Şekersizim Allah gönülne göre ev verdi,,eşyaları da nasip etsin inşallahBu arada yuvamamı taşınıyorsun?Şehir içine mi?
İlk fırsatta seninle kreş üzerine münazara yapmam lazım,bişeyler danışacağım:44:
Bir diziye terk mi edicen sen bizi şimdiHemde 15 bölüm
Vampirleri falan izlemiyosun dimi canım
Bu arada bebek işi ismi sanırım yeni bir dizi başlamış arkadaşım aradı söyledi tam bizlikmiş kızlar
Bizim yaşadıklarımızı anlatıyormuş uykusuz geceler fln
Netten izlicem bende bi ara merak ettim tv.den takip etmem imkansız bu yoğunlukta![]()
amin canım. yine yahyakaptanda olucam ama bu sefer armadakent sitesinde kısmetse

konuşalım canım. hayırdır inşallah kreş mi düşünüyosun yoksa
diziye ben de bakiim dicem ama ne zamannnnnnnnnnnn

şekersiz evin son halini paylaşırsın inş.
inşallah canım... beyaz eşyaları da yenileyince masrafımız iyice arttı. o yüzden mobilyalarımı değiştiremicem. 1.5 yıl sonra onların taksiti bitince değiştiririz diye konuştuk kısmetse. ben de minik bi dokunuş yapıp havası değişsin diyorum. dün çarsıda cok güzel kumaşlar beğendim. oturma ve sırt minderlerinin kılıflarını değiştircem sanırım. bi de aksesuarlarımı kaldırıp 1-2 değişik bişey koydum mu olur sanıyorum. english home da cok güzel beyaz seramik kuşlar mumluklar var. cok beğendim. biraz daha o tarza dondurmeye calıscam. ama biraz zor olcak cunku mobilyalarım modern :) karma bi tarz olcak kısacası ama ufacık bi değişiklik bile iyi gelicek eminim. ve kullanmaya kıyamadığım nevresimlerimi açıp kullanıcam artık. yeni nevresimler de alıcam ooohhh :) inşallah paylaşırım talaycım. allah utandırmasın