2012 nisan anneleri haydi buraya...

hıımm çok güzel iyi bi terzim var yarın işe yaramayan pantolonlarımı getircem

hehehehhe komik oğlan şimdiden bir şakacılık ruhu hakim belliki.uamarım ömür boyu yüzünü güldüren bir evlat olur..

oohhh ohhhh çok şükür hamileyim sizlerle burda bu enerjiyi aldıkça okadar seviniorumki hamile olduğuma.yakın bir dostum derdi haattaki en büyük kariyer çocuk poposu yıkamaktır diye anlamıordum artık anlıyorum

Bu arada hala bulantı çeken arkadaşlarım hepinize Allah kolaylık versin, benim tam anlamıyla 15. haftadan sonra geçti. hoş abartılacak kadar yoğun değildi ama ara ara oluyordu. belki bir ümit sizin de geçer.
Gaz problemi çoğu hamilede oluyormuş, hareket ve sıvı alımı önemliymiş kızlar. gaz yapan(mercimek gibi) yiyeceklerden de biraz uzak durmanız, özellikle ayaklarınızı üşütmemeniz belki işe yarar. ben ne zaman ayağımı üşütsem karnım 7 aylık olur zaten gazdan. aklıma gelen çözümler bunlar. inşallah işinize yarar.

bu arada ekstradan şunuda söyliyim soğuk içilen sütte gaz yapar o yüzden atmadan önce ve ılık halde içerseniz ve içinede bi çimdik toz tarçın atarsanız bu problemden kurtulursunuz

Ammmiiinnn canım benim, inşallah hepimizin evladı yüzümüzü güldüren, onurlandıran evlatlar olur. Valla ben de ultrasondaki hareketlerini ilk gördüğümde o hareketleri bir kız yapamaz diye gönlüme erkek ihtimali düşmüştü baya içerde kendince espriler, atraksiyonlar yapıyor bize. çıkınca ne süprizler bekleyecek bizi bakalım Arkadaşın ne güze söylemiş yaaaaa bayıldımmmmmm o popoyu ısırırım ben bide

BAHAR KUZULARIIIIII.. Zaman geçer dimi arkadaşlar sanki çok var gibi... :)

gerçekten buradaki enerjiyi bende çok seviyorum, birçok şey bazen kötü olsada insan iyi hissediyor kendini :)

evet bende mutlu oluyorum çünkü insan kendi gibi hisseden insanların yanında kendisini daha iyi hissediyor
önceden bu yoğun duyguları yaşayacağımı düşünmezdim mesala, hamile kalmamış birininde böyle hissetmesi olanaksız

benim mesaim bitti evime gidiyorum ve akşam inşallah iyi olursam havuçlu kek yapacam kaç gündür canım istiyodu

Oh oh maşallah, inşallah keyfin iyi olur da yaparsın. Şimdiden afiyet olsun size. ben de tesadüfen bugün yemiştim o kekten. gerçekten çok güzel ve ev yapımı gibisi yok valla.

gerçekten buradaki enerjiyi bende çok seviyorum, birçok şey bazen kötü olsada insan iyi hissediyor kendini :)

Ben de sizleri çoookk seviyorum kızlar. bebişler doğduktan sonra da devam tamam mı? hamilelik muhabbetlerinin yerini yok onu yedirdim şunu içirdim, mama tarifleri, bebek gazı, oyun çeşitleri alsın inşallah ve biz bu enerjiyi koparmayalım.

canım ben kızıma hamileyken bu yöntemi denemiştim.çalışıyordum.1-2 hamile pantalonu aldım baktım olmuyor,evdeki nerdeyse tüm kot ve pantalonlarımın bellerini ribana yaptırmıştım.
çünkü sadece göbiş şişiyor,ama hamiş kıyafetlerinin bacak kısımları çok bol çirkin duruyordu.

kesinlikle tarifi imkansız bir duyguymuş.eskisine nazaran hissettiklerim

uyuşuktum yani kendim için asla yemek yapmam mesela şimdi oturdum en iyi sebze çorbası nasıl yapılır tarifini alıyorum no t ediyorum.
eşime bana karşı olan davranışlarına ne kadar kızsamda onu affediorum çünkü bana bu muhteşem şeyi taddırdığı için
eskiden çoğu şeye öfke duyardım sinirlenirdim.şimdi merhamet edip onun için dua okuyorum.
saçımın dibi yarım cm uzasa boyatırdım şimdi beazlarım çıktı kendimi bu halimle bile güzel hiisediyorum.
kilo alrım endişesiyle her pazartesi diete başlardım.şimdi yeterki canım istesin bebeğim için yararlımıdır diye bakıp sonra oturup yiyrum
markete gidip alışverişe üşenirdim 40 km uzaklıktaki köye sırf köy domatesi ve biber almak için gidiyorum
doktor hastane ilaç sevmezdim ve asla ilaç kullanmazdım .ne folik asidi nede eleviti bir gün atlamadım doktorun randevusu gelsede bebeişim nasıl bi görsem diye utanmasam hergün hastaneye gidicem.
bende böyle kızlar sizde durumlar nasıl

Evet arkadaşlar bende burda kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kızıma hamileyken hiçbirşey yaşayamadım ultrasyon resimlerimi bile kimseye gösteremiyordum, çünkü kimse benimle ilgilenmiyordu. İlgilenmelerinide beklemiyordum çünkü annem çok hastaydı ben zaten kendimi hamile gibi hissetmiyordum o mide bulantıları Allah'ım ızdırap çekiyordum ve bunları belli etmemeye çalışıyordum ve 7.5 ayımdayken annemi kaybettim dünyam başıma yıkılmıştı kızım doğana kadar hayattan kopmuştum ama kızım beni hayata bağladı . Çok sıkıntı, üzüntü, moral bozukluğu yaşadım. Allah'ıma şükrediyorum ki bu bebişimde herşey yolunda Allah'ım kimseye dert verip derman aratmasın. Şuan mide bulantıları vs. hiçbirşey önemli değil benim için bebeğim sağlıklı olsun ben hamileliğimi yaşamak istiyorum ve yaşamaya çalışıyorum ve sizlerle de bunu daha iyi hissediyorum.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

merhaba kizlar,

ya ne güzel ifade etmissiniz duygularinizi inanin okurken duygulandim. Burasi gercekten cok güzel bir yer, en azindan dertlerimizi sevinclerimizi paylasabiliyoruz ve hepimiz birbirimizin ne hissettigini anlayabiliyoruz...

Benim hic aklima gelmezdi hamile olacagim ve su an bu satirlari burada yazacagim. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.. iyiki varsiniz!!!

Insallah dogumdan sonrada hepimiz yine burada güzel muhabbetlere devam ederiz.. Allaha emanet olun, sevgiler selamlar

ben çalıştığım için sık yazamıyorum ama yazıları tek tek okuyorum bende bir an önce bebeğimi kucağıma alıp sıkı skı sarmak ona sımsıkı sarılmak istiyorum

günaydın kızlar.bende yazıları okuyorum cevap vermesemde bazen.çok güzel duygularınızı anlatmısınız bende sizinle aynı durumdayım 3 hamileliyim diye bilirim ilk bebeyimi 8 aylıkken karnımda kaybettım.kızıma hamile kaldıgımda cok korkuyordum bunuda kaybedeceyım diye hep bır korku vardı sevemıyordum bıle çünkü ilk bebeyime benı okadar cok sarsmıstıkı hep korku ile gectı hamılelıyım.sezeryanla dogum yaptım narkozdan yarı ayık yarı baygın hatırlıyorum ilk baktıgım sey elımde bıleklıyım varmıydı sonrasını yıne hatırlamıyorum dusun yanı elımde bıleklıyım varsa bebeyım yasıyordu çünkü bılıyorsunuz dogumdan sonra bıleklık takılıyor öyle bır sey işte kızım dogtuktan sonra sarılık gecırdı sırf dr elimden almasın ayrılmayalım dıye dakkada emdırıyordum kı idrarından atsın dıye .şimdi ise 9 sene aradan sonra gelecek meleyımız cok farklı bır duygu cok hemde unutmusum sankı herseyı hareketlerını 3 gundur okadar guzel hıssedıyorum kı o kadar guzel bır duygu kı anlatamam cok heyecanlanıyorum ogun konusuyorum cinsiyetını bılmıyorum ama kızım oglum dıye mıyorum ama ıyı kı varsın dıye konusmaya basladım bebeyımle inş bır sorun olmaz meleyımı kucagıma hayırlısıyla kucagıma alırım .sizlerde oyle inş

merhaba kızlar,
günaydın hepinize.hepinize katılıyorum buranın enerjisi gerçekten çok hoş. buradaki sohbetler çok güzel üç aşağı beş yukarı yaşadıklarımız aynı. çevremizdeki insanlarlada konuşup paylaşıyoruz ama süreklide söylenmiyor miğdem bulandı,canım şunu istedi,şimdi mutluyum şimdi mutsuzum galiba oynadı...ama burada hepimiz aynı olduğumuz için herşeyi rahatça paylaşıyoruz.inşallah doğumlarımızıda paylaşacağız...bakalım açılış kimden olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…