2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam olsun mayıs annecikleriyle bebiklerine :D

anam kızlar ne kv ler varmış valla korktum yahu :D

azra ecem hayran kaldım şu an sana ve azmine. ben pilatese devam etmeye karar verdim jillian abla beni bozuyo :) bu arada iç yeşilçayını an beni. çok sevindim. ve son olarak çok duygulandım tarhananı benimle paylaşacak olma fikrine bile :) tatlım bende de vardı annem vermişti ama bitti. sonra başka verdi annem ama öteki gibi sevmedi defne karen onu. tadı farklı geldi herhalde. neyse şimdi kreşe başlayacak nasılsa. ben de migrosta bi tane buldum onu alcam bakalım inşallah sever. gerçekten düşünmen bile çok güzel canım arkadaşım :D

anne zeynep telefon konuşmanıza bayıldım valla kv ile olan :) ay cümle düşük oldu ama napiim :) yüzüne kapattı demek... cık cık cık...

lavinya ve köşeminderi hoşgelmiş :D (sana gitme demeyeceğim lavinya-hastasıyım)

azraece bu arada eşinin geliyor olması da ayrı bi güzel. çatır çatır çatlayacaklar ohhh en güzelini yaptın valla

ve benden haberler... arkadaşlarım ben yarın itibariyle defne kareni kreşe götürmeye başlıyorum kısmetse. gerçi araya haftasonu giriyor ama olsun. çok merak ediyorum nasıl tepki vereceğini. çamaşırlarını yıkayıp ütülüyorum bi yandan. haftalık çamaşır bırakacakmışız. ve deli saçma rüyalar görüyorum. "defneyi kreşe bırakıyorum. beni gönderiyolar. bi süre sonra ağlamaya başlıyo. beni arıyolar ve ben zamanında yetişemiyorum." falan... çok zor olcak ama inşallah zamanla her sey guzel olcak... uzun zaman sonra ilk defam dun aksam 8 de uyudu sabah 7 de uyandı canım kızım. (tabii 1.5-2-2.5 saatte bir kalkarak) ve sabah 9 da sabah uykusuna yattı. sanki okula hazırlıyor kendini :) off psikolojim bi tuhaf.

evimin hemen yanındaki evi yıktılar ve temeli attılar..hem evimin manzarası kapanacak hemde inşaat pisligiyle ugraşacam..
diye düşünürken hemen belediyeyi aradımm..
_alooo bizim mahallemizde hiç çocuk parkı yok..bir park yapsanız diyorum
+bi rdakika bayan hemen ilgili kişiye baglıyorum..
_bekliyorum...
+evet buyrun ben çevre düzenleme bilmemne müdürü..
_meraba bizim mahallede park yok keşke yapsanız çocuklarımız oynasa..
+mahalleniz hangisi bayan..
__ga... mahallesi..
+ha bende o mahllede oturuyorum evet park yok ama yapacak boş alanda yok..
__ben size boş alan buldum..hemen ışıkların orda..yeni temel attılar..inşaat başlamadan durdurun park yapın oraya..
+hanfendi ne diyosunuz siz,ordan bende ev alıyorum evimizdenmi edeceksiniz bizi:53:
__aa öylemi neyse güle güle oturun o zaman..gerçekten çok zevklisiniz çok güzel bir apartman olacak orası..:1::1:
+teşekkür ederim evet iyiki aldım..
__kaça aldınız:27: ay neyse teşekkür ederim kolay gelsin:1:
:1::1:
hay allah ya :14::14:

defneme afferin maşallah. inşallah hep böyle devam eder.

eşim şimdi söyleyemez geleceğini ya haftasonu bana yankıları gelir ancak:) Allahtan bu gelişinde regl olmucam güzel planlarım var eşim için e ne de olsa birazcık sıkılaştıkda:)) demin hem bulaşık yıkıyorum hem de zadanın kulaklarını çınlatıyorum. ece olmadan da böyle ayrı kalmak zorunda kalıyorduk eşimle ankarada buluşacağımız zaman ben manikürlü frenchli gidiyordum. eşim kızıyordu bari aldınmı yanına aseton pamuk diye:)) ertesi gün ojesiz kalıyordum:))

lavinya sevilmezmi hele bütün özdemir asaf şiirleri. ergen günlerime gittim de gün gelecek bizim kuzularımızda ergen olacaklar aşık olacaklar Allahım hayırlısıyla o günlerinide görelim inşallah

sayfaları taciz etmeye devam edeyim:))kaynanamgilin azcıkta olsa gözüken resmini buldum bakarken lütfen itinayla ona tükürün:))

kızlar acil yardım:1:
cerenle hayvan resimleri çiziyoruz..
bütün hayvanları eşimin akrabalarını düşünerek gayet güzel çizdim ama
tavşan yapamıyorum..hangi sayıyla yapılıyodu 69 mu 66 mıydı neydi?
biangel kujum belki bilir ama burda deil:1:
bu arada azraece canım hamam böcegi çizmemiştim senin kaynanaya bakıyım onuda öyle çiziyim o zaman:1:
izin varmı canım:1:

:1::1: google ya 69 yazınca bu çıktı:1::1:niye söylemiyosunuz :1::1:
gerçi böylede tavşan yapılır heralde dimi:))
$01[1].webp

bu arada azraece canım hamam böcegi çizmemiştim senin kaynanaya bakıyım onuda öyle çiziyim o zaman:1:

Benim bildiğim 72den çekirge oluyor:51:,,66dan ejderha:51:,,69dan ne sen sor ne ben söyliim:1:
Tavşan olmuyor olmuyor:19:

Kizlar size disaridan naklen yayin yapiyorum:1: bugun sevgililer gunu kocis yok olabilir ama ben aldim kizimi gittim kuaforde guzel bir fon cektirdim simdi madoda kahve pasta esliginde sizi okuyorum,Maslimi sordunuz? misil misim uyuyor,gunes yakiyor bir yandan valla iyi oldu yanlizlik bunalimina girmeyip cikmam,sizinle paylasmak istedim.

TURUNCU,keske senin yaninda su ozel gunde birde kocisi dileseydim,senin yazinin birkac ustunde sana seslenmistim canim iyiki geldin hosgeldin,ozledik ve merak ettik :-)

:1::1: google ya 69 yazınca bu çıktı:1::1:niye söylemiyosunuz :1::1:
gerçi böylede tavşan yapılır heralde dimi:))
Eki Görüntüle 632959

Temel günlerden bir gün eve yanında Nataşa ile gelmiş, Fadime;
- "Ne la bu" demiş, "Bu da mi başıma gelecekti?" Temel;
- "Sakin ol Fadime, senin için getirdim oni, hani belki fantazi filan yapariz diye" demiş.
Saf Fadime de;
- "İyi bari" diyerek Temel'in tarifine göre soyunup yatağa sırtüstü yatmış. Zaman geçmiş, Fadime bakmış kendisi ile ilgilendiği yok yandaki ikilinin, mızmızlanmış:
-Ula Temel emun misin 169 diye bi pozisyon olduğundan?

Not: sakın denemeyin:9:

:60::60::60: Süpersin yaa ilham kaynağına bayıldımmm :1:

Benim bildiğim 72den çekirge oluyor:51:,,66dan ejderha:51:,,69dan ne sen sor ne ben söyliim:1:
Tavşan olmuyor olmuyor:19:

canım sen böyle yazınca aklıma geldi..acaba biangel kujum tavşanını öylemi yapmış:1:
boşuna tavşanım demiyo kızına:1:
umarım kızmaz bana:1:yok yok kızmaz sever beni:1::1:

MUTLUANNE, sarjli supurgelerden bahsetmitin ya canim,bende annemin yaninda cocuk olunca cok ihtiyac hissettim diye soylenmistim,kiyamam gitmis almis,simens 2 si bir arada olan modeli varya,icinden minik olanda cikiyor,350 tlye almis,sana sormak istedigim cok arastirdim demistin ya tatlim neden simens dusunmedin eger bildigin bir olumsuzlugu varsa degistirsin cunku ucuz bise degil,kutuyu acmadim bile kendi evime gidince acacam canim.fikrine deger verdigim icin soruyorum umarim zahmet vermem tatlim:16:

MUTLUANNE, sarjli supurgelerden bahsetmitin ya canim,bende annemin yaninda cocuk olunca cok ihtiyac hissettim diye soylenmistim,kiyamam gitmis almis,simens 2 si bir arada olan modeli varya,icinden minik olanda cikiyor,350 tlye almis,sana sormak istedigim cok arastirdim demistin ya tatlim neden simens dusunmedin eger bildigin bir olumsuzlugu varsa degistirsin cunku ucuz bise degil,kutuyu acmadim bile kendi evime gidince acacam canim.fikrine deger verdigim icin soruyorum umarim zahmet vermem tatlim:16:

Güle güle kullan canım hediyeni harikadır eminim:nazar: Simens düşünmedim çünkü pahalıydı:54:Keşke bana da bi hediye alan olsa
da son versem bakmaya artık:9:

AZRAECE,tatlim bizde mesele sadece yol parasi degil,esim orda gunluk olarak maas aliyor,gediginde hem maasi,hem yol parasi,hemde esim deli gibi para harcar hesaplayinca 5000 kadar bir kaybimiz oluyor,e donunce bir cilginlik yapip ev alacagiz kredi cekip o sebeple katlanalim dedi ama tabi dayanamazsa gelcek.Bide iyi yada kotu alistik,bir hafta gelcek geri donusu cok zor olcak hepimiz acisindan,masalda aliscak,ne bilim tatlim herturlu zor allah yardimcimiz olsun:43: Sen tadini cikar,ben inan kendi esim gelmis gibi seviniyorum senin adina,ecemle annesini o gul yuzleri gulsun hep,optum sizi

Back
X