doğum tarihim 20.02.1984 sat:09.07.2011
bizi seç bizi seççç :)
şimdi moda zaten ama hürrem rengi gibi demi turuncu dediğiniz hem çok nadirler ama onlar.. sarışın yada kumral olsaydım kesin bi turuncu denerdimm :)
kızlar normal doğum videosu izledim çok korktumm sezeryanda da çok korktum ben yaaslında keşke normal doğurabilsem ikinciyi hemen istiorum çünkü..
cinsiyetini hissedenler doğru bildinizmi peki
27 yaşında ve temmuz ayında hamile kaldığın için kız gözüküoo neydiki seninkii
bakalım canım teklifleri değerlendirecez artık
ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. sonuç : kız
ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. sonuç : kız
Heyooooooo Azra bebegin annesi de kurtulduuu
henüz belli değil ve çok meraktayım, ama bikaç gündür erkek hissediyorum, önceden biraz kız hissediyordum. bide herkes güzelleştin erkek diyor
ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. Sonuç : Kız
bak vusii de tüm belirtiler tersine çıkmış ama rüyanda da mı bişey görmedinn... Bende crl ye göre 15 + 3 üm 3 lü testte belli olur heralde gerçi şimdilik devlet hastanesine gidiorum ultrasona ayrı doktor bakıo kendi doctorum ayrı inşallah sorduğumda söler dooctor yoksa bende çatlayıp sırf cinsiyet için özele gidicem..gerçi özel bi yerde doğrucam inşallah kendime bu arada ii bi doctor bulurum doğum için..
yumurtlama takvimi derken hani yumurtlamdan 2 gün önce ilşkiye girdiniz Y spermi öldü bu arada güçlü ve yavaş yüzen X spermleri kaldı yumurtayı döleyebilecek gibimi.. ama burda yumurtalama gününü nasıl tam olarak hesapladın eczaneden aldığın testlerlemi yoksa mesela 31 günde 1 regl oluosuan bundan 14 çıkar 17 gününü yumurtlama günü olarakmı hesapladınn...[/QUOT
adet oldugun ılk gun yumurtlama gunu başlıyo.reglin kaç gun suruyosa -tabi duzenliyse- onu 2 ye boluyosun.o gun yumurtlama bıtıyo.diyelimki reglin 28 gun,adetten itibaren 14.gun yumurtlaman bıtıyo.yumurtlama oncesı ılıskıye gırersen Y spermlerı yavas oluyoX yumurtayı dölleyeceği için kız oluyo canım.
kendim hesapladım benım adetlerım duzenlıdır ve gunlerını perıyodun kaç gun oldugunu bılırım hep,daha doğrusu cocuk ıstediğimizden beri hepsini gun gun yazıyordum
aaaaaaaaaaa ne enteresan süper yaaa ben bunları hiç hesaplamadan hareket ettim bilseydim yapardım bak nasip rabbim ne verirse kabulüm sağlıklı olsunda
bayağa detaylı çalışma yapmışsınBen tek korunmasız ilişkimde hamile kaldım resmen sürpriz oldu:26:
biz kendimizi kadere bıraktık hayırlısını versin rabbim. Vatana millete ailesine hayırlı evlat olsunlar inşallahamin hepimiz için geçerli,yanı bu yöntemlerin %100 geçerliliği yok tabi ama denemekte fayda var
yumurtlama takvimi derken hani yumurtlamdan 2 gün önce ilşkiye girdiniz Y spermi öldü bu arada güçlü ve yavaş yüzen X spermleri kaldı yumurtayı döleyebilecek gibimi.. ama burda yumurtalama gününü nasıl tam olarak hesapladın eczaneden aldığın testlerlemi yoksa mesela 31 günde 1 regl oluosuan bundan 14 çıkar 17 gününü yumurtlama günü olarakmı hesapladınn...[/QUOT
adet oldugun ılk gun yumurtlama gunu başlıyo.reglin kaç gun suruyosa -tabi duzenliyse- onu 2 ye boluyosun.o gun yumurtlama bıtıyo.diyelimki reglin 28 gun,adetten itibaren 14.gun yumurtlaman bıtıyo.yumurtlama oncesı ılıskıye gırersen Y spermlerı yavas oluyoX yumurtayı dölleyeceği için kız oluyo canım.
kendim hesapladım benım adetlerım duzenlıdır ve gunlerını perıyodun kaç gun oldugunu bılırım hep,daha doğrusu cocuk ıstediğimizden beri hepsini gun gun yazıyordum
bu durumda ben henüz cinsiyetini öğrenmedim ama bu formüle göre benim bebiş kız :))))
aynı konu yüzünden bende 2haftadır gidip geliyorum. boyamı bile alıp hazırlamıştım, elim gitmiyor napsam bilemiyorum
dr um bitkşsel boya istersen kullanabilirsin dedi.. bakımsız halinden biraz kurtardım, bebe yağı sürerek.. ama daha ne kadar
dayanırım bilemiicemm(
canım bebe yağını boyayamı kattın?anlayamadım tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?