Sağol cicim iyiyim.(ay aklıma cicişler geldiiyi akşamlar kızlarnasılsınız..bugün giremedim hiç fırsatım olmadı..
daha şimdi geçmişi okudum..
azraece_yazmassın yazmassın ben yokken döktürürsüncanım senin belin agırmasa sana kesin iş verirdik:)
ne yani sen torpillimisin:)hiç olmassa oturur bütün topige sarma sarardın:)sarmaları tatlıcadı hariç herkes pişirebilir:)
biliyosun sarma yakma konusunda tatlıcadının üstüne yok..o yüzden sen ssr ben pişiririm:)
güzellik sırrınada bittim:)ece seni yaladıgına göre içimizde en güzeli sensin cnm
pınarda_nasılsın canım:)güzellik sırrımı paylaşıyorum:)sabah uyanırım yüzümü suyla yıkarım eger gece dişarı çıkmışsak sabah rimelim
göz altıma akmış şekilde bütün gün öyle gezerimçok dogal duruyo tavsiye ederim:)valla şekerim yüzüme ne krem sürerim ne maske yaparım..dişarı çıkacagım zaman bi ruj bi kalem tmm hazırım:)pudra aldım yeni yeni sürcem işlaaa
işte bu kadarama senin tavsiyelerin varsa dikkate alırım cnm
şekersiz__demek defnem şimdiden okul masrafına sokmuş sizi:))parmak boyasını napcak bu çocukişlaa örtmenini boyarda görürler günlerini:)tatilinizide yapmışınız ohh
önemli olan nereye gittigin degil ne kadar zevk aldıgınız..sizde çok eglenmişsiniz belli sefanız olsun cnm
cihiro demek ata bindiniz..orhan cemal nasıl bindi keşke fotograf çekseydin çok merak ettim:)yada çektiysen ekle cnm
melegim_özledim seninasılsın cnm
kujum__demek yatagıma mayonez ketçap dökcendujta suyumu kapatacan
bak ben sana neler etcem
senin dişçiyi arıyacam gelsin bütün dişlerini çeksinherkesle birlik olup bu hafta senin adını yazdıracam
seni yollıycam ama tavşan bizle kalacak![]()

Maşallah,e kızların boşuna güzelliğini senden almamış