğer izin aldıysan sen niye gelmiyorsun dedim. inatla izin aldığı halde işim var gelemem dedi ne işin var dediğimde gel öğrenirsin dedi. öğlen oldu aradım yoksan beni hileli boşadın evleniyonmu söyle çekinme gelip seni vuruyım dedim güldü. yoksa kızkardeşinimi istemeye geliyorlar dedim sustu:)) aptala malum olur ya. işim var dedi kapattı. akşamüstü yine aradım ne iş çeviriyon söyle dedim iyi ama kimseye söyleme dedi iyi dedim.(sizle beraber şöyle topluca 30 kişiye söylemişimdir söylememem gereken şeyi:) kızkerdeşi biriyle görüşüyormuş tanışmaya gelicekmiş. iyi dedim kapattım. ya uyuz kadın daha 2 gün oldu konuşalı desen ya böyle bir durum var seninde yanımızda olmanı istiyoruz. benimkine nasıl tembihlemişlerse bana bile söylemeye çekiniyor. açarsın eşime teli iyi ki gelmedim dedim yoksa orada papaz olurdum sizinle. mutlu aile tablonuzamı kullanacaktınız beni. benim senin ailenin yanında yerim asla olamaz. evliliğimizin selameti için beni bu çocuk olur yada olmaz kızkardeşini bu muhabbetinden uzak tutacaksın. kvnin damada, damadın ailesine nasıl davrandığını görücem, kızına yağdırdıklarını görücem çıldırıcam sana sarıcam dedim. kv nişanımda elime 10 tl evet yanlış okumadınız 10tl verip git saçını yaptır demiştir bana. kızkardeşi nişan oldu eğlenceye gidiyoruz ben yorgunum deyip gelmemiştir. bende misafir gibi gider misafir gibi gelirim sakın benden birşey ummasınlar söyle onlara dedim. tabi daha başka şeylerde dedim çıldırdı. en son bana salak salak konuşma diyordu sensin salak dedim kapadım teli. 15 dk geçti arıyor açtım eceye yemek yediriyorum sonra konuşalım dedim. kapıda kargo bekliyor seni dedi. giitim sevgililer günü için beyaz saat almış orta yollu:)) kargocuya 15 dk önce gelemezmiydiniz dedim adam bön bön baktı:)) mesaj attım eşime. bana hediye aldığın için pişman olmakta geç kaldın teşekkürler mailine bak:))

bu akşam aramayım artık. burnumuzdan gelecek yine önümüzdeki günler. iyiki gitmemişim diyorum. off off kızlar

annezeynep hiçbirşeyi bahane etmedim:)) biliyorki ailesinin eceyi görmesini istemediğimden. bu inat huyum çok kötüdür benim. babam derki karşı tarafı cezalandırdığını zannediyorsun ama kendini de cezalandırıyorsun böylelikle farkında olmadan. aslında gelsem forumdan arkadaşları görürüm, eşimle kısa bir tatil yapmış oluruz ama aması var:)) bugün kadın arıyor eceye külot atlet almış:)) ya çocukluğunda nasıl bir travma yaşadıysa ankaraya gittiğimizdede eceye külot vermişti ve ben kesmiştim:)) bana kesilecek çıktı yine:)) birde büyükmüş bayağı ileride giyer diyor:)) ölürmüsün öldürürmüsün şu çocuğa alınacak bu kadar güzel şey varken dalga geçer gibi külot almak ne demek:(( görümcede diyormuşki doğumgünü için ihtiyacı ne varsa söylücekmişim alıcakmış. ya hediye bu illa ihtiyaçmı olması gerek. kız çocuğu bir küpe al taksın dimi. kendini akıllı zanneden salak insanlarla geçinmek çok zor:(( kusuruma bakmayın içimi döktüm yine:((

Kv nede pes yani..cnm daha yeni okuyorum dun gecmisi okuyamamistim ve senin yazini gorunce sok oldum meger babyceren nin don ile ilgili resmi bunun icin mis onuda simdi anladim :)) Allah akil fikir versin cnm baska ne denirki..

Ankara'nın Bağları da büklüm büklüm yolları,,,
Ne zaman Aşık oldun da kaldıramıyon kolları:66::66::66::64:
Hadi herkes oynamaya:101::92:
Günaydıııııııınnnnn:16:

Nedenmi oynuyoruz:118: Benim kızım dün gece ilk kez 22:30da uyudu teyzeleri:21:
Veeee sabah 07.05e kadar:52:HEmde ilk kez:52:

Sizden dua isterken,sizler benim bebeğim için iyi dileklerde bulunurken,dua ederken iyiydi de şimdi bunu kutlamayacak mıyız yani:46::118::124:Sabah sevniçle önce annemi aradım,şimdi de sizi:52:
İnşallah böyle de devam eder:16:Ohhh Beee:16:Bi uyku çektim ki sormayın:16:Sabah kızımı nasıl öpüyorum,nasıl teşekkür ediyorum ona sormayın:9:

Herkese mutlu günler kankalar:3:Bütün evi kaldırdık,kadıncağız dün 20:30da gitti bizden,bugun de gelecek,,bayram temizliğine giriştik resmen,dün gece bütün evi yıkadım,kapitonelere kadar:9:Vardır bi hayır diyorum napiiim ama yoruldum:34:
Nagihan özel mesajıma cevap bekliyorum senden cicim,
Canım kocam bu da sana:34:
Eki Görüntüle 631880

Ohh valla bu enerji ile sen Everes dagina bile ciksan yeridir..rabbim daim etsin cnm cok sevimdim darisi diger kuzularin basina..
Ev neden temizleniyorki..misafir mi var yoksa dedigin gibi bayram mi geliyor ben bilmiyorum, malum burda herseyden bi haber yasiyorum..

herkese merhaba anneler :) bende 2 mayıs 2012 annesiyim 24 yaşındayım kızımın adı Lavinya :) buraya uzun zamandır yazayım d,yordum ama kısmet bugüneymiş size sorum olucak benim kızım daha dişleri çıkmadı korkmaya başladım.. sebebi nedir sizce ??

meraba.benim kızım da 18 mayıs doğumlu hala çıkmadı dişleri.bana geç çıkan diş daha sağlam olur dediler.biraz daha bekliyelim bakalım..

iyi akşamlar arkadaşlar iyi ki varsınız:16:
sizlerle bazen üzülüyorum bazen gülüyorum:3:
emin olun her akşam okumaya çalışıyorum:24:
kızım müsaade ettikçe tabii:1:
bu arada banyodan sonra bebeklerinizin saçlarını nasıl kurutuyorsunuz:34:
makine kullanıyomusunuz:51:
gerçi öyle aman aman bir saçımız yok ama yine de havluyla zor kuruyo:1:

mybabylovem biliyorumki ankaraya gelsem benim bir kardeşim var orada çok sağol ancak istanbuldu gideceğim yer:)) okişime geçmiş olsun inşallah ilerlemez rahatsızlığı.

annezeynep ben en başından beri gıcıktım yaptıklarına karşılık ama hep sustum taki hamileliğimde de beni çok üzünce patladım. şimdi dişe diş kana kanım:) ece 8 aylık kontrolünde 9 kilo çıkmıştı. şimdide alsa alsa 300- 500 arası alsın işte. ortalama gidiyor.

daha yazacaklarım vardı ama unuttum :((

flaş flaş flaş:)) yalan dünyası kıvamındaki hayat hikayemde çooookk büyük kavga ettik eşimle:)) gülüyorum sinirimden:))

sabahtan beri sizi okuyup yazamadım o kadan çok kuruldum ki size anlatamam. ben var ya öleceğimi bilicem(aynı annem gibi konuştum:)

şimdi sabah eşimle 1000. kez gelip gelmeme muhabbetini konuştuk gelmicem dedim. eğer izin aldıysan sen niye gelmiyorsun dedim. inatla izin aldığı halde işim var gelemem dedi ne işin var dediğimde gel öğrenirsin dedi. öğlen oldu aradım yoksan beni hileli boşadın evleniyonmu söyle çekinme gelip seni vuruyım dedim güldü. yoksa kızkardeşinimi istemeye geliyorlar dedim sustu:)) aptala malum olur ya. işim var dedi kapattı. akşamüstü yine aradım ne iş çeviriyon söyle dedim iyi ama kimseye söyleme dedi iyi dedim.(sizle beraber şöyle topluca 30 kişiye söylemişimdir söylememem gereken şeyi:) kızkerdeşi biriyle görüşüyormuş tanışmaya gelicekmiş. iyi dedim kapattım. ya uyuz kadın daha 2 gün oldu konuşalı desen ya böyle bir durum var seninde yanımızda olmanı istiyoruz. benimkine nasıl tembihlemişlerse bana bile söylemeye çekiniyor. açarsın eşime teli iyi ki gelmedim dedim yoksa orada papaz olurdum sizinle. mutlu aile tablonuzamı kullanacaktınız beni. benim senin ailenin yanında yerim asla olamaz. evliliğimizin selameti için beni bu çocuk olur yada olmaz kızkardeşini bu muhabbetinden uzak tutacaksın. kvnin damada, damadın ailesine nasıl davrandığını görücem, kızına yağdırdıklarını görücem çıldırıcam sana sarıcam dedim. kv nişanımda elime 10 tl evet yanlış okumadınız 10tl verip git saçını yaptır demiştir bana. kızkardeşi nişan oldu eğlenceye gidiyoruz ben yorgunum deyip gelmemiştir. bende misafir gibi gider misafir gibi gelirim sakın benden birşey ummasınlar söyle onlara dedim. tabi daha başka şeylerde dedim çıldırdı. en son bana salak salak konuşma diyordu sensin salak dedim kapadım teli. 15 dk geçti arıyor açtım eceye yemek yediriyorum sonra konuşalım dedim. kapıda kargo bekliyor seni dedi. giitim sevgililer günü için beyaz saat almış orta yollu:)) kargocuya 15 dk önce gelemezmiydiniz dedim adam bön bön baktı:)) mesaj attım eşime. bana hediye aldığın için pişman olmakta geç kaldın teşekkürler mailine bak:))

bu akşam aramayım artık. burnumuzdan gelecek yine önümüzdeki günler. iyiki gitmemişim diyorum. off off kızlar

Uuu neler olmus oyle cnm, demek seni cagirmasiinin bir sebebi varmis..iyi karari verecek olan sensin ben sadece esinle aranin bozulmasina kimsenin sebeb olmasini istemem..sunu anliyorumki siz gercekten asiksini yaa..bu cok hoz ins hep boyle sevgi dolu olursunuz birbirinize karsi...10 tl mevzusuna zaten soylecek birsey bulamiyorum, komik ama aci bir durum..

mybabylovem biliyorumki ankaraya gelsem benim bir kardeşim var orada çok sağol ancak istanbuldu gideceğim yer:)) okişime geçmiş olsun inşallah ilerlemez rahatsızlığı.

annezeynep ben en başından beri gıcıktım yaptıklarına karşılık ama hep sustum taki hamileliğimde de beni çok üzünce patladım. şimdi dişe diş kana kanım:) ece 8 aylık kontrolünde 9 kilo çıkmıştı. şimdide alsa alsa 300- 500 arası alsın işte. ortalama gidiyor.

daha yazacaklarım vardı ama unuttum :((

Ah,Azraececiğim sen bir de benim hikayemi dinlesen.Daha nişan günü bana topu tpou takacağı iki bileziği sözde! evde unutuvermiş.Biliyorum tek amacı o iki bileziği düğünümde milletin içinde takmak ve düğün için başka bir şey takmamak...Öyle de oldu.Ailem ta urfadan izmire düğüne geldi evine davet etmedi,zavallılar arabayla merkezedöndüler gece gece.Tabi ben kıyameti kopardım.Hele nişan öncesi bana hazırladığı bir bohça var;hem kokuyor hem pas,kir,toz vb.lekeler var hem de atlet kilot taaaa 20 yıldır sakladığı müjde çoraplar ve çeyizinden kalma farklı farklı desenli bezler.Müjde çorap o kadar eskimişti ki paketini elime aldığımda çorap elimde kalıyordu,çünkü poşeti çürümüş...Siz bir de benim ona hazırladığım bohçayı görseydiniz,ayıptır söylemesi sadece bohça kılıfına 300 tl ödemişdim özel dikim evinde yaptırmıştım.Eşime bohçayı gösterdiğimde çok utandı ve soluğu annesinde aldı (oh,canıma değsin) ve ona;sen bu düşüncesizliği bana yaptın anne ,beni pPınarın ailesine küçük düşürdün bunun için affetmeyeceğim seni...Zaten eşim anasını azarlayınca nişan törenimde hep asık suratla oturdu.Neyse daha bu neki....Artık birgün bir araya gelirsek boool boool içimizi dökeriz.
Bence sen doğru karar vermişsin.Eşin Eceyle yollara nasıl düşersiniz diye düşüneceğine kıymetli kardeşini düşünüyor.İnadına gitme görsünler günlerini.Hem Ece rahatsız deseydin geçerli mazeretin olurdu.

Oh oh ne cok kaynatmıssınız...

Mutlu annem miranın uyumasına acayip mutlu oldum. Göbek atıyodum okurken nerdeyse :)

Dilberege, bilgiler için cok tesekkürler. Malum ben de kızımı kreşe verdim cuma gunu başlıyoruz. Bakalım neler olacak.

Meleğim ve beybicerenim, afiyet şeker olsun kızlar. Valla siz böyle dedikçe mutlu oluyorum ayol. :)

Azraece valla film gibisiniz kuzum yaa. Hiç sevmem ben de böyle entrikaları. Yalnız şimdi sen adamla küsmüsün barıştın mı anlamadı ben :) boşver takma kafana yaa. Kendi kendini yicem bitircen sonra bi bakcan gecmiş gitmiş. S. tir et be güzelim. Jillian yaptın mı sen ondan haber ver. Ya da pilates. Of ben de feci iştah patlaması yaşıyorum. Vereceğime 3 kilo almışım. Canım cok sıkkın. Pöfff... Balkona çıkayım bari :(

Kızlar bugün ilk günüm gayet iyiydi,kızım ağlamadı,fakat bakıcı besleyememiş.Kızım kusacak gibi yapmış o da vermekten korkmuş.Gece süt sağmıştım ve gece içmeyince bakıcı gelince sen ver dedim,o da verememiş.Ben de eve gelir gelmez besledim kuzumu.

Ah,Azraececiğim sen bir de benim hikayemi dinlesen.Daha nişan günü bana topu tpou takacağı iki bileziği sözde! evde unutuvermiş.Biliyorum tek amacı o iki bileziği düğünümde milletin içinde takmak ve düğün için başka bir şey takmamak...Öyle de oldu.Ailem ta urfadan izmire düğüne geldi evine davet etmedi,zavallılar arabayla merkezedöndüler gece gece.Tabi ben kıyameti kopardım.Hele nişan öncesi bana hazırladığı bir bohça var;hem kokuyor hem pas,kir,toz vb.lekeler var hem de atlet kilot taaaa 20 yıldır sakladığı müjde çoraplar ve çeyizinden kalma farklı farklı desenli bezler.Müjde çorap o kadar eskimişti ki paketini elime aldığımda çorap elimde kalıyordu,çünkü poşeti çürümüş...Siz bir de benim ona hazırladığım bohçayı görseydiniz,ayıptır söylemesi sadece bohça kılıfına 300 tl ödemişdim özel dikim evinde yaptırmıştım.Eşime bohçayı gösterdiğimde çok utandı ve soluğu annesinde aldı (oh,canıma değsin) ve ona;sen bu düşüncesizliği bana yaptın anne ,beni pPınarın ailesine küçük düşürdün bunun için affetmeyeceğim seni...Zaten eşim anasını azarlayınca nişan törenimde hep asık suratla oturdu.Neyse daha bu neki....Artık birgün bir araya gelirsek boool boool içimizi dökeriz.
Bence sen doğru karar vermişsin.Eşin Eceyle yollara nasıl düşersiniz diye düşüneceğine kıymetli kardeşini düşünüyor.İnadına gitme görsünler günlerini.Hem Ece rahatsız deseydin geçerli mazeretin olurdu.

vah benim kardeslerime neler yasatmışlar kvde demem süpürgesiz cadılar:47::10:
rabbim erkek annesiyim beni onlardan eyleme :25:

yeşilçayım o bana küste ben hediyeyi görünce öbür çatlakları unuttum:)) jillian kankamla 4. günümüzde bitti. ebru ile pilateste 1. hafta bitti.kilom değişmedi de bayağı toparlandım sanki. vücudumu şaşırtayım diye öğlen yaptım tabi ece de üstümde suratıma tü tü diye diye bitirdik:))

pınarda ay aynısı bende de oldu. hala bir poşette saklıyorum zamanı gelsin ben kullanmadım istersen kızına vereyim dicem:))

meleğim eşimle delidolu bir ilişkimiz var. çok zorlu sınavlardan geçtik hala da geçiyoruz. inşallah bu günleri de geride bırakıcaz.

Kızlar bugün ilk günüm gayet iyiydi,kızım ağlamadı,fakat bakıcı besleyememiş.Kızım kusacak gibi yapmış o da vermekten korkmuş.Gece süt sağmıştım ve gece içmeyince bakıcı gelince sen ver dedim,o da verememiş.Ben de eve gelir gelmez besledim kuzumu.

pınardacım ilk günlerde böyle olması normal aslında. doğayı beslerken sen bile zorlanıyordun. zamanla kadında alışır inşallah. tam günmü gidiyorsun okuluna?

canım benim eşini okadar karşına alma içinde biriktirdikleriini eşine birden patlayıp söylersen anlamaz sadece sana kızar ailesininin yanında olur erkeklerde okadar kapasite yok şuan senin söylediğin hiç bişeyi tam hatırlamıyordur yavaş yavaş anlatacaksın yeri geldiğinde söyleyeceksin ve onun yanında ailesine çok iyi davranacaksın...

vay be bende hürrem sandım kendiimi bian bende bazı konularda doluyum ama eşime söylesemde bişey değişmez sonuçda kimse anasını babasını suçlamaz şimdi suçlasa arın bigün yine arka çıkar bide anlayacağını sanmıyorum olaylara çok düz bakıyorlar sadece bizler yorulup kendi kendimizi yiyoruz

kızlar ortalıkta salgın varmış oglum 2 gün ateşlendi sonra kusmaya başladı şimdi biraz fazla versem kusuyor ama çok şükür ateşi yok
birde ben yediremediğimde reklamları açıyorum yanlış biliyorum ama o an buseferde izlesin diyorum veriyorum sonuçda aç oldugunu biliyorum kolayımada geliyor kaçgündür gecem gündüzüm yok ama sizleri okuyup çıkıyorum devamlı takip ediyorum

beykozcum sağol yinede zaten kocişden habersiz alacaktım nese kalsın artık

canım hosgeldin benim oğluşum eneste 2mayıs dogumlu dişlerin 14aya kadar cıkması normalmiş ama gecerse sorun varmış bizim 9aya girerken cıktı bende sıkıntılardaydım inş inciniz gelir annezeynebimin yakışıkklı oğlusununda cıkar inş:16:
Biz haftaya 10ylik olucaz ma hala disimiz yok kimse uzulmesin:21:
Doktorumuz 16ya kadar yolu var ama 14e kadar cikmasini isteriz dedi
5tanesi cok aktif patir patir dokulur bizi de doker diye dusunuyorum yakinda

hoşbuldum teşekkür ederim cvbın için yani sıkılmaya basladım dr a götürsemmi diye düşünmeye başlamıştım biraz daha bekliyim o halde
Hosgeldin LAVINYAnin nnesi
Ne guzel ismi vrmis kuzunun
Bence de acele etme birkac haftaya cikacak benimkiler sabirla bekliyorum :)

pinardacim huyuna suyuna alisinca yedirecektir eminim
Birlikte birkac gun gecirmeleri yeter

azraeceeee sinir oldum ne acayip insanlar insan gelinim de yanimizda olsun demez mi
Esine de kizdim kusura bakma ama senden saklamasi hic hos olmamis
Gerci annesinin doldurus faktoru var erkekler pek anlamaz boyle cinlikleri

Ben de skintili durumlar yasadim ama su an yan odada uyuyorlar ve sabah oglumu birakip gidecegim onlara
Butun gece duzenimizi anlatmaya calistim hic dinlemedi
Hatta birkac kere lafim bitmeden hic duymamis gibi esimle konusmaya basladi
En son esime dedim ben deyince duymuyor da yazayim en iyisi deyip kalktim salondan ve su an sizlerleyim sevgili dostlarim
Azicik yazip rahatlayayim dediydim ama su an kaynanani sopalamak istiyorum:27:

Benim esimin annesi bana 1adet bilezik disinda hicbirsey takmadi dugunumde :)
Bir de kendi memleketindeki en luks mekanda yemekli dugun istedi onu da bize odetti :)
Esim ilkokuldayken hazirlanan curumus bir bavulda abuk sabuk ortuler eski 2havlu ve cingene pembesi bir bohca vardi :)
Hicbirine elimi surmedim tozbezi bile yapamazsin naylon kapkalin seyler

Ama ben senin aksine esimle arami bozmamaya gayret gosteriyorum
Bana demisti ki 'oglum kucagimdan inmezdi sen gelene kadar'
Simdi inadina esimle yilis yilisim kucak kucaga olmak neymis gorsun :21:
Erkek evlat evermek bundan daha kolay olamazdi emin olun
tek skintim cocugumu ona birakmak
Torununu seviyor biliyorum ama basina buyruk dedigim hicbirseyi dinlemiyor
Allah.tan anneme aglaya sizlaya ikna ettim yarim gun olsun gelecek

Oyle yorgunum ki sozde onlar gelince dinleneecktim yemek bulasik cay derken bu saat oldu
Bi de Omeri oyalayalim oynayalim demiyorlar
Bizim icin degisen tek sey hazir yemege gitmek olacak
Sonra bulasigi cay servisi yine bana bakar

Esim diyor ki e alip yurutsenize azcik. Alip oynasaniza azcik. Ona uzuluyorum en cok.

Back
X