2012 nisan anneleri haydi buraya...

bide erkek olduğunu düşün turuncu kafanın aslında çocukken çok tatlı oluyorlarda büyüyünce eminim şikayet ederler.
bende sezeryan videosu çok daha korkunç, ben normal doğum istiyorum

bakalım canım teklifleri değerlendirecez artık

ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. sonuç : kız

başlık parasında anlaşabiliriz

takvim üzerinden çalışmayı akıl etmemiştim

slm kızlar nasılsınız.bebiş cinsiyetleri ögrenilmiş gözünüz aydın.hasta olanlar olmuş çok geçmiş olsun.aramıza yeni katılan olmuş hoşgelmişler.Allah kimsenin sağlığını,huzurunu bozması.hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım:)

ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. sonuç : kız

yumurtlama takvimi derken hani yumurtlamdan 2 gün önce ilşkiye girdiniz Y spermi öldü bu arada güçlü ve yavaş yüzen X spermleri kaldı yumurtayı döleyebilecek gibimi.. ama burda yumurtalama gününü nasıl tam olarak hesapladın eczaneden aldığın testlerlemi yoksa mesela 31 günde 1 regl oluosuan bundan 14 çıkar 17 gününü yumurtlama günü olarakmı hesapladınn...

aaaaaaaaaaa ne enteresan süper yaaa ben bunları hiç hesaplamadan hareket ettim bilseydim yapardım bak nasip rabbim ne verirse kabulüm sağlıklı olsunda

henüz belli değil ve çok meraktayım, ama bikaç gündür erkek hissediyorum, önceden biraz kız hissediyordum. bide herkes güzelleştin erkek diyor

bak vusii de tüm belirtiler tersine çıkmış ama rüyanda da mı bişey görmedinn... bende CRL ye göre 15 + 3 üm 3 lü testte belli olur heralde gerçi şimdilik devlet hastanesine gidiorum ultrasona ayrı doktor bakıo kendi doctorum ayrı İnşallah sorduğumda söler dooctor yoksa bende çatlayıp sırf cinsiyet için özele gidicem..gerçi özel bi yerde doğrucam İnşallah kendime bu arada ii bi doctor bulurum doğum için..

ben doğru bildim ama hissettiğimden değil.daha doğrusu biz kız istiyoduk hem çin takvimine göre hem de yumurtlama takvimine göre ilişkiye girmiştik. Sonuç : Kız

bayağa detaylı çalışma yapmışsın Ben tek korunmasız ilişkimde hamile kaldım resmen sürpriz oldu:26:

ben değil ama eşim erkek görmüştü rüyasnda hamile olduğumuda o gün öğrenmiştik

aaaaaaaaaaa ne enteresan süper yaaa ben bunları hiç hesaplamadan hareket ettim bilseydim yapardım bak nasip rabbim ne verirse kabulüm sağlıklı olsunda

amin hepimiz için geçerli,yanı bu yöntemlerin %100 geçerliliği yok tabi ama denemekte fayda var

canım bebe yağını boyayamı kattın?anlayamadım tam olarak?

canım bebe yağını boyayamı kattın?anlayamadım tam olarak?

yok canım, duştan önce kısa bi süre saç uçlarıma uyguladım ama çok değil ..ve duşa girdim
2haftadır eepeydir toparladı boyadan yıpranan kısımlar..yün gibi olmuşlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…