• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçen yazmıştım sanki çağla nezle olacak gibi diye hatırlıyomusunuz:6:işte o gün öksürmeye hatta gece öksürmekten kustu:6:
balgam çıkardı neyse normalde hemen doktora koşan ben bu sefer öyle yapmadım:6:hemen balla limonu dayadım çocuga:6:
çok şükür ki hemen öksürügü kesildi:nazar:
sabah akşam bir kaşık bal limon veriyorum çok iyi geldi:nazar:
doktora götürseydim yine antibiyotigi dayayacaktı kuzuma:6:
tatlıcadım sende bi denesene:28:
bide enes sık sık öksürüyodu sanki:26:beykoz sende yap canım:26:
bide defnoş:26:
şekersiz koruyucu ilaca devam ediyomusun hala:6:ben bıraktım 2 ay oldu vermiyorum:6:
çok şükür ki 2 aydır hastalanmadı işte 2 gün önce öksürdü hemen kesildi..ne bileyim bize fayda etti belki sizlerede yararlı olur diye yazıyorum:6:
balımız kestane balı:18:limonumuzda pazar limonu:1:bende antekye gülü:27::27:

geçen yazmıştım sanki çağla nezle olacak gibi diye hatırlıyomusunuz:6:işte o gün öksürmeye hatta gece öksürmekten kustu:6:
balgam çıkardı neyse normalde hemen doktora koşan ben bu sefer öyle yapmadım:6:hemen balla limonu dayadım çocuga:6:
çok şükür ki hemen öksürügü kesildi:nazar:
sabah akşam bir kaşık bal limon veriyorum çok iyi geldi:nazar:
doktora götürseydim yine antibiyotigi dayayacaktı kuzuma:6:
tatlıcadım sende bi denesene:28:
bide enes sık sık öksürüyodu sanki:26:beykoz sende yap canım:26:
bide defnoş:26:
şekersiz koruyucu ilaca devam ediyomusun hala:6:ben bıraktım 2 ay oldu vermiyorum:6:
çok şükür ki 2 aydır hastalanmadı işte 2 gün önce öksürdü hemen kesildi..ne bileyim bize fayda etti belki sizlerede yararlı olur diye yazıyorum:6:
balımız kestane balı:18:limonumuzda pazar limonu:1:bende antekye gülü:27::27:

daha hiç bal vermedm tatlıyla hiç arası yok :50:

yarın misafirim var:18:3 bayan 4 çocuk:18:ne ikram yapsam bilemedim:18:hepside yiyici:1:
akşam elmalı pasta yapıp hazırlasam sabahta yalancı tramisu yapsam:51:yanınada ne yapsam ne yapsam bilemiyorum:51:
ben gidince süper sofralar hazırlıyolar ya benimde güzel birşeyler yapmam lazım:51:
cuma günüde misafirim var:27:
ben gezdim ya şimdi sıra onlarda:27:insanlar çok kötü hemen gelmeye kalkışıyolar:9:
ne var yani 10 kere ben gitsemde 1 kere onlar gelse:9:
neyse bakmayın böyle yazdıgıma ben misafiri severim:86:gerçekten:86:
sadece onlar gelene kadar biraz stres olurum o kadar:86:

ayy çok guldum benmki hala öğrenci yukseklisansi bitiremedi tembel:52: kuzum grip oldu, gece hiç uyumadı. ilaç içmiyo portakalsuyu içirebildm iştah sıfır. benm iştah tam gaz:56:

Sanada selam kalpsiz:3: Geçmiş olsun kuzuna:nazar:Bu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yok:56: biyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır:37: az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum:51:

Son düzenleme:
canımsın:16:
bende senin gibiyim şakamı kaldırabilen insanlarla çok rahatımdır:6:çogu insanada çok mesafeliyimdir hatta benimle samimi olmayanlar bana nofrost bile derler:27:
ama bahsettigim arkadaşım benim için en kıymetli arkadaşım ki herşeyimizi paylaşırız herşeyi rahatça konuşuruz neden böyle oldu anlamıyorum:50:1 yıl önce taşındı,çevresi çok degişti bilemiyorum bunlarmı sebep ama bildigim tek şey ben hala aynıyım hiç degişmedim:ssz:
ama takmıycam artık ne olursa olsun:6:koy verdim gitti:)
güzeller güzeli bestemiz nasıl cnm:nazar:
sen nasılsın okuldaki yaramazlar seni üzüyomu:51:
keşke burda olsaydın benim cadı cerenin ögretmeni olurdun:)
bende sürekli gelirdim cereni sormaya:1:ayaküstü dedikodu yapardık:9:

koy ver bence de o kaybetmiş.
Beste iyi teyzesi bi inat bi inat ki sorma işimiz zor valla. Okulum da iyi gidiyo bu senekiler çok akıllılar üzmüyolar beni.
o cadı cereni yerim ben ne güzel olurdu valla zaten çok seviyorum antekyeyi, arkadaşımın kızı diye torpil geçerdim cerenciğime bütün derslerine 10 verirdim:9:

daha hiç bal vermedm tatlıyla hiç arası yok :50:

ver canım ver,elini korkak alıştırma:))
neden vermiyosun ki bal faydalı sonuçta:6:
çağla tatlıyı seviyo ama balla limonu yinede isteyerk içimiyo mecbur korkutup veriyorum:18:iç yoksa miyavlar gelecek falan diyorum:1:çocuk benim yüzümden kedileri hiç sevmiycek:)
cerene içirmek daha zor 1 kaşık içene kadar 500 kelime konuşuyo:36:bukadar çeneni yoracagına aç agzını kurtul dimi:9:
babası çok konuşuyo ya ondan almış dna sını:9:

koy ver bence de o kaybetmiş.
Beste iyi teyzesi bi inat bi inat ki sorma işimiz zor valla. Okulum da iyi gidiyo bu senekiler çok akıllılar üzmüyolar beni.
o cadı cereni yerim ben ne güzel olurdu valla zaten çok seviyorum antekyeyi, arkadaşımın kızı diye torpil geçerdim cerenciğime bütün derslerine 10 verirdim:9:
bütün bebelerde var bu inat:51:hepsine babalarından geçmiş olmalı:9:ay benim kocaya sinirim ya ne bileyim herşeyide ona baglamassam olmaz:9:
çağla sinirlendigi zaman aglıyo:18:bende aglama sesine gelemiyorum:18:hemen susturmassam başım agırıyo:18:
eger cerene sinirliyse gidip cereni ısırıyo:)
babasına snirliysede gidip yüzüne vuruyo:17:eşimde hakediyo yani:9:
antekyede seni seviyo cicim:16:
canım demek torpil geçerdin:27:tabikide geçeceksin:47:10 da neymiş:47:gerekirse 15 bile verirdin:47:hemde 3 yıldızlı:9:

Sanada selam kalpsiz:3: Geçmiş olsun kuzuna:nazar:Bu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yok:56: biyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır:37: az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum:51:

demek şeker yerken dolgun düştü:17:
senin bu dişçi dolgunu yaparken sana durmadan soru sorup cevap beklerse işte böyle dolgu yapar:)
al dolgunu git dayan kapısına:47:
dişçiye gitmekten bende nefret ediyorum ve çok korkuyorum:18:
ama sen git ihmal etme:27:hiç acımıycak gerçekten:27:agzını açacan igne yapacak:27:sonrada zırr diye ses çıkaran aleti dişine bastıracak aman Allahım çok korkunç:9:ama korkma canım git sen:9:

yarın misafirim var:18:3 bayan 4 çocuk:18:ne ikram yapsam bilemedim:18:hepside yiyici:1:
akşam elmalı pasta yapıp hazırlasam sabahta yalancı tramisu yapsam:51:yanınada ne yapsam ne yapsam bilemiyorum:51:
ben gidince süper sofralar hazırlıyolar ya benimde güzel birşeyler yapmam lazım:51:
cuma günüde misafirim var:27:
ben gezdim ya şimdi sıra onlarda:27:insanlar çok kötü hemen gelmeye kalkışıyolar:9:
ne var yani 10 kere ben gitsemde 1 kere onlar gelse:9:
neyse bakmayın böyle yazdıgıma ben misafiri severim:86:gerçekten:86:
sadece onlar gelene kadar biraz stres olurum o kadar:86:

Benimde cuma misafirim var yemeğe gelecekler;
menüm: ezogelin,yeşil salata,sarma,içli köfte,tavuklu ıspanaklı kiş,tas kebabı,pilav:56:
Seninkiler çaya mı geliyorlar canım? tuzlu olarak fırında avcı böreği ve narlı buğday salatası yapabilirsin:56:

menüm: ezogelin,yeşil salata,sarma,içli köfte,tavuklu ıspanaklı kiş,tas kebabı,pilav:56:
Seninkiler çaya mı geliyorlar canım? tuzlu olarak fırında avcı böreği ve narlı buğday salatası yapabilirsin:56:

yok canım kahveye diye geliyolar ama çay içmedende kalkmazlar:))
avcı böregi nasıl canım:26:tarif verebilirmisin recaa etsem:)

demek şeker yerken dolgun düştü:17:
senin bu dişçi dolgunu yaparken sana durmadan soru sorup cevap beklerse işte böyle dolgu yapar:)
al dolgunu git dayan kapısına:47:
dişçiye gitmekten bende nefret ediyorum ve çok korkuyorum:18:
ama sen git ihmal etme:27:hiç acımıycak gerçekten:27:agzını açacan igne yapacak:27:sonrada zırr diye ses çıkaran aleti dişine bastıracak aman Allahım çok korkunç:9:ama korkma canım git sen:9:

Teşekkür ederim içime su serptin:47:Gerçi herşeyi göze alıp aradım ama boş günü yokmuş bu hafta:47:Haftaya da ben gitmicem çok umrumdu:19:
Çok tripkenimdir:27::1:

Teşekkür ederim içime su serptin:47:Gerçi herşeyi göze alıp aradım ama boş günü yokmuş bu hafta:47:Haftaya da ben gitmicem çok umrumdu:19:
Çok tripkenimdir:27::1:
tripken halini yesinler:)
bencede gitme boşver o kaybeder:9:sen kazanırsın paran cebine kalır:))
hatta atla gel ben yapıyım dişini valla bak uzman oldum sayılır:27:evde 404 te var hemen yapıştırırız olmadı matkapla oyar japonla yapıştırırım cnm:34:
beyaz renk içinde ceren dişine badana yapr olduda bitti maşallah:9:
Tabi canım linke tıkla:1: içini kaşarlı ,beyaz peynirli maydanozlu da yapabilirsin:56:Ama zengin göstersin istersen kıymalı yap:1:
Hatta fazla yaparsan buzluğa da atarsın:34:
http://www.lezzetli.com/yemek-tarifleri/hamur-isi/borek/avci-boregi

canım ya zahmet oldu:27:benim için vidio bile çekmişsin:27:sagol :16:
ama boşver zengin gösterecem diye kıyma koyamam içine:1:etin kilosu ne kadar biliyomusun sen ben bilmiyorum biliyosan söyle:27:
bi inceleyem hoşuma giderse yapıcam cnm mersi:34:

tripken halini yesinler:)
bencede gitme boşver o kaybeder:9:sen kazanırsın paran cebine kalır:))
hatta atla gel ben yapıyım dişini valla bak uzman oldum sayılır:27:evde 404 te var hemen yapıştırırız olmadı matkapla oyar japonla yapıştırırım cnm:34:
beyaz renk içinde ceren dişine badana yapr olduda bitti maşallah:9:

canım ya zahmet oldu:27:benim için vidio bile çekmişsin:27:sagol :16:
ama boşver zengin gösterecem diye kıyma koyamam içine:1:etin kilosu ne kadar biliyomusun sen ben bilmiyorum biliyosan söyle:27:
bi inceleyem hoşuma giderse yapıcam cnm mersi:34:

Hiçte gelemem canım:19:Sen benim dişimi yapıcan diye ben oturup börek mi sarıcam:19: olmaz:1:haftaya gelirim ben bu hafta işim var:27:
Çağlama da geçmiş olsun:nazar:Cereni de takma bende küçükkken:1::1::1::1:

Kizlar her zamanki desteginiz ve dualariniz icin cok sagolun mutlum ve bebegim formunuzdasiniz bugun yine masallah tarik bugrala musab bilale gecmis olsun biz yine yollarda evimize gidiyoruz evimi ozledim

menüye bak bee kaç kişi gelecekler kontenjanda yer varsa bende geleyim.
azraece hayırlı yolculuklar keşke sözden daha fazlasını yapabilseydik.

sanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.

evlenmeyeceğim 3 meslek vardı 1-avukat 2-doktor 3-ünüformalı meslekler.o yüzden meslektaşımla evlendim ya.

inş.bütün bebişler ve anneleri iyidir.dün oğluşum ayağını incitti nasıl oldu anlamadım kaşla göz arasında üstüne basınca offf diyor yavrum.böyle şeylerde tamda babamız gidince bizi buluyor.neyse röntgeninde bişey yokmuş incinmiş. doğumgünü hazırlıklarına tam gaz devam ediyorum.süslerim hazır şimdi ikramlara geçtim.dün akşam mititi köfte yapıp dondurucuya attım.bu akşam elmalı kurabiye yapıp atıcam.sizlere sormak istediğim bişey var bu sorum bayb ve bilen arkadaşlara kuru biber ve patlıcan dolması yapmak istiyorum doğumgününe.doldurup dondurucuya atsam ve bi gün önceden pişirsem olurmu.birde kurabiye hamurunu dondurucuya attınızmı kızlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.

musab bilalin gelişimiyle ilgili ise baklagil aktarma faaliyetlerini seviyor ama birtürlü örtünün üstünde yaptıramıyorum mutfağın heryeri baklagil oluyor.

Talaycım ben kuru dolma yapacağım zaman zaten hep bir gün öncesinden yapıyorum , zeytinyağlı olarak yaptığım için akşamdan yapmam sorun olmuyor .. Eğer bir hafta öncesinden yapmam gerektiğinde yapıp pişirmeden üzerini kapatarak buzlukta muhafaza edilebiliyor . Kurabiye hamuru hiç yapmadım ama kanımca oda olur sanki ..

Musab Bilal için çok üzüldüm , inş çabuk iyileşir .. Ayağında çok büyük bir sorun çıkmamış çok şükür..geçmiş olsun .

amin tatlı dilli arkadaşım:16:

kaçarım valla neden olmasın:)süper olur:)evin müsaitmi sonra evimi dagıttınız talan ettiniz deme bize:51:ay bide bizden kurtulmak için geri ingiltereye kaçarsan bozuşuruz bilesin:))

canım ya sana ne oldu:ssz:Allah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin,çocuklarımızı bi<lere bagışlasın.amin

evet cnm 7 yaşına bişey kalmadı sadece 2 yılcık:18:ben şunu anladım ki çocuk büyüdükçe daha zorlaşıyo:31:şuanda çağlaya bakmak cerene bakmaktan daha kolay:31:evet ceren fiziksel olarak beni yormuyo ama ruhsal olarak beni çok yoruyo:31:
yinede varlıklarına şükrediyoruz onlar bizim canımız:nazar:

kontür yiyici seni:27:bende ne uyuz olurdum kontür yiyenlere:):27:demek numaram sende yok:51:dogruyu söyle bilerekmi sildin:51:kızmıycam söyle:47:
senin numaranı ben hem telefona kaydetmişim hemde sim karta:27:asla peşini bırakmam:9:

ay vallahi işin zormuş şekersiz:31:sabah uyanıp ayakta sallamak ne bileyim büyük konuşmayım ama ben olsam çıldırırdım:31:
bence hemen ayakta sallamaktan vazgeçmelisin bak ben çağlayı sallamıyorum ve sabaha kadar hiç uyanmıyo:nazar:
hadi inşallah darısı başına arkadaşım..

çok tatlısın biliyosun dimi:)
ne güzel şeyler yazmışsın mutlucum miramada sanada hatta bakıcı teyzemizede bravo:46::nazar::nazar::nazar:

öncelikle musab bilale geçmiş olsun canım demek görünmez kaza olmuş:26:
mutluya yazdıgınada çok güldüm:1:emek avukatla evlenmiycen:))
neyse gelelim kuru dolmaya:6:canım ben hayatımda kuru dolma yapmadım:6:zamanında çıkan patlıcanla ,kabakla ve biberle dolma yaparım ben:6:
kaynanam kuru dolma yapıyo ama gerçekten çok kuru yapıyo :1:hiç begenmiyorum:6:
yani soruna cevap veremiycem bilemedim cnm:26:
ama melegim bilir sanırım:26:o kuru dolma yapıyo:6:

Evim müsait CNm , çok güzel terasım var ; ada ve deniz manzaralı ;)) ben zirna birşey demen kuruntu yapma hemi :))
Mutlumda evt demiş süper o zaman geldiğimde bekliyorum ..

Gelelim Miroşaaaa:emir_bebek:

OYUN
Son zamanlarda o ne oynamak isterse oynamaya çalışıyoruz,genelde mutfak takımlarını yada oyun hamurunu seçiyor,minik bir merdane aldım ki eli alışsın bakarsınız hamur açar bize ilerde:9:Birkaç gündür havalar fena değil diye dışarı çıkartıyorum,annemin demesi;dışarda toprak kuvveti alması hem gelişimi hem yorulması açısından önemliymiş...Yaz gelse de parklara açılsak:21: Birde geçen bahsettiğim renkli elişi kağıtlarını kesmeyi seviyor:16:

EGITIM
Bakıcımızla birlikte hareket ediyoruz bu konuda,,yani gündüz o ne öğretirse ben akşam ve h.sonu devam ediyorum ki öğrensin diye...
Minik bir liste hazırlıyorum bazen,,genelde netten bakıyorum... Son 2 haftadır zıtlık öğretmeye çalışıyoruz oyunlarla,,büyük-küçük ,sıcak-soğuk ,
yüksek-alçak...vs Hakkını yiyemem bakıcı teyzemiz gelişimi için uğraşıyor çünkü gözlemlediğimde benim öğretmediğim birçok şeyi öğrendiğini görüyorum:emir_bebek:

INATCIYIZ:)
Israrla bişeyleri başarmak istiyor ve bizde müsaade ediyoruz mümkün olduğunca,kendi giyinecek ama "yüreğin bitecek anne mesajıyla":9:
Arada kendini yerlere atıyor bişey istediğinde,,evdeysek oyuna çevirebiliyorum ama dışardaysak şimdilik ilgisini dağıtıyorum ve bu durumdan korkuyorum:18:

MINIK DEGISIKLIKLERIMIZ
Mama sandalyesinden hariç haftasonları yanımızda sandalyeye oturuyor:56: Bazen de biz ailecek salonda onun masasında yemek yiyoruz:56:
Yer değişikliği olduğunda yemek yemesini gözlemliyorum, şimdilik bir değişiklik yok:9:
Sabahları süt vermiyorum artık yerine öğlen uykusundan önce süt veriyor bakıcı teyzemiz,,çünkü kızım sütü uyuma ritüeli yerine koydu..
Yani öğlen ve akşam uyumadan önce süt içiyoruz.

UYKU
Evet teyzeleri benim kuzum kendi yatağında uyumaya devam ediyor geceleri:nazar: Ama uyuyana kadar benimde yanında beklemem koşuluyla tabi:9:
Uyuma ritüelimiz çok uzun sürüyor ama napiim bu da bişey dimi:16:Uyumamak için aklına gelen numarayı yapıyor ve çok yıpratıcı da oluyor ama
bi şekilde yatağında uyması gerektiğini bilmesi sevindirici:nazar:

Bizden haberler böyle teyzeleri:16: unutmadan,, çocuklara kitabı sevdirmek için gece yatmadan önce değil,,aksine sabahları uyandıkları zaman
en dinç oldukları anda okunmaları gerektiğini okudum geçenlerde:34: Bebeği kitap okunmasını sevmeyen ve bunu denemeyen bir annemiz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum:34:

Maşallah fıstığıma :nazar: herşeyi gayet yerinde geldi bana bundan daha iyidi Şam'da kayısı:34:
Bizde mahir ne isterse o oluyor , çok huysuz birşey yaptıramıyorum , inatlaşıp iyice inada binmesinide istemediğim için kaptan oğlum bu aralar :))

Gunaydın

Cansuyu nasıl göstermezler annesine. Ben orda kaldım :( gerizekalılar
Çok üzgünüm :(

Mutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...

Tatlıcadı gecmiş olsun. Temiz hava iyi geliyo demek kuzuya

Eladuru oda cezasının (kapıyı kapatmadan) olması gerektiğini biliyorum. Hatta ödül-ceza yönteminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama şu an "bekara karı boşamak kolay" tabi :) allah sabır versin

Meleğim sllama olayından ben de daraldım
Klasik sabaha karşı uyanıp "sanna anne sanna" söxleri ve böğürmeli ağlamalarla gecen 1.5 saat sonunda sızış, harap olan sinirler, ağlamaktan içi çıkan bi bebe güne nasıl basladığımı özetler herhalde... Ve seninle aynı durumdayım. Çok yalnız ve mutsuzum... Tek güzel şey defne karen. Hadi hep birlikte kaçalım

Evt CNm bu sallama işi gerçekten sinir bozucu :(( ben istanbula bıraktım bu işi çünkü eşim Mahir'in biran önce uyumasını ve rahata kavuşmak istediği yüzünden çalışmalarım sonuç vermedi :((

Back
X