günaydın arkadaşlarım,
çok yorgunum... yo yo, haftasonu çok yorulduğumuzdan değil. genel olarak yorgunum... artık lab.a sürüne sürüne geliyorum... inzivaya çekilmek istiyorum... eşimi ve oğlumu alıp göl kenarında (veya dağ başı da olabilir) ufak bir kulubede 1 hafta yeter de artar bile... geçen yıldan 30, bu yıldan da 30 gün iznimiz var ama 1 hafta yeter sanırım :44:
bu arada, radikal bir karar aldık eşimlen. şöyleki: yaz tatilini sakin huzurlu bir şekilde en fazla 15 gün yapacağız. eşimin bölümünün derneğinin her yıl yaptığı kış toplantısında da 1 hafta dinleneceğiz. böylelikle paraç parça dinlenmek suretiyle işimizde daha verimli olacağız. umarım olabailiriz :26:
kısaca gündeme değineyim de gideyim:
şekersizyeşilçay hanım: yeni kolileriniz ve eviniz hayırlı olsun. Orhan Cemal de Defne gibi birşeyler yazmak çizmek istiyordu hemen yenebilir ve künt uçlu bir boya ile kocaman bir defter aldık

ya o defteri yada boş kağıtları boyuyor. koltuk yada halı boyamadı hiç ama aklına gelmemiş de olabilir tabi :26: bir de, yeni eviniz kaç oda kaç salon, banyo sayısı vs için ayrıntılar verir misiniz?
mutlu_anne hanım, azraece hanımın tarifini denemişsiniz, hayırlı olsun. ben de deneyeceğim bu hafta. ay şimdi topik olarak hırs yapıp, "kiremitte mantarlı püre" yarışına mı girsek
anneZEYNEP hanım, arada gelmişsiniz. hoşgeldiniz. Ömer'in yeni dişlerini kutluyorum. iştahı ve keyfi yerindeymiş, sizi de üzmüyormuş ne güzel

işlerinizdeki yogunluğa ise üzüldüm, umarız tez zamanda feraha erersiniz
başka... hah,
beykoz hanım. 5 yılık kalkınma planları dahilinde, 2014 itibariyle 2. bebek çalışmalarınıza başlayacakmışsınız. şimdiden hayırlı olsun diyorum. biz de ilk bebeğimize 2010'da evlenme yıldönümümüzde karar vermiştik. ciddi ciddi konuşup, "hımmm, evet X bey, 2011 ağustos itibariyle hamile kalmam durumunda, 2012 mayıs ayında anne olmam kaçınılmazdır. hem lab işlerinin hafiflediği döneme gelir ve ben birkaç ay evde kalabilirim hem de yaz bebeği olduğu için hastalanma derdi olmaz. planı bu şekilde oylamaya sunuyorum" şeklinde eşime öneride bulunmuş ve onaylanmıştım

hayır efendim şaka yapmıyorum

gerçekten böyle bir plan yapmıştık ve ben hakikaten 2011 ağustosunda hamile kalıp, 2012 mayısında anne olmuştum

demem o ki, planlı yaşamak her zaman iyidir
Babyceren hanım, dün annemlerde iftardaydık ve tv'de hatay sofrası tanıtıldı. çok güzel yemekler ve orjinal baharatlar vardı. tepsi kebabı favorim oldu. yemek de nasip olur mu acep
meleğim hanım, iftarlar ve Mahir arasında yoğun ve yorgunmuşsunuz. kolay gelsin diyorum. mahir'in şaplaklarının şiddet kategorisine girdiğini düşünmüyorum. sevme şekli bu olabilir. çünkü çocukların şiddet algısı daha ilerideki yaşlarda oluşuyor ve bilerek şiddet uyguluyorlar diye biliyorum nacizane :26: bu arada, gündüz uykusu gerçekten mi yok
nagihan hanım, aşırı geçmiş evlilik yıldönümünüzü derinlemesine kutluyorum. bir yastıkta kocayın inşallah
hejar hanımın eşinin iş durumları ne oldu acaba?
Babyceren, yengesinde umduğu iftarı bulabildi mi?
PLANNER hanım, tatilde olduğu için mi yoksa aşırı yoğun olduğu için mi topiğe gelmiyor?
biangel_kujum hanım ve tavşanından son gelişmeler nelerdir?
köşeminderi hanım, tatile mi çıktı?
tüm bu soruların cevaplarını yeni bölümlerde alacağız. topiği izlemeye devam edelim anacığım