Gece sulu köfte yaptım,sabahta mercimek çorbası yanına da bi makarna tamamdır
yanına da bi makarna tamamdır yemek hazır=kafam rahat
yemek hazır=kafam rahat
Burası da çok soğuk kızlar donuyorum Kışı çağırdık geldi,şimdi git diyemeyiz
 Kışı çağırdık geldi,şimdi git diyemeyiz Cumartesi dişçiye gittim
 Cumartesi dişçiye gittim 2 kanal tedavisi yaptı,ilaçlı bekliyo dişim 1 hafta sonra yeniden gidicem
2 kanal tedavisi yaptı,ilaçlı bekliyo dişim 1 hafta sonra yeniden gidicem Dr. kızdı bana nasıl dayandın bu ağrıyla dedi
Dr. kızdı bana nasıl dayandın bu ağrıyla dedi Size 1 diş için gelince
 Size 1 diş için gelince 
ekstra birkaç diş daha çıkartıyorsunuz,öpmeden bırakmıyorsunuz diyemedim Ama gerçek bu yani ne zaman dişçiye gitsem ağrıyan dişim ağrıdına pişman olur
 Ama gerçek bu yani ne zaman dişçiye gitsem ağrıyan dişim ağrıdına pişman olur Birde bizim dişçinin ağzın açıkken soru sorma huyu vardır ki beni benden alır
 Birde bizim dişçinin ağzın açıkken soru sorma huyu vardır ki beni benden alır
Neyse şekersizim yalnız değilsin bende heves etmedim,,masraf olarak bakabildim sadece
H.sonu gelen arkadaşlarımdan biri hamileydi erkkeeke Hatta bizdeyken son gecesiydi dr.unu bekliyo yurt dışındaymış davosta
 Hatta bizdeyken son gecesiydi dr.unu bekliyo yurt dışındaymış davosta Bende ona su şişesi sticker,havlu vs hazırladım..O da bebek için yaptıklarını gösterdi kral tacı şeklinde ayyy neler neler yapmış maşallah,,taşlı tulumlar emzikler...Birde kızı var 5 yaşında mevlüt için ona da tütü üzerine kral taçlı ama şahane taşlarla süslenmiş bir badi hazırlamış bayıldımmmm
Bende ona su şişesi sticker,havlu vs hazırladım..O da bebek için yaptıklarını gösterdi kral tacı şeklinde ayyy neler neler yapmış maşallah,,taşlı tulumlar emzikler...Birde kızı var 5 yaşında mevlüt için ona da tütü üzerine kral taçlı ama şahane taşlarla süslenmiş bir badi hazırlamış bayıldımmmm masraf masraf bakıyorlardı bana
masraf masraf bakıyorlardı bana Ama gerçekten çok güzeldi
 Ama gerçekten çok güzeldi
Çok albenili şeyler var çoook

yanına da bi makarna tamamdır
yanına da bi makarna tamamdır yemek hazır=kafam rahat
yemek hazır=kafam rahat
Burası da çok soğuk kızlar donuyorum
 Kışı çağırdık geldi,şimdi git diyemeyiz
 Kışı çağırdık geldi,şimdi git diyemeyiz Cumartesi dişçiye gittim
 Cumartesi dişçiye gittim 2 kanal tedavisi yaptı,ilaçlı bekliyo dişim 1 hafta sonra yeniden gidicem
2 kanal tedavisi yaptı,ilaçlı bekliyo dişim 1 hafta sonra yeniden gidicem Dr. kızdı bana nasıl dayandın bu ağrıyla dedi
Dr. kızdı bana nasıl dayandın bu ağrıyla dedi Size 1 diş için gelince
 Size 1 diş için gelince ekstra birkaç diş daha çıkartıyorsunuz,öpmeden bırakmıyorsunuz diyemedim
 Ama gerçek bu yani ne zaman dişçiye gitsem ağrıyan dişim ağrıdına pişman olur
 Ama gerçek bu yani ne zaman dişçiye gitsem ağrıyan dişim ağrıdına pişman olur Birde bizim dişçinin ağzın açıkken soru sorma huyu vardır ki beni benden alır
 Birde bizim dişçinin ağzın açıkken soru sorma huyu vardır ki beni benden alır
Neyse şekersizim yalnız değilsin bende heves etmedim,,masraf olarak bakabildim sadece

H.sonu gelen arkadaşlarımdan biri hamileydi erkkeeke
 Hatta bizdeyken son gecesiydi dr.unu bekliyo yurt dışındaymış davosta
 Hatta bizdeyken son gecesiydi dr.unu bekliyo yurt dışındaymış davosta Bende ona su şişesi sticker,havlu vs hazırladım..O da bebek için yaptıklarını gösterdi kral tacı şeklinde ayyy neler neler yapmış maşallah,,taşlı tulumlar emzikler...Birde kızı var 5 yaşında mevlüt için ona da tütü üzerine kral taçlı ama şahane taşlarla süslenmiş bir badi hazırlamış bayıldımmmm
Bende ona su şişesi sticker,havlu vs hazırladım..O da bebek için yaptıklarını gösterdi kral tacı şeklinde ayyy neler neler yapmış maşallah,,taşlı tulumlar emzikler...Birde kızı var 5 yaşında mevlüt için ona da tütü üzerine kral taçlı ama şahane taşlarla süslenmiş bir badi hazırlamış bayıldımmmm masraf masraf bakıyorlardı bana
masraf masraf bakıyorlardı bana Ama gerçekten çok güzeldi
 Ama gerçekten çok güzeldi
Çok albenili şeyler var çoook

arabistandan almışlar
arabistandan almışlar

Bu arada Ceren aynı ben yaaa bende annemin elini tutarak uyurdum hala hatırladığıma göre sanırım 7-8 yaşında vardım
Bu arada Ceren aynı ben yaaa bende annemin elini tutarak uyurdum hala hatırladığıma göre sanırım 7-8 yaşında vardım 

diyorki supurgenin 3 olumsuz yonunu yazabilirmi
 diyorki supurgenin 3 olumsuz yonunu yazabilirmi
 1900 watt..
1900 watt..