iyi akşamlar hatunlar:)
bu gün çok yoruldum..çok gezdik yavrumla sonuç olarak arabamızın bu kezde sol tarafı kırıldı
yakınımdaki konteynır kenarına bıraktım iyi etmişim dimi zaten yavrum içinde rahat değildi sığmıyodu artık arabasına taşımıyoduda yarın yeni araba alıcaz
oğluşuma yaptığınız güzel yorumlar içinde teşekkür ederiz teyzeleribüyüdü artık bebelerimiz
bu gün parkta baktım ki oğlum kendine arkadaş bulmuş el ele koşturuyolar nasıl hoşuma gittiartık küçük kayaklardan da kaymıyo küçük bey inatla büyüklerden kaymak istiyo:)
bu gün bolca kuşlara yem attı arada bir de gidip bööö diye bağırdı hayvancağızlara:)
ablamlarda geldi güzel vakit geçirdik bu günsüt oğluşum çok tatlı konuşuyo..beni gördü ve tarık buğrayı görünce teyjemm dediii diye sarıldı bacaklarıma tarık buğrada hemen onu burnundan öptü
artık yemeklerimide 1 gün öncesinden akşamları yapmaya karar verdim ve 2 gündür öyle yapıyorum tarık buğrayla daha çok vakit geçiriyorum
işlerimi uyuduğu zaman yapmaya çalışıyorum yetişemiyodum böyle iyi oldu..
bu gün epeydir canım istiyodu ama patlıcan almıyodum aldım ve yaptım karnıyarık ve pilav yedik..tarık buğra içinde düğün çorbası yapmıştım
yarının menüsüde sulu köfte arkidişler belki fikir olur sizlere yanınada sebzeli makarna yaaprım tarık buğra ikisinide seviyo
inş isteyerek yer kuzucum
2 gündür yatmadan önce verdiğim sütü vermiyorum sabah acıkırda kahvaltısını güzel yapar diye ıı ıhh yemek istemiyo
çok mu yazdım ne:)
azraececim;dün yazıcaktım unuttumbel ağrısı çok zor çok çektim arada bi sızlamalarım olsada eskisi gibi tutmuyo ağrısı..ev işlerini parça parça yapıyorum çok eğilip kalkmıyorum oturma poziyonuma dikkat ediyorum son zamanlarda çok daha iyiyim
çok dikkat et kendine canım ilerlemesin hayat çok daha zor olur..çok geçmiş olsun![]()
oh sefanız olsun ne güzel gezmişsiniz
ne var yani ben 5 defa gitsem onlar 1 defa gelse olmazmı
dişarı çıkacagımız zaman bizimde ögle yemegimiz sorun oluyo:26:mesela dün saat 12 de komşum aradı gel dedi ama çağlanın ögle yemegini henüz yapmamıştım o yüzden gitmedim
bende hala ögle yemegini günlük saatinde yapıyorum hemde hergün
cerene böyle yapmazdım,yaptıgım yemegi 2 gün yedirirdim
çağlaya torpil geçiyorum
bide dikkat ettim benim çevremdeki küçük çocuklu arkadaşlarım hiç benim kadar düşünmüyo bu olayı:26:
gittigi yerde ne varsa yediriyo ama ben öyle yapamıyorum
yoksa içim rahat etmiyo,,belki ordaki keki böregi yemesse diye mutlaka yemekli gidiyorum ki ögle yemeginide kekle börekle geçiştirmek istemiyorum
mesela bugünde saat 11 de pişirdim yemegini,12 de aldım çıktım arkadaşta yedirdim..orda kekte vardı yemekten sonrada onu yedi..
laf aramızda abimin eşine bu konuda sinir oluyorum
çok uzun yazdım sorry
Son düzenleme: