2012 nisan anneleri haydi buraya...

keşke daha önce paylaşsaydın, daha erken müdahale yapardık :)
nası havaya girdim amaa

canım çok geçmiş olsunnn..

Aslında çok iyi oldu söyledin ben pek sevmem ama napalım yiyeceğiz artık yeterki kolay olsun :) benim ilki çok zor oldu da daha çok erken olduğu için pek korkmuyorum şuan ama doğum yaklaştıkça endişler çoğalacak gibi geliyor. Bazen rüyalarımda bile görüyorum dopum yapacakmışım Allah' ım nasıl yapacağım diye:18:

valla doğru fundacım ben bol bol meyve tüketiorum bugün markette hurmayı görünce aklıma geldi birden sizlerlede paylaşmak istedim

kızlar bende 16+2 günlük hamileyim ama gaz sancısı beni mahvediyor sizlerdede var mı?çaresi yok mu bunun:26:

çokkkçokkk geçmiş olsun.. iyi bari geçmiş....bol bol sıvı alabiliyormusun?? sen çalışıyormusun canım yoksa evdemisin?
evde değilim canım çalışıyorum okuldayım psikolojik danışmanım.bol sıvı almaya çalışıyorum su olarak bıkınca kendi yaptığım az şekerli kompostoları içiyorum.inşallah yeterli oluyordur.

ooo bizim doğuma o hurmadan kalmaz ki? eğer şimdiyse mevsimi.ama annannemler kışlık toplayıp serendiye koyarlardı bişi olmazdı annemlere diyim benim için koysunlar yada dondurucuda olur mu ki?

keşke daha önce paylaşsaydın, daha erken müdahale yapardık :)
nası havaya girdim amaa

canım çok geçmiş olsunnn..
sağol arkadaşım.ben ilk günden beri denedim çok şey ama hepsini birden yapmaya korktum sonra doktor hastaneye yatıştan bahsedince ne biliyorsam ve siz ne söylediyseniz hepsini yaptım. bu arada tam geçmemiş ishalim ama şükür sürekli wc ye taşınmıyorum.

kızlar bende 16+2 günlük hamileyim ama gaz sancısı beni mahvediyor sizlerdede var mı?çaresi yok mu bunun:26:

bendede bazen oluyo öldürüyo beni... limonlu su içmeyi deniyorum birde çıkartabilmek için yürümeye çalışıyorum evde.wc ye gitmekte denediklerim arasında artık hangisi cevap veririse.

benimde bazen giriyo rüyama ama hep rüyamda çok kolay doğum yapıyorum. birinde doktoru beklerken birden doğuyo eşime kordonunu kes ama ucunu açık bırakma içi boşalır diyorum.birinde amann diyorum ammada abartmışlar hiç bişi yokmuş diş çektirmek daha zordu.inşallah rüyalarımdaki gibi kolay olur doğumum. rüyalar insanın bilinç altının yüzeye çıkmasıymış.bilinç altım bu konuda kendine güveniyo çok rahat ama dediğin gibi erken bakalım zaman yanaşınca nasıl olacak.

bulantı bulantı bulantı 14. haftadayız gecmedı gıttı hala yaa

vucudum dayanmıyor kı artık heba oldum kac aydır

omrumuzzz seni çokkkkkkkkkkkkkkkk iyi anlıyorum aynıyım arkadaşım.. çıkarttığım zamanda tüm enerjim bitiyor akşamı zor ediyorum.... geçmiyor... yiyorum olmuyor yemiyorum olmuyor bende bulamadım ortasını

arkadaşlar özellikle çalışan hamişler.pantolon sıkıntısına terzim çok güzel bir formül bulmuş,sizinle paylaşmak istedim.gözden çıkrdığım pantolonlarımı ona götürdüm ,kemer kısmını kesip oraya penye parçası eklemiş,harika hamiş pantolonuna dönüştü.hatta çok sevip atamadığım bir kotum vardı.onada aynı işlemi yapmış. bu işten anlayan bir terziniz varsa sizde yaptırabilirsiniz

hey bu çok güzel bir fikir bende deneyeceğim... :)

dün gece hiç uyuyamadım desem yeri var, uzun bi aradan sonra ilk defa topuklu giymiştim işlerimde uzayınca 12 saat ayagımda kaldı ve gece belimin ve karnımın ağrısıyla uyandım sanki belime çivi batırıyorlardı:18: korktum bişey oldu sandım. neden sonra aklıma geldi

Ben Palmers'in kakao yağlı krem ve yağını kullanmaya başladım. Bir de arkadaş tavsiyesiyle Lierac'ın jelini aldım ama henüz kullanmadım.

CLEMENTINE sen 14 hafta olmuşsun hala geçmedimi bulantılar? çıkartıyor musun?

ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?
Ben dar pantolon ve kotları kaldırdım. Hamile pantolonu aldım, biri kot diğeri de işe giymek için siyah olmak üzere. Ebru Maternity'den aldım, internet sitesinde ve limango'da kampanyaları oluyor tavsiye ederim. Onun dışında normalde de kullandığım elbiselerim vardı, onları hamileyken de kullanabileceğim sanırım, ihtiyaç oldukça yavaş yavaş alırım diye düşünüyorum.

Vusi, Funda, Esettin, Görkemli, Tafa, Haticecan, Beralku, Permers, Znrcnk, Elemsu, Sunsun hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnanın cinsiyet öğrenmek hamileliği bambaşka bir boyuta taşıdı benim için. Bebeğim yerine Artık kızım ya da oğlum diyebilmek onu size daha da bağlıyormuş onu anladım. Rabbim hepsine, başta her anlamda sağlık versin bahar kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Darısı sıradakilere, ama çikolata yemeden gitmeyin. test edildi onaylandı. haftalardır açmayan şehzade, çikolatayı yiyince doktoru bile şok etti. meğer açmış da ultrason aletini bekliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…