bu akşam yemeğe misafirim var, eşimin işyerinden bir arkadaşı başka bir şehre taşınıyorlar haftasonu bizde bu akşam yemeğe davet ettik ama haftaiçi yemekli misafir işi tam bir delilik gerçekten
cuma günleri temizlikçi geliyor bize ama misafir gelecek diye dünde çağırdım ohh miss gibi olmuş ev akşam soğuk mezelerimi yaptık annemle karnıyarıkta hazır bugün fırına atıcaz, çorbayı, pilavı ve fırında kaşarlı mantarlı tavuğuda annem yapacak eee sen neyaptın demeyin bütün akşam mutfaktaydım resmen bütün soğuk mezeleri ben yaptım ve incir tatlısı ki kendisi bizim evin favorisi oldu tarifini burdan almıştım birara çok meşhurdu hanı eşm normalde tatlı sevmez ve yemez ama birtek buna bayılıyor ve yiyor
yani tatlımda hazırr, yemeğe gelecek bir misafir iki günü götürüyor resmen ya işte te çok işim var ve çok yorgunumm, Allahtan Zeyno akşamın 9 unda uyududa rahat rahat hallettim herşeyi:) öylee iştee bakalım inşş güzel bir akşam olur ben hala misafir ağırlayacağım zaman çok panik ve telaş oluyorummdaa:18: