2012 nisan anneleri haydi buraya...

hayırlı olsun martim Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 3 aydır boyatmadım çok çirkin oldu beyazlar parlıyor artık bu haftasonu boyatıcam artık 14. haftaya gircez Birde organik boya ile boyatcam daha zararsızmış

Kızlar göbişlerde bebişlerde hızla büyüyecek artık Çatlakları önlemek için krem falan kullanmaya başladınız mı? Ben badem yağı ve kakao yağını karıştırıp sürmenin çok yararlı olduğunu duydum Bunu yapıcam sanırım

ben şimdi her duştan sonra limon yağı zencefil yağı ve kekik ağından oluşan bi karışımı karnıma ve gögüslerime sürüyorum.karnım kadar gögüslerimde büüdü çünkü

Bende 3 aydır boyatmadım çok çirkin oldu beyazlar parlıyor artık bu haftasonu boyatıcam artık 14. haftaya gircez Birde organik boya ile boyatcam daha zararsızmış

hangi marka boya kullanıcaksın benim pek bilgim yok bu konuda şimdiye kadar hep piyasadaki boyaları kullandım ne kadar güvenilir bilemedim

ben sadece kakao yağı kullanıyorum göğüslerime ve göbeğime vücudum çok çatlamaya müsait ve çok çatlağım var umarım daha fazlası olmaz

hangi marka boya kullanıcaksın benim pek bilgim yok bu konuda şimdiye kadar hep piyasadaki boyaları kullandım ne kadar güvenilir bilemedim

Piyasada satılan bütün boyaları zamanında denedim hiçbiri beyazlarımı boyamıyor sadece kumral olan saçlarım boyanıyor. O yüzden ben kuaföre gidip boya hazırlattırıyorum. Kuaförün hazırladığı konsantrasyonda boyanıyor beyazlar çünkü. Bu sefer organik boya yaptırcam daha pahalıymış. Bakalım:18: Yeter ki bebişim zarar görmesin.

cnm bende urtiker oldu kurdesen olarak da biliniyor tum vucuduma yayildi kizariklik ve kasinti , kabarti cok kotu oldum yani , kremle falan gecmedi ,doktor tiroid ilacini kesinlikle kullanamayacagimi soyledi, bu arada kurdesenden de kortizonlu ilacla kurtulabildim, su anda doktor bana 2 secenek sunuyor ameliyat ve ya radyoaktif iyot ama ben ikisini de istemiyorum , yurtdisindayim aralikta Turkiye ye gelince orda da doktorlarla gorusmek istiyorum acikcasi. senin adina uzuldum cnm ben de kizima hamileyken cok fazla bulanti ve kusmam oldu 9 ay hic birsey yemeden serumlarla gecirip sadece 6 kilo almistim, ikinci de oyle olur diye de korkmuyor degilim hani.sen hangi sehirdesin cnm?

merhaba arkadaşlar,
dün çok fena ishal olduğumu ve 6gündür geçmediğini yazmıştım sağolun çok güzel tavsiyelerde bulundunuz cevap yazamadım ama hepsini okudum eve gidincede uyguladım.teşekkür ediyorum. ayrıca doktorumu arayıp söyledim şimdiye kadar arasaydın vücut çok su kaybetmiştir yarına kadar geçmezse yarın sabah gel yatıralım seni biraz serum takviyesi yapalım dedi.ama şükür geçti sanki akşam patates haşlama falan ne duyduysam denedim yatıştan kurtulma için.akşamdan beri bişi yok karın ağrımda geçti şükürler olsun. sanırım artık iyiyim.

Merhaba Yezdal, İstanbuldayım ben. Benimde bu cuma kontrolüm var. doktorum çok iyi, yani ben ilk defa gidicem ama öyle söylüyorlar. Sabah kan verdim. bakalım değerler ne kadar değişmiş. Hayırlısı inşallah...
Sanada çok geçmiş olsun.

çokkkçokkk geçmiş olsun.. iyi bari geçmiş....bol bol sıvı alabiliyormusun?? sen çalışıyormusun canım yoksa evdemisin?

oohh çok güzel rahatladığına sevindim.bu arada bi bilgi daha vermek istiorum özelliklede normal doğum yapmak isteyen arkadaşlara.meryem süresinde hz meryem isayı doğuracağı sırda cebrahil a.s gelir ve derki meryem hurma ağacının altına git ve suyun şırıltısını dinle.yapılan araştırmalarda domates şeklinde olan hurmalar varya onda östrojen hormonu artırıcı etki gözlenmiş eğer doğuma akın bolca hurma tüketirseniz doğumu kolaylaştırdığı yönde tezler var bilginize şimdide hurma zamanı

esettin; aslında hurma her anlamda faydalı doğumu beklemeden ehrgün yesek zararı olmaz faydası olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…