ne yapıyor bu arkadaş acaba :)
afiyet şeker vitamin bol bol sağlık olsun bebişkon için.
merhaba arkadaşlar,
dün çok fena ishal olduğumu ve 6gündür geçmediğini yazmıştım sağolun çok güzel tavsiyelerde bulundunuz cevap yazamadım ama hepsini okudum eve gidincede uyguladım.teşekkür ediyorum. ayrıca doktorumu arayıp söyledim şimdiye kadar arasaydın vücut çok su kaybetmiştir yarına kadar geçmezse yarın sabah gel yatıralım seni biraz serum takviyesi yapalım dedi.ama şükür geçti sanki akşam patates haşlama falan ne duyduysam denedim yatıştan kurtulma için.akşamdan beri bişi yok karın ağrımda geçti şükürler olsun. sanırım artık iyiyim.
günaydın canım hayırdır?Kızlar gununuz aydın şen neş'eli ve sağlıklı olsun
ne durumdasınız ben bugün yine fenalardayım.
valla doğru fundacım ben bol bol meyve tüketiorum bugün markette hurmayı görünce aklıma geldi birden sizlerlede paylaşmak istedim
evde değilim canım çalışıyorum okuldayım psikolojik danışmanım.bol sıvı almaya çalışıyorum su olarak bıkınca kendi yaptığım az şekerli kompostoları içiyorum.inşallah yeterli oluyordur.çokkkçokkk geçmiş olsun.. iyi bari geçmiş....bol bol sıvı alabiliyormusun?? sen çalışıyormusun canım yoksa evdemisin?
ooo bizim doğuma o hurmadan kalmaz ki? eğer şimdiyse mevsimi.ama annannemler kışlık toplayıp serendiye koyarlardı bişi olmazdı annemlere diyim benim için koysunlar yada dondurucuda olur mu ki?oohh çok güzel rahatladığına sevindim.bu arada bi bilgi daha vermek istiorum özelliklede normal doğum yapmak isteyen arkadaşlara.meryem süresinde hz meryem isayı doğuracağı sırda cebrahil a.s gelir ve derki meryem hurma ağacının altına git ve suyun şırıltısını dinle.yapılan araştırmalarda domates şeklinde olan hurmalar varya onda östrojen hormonu artırıcı etki gözlenmiş eğer doğuma akın bolca hurma tüketirseniz doğumu kolaylaştırdığı yönde tezler var bilginize şimdide hurma zamanı
sağol arkadaşım.ben ilk günden beri denedim çok şey ama hepsini birden yapmaya korktum sonra doktor hastaneye yatıştan bahsedince ne biliyorsam ve siz ne söylediyseniz hepsini yaptım. bu arada tam geçmemiş ishalim ama şükür sürekli wc ye taşınmıyorum.keşke daha önce paylaşsaydın, daha erken müdahale yapardık :)
nası havaya girdim amaa
canım çok geçmiş olsunnn..
kızlar bende 16+2 günlük hamileyim ama gaz sancısı beni mahvediyor sizlerdede var mı?çaresi yok mu bunun:26:
Aslında çok iyi oldu söyledin ben pek sevmem ama napalım yiyeceğiz artık yeterki kolay olsun :) benim ilki çok zor oldu da daha çok erken olduğu için pek korkmuyorum şuan ama doğum yaklaştıkça endişler çoğalacak gibi geliyor. Bazen rüyalarımda bile görüyorum dopum yapacakmışım Allah' ım nasıl yapacağım diye:18:
hayırdır canım?
kızlar bende 16+2 günlük hamileyim ama gaz sancısı beni mahvediyor sizlerdede var mı?çaresi yok mu bunun:26:
bulantı bulantı bulantı 14. haftadayız gecmedı gıttı hala yaa
vucudum dayanmıyor kı artık heba oldum kac aydır
arkadaşlar özellikle çalışan hamişler.pantolon sıkıntısına terzim çok güzel bir formül bulmuş,sizinle paylaşmak istedim.gözden çıkrdığım pantolonlarımı ona götürdüm ,kemer kısmını kesip oraya penye parçası eklemiş,harika hamiş pantolonuna dönüştü.hatta çok sevip atamadığım bir kotum vardı.onada aynı işlemi yapmış. Bu işten anlayan bir terziniz varsa sizde yaptırabilirsiniz
Kızlar göbişlerde bebişlerde hızla büyüyecek artık Çatlakları önlemek için krem falan kullanmaya başladınız mı? Ben badem yağı ve kakao yağını karıştırıp sürmenin çok yararlı olduğunu duydum Bunu yapıcam sanırım
dün gece hiç uyuyamadım desem yeri var, uzun bi aradan sonra ilk defa topuklu giymiştim işlerimde uzayınca 12 saat ayagımda kaldı ve gece belimin ve karnımın ağrısıyla uyandım sanki belime çivi batırıyorlardı:18: korktum bişey oldu sandım. neden sonra aklıma geldi
Ben dar pantolon ve kotları kaldırdım. Hamile pantolonu aldım, biri kot diğeri de işe giymek için siyah olmak üzere. Ebru Maternity'den aldım, internet sitesinde ve limango'da kampanyaları oluyor tavsiye ederim. Onun dışında normalde de kullandığım elbiselerim vardı, onları hamileyken de kullanabileceğim sanırım, ihtiyaç oldukça yavaş yavaş alırım diye düşünüyorum.ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?