2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selaaaammm:62::62::62:
Dünden aklımdan kalan espirisine gülünmeyen adam:1:
ve anteke şivesi:1: koptum resmen kızlar(hala daha gülüyorum)
akşam da ev kızımla bununla oynadık tavsiye ederim:21:
Baby dance - I like to move it, move it (arabic rmx) - YouTube
Habire iş yığıyorlar önüme anladım ben anladııım:1:
sanırım sizi kıskanıyorlar canlarım:23:
Babycerencim;eşim bana yaranmıyor,kızıma yaranıyor, o da bana yaramıyor:27:
Anladın mı canım ne demek istediğimi,,ben anlamadım :1:
Güzel günler herkese:3:

kolay gelsin şekerimm
öperim mira'yı ve şeker annesini :16:

Kızlar yurtdışında pampers (prima) 4 + kullandım.Arka kısmı daha yüksek olduğu için kakanın dışarı çıkmasını oldukça engelliyor.Memnun kaldım anlayacağınız ve dün metroya bez stoklamak için gittim.
4 + aldığımı düşünerek 4 maxi almışım,yani gitmeden önce kullandığım bez numarası.Bundanda memnundum ama bezi 2 aylık toplu aldığım için tereddütte kaldım şimdi.Evet bu bez hala oluyor ama 2-3 hafta sonra ihtiyacımı karşılamazsa ?
Şuan hala 4 numara kullanan anneler bebişleriniz kaç kilo?
Turuncucum Molfixin kilo aralığı farklı mı bimiyorum ama Ömer 11 kilo ve biz hala 4 kullanıyorduk yeni 4+a geçtik
Ben de bu aral yüzeyi hoşuma gittiği için acaba Pampersa mı geçsem deyip deneme amaçlı doktorumuzdan almıştım Ömer2in kakasına dayanmıyor

--merhaba,
normalde 1 yaşında yapılan kızamık aşısı, şu aralar salgın nedeniyle daha erken (6 aydan sonra) yapılıyormuş. isteyen anne-babalar en yakın aile sağlığı merkezi yada hastanede yaptırabiliyormuş. biz de dün beyin cerrahi için kontrole gitmeden önce arkadaşımızdan öğrendik ve yaptırdık. (öğrenmesek de hastanede "hazır burdayken sizi aşısız göndermeyelim" diyeceklermiş :) neyse, yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmayanlara haberiniz olsun diyorum.

-- efendim? herkes zaten yaptırdı mı?
-- yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmayanlara haberiniz olsun, kendime de bravo diyorum
sanırım istanbulda salgın durumu varmış chihiro, bursada yaptırmıyorlar
hatta ben merak edip doktorumuza yazmıştım gerek yok ama istanbulda tanıdığın varsa yaptırmasını önerebilirsin demişti

MUTLUANNE ofiste açtım kendi kendime kıpraşıp duruyorum arabik versiyonu da fena değilmiş hani :21:
pompa aparatlarımı yıkama görevini eşime vermiştim sabah unutmuş yıkamayı kullanılmış olarak almış yanına
abidinşirkette de fırsat bulup yıkayamamış 1 öğün sağım yapamadım onun yüzünden
gerçi göğüslerim dinlenir biraz günde 2 sağım Spectra ile feci dağıttı beni

TURUNCUCUM spectra cidden sınırları zorluyor ben koruyucu merhem hazırlattım anneme sanki kopacak göğüslerim
sen aylarca iyi dayanmışsın cnm

MELEĞİM Mahirin dudaklarını çok beğeniyorum bennnn çenesinde de gamze var ya Allahım deli oluyorummm

ÇİÇEKÇİÇEK naber canım havayı güzel buldun yine attın mı kendini dışarı :1:

ZADAcım büyük miktarlar vermek istemiyorsan Kraft Rhinonun ayağı yere basan modeline bir bak derim ;)

YAVRUKEDİ kemer gerdirme sistemi var galiba Prioride ondan baştan gevşek görünürken sonra oturmuştur

KIZLAR ÇOK İŞİM VAR YAA BANA DUA EDİN CUMAYA ÇOK ÖENMLİ BİR RAPOR YETİŞTİRMEM LAZIM
EKİPTE BU İŞİ YAPAN İLK KİŞİ OLACAĞIM VE BİR DE PATENT BAŞVURUSU YAPABİLİRSEM TADINDAN YENMİCEKKK

Kızlar yurtdışında pampers (prima) 4 + kullandım.Arka kısmı daha yüksek olduğu için kakanın dışarı çıkmasını oldukça engelliyor.Memnun kaldım anlayacağınız ve dün metroya bez stoklamak için gittim.
4 + aldığımı düşünerek 4 maxi almışım,yani gitmeden önce kullandığım bez numarası.Bundanda memnundum ama bezi 2 aylık toplu aldığım için tereddütte kaldım şimdi.Evet bu bez hala oluyor ama 2-3 hafta sonra ihtiyacımı karşılamazsa ?
Şuan hala 4 numara kullanan anneler bebişleriniz kaç kilo?

benim bebeğim 8,8 kilo ve hala molfix 4 numara kullanıyorum fakat bebeğin hareketliliğinin de önemli olduğunu düşünüyorum. çok hareketli ve kaka zamanı çok değişiyorsa büyük numara ve yüksek bel gerekiyor. diğer taraftan kaka zamanı çok belli ve aşırı hareketli olmayan bir bebek 4 ile idare edebilir diye düşünüyorum. Orhan Cemal' in kaka zamanı çok belli olduğu ve aşırı hareketli olmadığı için 4 ile hala idare ediyorum. bu arada ben de haftasonu bez stoku yaptım ve beni de aynı endişe aldı, acaba birden büyüyüverir de bezler elimde patlar mı diye :)

merabalar nasılsınız efendim:))
doktordan geliyorum ve yine dişim çekilmedi:14:
perşembeye tekrar randevu aldım..bıktım ya..agrıyan dişe müdahale edemezmiş vay vay vayyyy
keşke devlet hastanesine gitseydim,bana sormadan agrıyan agrımayan bütün dişlerimi çekerlerdi:)
dişler vadisine döndü benim durumum..ölmeyen diş sinemalarda:))
zamk gibi yapıştı...
bugün biraz gerginim,gece dişimin agrısından yatamadım..birde eşimin horlama sesinden:47:
eşimin horlamasına çağla bile uyandı..bende eşimi tekmelemekten sinir oldum..
en son dayanamadım dedim kalk git yeter hem kızı yatırmıyosun hem dişim agırıyo,geliyolar haaaa dedim:))
adam gitti salonda uyudu:)
işte böyle moralim bozuk..
varmı bana yan bakannnnn:41::41:

merabalar nasılsınız efendim:))
doktordan geliyorum ve yine dişim çekilmedi:14:
perşembeye tekrar randevu aldım..bıktım ya..agrıyan dişe müdahale edemezmiş vay vay vayyyy
keşke devlet hastanesine gitseydim,bana sormadan agrıyan agrımayan bütün dişlerimi çekerlerdi:)
dişler vadisine döndü benim durumum..ölmeyen diş sinemalarda:))
zamk gibi yapıştı...
bugün biraz gerginim,gece dişimin agrısından yatamadım..birde eşimin horlama sesinden:47:
eşimin horlamasına çağla bile uyandı..bende eşimi tekmelemekten sinir oldum..
en son dayanamadım dedim kalk git yeter hem kızı yatırmıyosun hem dişim agırıyo,geliyolar haaaa dedim:))
adam gitti salonda uyudu:)
işte böyle moralim bozuk..
varmı bana yan bakannnnn:41::41:

Uff aynı dertten muzdaribiz ama seninki daha şiddetli ya dile geldi resmen:1:Geçmemiş yine ama geçmiş olsun cicim:ssz:
Bu arada senin dişçi bana resimli mesaj yolladı,,çok dişli çıkmışsın öyle diyor:27:
$dis.webp

Selaaaammm:62::62::62:
Dünden aklımdan kalan espirisine gülünmeyen adam:1:
ve anteke şivesi:1: koptum resmen kızlar(hala daha gülüyorum)
akşam da ev kızımla bununla oynadık tavsiye ederim:21:
Baby dance - I like to move it, move it (arabic rmx) - YouTube
Habire iş yığıyorlar önüme anladım ben anladııım:1:
sanırım sizi kıskanıyorlar canlarım:23:
Babycerencim;eşim bana yaranmıyor,kızıma yaranıyor, o da bana yaramıyor:27:
Anladın mı canım ne demek istediğimi,,ben anlamadım :1:
Güzel günler herkese:3:

selam cigerim...
sen antekye şivesine mi güldün yoksa benmi yanlış anladım:20:
müziginizi daha dinleyemedim çağla uyuyo..uyansın dinlerim:41:
ben senin ne demek istedigini anladım cigerim:)
kocan sana yaranıyo,kızına yanmıyo,buda kızına yaramıyo,eşin sana yanıyo...:41:
böylemi demek istedin cigerim:))

Uff aynı dertten muzdaribiz ama seninki daha şiddetli ya dile geldi resmen:1:Geçmemiş yine ama geçmiş olsun cicim:ssz:
Bu arada senin dişçi bana resimli mesaj yolladı,,çok dişli çıkmışsın öyle diyor:27:
Eki Görüntüle 636893

hay allah güldürme kız beni gülemiyom zaten agzım yamuluyo:1:
çok begendim süpersin:1:
kapı kolunada yazık oldu:))
adamın elinde kalacak şimdi:))
işte kapı işte sapı gibi:1::1:

selam cigerim...
sen antekye şivesine mi güldün yoksa benmi yanlış anladım:20:
müziginizi daha dinleyemedim çağla uyuyo..uyansın dinlerim:41:
ben senin ne demek istedigini anladım cigerim:)
kocan sana yaranıyo,kızına yanmıyo,buda kızına yaramıyo,eşin sana yanıyo...:41:
böylemi demek istedin cigerim:))

Güldüm ya kele ciğerim,,çok hoşuma gitti:16:
Seviyorum ben şiveli konuşmayı daha önce de söylemiştim ya:34:
Hehe işte tam öyle demek istedim galiba ama ne demek istediğini anlamadım:1:

hay allah güldürme kız beni gülemiyom zaten agzım yamuluyo:1:
çok begendim süpersin:1:
kapı kolunada yazık oldu:))
adamın elinde kalacak şimdi:))
işte kapı işte sapı gibi:1::1:

Şimdi hazır Çağla uyuyorken sende uyu dinlen derdim ama demiycem:27:Burada tek tabamca kalamam olmaz:19:
Bizim evin dibinde Hatay sofrası var,,dün akşam geçerken bakıp gülümsedim tabelaya doğru,,içimden acaba dedim bunlar makarnanın yöresel olduğunu biliyormu:1:
Bi baktım,,kapı önündeki vale de bana sırıtıyor:26:Ayy çok utandım,,bugün yolumu değiştiricem:26:

Şimdi hazır Çağla uyuyorken sende uyu dinlen derdim ama demiycem:27:Burada tek tabamca kalamam olmaz:19:
Bizim evin dibinde Hatay sofrası var,,dün akşam geçerken bakıp gülümsedim tabelaya doğru,,içimden acaba dedim bunlar makarnanın yöresel olduğunu biliyormu:1:
Bi baktım,,kapı önündeki vale de bana sırıtıyor:26:Ayy çok utandım,,bugün yolumu değiştiricem:26:

:)) ordan her geçtiginde aklına gelirim artık:))
eger ordan canın bişeyler çakerse böyle konuş sana indirim yapsınlar,
''kolay gelsin cigerim oruk nanca ya aşür nanca...
bre sizde amma pahalı satonuz keni bir parça indirim yapın gözünü sevdigim
hemşeriyik yo ho''
:1::1:
emin ol bedavaya yemek yersin:1:
makarna buraya degilde bana yöresel canım..valla söyle canın çektiyse sanada
bir makarna suyu koyup geliyim şekerim:))

:)) ordan her geçtiginde aklına gelirim artık:))
eger ordan canın bişeyler çakerse böyle konuş sana indirim yapsınlar,
''kolay gelsin cigerim oruk nanca ya aşür nanca...
bre sizde amma pahalı satonuz keni bir parça indirim yapın gözünü sevdigim
hemşeriyik yo ho''
:1::1:
emin ol bedavaya yemek yersin:1:
makarna buraya degilde bana yöresel canım..valla söyle canın çektiyse sanada
bir makarna suyu koyup geliyim şekerim:))

Benim bu yazdıklarını elşme yazmam lazım hayatta ezberleyemem:1:okurum ancak,,
zaten gitmiyoruz oraya kazıkçı biraz,,ama bir tuzda eti varki müthiş...birde arap tava diye bi yemek offf:56:
Akdeniz Hatay Sofrası burası işte,,ama ben sana gelince yicem inşallah:1:
Ay acıktım:ssz:

Benim bu yazdıklarını elşme yazmam lazım hayatta ezberleyemem:1:okurum ancak,,
zaten gitmiyoruz oraya kazıkçı biraz,,ama bir tuzda eti varki müthiş...birde arap tava diye bi yemek offf:56:
Akdeniz Hatay Sofrası burası işte,,ama ben sana gelince yicem inşallah:1:
Ay acıktım:ssz:

evet canım böyle yerler kazıkçı olur..
tuzda tavuktan bahsediyosun heralde ben bile daha yemedim onu kız:1:
arap tava dediginede biz arap kebabı deriz ben sürekli yaparım onu yanınada patates köftesi:)
sen bana gel ben sana neler yaparım valla parmaklarını yersin:)
yarın aşür yapacam zor bir yemek ama varya ohh ohh mis yemede yanında yat..fotosunu çekerim:1:

mybabylove,babyceren,beykoz,annezeynep,turuncu,yavrukedi,planer canlarım hepinize çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için...

kızlar ya biraz önce bir arkadasımı aradım kızı martta 2 yaşına girecek ve 17 kiloymuş..onlar 9-36 kilo almışlar napim zadacım diyo bizimki şimdiden 17 kilo o yuzden bole aldık..iice kafam karıştı yani..gerçi bizim kız minyon ama aniden kilo alıp 17 kilo olurmu 2 yasına kdr bılemedım..

annezeynepcim cnm kafa şişirmek ne demek Allah razı olsun araştırıyosun birsürü bilgi topluyosun bizimlede paylaşıyosun cnm..dediklerini dikkate alıp tekrar bir araştırma yapıcam cnm..

turuncum ben daha oncede yazdığım gibi tobi hem fiyat hem kalıte acısından cok hosuma gıttı..mağazada adama monte ettırdım gercekten sımsıkı oldu Adada ıcınde cok mutluydu ancak biz çift araç kullanacak olmamızdan dolayı herseferınde kemerle ugrasmak zor olur gibi geliyor bu yüzden isofix olması daha pratıklık olacak bizde..ama yınede belli olmaz heran tobi alabilirim çünkü bütçeme uygun iyi bir koltuk...oturma yeride diğer incelediklerime göre genişti...

römer zaten kalitesi belli..

beykozcum sen chicconun hangisini kullanıyosun tatlım güle güle kullansın paşacık...

bende resim eklemek istiyorum ama
sanırım önce resim çekilmemiz lazım dimi:)
birde çagla biraz adım atıyo ya onuda videoya çekip buraya koymak istiyorum
ama önce you tube ye üyemi olmam lazım başka türlü olmuyomu..

nereye kayboldunuz yaw:44:

çok yoğunum be ya...çooookkkk.yarım saat kendime müsade ettim.

kızlar 2 gün önce göğsümden süt aktı.malum bizim süt olayımız bitmişti.neden geldi ki 2 ay sonra acep?yaren nur'a verdim mememi.çok hoşuna gitti.unutmamış kuzum.saldırdı ve fena ısırdı koparacaktı sanki.ama çok zevkli şeydi şu emzirme olayı keşke bitmeyeydi.neyse nasip bu kadarmış...

bu arada annem iyiydi ama şuan hastanede başı çok ağrıyor malum kafasını çarpmıştı.tomografi çekilecek.dua edin lütfen birşey çıkmasın diye.ağrıdan duramıyorum diyor.Rabbim şifa versin...

ciğerim bende kafa kalmadı.bu hafta bu diş buğdayı ile ilgili hazırlıkları bitirmem gereK.en son sen kovalar için çalışma yapacaktın ama?şarkhanla anlaştım benden resmi istiyorlar da.biran evvel kesinleştirmem lazım.

müsait olduğun zamanda gönderebilir misin arkadaşım?:54:

Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir:21:. Dün giremedim hepinizi çok özledim:3:
Bu cumartesi bestenin diş buğdayını yapıcam(Dişi çıkalı 2 ay olsa da:9:))
Hazırlıklarım bitti sayılır. Burada bi fotoğrafçı arkadaşım var magnet için taslak hazırladı. Bir yerde bastıracak.
Doğum gününde magnet, diş buğdayında magnet görgüsüz gibi mi oldu bilmiyorum ama içime çok sindi.
Sizi seviyorum şekerler:16:

Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir:21:. Dün giremedim hepinizi çok özledim:3:
Bu cumartesi bestenin diş buğdayını yapıcam(Dişi çıkalı 2 ay olsa da:9:))
Hazırlıklarım bitti sayılır. Burada bi fotoğrafçı arkadaşım var magnet için taslak hazırladı. Bir yerde bastıracak.
Doğum gününde magnet, diş buğdayında magnet görgüsüz gibi mi oldu bilmiyorum ama içime çok sindi.
Sizi seviyorum şekerler:16:

hadı bakalımmm sabırsızlıkla bekliyoruz sizdende resimler, yardım edebileceğim birşey varmı canım elimden geleni yaparım, mutlu-anne'ninki kadar güzel olmayabilir ama:34:

ciğerim bende kafa kalmadı.bu hafta bu diş buğdayı ile ilgili hazırlıkları bitirmem gereK.en son sen kovalar için çalışma yapacaktın ama?şarkhanla anlaştım benden resmi istiyorlar da.biran evvel kesinleştirmem lazım.

müsait olduğun zamanda gönderebilir misin arkadaşım?:54:
Canım mailindeler:34:
hadı bakalımmm sabırsızlıkla bekliyoruz sizdende resimler, yardım edebileceğim birşey varmı canım elimden geleni yaparım, mutlu-anne'ninki kadar güzel olmayabilir ama:34:

Aşkolsun Plannercım,,daha güzellerini yaparsın sen:54: benimki fabrikasyon oldu biraz malum kuzularımız çok:16: Ama çokta güzel oldu hepsi walla:16:
ne güzel de hatırlarımız oldu ama:16:

Back
X