2012 nisan anneleri haydi buraya...

Teşekkür ederim çok, anladığım kadarıyla 7-8. haftalar tehlikeli.. Folic Asid ve progynex verdi doktor, kullanıyorum, okul açılana kadar da dinleniyorum :) mide bulantım çok fazla çıkarmıyorum ama yemeklere yaklaşamıyorum bile yiyebildiklerimde oldukça rahatsız ediyor, doğal bir süreç bu sanırım, benim gibi geçiren arkadaşlar vardır herhalde ?
Senin kaç haftalık? Hep böyle iyi sağlıkla kalırsınız umarım... Hayırlısı olsun hepimiz için.

Merhaba bende nisan annesi olacağım kısmetse sat'a göre 6+4 muhtemel doğum 15 nisan gibi gözüküyor yarın doktoraa gideceğim bakalım neler söyleyecek .. sevinçlerinize ,korkularınızı çok iyi anlıyorum bu benim ikinci bebeğim biraz daha tecrübeliyim sanırım .. ara ara lekelenmelerim oluyor umarım bir problem olmaz .

merhaba canim,

Benim su an 8 haftalik su an.. amin canim insallah hayirlisi olsun hakkimizda... Benimde mide bulantilarim oluyor ama öyle cikaracak kadar kötü degil Allaha sükür. Simdilerde baya hafifledi...doktor zaten bir kac haftaya kadar iyice hafifler dedi... Onun disinda pek bir sorun yok su an..

Sende dikkat et kendine canim... sevgiler

Kızlar bugun inş allah bana en güzel kandil hediyesi verecek dualarınız esirgemeyin kalp atışlarını duymak için gideceğiz inş duyarız sevincim o zaman olacak hep içimde bi şüpe vardı inş rabbim bugun o şüpheleri bitirecek

yukarıdaki yazımda biraz deneme şeklindeydi yeni üyeyimmm tüm külübe merhaba.. bugun 7 hafta 2 gunluk (8. hafta) oldukk.. tatilde küçük bi ilçee olduğum için geçen hafta devlet hastanesindeki bi doctora gitmek zorunda kaldım ağzından kerpetenle laf aldımm dotorun..10 gün sonra gel dedii..öyle kalp atışından filan bahsetmedii..kendime özel doctor bulmam lazımm..midemin bulantısı sürekli mideme bişey indirmekle dindiriorumm az acıktımıı başlıoo..
yüzüstü uyumayı seviorumm sabah göbeğimin alt kısmından tık tık tık die çok hızlı titreşimler geldi nabız gibi ama nabızdan daha hızlı ve güçlü şaşırdım bu ne diee bebeğin kalp atışını duymam imkansız heralde değilmi :S

İnşallah canım, güzel haberlerini paylaşmayı unutma. dualarımız hep kabul olur inşallah

merhaba güzel anneler,
bu gün 7+1 oldukk. dün yediğim yemek hala ağzıma geliyor miğdemi bulandırıyor. normalde sevdiğim dokunmayan yemekler nasıl olurda bana bunu yaparlar sevdiklerim dokunuyor rahatsız ediyor sevmediklerimi zaten hiç yiyemiyorum...
kızlar bir sorum var akıntılarınız ne alemde benim çok akıntı oluyor mecbur sevmediğim halde günlük ped kullanıyorum ve ondan bile taştığı oluyor birden geliyor ve acaba kanama mı oldu diye tuvalete koşturup ödümü koparıyor. tecrübeliler normal mi bu?

MERHABA, akıntı olması çok normal diye biliyorum istersen aşağıdaki yazıyı bir oku umarım yardımcı olur..

Akıntı

Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!

Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

kızlarrrrrr yetişin 3 gundur yemek yıemıyorum serum serum serunm dayanamıyorum bunyem ıflass ettı benımmmm

kızlar geldim dr bebeğimin kalp atşlarını duydum ama çlokda mutlu değilim kalp atışları yavaşmış bayramdan sonra tekrar gideceğim

kızlar geldim dr bebeğimin kalp atşlarını duydum ama çlokda mutlu değilim kalp atışları yavaşmış bayramdan sonra tekrar gideceğim

Geç döllenmedir belki. Zor ama güçlü olmaya çalış canım. inşallah Allah'ın izniyle pıt pıtlar artar haftaya. çok olumsuz olsaydı zaten 10 beklemezdiniz değil mi. geçmiş olsun öpüyorum seni

Merhabalar Hatice,
Benim de dün tam 8 hafta doldu ne tesadüf :) birlikte doğurucaz sanırım :)
Sevgiler bizden..

merhaba , bende bugün doktora gittim benimde kalp atışları duyuldu ama bana yavaş yada normal diye birşey söylemedi .. neden olabileceğini geç döllenme veya abdominal bakma ile ilgili vs.. gibi birşeyler söyledimi ? ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

ayy canım aynen ben de senin gibiyim biz daha küçüğüz ama akıntım da belirgin şekilde artış var ben de arada kanama oluyor diye ödüm kopuyor.allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah

canım teşekkürler bunu paylaştığın çok iyi olmuş.

canım umutsuzluğa kapılma sakın bol bol dua et bu gece inşallah bayramdan sonra güzel haberler verirsin bize

merhaba arkadaşım, gebeliğin hayırlı olsun öncelikle, seninle gebelik tarihimiz aynı, sana bikaç sorum olacak, ilk kontrolünü oldunmu, keseyi gördünmü, kalp atışını duydunmu duymadıysan ne zaman gideceksin, benim de kafam çok karışık:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…