• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.

Son mesaj 21.?? Civarında :) herkes mutfakta mercimek pişirmiş anlaşılan :)
Sabahlar olmasın :)

Ben geceden çantasını hazırladım. Şimdi emziriyorum. 8 de evden çıkıcaz. Hadi hayırlısı

Yeniden herkese gunaydın

günaydıııııııııııın :16:
benim kız 6:30 da uyandı bu sabah:1:
tam da uyuma havası var dışarda:34:
ama uykum kaçtı daha da uyuyamam bu saatten sonra:1:

nasılsınız bakalım güzellikler açılışı redligt yapmış sanırsam o da gitmiş.eladuru,gönülsayfam günaydın.

eladuru; geçmiş olsun dileğin için sağol cnm. senin bebiş ne kadarlıktı.resmini görmüş müydük cnm?
dün plannerin olmayısı benim de dikaktimi çekti.umarım sorun yoktur plannercim?

sayfaları eksiksiz takip etme yeteneğimi bu hafta kaybettim.önemli gelişmeler oldu mu?kaçırdığım birşey?belki faydamın dokunacağı birşey olmuştur.

Biliyorsunuz bu hafta hiç güzel geçmedi benim için.ama yavaş yavaş güzelleşiyor.

Bunun dışında ben de kızım da gayet iyiyiz.hatta yaren nur2un maşallahı var.
Defne_ank dediği gibi yaklaşık 3 haftada 1 kilo aldı kuzum.:nazar:
Açlığa tahammülü yok fındığımın bu aralar.dün akşam kendi kendine uyudu birde:nazar:
İnşallah hep böyle devam eder.darısı uykusuz iştahsızların başına:16::16:

Günaydııınnn annişlerr arkidişler tatlı bebişleeerrr :16::16:

cuma bugun ekstra mutluyummm çok şükür :1:

hepinizi öpüyorum

güzel bir gün olsun yavrulara kavuşulsuuunnnn :6::10:

herkese kocaman bir günaydın diyorummm...bugün cuma ve yine çok sevinçliyim...

p.tesiden beri giremiyorum canlar..evde internetim kesik..şirkettede bu hafta dışarlardaydım hep olduğum zamnlardada yoğunluktan giremedim...inş herkesler iyidir...şöle bi tarama yapayım dedim ama uçmuş sayfalar..

biz dün aksam dısarı yemeğe cıktık..Ada ben ve eşim..güzel bir yemek yedik..ama Ada 9 da uyumaya alıstıgı ıcın sürekli gözlerini ovusturdu 10 gıbı kalktık arabada oturarak sızdı yavrum...hiç uykusuzluğa dayanamıyor anası gibi...sonra eve geldik mercimek yaptık..anam tam yumurtlama evresındeyım umarım bişeyler kaçmamıştır..kızımın iştahı oldukça açıldı maşşallah diyim..hafta sonu 10. ay kontrolümüzü olcaz..inş kilo almıştır yavrum...bizden haberler böle şekerler..

şöle gördüklerimi özetliyim..

nagişim cnm annen için çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım..Allah annelerimize babalarımıza tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin..
şimdi iyidir umarım..Kavınvalidendende Allah razı olsun...

yavrukedicim iş görüşmen için dua istemişsin umarım iyi geçmiştir ve inş istediğin gibi olur tatlım..Allahım gönlüne göre versin...

Şekersiz yeşilçaycım cnm hadi inşallah güzel geçer bugün defne ve senin için..

meleğim yeşil montlu yakışıklı mahirimizi gördüm maşşallah paşama benim başka resimlerde isteriz annesi..

çağla yürümüş kocaman bir maşşallah diyorum afferim kızıma..

tarıkbuğram öpücükler veriyormuş bizde istiyoruz...

beykozcum kolyen hayrlı olsun gule gule kullan iyi gunlerde inşllah...biz hediye almadık birbirimize bu sene bole bakalım..

mutlu annem cnm arkadasım mira erkenden uyumuş inş. bolede devam eder..inş inş.inş.
169 fıkrasına koptum seslı guldum resmen allah ıyılıgınızı versın..

çiçeğim annezeynep azraece canlarım allahım size sabır versın ama bence hıc takmayın bu tip insanları hehe deyın gecın bu yuzden kocalarınızla aranızı bozmayın kızlar..

dün kulaklarım cınladı durdu megersem azraececım benı anmış:))

veeeeeeeeeee TURUNCUM hoşgeldin çok özledim ben seni valla yazılarını okumayalı baya oldu görünce turuncu turuncu çok mutlu oldum...kayracımın biraz düzeni bozulmuş ama olsun yakında düzelir tekrar duzene gırersınız...

kızlar bu kısa surede bu kdr gozden gecırebıldım..hepinizi kocaman opüyorum....şimdiden hayrlı cumalar....

Şekercim görüşemiyoruz ya sen de mi çok yoğunsun?ne var ne yok?

nagişim cnm arkadasım benim iyiyim saolasın..evet bu ara bizim işler cok yogun evdede netim kesik..çok yoruluyorum ben ya aksamları sızıyorum resmen..aksam arıcam senı yıne konusuruz uzun uzun müsait olursan..öptüm tatlım...

Mutlu annee , Plannerrr hu huuuu :40:

çalışanlar olarak şurda aynı anda olamadık bir türlü yaa

şimdi ben ,nagihan ve zada var siz yoksunuz nirdesinizzz :10:

Meleğim ve zadacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :42: İnşallah Rabbim herşeyi hepimizin gönlüne göre verir amin :nazar:

Annezeynep ne yaptınız akşam kv ile :1: ömer ile nasıl bir gün geçirmişler merak ettim
inşallah seni sinir eden birşey olmamıştır

devamlı bu şarkı dilimde....ayda'nın performansı ve linetin bu şarkıdaki performansı beni çok etkiledi.

evet yavrumkedim 5'i bir yerde olamıyoruz bir türlü.:1:şimdi öğrendim işle de ilgili umarım hayırlı sonular alırsın cnm.sinemis hanım nasıllar acaba
?

babyceren; çağla yürüdü mü kız?:53: afferim kuşuma:nazar:

mybabylove; sağol cnmcım ilettiğin için. sen ve okiş iyisinizdir inş?:nazar:

lavinyaaa; bu şiire ve özellikle şarkı Kısmına bayılıyorum.üniv. 1’deyken müptelası olmuştum.bana geçmişten kalma kokular getiriyor bu şarkı her defasında.o dönemi hatırlıyorum.aklıma geldi sizlerde de oluyor mu?bazı şarkılar bazı şeyleri hatırlatır, hatta ben bazı şarkıların bana geçmişten bir koku getirdiği inancındayım.geçmişteki o havayı tekrar soluyorum.ay ilginç oldu ama anlatabildim mi?neyse lavinya hoş geldin…kıznla tanıştır lütfen bizi.

Köşemindri; sende hoşgelmişsin.

Beykoz; kız kolyen hayırlı olsun.enese de maşallah. Sanki iyice atağa kalktı bizim sarı şeker:=):nazar:

Tarıkbuğra; hııımmm öpücük demek?karizmatik adamım ve güzel dudaklar..yerim onun dudişlerini ben. :nazar:

nasılsınız bakalım güzellikler açılışı redligt yapmış sanırsam o da gitmiş.eladuru,gönülsayfam günaydın.

eladuru; geçmiş olsun dileğin için sağol cnm. senin bebiş ne kadarlıktı.resmini görmüş müydük cnm?
dün plannerin olmayısı benim de dikaktimi çekti.umarım sorun yoktur plannercim?

sayfaları eksiksiz takip etme yeteneğimi bu hafta kaybettim.önemli gelişmeler oldu mu?kaçırdığım birşey?belki faydamın dokunacağı birşey olmuştur.

Biliyorsunuz bu hafta hiç güzel geçmedi benim için.ama yavaş yavaş güzelleşiyor.

Bunun dışında ben de kızım da gayet iyiyiz.hatta yaren nur2un maşallahı var.
Defne_ank dediği gibi yaklaşık 3 haftada 1 kilo aldı kuzum.:nazar:
Açlığa tahammülü yok fındığımın bu aralar.dün akşam kendi kendine uyudu birde:nazar:
İnşallah hep böyle devam eder.darısı uykusuz iştahsızların başına:16::16:

3 haftada 1 kilo maşallah.bı sırrı var mı acaba allah yarısını bıze versın ınsallah;)

Günaydın.

Son mesaj 21.?? Civarında :) herkes mutfakta mercimek pişirmiş anlaşılan :)
Sabahlar olmasın :)

Ben geceden çantasını hazırladım. Şimdi emziriyorum. 8 de evden çıkıcaz. Hadi hayırlısı

Yeniden herkese gunaydın

Ilk okul tecrubenız başlıyor demek;) hayırlımolsun umarım yavrun cok cok sever senınde aklın gonlun rahat eder

devamlı bu şarkı dilimde....ayda'nın performansı ve linetin bu şarkıdaki performansı beni çok etkiledi.

evet yavrumkedim 5'i bir yerde olamıyoruz bir türlü.:1:şimdi öğrendim işle de ilgili umarım hayırlı sonular alırsın cnm.sinemis hanım nasıllar acaba
?

babyceren; çağla yürüdü mü kız?:53: afferim kuşuma:nazar:

mybabylove; sağol cnmcım ilettiğin için. sen ve okiş iyisinizdir inş?:nazar:

lavinyaaa; bu şiire ve özellikle şarkı Kısmına bayılıyorum.üniv. 1’deyken müptelası olmuştum.bana geçmişten kalma kokular getiriyor bu şarkı her defasında.o dönemi hatırlıyorum.aklıma geldi sizlerde de oluyor mu?bazı şarkılar bazı şeyleri hatırlatır, hatta ben bazı şarkıların bana geçmişten bir koku getirdiği inancındayım.geçmişteki o havayı tekrar soluyorum.ay ilginç oldu ama anlatabildim mi?neyse lavinya hoş geldin…kıznla tanıştır lütfen bizi.

Köşemindri; sende hoşgelmişsin.

Beykoz; kız kolyen hayırlı olsun.enese de maşallah. Sanki iyice atağa kalktı bizim sarı şeker:=):nazar:

Tarıkbuğra; hııımmm öpücük demek?karizmatik adamım ve güzel dudaklar..yerim onun dudişlerini ben. :nazar:

Gercekten çok hoşbuldum sızlerı:))

Günaydııınn,,Herkese hayırlı cumalar dilerim:3:
Dünümüz komik ve güzeldi,,kızım bana çiçek almış,eşimde sağolsun bana versin diye önüne koymuş,gittiğimde
yiyordu:1:Benim kekler ise dün eşim ofiste olmadığı için ulaşmamış,,bugün onlarla kahvaltı eder artık:1:
Akşam sözüm ona yemeğe çıktık,,1,5 saatlik trafikten sonra gittğimiz yerin sevgililer günü programı yoğunluğundan
içer giremedik:1:Gittik arby's yedik çok romantikti:1:Keşke bursaya gidip iskender yeseydik de o kadar yola deyseydi bari:1:
Gidiş gelişte öyle yorulmuşuzki ben kızın altını değiştirene kadar eşim sızmış,,mercimekler de elimde patladı:1:
Ormantik bir 14 şubattı anlayacağınız arkadaşlarım:27:
Bizden haberler bu kadar,,Defne Karen'in bu ilk gününde güzel annesine sabır,kuzuya da güzel bir start diliyorum okulda:16:
Çağlaya da kocamaaan maşallah:nazar: Aferin kuzuma,,adım çöreğini yapmayı unutma güzel annesi:nazar:
Ben topikte ilk yürüyen bebeğin Zada kuzusu Ada olacağını düşünüyorum,,neden derseniz bilmiyorum içimden öyle geliyor:emir_bebek:
Demekki Çağla ve Ömer'den de her an duyabiliriz bu güzel haberi:nazar:
Annezeyno; kayınvalidene bugun değişiklik yap telefonu önce sen kapat emi kuzum:1:Belki çakar bişeyleri:1:
Yavrukedi iş ile ilgili iyi haberlerini bekliyoruz cicim:21:
Misss kokulu kuzularımızla her günümüz harika geçsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar söylemeyi unuttum sizlere...

p.tesiden beri sizin tavsiyeleriniz üzerine hergün kızımla su alıştırması yaptık...kovaya su koyduk oyuncakları ıcıne attık ilk gun hemen oyuncaklarını kaptı hızlıca sudan oyuncaklara bişey olmasın diye...önce bi 15 dakıka ben oynadım suyla o gelmedi uzaktan baktı...sonra geldi birlikte oynadık ardından yıkandık hiç ağlamadı..sonuç şimdi kuvetinin peşinden ağlıyor götürme diye...çok şükür suya alıştı yavrum...Allah sizden razı olsun kızlar..iyiki varsınız...

mutlu teyzesi kızım ayakta durma işini bayağı ilerletti müzik açtığıumızda ayakta oynuyor el çırpıyor.. ama henuz adım atamıyor korkuyor..bu korkaklıkla biraz zor yürür gibi geliyor:))

kızlar söylemeyi unuttum sizlere...

p.tesiden beri sizin tavsiyeleriniz üzerine hergün kızımla su alıştırması yaptık...kovaya su koyduk oyuncakları ıcıne attık ilk gun hemen oyuncaklarını kaptı hızlıca sudan oyuncaklara bişey olmasın diye...önce bi 15 dakıka ben oynadım suyla o gelmedi uzaktan baktı...sonra geldi birlikte oynadık ardından yıkandık hiç ağlamadı..sonuç şimdi kuvetinin peşinden ağlıyor götürme diye...çok şükür suya alıştı yavrum...Allah sizden razı olsun kızlar..iyiki varsınız...

mutlu teyzesi kızım ayakta durma işini bayağı ilerletti müzik açtığıumızda ayakta oynuyor el çırpıyor.. ama henuz adım atamıyor korkuyor..bu korkaklıkla biraz zor yürür gibi geliyor:))

Canım çok sevindim walla suya alışmasına:nazar:,,aynen devam et,,yavaş yavaş herşey düzelecektir.Gerçekten emek istiyor öğretmek büyütmek,,ama nasılda değiyor dimi:16:
Benim yazdığım sadece bir hissiyat,,bütün yeğenlerimin yeri ayrı,,hepsi yürüsün koşsun annesini alıp bize gelsin isterim:16:
Bilmiyorum sadece içimden öyle geliyor:34:Hadi hayırlısı..

dünyadaki mayıs annelerinin en güzelleri en tatlıları ve en ballı bebekleri hayırlı cumalar:16:

ece hanım uykusundan uyanınca benden masaj bekler oldu fena alıştırdım cadıyı çok iş yapıyor ya yoruluyor hanfendi:)) birde ovarken ayy ayy diye ses çıkarıyor:)) gece olunca bende o kadar çok arıyorum ki ailemden biri olsa şu sırtımı ovuver desem:(( biraz daha büyüsün ece o minnacık elleriyle ovdurtcam ağaç yaşken eğilir:)) benim kız kardeşim malum emeklilik çocuğu olunca bu konuda uzmanlaştı ama şimdi parayla yapıyor annesine babasına:))

mutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))

zada zeynep adamıza maşallah suya alışmış ohh yavrum bol bol yıkansın artık:))

nagiş yaren nurumuz da çok güzel kilo almış maşallah onada.

ya jilliancılar sesiniz sedasınız kesildi. beykoz, tatlıcadı, dilber ege ne alemdesiniz? ben bugün 61.4 görünce holde takla attım desem inanmayın çünkü her yerim ağrıyor sadece gidip bitter çikolata yiyip haberi kutladım:)))

Kızlar karar veremedim diş buğdayı için hangisini yaptırayım?

mutlu annem tekrar sağol cnm benim ya.bu alacağım kovalara o stickeri ayarlatabilir miyim sence?üzerine yapıştırabilir miyiz? $243181292012-ilkbahar-nikah-sekeri-galeri-9.webp$34311614112012-kova bebek 3.webp

dünyadaki mayıs annelerinin en güzelleri en tatlıları ve en ballı bebekleri hayırlı cumalar:16:

ece hanım uykusundan uyanınca benden masaj bekler oldu fena alıştırdım cadıyı çok iş yapıyor ya yoruluyor hanfendi:)) birde ovarken ayy ayy diye ses çıkarıyor:)) gece olunca bende o kadar çok arıyorum ki ailemden biri olsa şu sırtımı ovuver desem:(( biraz daha büyüsün ece o minnacık elleriyle ovdurtcam ağaç yaşken eğilir:)) benim kız kardeşim malum emeklilik çocuğu olunca bu konuda uzmanlaştı ama şimdi parayla yapıyor annesine babasına:))

mutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))

zada zeynep adamıza maşallah suya alışmış ohh yavrum bol bol yıkansın artık:))

nagiş yaren nurumuz da çok güzel kilo almış maşallah onada.

ya jilliancılar sesiniz sedasınız kesildi. beykoz, tatlıcadı, dilber ege ne alemdesiniz? ben bugün 61.4 görünce holde takla attım desem inanmayın çünkü her yerim ağrıyor sadece gidip bitter çikolata yiyip haberi kutladım:)))

sağol cnmcım.söyle bakim kaç kilo verdin bu çabalarınla?kutlama şekline de bayıldım doğrusu:1:

bu arada masaj benim de en çok ihtiyac duyduğum birşey ve son 3 senedir masaja gitmeyi düşünüyorum:37:gerçekten istiyorum bunu.3 gün sonra doğum günüm.benim adam bana hediye olarak telefon alacağına masaja göndersin yaaaaa.

aşkımmm sana sesleniyorum beni masaja gönder:1::1::1::52::52:

azraece,tatlıcadi,annezeynep slmlarrr!!!!

zada; suya alışmasına çok sevindim.bende sana bir yazı gönderecektim ama mutlu anne sanırım tavsiyelerde bulunmuş ne güzel ya iştahı da açılmış kusumun maşallah maşallah:nazar:

mutluanne; gerçekten ormantik..biz 1 gece önce kutladık:1: malum fırsatların ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü. hediyeleşmedik param yok napim o kadar çalışıyoruz nereye gidiyor bu kadar para bilmiyorum:1::1: çiçeğin de tadına baktı ya mira daha ne diyeyim. bizi de yer bunlar:1::1:

tatlıcadı; senin de emeklerin boşa gitmiş ama olsun üzülme cnm. güzel günler var önünüzde. Allah şifa versin. bir yazı okudum ağrıların mı başladı gene cnm?

herkese hayirli cumalarrr
Isebasladigimdan beri cumalara asigim hep cuma gelsin hep hepp!

MUTLUANNEm errdin sen
Omer koltuktan sehpaya gecmeye basladi gerci 2adimdan fazlasi yok daha
Biz emeklemeye baslayinca herhalde yurumeyi geciktirecek diyorduk ama zevk icin emekliyormus yavrum
Her delige giriyor koltuklari bitistiriyoruz aralarindan girip arkalarinda oturmasin diye :)
disi cikmadan yuruyecek galiba tostosum benim

Dun aksam eve gittim kv karnibahar yapmis ve olanca salcasiyla tuzuyla omere yedirmis
Halbuki listeye tarhana yazmistim doymazsa yapmasi icin!
Omeri emzirdim uyuturken kendim de uyumusum
Salatayi fln kv yapmis esim geldiginde halinin ustunde uyur bulmus beni
Annemler sofra kurarken uyudum diye biraz bozulmus ben de aksine uyuyakaldim biri gelip kaldirmamis sirtim kopuyor dedim? Gitmis annemlere soylemis kizin beli tutulmus uyandirsaydiniz ya diye.
Kapi kapali degildi ama kv hic gormedik kapiyi kapatip da girmis diyor esime
Boyle basit seylerde bile uyduruyor ya sinir oluyorum

Esimden once evde olmak istemedigimden sut iznimi kullanmayip biriktirecegim onlar gidince 1 2 gun bosaltir evde otururum

Bu sabah da listeyi kocaman yazip astim
Ispanagi sirkeli suda bekletiyorum derken yine gulup arkasini dondu

Kizlar tersime gelecek anne duymuyor musun diye cikisacagim diye korkuyorum
Neyse cuma saati susayim :26:

Back
X