2012 nisan anneleri haydi buraya...

merhaba canım senin hamileleiğin de hayırlı olsun.ben yarın gideceğim ilk kontrolüme inşallah keseyi görebiliriz kalp atışlarını duyamayız herhalde.hatta bana keseyi belki de göremeyebilirsin diyen arkadaşlarım oldu yani erken olabilirmiş ama inşallah görürüz de içim biraz rahatlar.sen nezman gitmeyi düşünüyorsun.yarın doktordan gelince yazarım yine

yarın görürsün canım ben keseyi 4+5 de gördüm, bayramdan sonraki pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktor, senin ağrın falan var mı

yarın görürsün canım ben keseyi 4+5 de gördüm, bayramdan sonraki pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktor, senin ağrın falan var mı

arada kasık ağrılarım oluyor canım bir de uzun süre ayakta kaldığımda belim ağrıyor.göğüslerim acıyor ve ara ara mide bulantısı yaşıyorum hııı bir de halsizlik ve uyku eğilimi var şuan için yaşadıklarım bunlar.ne güzel sen keseyi görmüşsün bana da kısmet olur inşallah.sende neler var peki.doktor neler dedi gittiğinde

meraba bende nisan annesi olucam Allah kısmet ederse
merhaba canim, Allah hayirli ugurlu etsin hamisligini...insallah sag salim kucagina almayi da nasip eder Rabbim...selamlar

kızlar geldim dr bebeğimin kalp atşlarını duydum ama çlokda mutlu değilim kalp atışları yavaşmış bayramdan sonra tekrar gideceğim

canim cok sevindim kalp atislarini duyduguna... insallah bayramdan sonrada daha güzel haberlerle gelirsin... doktor bana hic kalp atisi yavas veya hizli diye bisey dememisti Allah Allah... insallah hersey yolundadir canim... Allah büyük... kalbini ferah tut...sevgiler

Merhabalar Hatice,
Benim de dün tam 8 hafta doldu ne tesadüf :) birlikte doğurucaz sanırım :)
Sevgiler bizden..
merhaba Ada2535,

evet canim ya, ikimiz ayni tarihlerde dogum yapacaga benziyoruz..benim tahmini dogum tarihi 5 nisan, sana kac dedi doktor?? Senin düsündügün bir yöntem varmi dogum icin ??
nasil gidiyor hamileligin, mide bulantilarin falan cok oluyormu?? Dikkat et kendine canim..sevgiler

selam psikolo,

seninde hamileligin hayirli olsun..Allah sag salim kucagina da almayi nasip etsin insallah... Rabbim hepimiz sana emanetiz... sevgiler

Mehabalar,
Bana da önce 8 Nisan sonra 6 Nisan dedi doktor doğum için:) Normal istiyorum inşallah mümkün olur.. Sen ne düşünüyorsun? Mide bulantılarım bugüne kadar çok yoğundu ama bugün çok iyi hissediyorum iştahla kahvaltı yaptım, birden böyle düzelmesi beni korkuttu açıkçası doktora gitmemize daha bir hafta var :/ normal midir bu acaba ? :)

Merhaba , normal doğum en sağlıklısı umarım şansın yaver gider ve normal doğum yapabilirsin. Miğde bulantıları bendede başladı ancak arada kendimi çok iyi hissediyorum . Doktorum yemekle ilgili sıkıntı yapma sadece kandan besleniyor şimdilik problem olmaz dedi .. sende de bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası :)

Teşekkür ederim Psikolo::) B
Benim korkum beslenmesiyle ilgili değil bebeğin sağlığıyla ilgili, bugün hiç midem bulanmadı, ama dün progesteron'u almayı unutmuşum ondan mı bulanmadı diye düşünmüyor değilim ?:) Umarım dediğin gibi şansımız yaver gider de normal bir süreç ve doğum yaşarız. Senin ne kadar oldu?

merhaba arkadaşlar
bugün ilk kontrolümüz vardı çok şükür keseyi gördük:)) 4mm boyutu önce göbekten baktı göremedi sonra alttan baktı.herşeyi normalmiş güzelmiş dikkat etmem gereken neler var diye sordum kendini fazla yorma dedi bir de ilişki yok dedi.düşük tehlikesi var falan demedi ama ilişki yok dedi acaba tedbir olarak mı dedi??15 gün sonra da bebeğimizi görmeye gideceğiz inşallah.

merhaba;
3 gün önce evde yaptığım test neticesi hamile olduğunu öğrenmiş ve bayram ertesi doktora gitmeyi tasarlamıştım. ancak kasıklarımdaki batmalar arttı ve bayram tatili öncesi bir kontrol olayım dedim ve bugün doktora gittim. son adet tarihime göre 5+6yım. gerçi doktor sormadı sat falan. direkt ultrasonla baktı. göbekten ultrasonda "belli belirsiz bir kese görünüyor" dedi. vajinal ultrasondaysa keseyi gayet belirgin gördü.
hastaneye gitmeden önce azıcık kahverengiye çalan bir akıntı olmuştu. vajinal ultrasondan sonra doktor da farketti. beta hcg'ye baktılar bugün, 7165 çıktı. pazartesi sabah tekrar bakılacak. iki değer arasında olumlu gelişme varsa sorunun olmadığını anlayacakmışız. gittiğim doktor çok ketum bir bayandı. hiçbir açıklama yapmadı. sağ kasığımdaki ağrıdan bahsedince ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. ama bir yorum da yapmadı. daha önce kistlerim oluyordu yumurtalıklarda, ben söyledim ama doktorda gene ses yok. test sonucunu bekleyelim dedi.
açıkçası doktor meselesini bayramdan sonraya erteleme sebebim biraz araştırıp muayenehaneden doğru dürüst randevu almaktı. ama kaygılarım sonucu bugün soluğu çok da bilmediğim bir hastanede aldım. kaygılarım daha da arttı. çok az da olsa kahverengimsi akıntı devam ediyor gibi. kötüye yormak istemiyorum ama gerçekten endişeliyim.

merhaba canım hamiş oldugumuzu aynı gun ogrenmısız:) kac haftalık senın bebiş..benım gec dollenmeden dolayı dogum nısan mı mayıs mı olcak cozemedım:)

İnşallah canım .. benimde adete göre 7+0 ama ultrasonda 6+3 gibi gözüktü dr olabilir sorun yok dedi. ama bende miğren var ve gebeliklerimde artıyor ne yapacağım bilemiyorum

merhaba canım hamiş oldugumuzu aynı gun ogrenmısız:) kac haftalık senın bebiş..benım gec dollenmeden dolayı dogum nısan mı mayıs mı olcak cozemedım:)

canım benim şuan 5+2 hayırlısı olsun bitanem senin bebeğinde :) Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ salim

peppe geçmiş olsun canım lekelenmeler önemli olmayabiliyormuş tabi tersi de doğru ama bu süreçte doktorlar kesin yatak istirahati ve çoğunlukla hormon ilacı veriyorlar. benim doktorum parça gelmediği sürece ilaç kullanıp istirahat etmekten başka bir şey yapmama gerek olmadığını söyledi. kistleri olan kadınların bir sorun olmamasına rağmen gebeliklerinde lekelenme yaşadıklarını okumuştum, belki sadece bu yüzdendir ama sen yine de dikkatli ol. doktor konusunda ise sana nacizane tavsiyem seninle açıkça konuşmayacak tüm sorularını cevaplamayacak ve yeterince bilgilendirmeyecek doktorla bu sürece devam etme. gebelik başlamadan önce sadece hazırlık döneminde 4 jinekolog değiştirdim ve üçü Ankara'nın adı çok ünlü olmuş doğum doktorları. fakat hasta ile konuşmaktan aciz olabiliyorlar. zaten duygusal olarak biraz hassas döneme giriyoruz bence böyle bir doktorla hiç kendini üzme, başka birini bul. doktorun iyi olsa bile kullandığı ekipman cihazlar iyi olmayabilir ve bu yüzden senin için risk yaratabilecek durumları gereken zamandan geç farkedebilir. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ve bu küçük sıkıntılar geride kalır.

canım benim şuan 5+2 hayırlısı olsun bitanem senin bebeğinde :) Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ salim

benımde suan 5+6 canım sanırım nısan annesı olcam bayramdan sonrakı kontrolumde net ogreneyım bare:)) senın bebısınde hayırlı olsun..saglıklı ve uzun omru olur ıns cnm..

arkadaşlar çok erken olduğunu biliyorum ve ayrıca Allah hayırlı sağlıklısını versin kız erkek önemli değil tabi de.. cinsiyet konusunda hiç tahmininiz ya da içinize doğması gibi bir durum var mı? ben dün gece rüyamda gördüm ve içime merak düştü birden

slm arkadaşlar.....bende nisan annesi olucam kısmetse 2 ci bebeğim .aralık annesiydim kızımda şimdi bide nisan annesi olalım bakalım....ama sezeryanla doğum yapıcağım için mart ta da doğabilir kuzum hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah....

hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin. daha önceki doğum sezeryan olduğu için mi yine öyle yapacaksın? ben de sezeryana fikir olarak daha yakınım ama hayırlısı henüz çok erken

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin. daha önceki doğum sezeryan olduğu için mi yine öyle yapacaksın? ben de sezeryana fikir olarak daha yakınım ama hayırlısı henüz çok erken

sağol cnm amin ...evet sezeryanla doğum yaptım ilk çocuğumda hakkımızda hayırlısı cnm dktrun sana en doğrıu bigiyi vericektir doğum için sana uygun şimdiden düşünüp strese girme ...

drusella, sağol verdiğin moral için. dün çok panik olmuştum lekelenmeyi görünce. ama evde dinlenmeye çalıştım, artmadı akıntı. yarın yine hcg düzeyine bakıp ne olduğu hakkında fikir sahibi olabileceğiz. gittiğim doktor, hastaları tarafından önerilen bir bayan. ancak herkesin beklentisi aynı olmayabiliyor. ben açıkça bilgilendirilme taraftarıyım. ilaç deposunda şu an bulunmayan bir folik asit hapı yazmakla bitmiyor iş. sonuçta bu haftasonum bin türlü kaygı ile geçiyor. allahtan eşim çok sakin ve destek oluyor da böyle atlatmaya çalışıyorum.
bursa'dayım ben. devlet hastanelerinden birinde doğum yapmak niyetindeyim. deneyimli birkaç doktor ismi edindim arkadaşlarımdan. bayram ertesi onlardan randevu almayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…