Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekercim görüşemiyoruz ya sen de mi çok yoğunsun?ne var ne yok?
nasılsınız bakalım güzellikler açılışı redligt yapmış sanırsam o da gitmiş.eladuru,gönülsayfam günaydın.
eladuru; geçmiş olsun dileğin için sağol cnm. senin bebiş ne kadarlıktı.resmini görmüş müydük cnm?
dün plannerin olmayısı benim de dikaktimi çekti.umarım sorun yoktur plannercim?
sayfaları eksiksiz takip etme yeteneğimi bu hafta kaybettim.önemli gelişmeler oldu mu?kaçırdığım birşey?belki faydamın dokunacağı birşey olmuştur.
Biliyorsunuz bu hafta hiç güzel geçmedi benim için.ama yavaş yavaş güzelleşiyor.
Bunun dışında ben de kızım da gayet iyiyiz.hatta yaren nur2un maşallahı var.
Defne_ank dediği gibi yaklaşık 3 haftada 1 kilo aldı kuzum.
Açlığa tahammülü yok fındığımın bu aralar.dün akşam kendi kendine uyudu birde
İnşallah hep böyle devam eder.darısı uykusuz iştahsızların başına![]()
Günaydın.
Son mesaj 21.?? Civarında :) herkes mutfakta mercimek pişirmiş anlaşılan :)
Sabahlar olmasın :)
Ben geceden çantasını hazırladım. Şimdi emziriyorum. 8 de evden çıkıcaz. Hadi hayırlısı
Yeniden herkese gunaydın
devamlı bu şarkı dilimde....ayda'nın performansı ve linetin bu şarkıdaki performansı beni çok etkiledi.
evet yavrumkedim 5'i bir yerde olamıyoruz bir türlü.şimdi öğrendim işle de ilgili umarım hayırlı sonular alırsın cnm.sinemis hanım nasıllar acaba
?
babyceren; çağla yürüdü mü kız?afferim kuşuma
mybabylove; sağol cnmcım ilettiğin için. sen ve okiş iyisinizdir inş?
lavinyaaa; bu şiire ve özellikle şarkı Kısmına bayılıyorum.üniv. 1deyken müptelası olmuştum.bana geçmişten kalma kokular getiriyor bu şarkı her defasında.o dönemi hatırlıyorum.aklıma geldi sizlerde de oluyor mu?bazı şarkılar bazı şeyleri hatırlatır, hatta ben bazı şarkıların bana geçmişten bir koku getirdiği inancındayım.geçmişteki o havayı tekrar soluyorum.ay ilginç oldu ama anlatabildim mi?neyse lavinya hoş geldin kıznla tanıştır lütfen bizi.
Köşemindri; sende hoşgelmişsin.
Beykoz; kız kolyen hayırlı olsun.enese de maşallah. Sanki iyice atağa kalktı bizim sarı şeker:=)
Tarıkbuğra; hııımmm öpücük demek?karizmatik adamım ve güzel dudaklar..yerim onun dudişlerini ben.![]()
kızlar söylemeyi unuttum sizlere...
p.tesiden beri sizin tavsiyeleriniz üzerine hergün kızımla su alıştırması yaptık...kovaya su koyduk oyuncakları ıcıne attık ilk gun hemen oyuncaklarını kaptı hızlıca sudan oyuncaklara bişey olmasın diye...önce bi 15 dakıka ben oynadım suyla o gelmedi uzaktan baktı...sonra geldi birlikte oynadık ardından yıkandık hiç ağlamadı..sonuç şimdi kuvetinin peşinden ağlıyor götürme diye...çok şükür suya alıştı yavrum...Allah sizden razı olsun kızlar..iyiki varsınız...
mutlu teyzesi kızım ayakta durma işini bayağı ilerletti müzik açtığıumızda ayakta oynuyor el çırpıyor.. ama henuz adım atamıyor korkuyor..bu korkaklıkla biraz zor yürür gibi geliyor:))
dünyadaki mayıs annelerinin en güzelleri en tatlıları ve en ballı bebekleri hayırlı cumalar
ece hanım uykusundan uyanınca benden masaj bekler oldu fena alıştırdım cadıyı çok iş yapıyor ya yoruluyor hanfendi:)) birde ovarken ayy ayy diye ses çıkarıyor:)) gece olunca bende o kadar çok arıyorum ki ailemden biri olsa şu sırtımı ovuver desem( biraz daha büyüsün ece o minnacık elleriyle ovdurtcam ağaç yaşken eğilir:)) benim kız kardeşim malum emeklilik çocuğu olunca bu konuda uzmanlaştı ama şimdi parayla yapıyor annesine babasına:))
mutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))
zada zeynep adamıza maşallah suya alışmış ohh yavrum bol bol yıkansın artık:))
nagiş yaren nurumuz da çok güzel kilo almış maşallah onada.
ya jilliancılar sesiniz sedasınız kesildi. beykoz, tatlıcadı, dilber ege ne alemdesiniz? ben bugün 61.4 görünce holde takla attım desem inanmayın çünkü her yerim ağrıyor sadece gidip bitter çikolata yiyip haberi kutladım:)))