Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
bide eskiler derki hamile iken kına yakınca çocuğunda turuncu kafa oluyormuş
kızlar sizinde fikrinizi almak istiyorum eminim bi çoğunuz aynı dertten müzdariptir. saçlarınızı ne yaptınız? ben geçen hafta kestirdim ama boyama konusunda kararsızım 3 ay oldu ve saçlarımın rengi artık iyice çirkinleşti beyazlarım çıktı falan. acaba dip boya yaptırmadan boyasam daha erkenmi? biraz daha beklemek gerekirmi?
Kızlar göbişlerde bebişlerde hızla büyüyecek artık Çatlakları önlemek için krem falan kullanmaya başladınız mı? Ben badem yağı ve kakao yağını karıştırıp sürmenin çok yararlı olduğunu duydum Bunu yapıcam sanırım
Bende 3 aydır boyatmadım çok çirkin oldu beyazlar parlıyor artık bu haftasonu boyatıcam artık 14. haftaya gircez Birde organik boya ile boyatcam daha zararsızmış
hangi marka boya kullanıcaksın benim pek bilgim yok bu konuda şimdiye kadar hep piyasadaki boyaları kullandım ne kadar güvenilir bilemedim
yezalcim merhaba,
bende yüksek dozajla başladım ilaca bu cuma kontrol var işte. ilacın alerjisini nasıl anladın ne yaptı? kontrol altında olduğundan ipertroidle ilgili sıkıntı olmadığını söyledi doktor. benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok fazla. geçmek bilmiyor.
sen ilacı bırakıp ne yaptın?
cnm bende urtiker oldu kurdesen olarak da biliniyor tum vucuduma yayildi kizariklik ve kasinti , kabarti cok kotu oldum yani , kremle falan gecmedi ,doktor tiroid ilacini kesinlikle kullanamayacagimi soyledi, bu arada kurdesenden de kortizonlu ilacla kurtulabildim, su anda doktor bana 2 secenek sunuyor ameliyat ve ya radyoaktif iyot ama ben ikisini de istemiyorum , yurtdisindayim aralikta Turkiye ye gelince orda da doktorlarla gorusmek istiyorum acikcasi. senin adina uzuldum cnm ben de kizima hamileyken cok fazla bulanti ve kusmam oldu 9 ay hic birsey yemeden serumlarla gecirip sadece 6 kilo almistim, ikinci de oyle olur diye de korkmuyor degilim hani.sen hangi sehirdesin cnm?
merhaba arkadaşlar,
dün çok fena ishal olduğumu ve 6gündür geçmediğini yazmıştım sağolun çok güzel tavsiyelerde bulundunuz cevap yazamadım ama hepsini okudum eve gidincede uyguladım.teşekkür ediyorum. ayrıca doktorumu arayıp söyledim şimdiye kadar arasaydın vücut çok su kaybetmiştir yarına kadar geçmezse yarın sabah gel yatıralım seni biraz serum takviyesi yapalım dedi.ama şükür geçti sanki akşam patates haşlama falan ne duyduysam denedim yatıştan kurtulma için.akşamdan beri bişi yok karın ağrımda geçti şükürler olsun. sanırım artık iyiyim.
merhaba arkadaşlar,
dün çok fena ishal olduğumu ve 6gündür geçmediğini yazmıştım sağolun çok güzel tavsiyelerde bulundunuz cevap yazamadım ama hepsini okudum eve gidincede uyguladım.teşekkür ediyorum. ayrıca doktorumu arayıp söyledim şimdiye kadar arasaydın vücut çok su kaybetmiştir yarına kadar geçmezse yarın sabah gel yatıralım seni biraz serum takviyesi yapalım dedi.ama şükür geçti sanki akşam patates haşlama falan ne duyduysam denedim yatıştan kurtulma için.akşamdan beri bişi yok karın ağrımda geçti şükürler olsun. sanırım artık iyiyim.
Kızlar gununuz aydın şen neş'eli ve sağlıklı olsun
ne durumdasınız ben bugün yine fenalardayım.
Kızlar gununuz aydın şen neş'eli ve sağlıklı olsun
ne durumdasınız ben bugün yine fenalardayım.
oohh çok güzel rahatladığına sevindim.bu arada bi bilgi daha vermek istiorum özelliklede normal doğum yapmak isteyen arkadaşlara.meryem süresinde hz meryem isayı doğuracağı sırda cebrahil a.s gelir ve derki meryem hurma ağacının altına git ve suyun şırıltısını dinle.yapılan araştırmalarda domates şeklinde olan hurmalar varya onda östrojen hormonu artırıcı etki gözlenmiş eğer doğuma akın bolca hurma tüketirseniz doğumu kolaylaştırdığı yönde tezler var bilginize şimdide hurma zamanı
esettin; aslında hurma her anlamda faydalı doğumu beklemeden ehrgün yesek zararı olmaz faydası olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?