Dilber,Eladuru,Talay,Chihiro,Baby,Şekersiz,Meleğim,İlkim,Çiçek,
Tatlıcadı,Azraece,Annezeyno

Kızlar,canlar

Güzel yorumlarınız için,beni anladığınız için,desteğiniz için çok teşekkür ederim

3 günde herşey daha bir yoluna girdi çok şükür

Kızımın dilinde yine aynı şarkı;meme uff süt bitti

Ama artık çok çok daha az arar oldu çok şükür

Cuma gecesi hazır sütten kesmişken kendi yatağında uyumaya alıştırayım dedim,
kendime de yer yatağı yaptım odasında,2 saat süren alıştırmamızdan bir sonuç alamadık,yine koyun koyuna uyuduk sonunda

Pes etmedim tabi ve dün akşam kendi yatağında ilk kez uyudu

Önce sütünü içti,sonra pepeye sarıldı benimde korkuluklardan elimi tuttu ve sızdı yavrum

Bakalım ilerleyen zamanlarda kalıcılığını görücem

Çiçekçim 2.bebek fikrini destekleyenlerdenim canım ama eşinin vurdumduymazlığını kabullenmek yerine biraz daha yapıcı olmasını sağlasan kendin için daha iyi edersin derim,evet çoğu erkeği değiştiremezsin ama yönlendirebilirsin.2 çocuk demek sorumluluklarının 2 kat artması demek ve bu senin gibi naif tatlı bir insanı yıpratmasın sonra...Eş yardımı olmadan çocuk büyütmek çok zor...Benimki elinden geldiğince yardım etse de yine benim istediğim şekilde ilgilenmediğinden sinirlerimi tavan yaptırıyor

Babamızın evinden getirmedik biz çocuklarımızı,paşa paşa bu durumu kabullensinler beni delirtmesinler

TatlıCadı: haşim işcana bak araba için,hem uygun hem de çok çeşitli modeller var canım,benim araba maclaren,kızım da uzun
ayakları yere değmiyor ama arada tekerleklere değdirip fren yapıyor

Maclarenin hafif ve uygun arabaları var ama haşim işcanda hemen her model piyasadan daha ucuz canım...
Baby,ne güzel kızınla sinema keyfi yaşamaışsınız

Pis eve misafirliğe gitmek zor walla,insan 1 bardak çayı zor içer...
Banada haftasonu çat kapı misafir geldi hatta evim dağınıktı ama asla pis değildi,dağınıklık ister istemez oluyor çocukluyuz neticede ama pisliğe hiç tahammül edemem bende

Apekmimek bebişine geçmiş olsun

Herkese güzel haftalar olsun tatlıların tatlısı arkadaşlarım