Pınardacım güzellik sırrın güzelmiş,zaten kendin de çok güzelsin

,gül suyunu ben hem kızıma hem kendime kullanıyorum,
yüzünüzü haftada 1yada2 kez soda ile yıkmanızı tavsiye edebilirim

1 şişe soda açınca yarısını kendiniz yada eşinize içirip kalanı ile de yüzünüzü yıkayın kızlar

Benim günlük makyaj malzemelerim: pudra(mac),rimel(chanel) ve ruj(mac) sadece.
Günün önemine göre far ve terracota olabiliyor arada

Ramazanda makyaj yapmam pek,annemden öyle görmüşüm sebebi yok
kolileri sıfırlardan aldık. kendimiz bantladık falan öyle hallettik... evet kayınvalidem sağolsun, sarma ve kutulamaya da yardım etti... hatta koltuklarınızı da değiştirseydiniz ya dedi

yaaa işte böyle. onun gazıyla kocişi ikna etsem mi diye düşünmüyor değilim

sonuçta yıllaaaar sonra değişiyo böyle şeyler.. millet her sene mobilya değiştiriyor

bizimkilerin miadı dolmak üzere. 6 yılı geçti alalı... aslında yatak odamı da değiştirmek istiyorum... en iyisi su işleri bitirip mobilya bakayım ben uygunundan güzelinden.. (pek umudum olmasa da)
Şekersizim Allah gönülne göre ev verdi,,eşyaları da nasip etsin inşallah

Bu arada yuvamamı taşınıyorsun?Şehir içine mi?
İlk fırsatta seninle kreş üzerine münazara yapmam lazım,bişeyler danışacağım:44:
Merhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.
Selam canım, bende Hejara önerdim gün içinde birkaç saat ayakkabıyla dolaştırmasını çünkü bende senin gibi düşünüyorum
kızım ayakkabı giydikten sonra yere daha sağlam bastı ve daha çabuk yürüdü gibi geldi.Dişlere de maşallah

Deniz kenarında ayağına bişey giydirmedim fakat decatlondan cırtlı sandalet aldım normalde de giydiriyorum artık arada sırada.
Tatile giderken yanına mutlaka bebek simidi al derim

Zaten kıyafet şapka vs. şeyleri mutlaka alırsın ama çıtçıtlı badilerle rahat ettim genellikle.
selammmmmmm

nasılsınızzzzzzzzzzzzz

çok acelem varrrrrr

artık buraya vakit ayıramıyorum sebebi:bir dizi dikkatimi çekti pcden onu izliyorum:)
3 bölüm oldu izledim daha 15 bölüm var

çağla uyuyunca hemen pcye dizi izliyorum:)
15 bölüm bitsin döncem ben size:)
gece 2ye kadar oturdum

bi baktım çağla salona gelmiş

ışıgı açık görmüş kalkmış yatagından yanıma gelmiş:)
benide aldı gittik uyumaya..tekrar uyuması 1 saat sürdü

anlayacagınız uykusuzum

gece onu salonda görünce çok korktum:18:yusuf yusuf oldum:)
mutlumun eşinin dedesinede Allahtan rahmet diliyorum..ölüm yaşlıyada gelse insan çok üzülüyo..
hepinizi çok öptüm

acelem var ben kaçtımmmmm

Bir diziye terk mi edicen sen bizi şimdi

Hemde 15 bölüm

Vampirleri falan izlemiyosun dimi canım
Bu arada bebek işi ismi sanırım yeni bir dizi başlamış arkadaşım aradı söyledi tam bizlikmiş kızlar

Bizim yaşadıklarımızı anlatıyormuş uykusuz geceler fln

Netten izlicem bende bi ara merak ettim tv.den takip etmem imkansız bu yoğunlukta