Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnm, Tarik Bugra demek sandelyede devirmeye basladi..oy basima gelenler vah ki vah..bizimkide artik mama sandelyesi icinde iken ileri geri kendini atarak hareket ettiriyor, gulermisin aglarmisin bilmiyorum ama acaip tirsiyorum bir gun devrilcek diye mama sandelyesi ile beraber diye..allahtan cok saglam birsey almisiz yoksa bizimki iki gunde darmadagan yapardi..varmi aranizda mama sandelyesinin icinde iken kendini saldelye ile hareket ettiren merak ettim valla yoksa benimki mi boyle numune kerata..
Hayirli olsun cnm, ins bundan sonra gule oynaya buyur oglun..siz yine iyisiniz bizim ilk dis 6 aylik 10 gunluk iken cikti simdi oglumun 6 disi var :)) ne hiz dimi ama...sana iyi geceler ozletme kendini bransdasim gel sik sik..
ben geldim
ama kimse kalmamış
akşam yemekten sonra dedim cevizli kek yapıyım..
kendi kendime konuşum bari,sabahkilere ayıp olmasın,bu sayfalar neden boş demesinler:))
çağla bugün lahmacun yedihoşuna gitti mamm mammmm dedi:)
öglenleri çağlaya kıymalı sebze çorbası yapıyorum ama akşam yemekte ne varsa bizimle
yemesine izin veriyorum büyüdüler artık herşey serbest:)
tabikide bazışeyler hariç...
ee daha daha nasılsınız ziyaretçiler![]()
1 üye 1 ziyaretçi...heyyyy gececiler nerdesiniz....oğlum tammm 9 aylık oldu...ve de ilk iki dişi 5,5 aylıkken çıkan oğlumun,3ve 4.dişi bugün patlamış...gözüm yollarda kalmıştı....nerde bu dişlerin devamı diye...çok şükür...iyi geceler...
slm şekerlerim,ciğerlerimmm
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?beni özlediniz mi?:)
benim minik canavarım uyudu bi bakayım ne var ne yok dedim..
tabii geçmişe bakamadım yarın umarım bakabilirim
tüm anneler ve kuzularım iyidir umarımm
kızlar dün annemin evine yakın bi ev bulduk taşınma ihtimalimiz var ve annemle karşılıklı binalarda oturucaz olursa çok mutluyummm
benim kuzum minik bi canavar oldu durduramıyoruz sıpayı o kadar hızlandı ki bu gün 5 sn içinde mutfağa girdi ve sandalyeyi kafasına düşürdü
o çok az ağladı ama çok ağladım..kafası şişti buz koydum eminim canı çok acıdı ama yavrumun doğru düzgün sesi bile çıkmadı..ben öpüp ağlarken bi şeyler anlatarak suratımı izledi yavrum
inanılmaz hareketlendi..umarım bu son kazamız olur
hepinizi öpüyorum ve dinlenmeye çekiliyorum![]()
Gecmis olsun cnm, Tarik Bugra demek sandelyede devirmeye basladi..oy basima gelenler vah ki vah..bizimkide artik mama sandelyesi icinde iken ileri geri kendini atarak hareket ettiriyor, gulermisin aglarmisin bilmiyorum ama acaip tirsiyorum bir gun devrilcek diye mama sandelyesi ile beraber diye..allahtan cok saglam birsey almisiz yoksa bizimki iki gunde darmadagan yapardi..varmi aranizda mama sandelyesinin icinde iken kendini saldelye ile hareket ettiren merak ettim valla yoksa benimki mi boyle numune kerata..
benim oğlan da mama sandalyesindeyken kendini öne arkaya attırıp duruyo, eşim her gördüğünde bu oğlan napıyo diye şoklarda, hala çocuğu 3 aylık falan zannediyo herhalde, ama bizim ki de hareketli, kucağım da bile bir an durmaz bi sağa bi sola bakıp bakıp durur bir şey arar gibi kafamı ittirir etrafı rahat görmek için yani anlayacağınız emekleme ve yürümeye başlama halleri beni cidden korkutuyor
ecesuelif ohh be desene bir 19 mayıslı daha varmış bizim gibi:))
yok cnm bizimki 20 mayıs..ben o msjı saat 24ten sonra yazdığım için 9 aylık oldu dedim...hatta 21 mayısa sez. randevum vardı...20 mayıs akşamı suyum gelince apartopar beni sez'a aldılar 23:50de oğlum dünyaya geldi...amaaa eşim madem sez. olcak 19 mayıs olsun demişti...dr'um 19 mayıs olursa doğum gününe kimse gelmez falan deyip sallamıştı...gönüller bir olsun azraececim:)))
şimdiden planlar yapılmaya baslanmıs:))))Günaydın herkeseee
Bu sabah çok sakin forummm :18:
Kızlar yaaa ben Kayraya hiç bir şey öğretemiyorum.Ne zaman yanına oturup oyuncaklarıyla oynamaya çalışsam veya bir şeyler öğretmek istesem hiç yüzüme bile bakmadan tepeme tırmanmaya çalışıyor.Tekrar alıp karşıma oturtuyorum ama oturtmamla tekrar bana yapışıp ayağa kalkıyor.
Mesela şu kule yapılan bardakları öğretmeye çalışıyorum,şuan daha küçük öğrenmesi için biliyorum ama en azından izlesin dimi.O da yok...Benim kule yapmama bile fırsat vermeden hepsini dağıtıyor :).
Bay bay yapmayı,alkış yapmayı,gel gel veya ciciii yapmayı aylardır deniyorum ama hiiiç ilgilenmiyor bile.
Bu oğlan çok tembel olacak yaa.Babasıyla konuştuk zaten,bu oğlan okumaz gibi,bari sanayiye verelimde ilerde elinde bir meslek olsun diyoruz :)))))))
Günaydın herkeseee
Kızlar yaaa ben Kayraya hiç bir şey öğretemiyorum.Ne zaman yanına oturup oyuncaklarıyla oynamaya çalışsam veya bir şeyler öğretmek istesem hiç yüzüme bile bakmadan tepeme tırmanmaya çalışıyor.Tekrar alıp karşıma oturtuyorum ama oturtmamla tekrar bana yapışıp ayağa kalkıyor.
Mesela şu kule yapılan bardakları öğretmeye çalışıyorum,şuan daha küçük öğrenmesi için biliyorum ama en azından izlesin dimi.O da yok...Benim kule yapmama bile fırsat vermeden hepsini dağıtıyor :).
Bay bay yapmayı,alkış yapmayı,gel gel veya ciciii yapmayı aylardır deniyorum ama hiiiç ilgilenmiyor bile.
Bu oğlan çok tembel olacak yaa.Babasıyla konuştuk zaten,bu oğlan okumaz gibi,bari sanayiye verelimde ilerde elinde bir meslek olsun diyoruz :)))))))
günaydııınnn kızlar nerdesiniz yaa saat 10 olmus
planner yok, mutluanne yok,zeynep yok, zada yok nagihan yok korkuyorum:18::18:
elma dersem çıkın elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92:
aynen bizim kısçede öyle meleğim birde minibüs şöforu gibi sola kayıp kolunu mama sandalyesinin dışına atmak sureti ile
salih abi bana bi yolluk yap demediği kalıyobu anınn fotosu var paylaşmaya çalışacağım işyerinden foto paylşamıyorum
![]()
1 üye 1 ziyaretçi...heyyyy gececiler nerdesiniz....oğlum tammm 9 aylık oldu...ve de ilk iki dişi 5,5 aylıkken çıkan oğlumun,3ve 4.dişi bugün patlamış...gözüm yollarda kalmıştı....nerde bu dişlerin devamı diye...çok şükür...iyi geceler...
Günaydın herkeseee
aynen bizim kısçede öyle meleğim birde minibüs şöforu gibi sola kayıp kolunu mama sandalyesinin dışına atmak sureti ile
salih abi bana bi yolluk yap demediği kalıyobu anınn fotosu var paylaşmaya çalışacağım işyerinden foto paylşamıyorum
![]()
Elma dedim çıktım canım ama şimdi de sen armuttasın
Senin o minibüs şoförü edasındaki Sinemis'ini yirim ben yirimmm yirim![]()
Güzel kızımın güzel fotolarını bekliyoruz![]()
Hayırlı olsun yeni dişeriniz canım
Selam kızlar,,aynı dertlerden muzdaribiz çook yaramaz oldu kızım,dun gece yatağına dikilip korkulugunu oyle bir salladı ki gece gece yüreğime iniyordu,,artık uyanınca ağlamak
yerine bunu yapıyor,çok korkuyorum ya..Mızmızlandi diye odasına pratik bir yer yatagim var onu actım ve yanıma yatırdım,,bi ara içim geçmiş gelen ses gümmmm
Yer yatagından!!kafalama parkeye çakmış burnunu o kadar ağladı ki...burnunun bi kenarı morardı,,4-6 nobetine gectik tabi hemen buzlar...oyalamalar..uff
sabah sadece biraz kırmızılık biraz morarma vardı,,Allah beterinden korusun...Eşimin de her kötü şeyi benden bilmesi cabası...
Herkes için güzel bir gün diliyorum,,Allah'ım yavrularımızı kötülüklerden korusun..
Birde Hejar'ı merak ediyorum???
canımm çok geçmiş olsun ya kötü bir gece olmuş ama allah beterinden korusun, eşine bravo yani o üzüntünün üstüne sorumlu aramaya ne gerek var:26: zeynepte ya kalkıp oturuyor yatakta yada ayağa kalkıp gelin beni alın diye bağırıyor bende çok korkuyorum yani bu beşikteki hareketlerinden uykulu halde düşüp kafasını çarpacak biryere hayır sadece ağlasa duycaz zaten dediğin gibi ama neyapmaya çalışıyor bu kuzular anlayamadık dahabizde zeynonun odasına açılır bir koltuk aldık annem artık zeynebin odasında yatıyor çünkü gecenin köründe kalkıp yataktan sarkmaya çalıştığında yan odalardan ne biz nede annem duymuyor çareyi annemi aynı odaya almakta bulduk yanii:)
![]()
günaydınn herkeseeee
canım valla bazen benim zeynomda izlemek yerine tepeme tırmanmaya çalışıyor yaniiçok enerjik ve aktifler buaralar oyuzden birşeye odaklanmakta güçlük çekiyorlar sanırım normaldir, kayracık biraz daha başına buyruk demekki bay bay, alkış, cici bunlarla işi yok yakışıklının yaramazlık peşinde yani
yerim ben onu, kızlar biraz daha meraklı oluyor sanırım bu konuda mesela dün annem köfte yapmış akşama, zeynoyu mama sandalyesine oturtmuş kendide masada köfte yapıyormuş, ellerini birbirine vuruyor ya köfte yapmak için, bakmış her yaptığında zeynoda aynısı yapıyor annem gülmekten kopmuş tabi hemen beni aradı zeyno size köfte yapıyor akşama diye, akşam gittik eve zeynepp hadi köfte yap annem diyorum hemen köfte yapar gibi ellerini birbirine vuruyor bütün akşamımız buna gülmekle geçti nezman ne yapacakları belli olmuyor bu miniklerinnn
![]()
Hayırlı olsun yeni dişeriniz canım
Selam kızlar,,aynı dertlerden muzdaribiz çook yaramaz oldu kızım,dun gece yatağına dikilip korkulugunu oyle bir salladı ki gece gece yüreğime iniyordu,,artık uyanınca ağlamak
yerine bunu yapıyor,çok korkuyorum ya..Mızmızlandi diye odasına pratik bir yer yatagim var onu actım ve yanıma yatırdım,,bi ara içim geçmiş gelen ses gümmmm
Yer yatagından!!kafalama parkeye çakmış burnunu o kadar ağladı ki...burnunun bi kenarı morardı,,4-6 nobetine gectik tabi hemen buzlar...oyalamalar..uff
sabah sadece biraz kırmızılık biraz morarma vardı,,Allah beterinden korusun...Eşimin de her kötü şeyi benden bilmesi cabası...
Herkes için güzel bir gün diliyorum,,Allah'ım yavrularımızı kötülüklerden korusun..
Birde Hejar'ı merak ediyorum???
ben de bir vakitler denemiştim kule vs yapmayı fekat Orhan Cemal de hiç oralı olmamıştı. belki de bu işler zamanı gelince kendiliğinden oluyordur, belki de eşyaları tanıma aşamasındadır, evirip çevirip dağıtması bundandır diye düşündüm. evde eline verebileceğim basit mutfak eşyalarını eline verdim. uzun zaman topladı, dağıttı, evirdi, çevirdi. sonra birgün matruşkanın parçalarını ve mutfak ölçü kaşıklarımı düzgün bir şekilde iç içe koyduğunu gördüm. bay bay, alkış, ceee'leri öğretmeyi ise hiç denemedim zaten normalde biz yaparken taklit eder diye. onları da bizi izlerken öğrenmiş. bir akşam eve gittiğimde alkışla karşıladı beni. ki esasında son derece ciddi bir çocuktur, oyunbaz değildir. demem o ki, zamana bırakalım azizim, olacaktır. bizimki de oturduğu yerden kalkmayıp, herşeyi oturarak yapmaya çalışıyor. biz de babasıyla masabaşı bir işe vereceğiz :)))
ayrıca kız bebekler erkeklere göre daha hareketli ve canlı oluyorlar, bu da gerçek.