günaydınlarrrrrr
içim yanıo bu sbh...
bu yağmur ilk resminde k.validme benzio sanki...bu sbh geldim iş yerine resme baktım baktım birden öyle geldi..
k. validem son geldiğinde çok sevimsiz gelmişti gözüme..ağlamk istioyere ya..hayır ya hayır hayır hayır
Eki Görüntüle 310423
Canım ben de biraz 0-3 biraz 3-6 ay alacağım çünkü bebek iri doğabiliyormuş ya da bir kaç hafta içinde olmayabiliyormuş ileri zamanlar için almayacağım ama ilk etapta aldıklarımda biraz 0-3 biraz 3-6 alacağım genel tavsiyeler o yönde oldu
canm ne hediyesi bu.dun tunide demisti.kargodan almaya gidicem diye
tatlım bilmiyorum ki hafif ağrılar devam ediyor..cuma günü detaylı için randevum var doktorda tekrar idrara baktırıcam..
inş. geçmiştir canım yaa..uğraştırmasa hala ne güzel olur..
bide kaburga ağrısı çıktı çok fena canım yanıyor..
bebişimde hareket etmiyo zaten
ben öksüz ben yetimmmmmmm
Petuş yağmur maşallah çok tatlı dudakları falan dediğin gibi tombul tombul sen sıkma canını benim eşim de annesine inanılmaz benziyor babaya benzerse mecburen kayınvalideye de benzeyecek sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi bu
Doktor konusunda da acıbademde doğum yapmıştı çoğu arkadaşım bayağı da memnun kaldılar. Anlıyorum doktoruna alıştın vs.. Ama doğum anında zaten kimsenin gözü dktor falan görmüyormuş önemli olan iyi bir şekilde dünyaya getirmek ve gerek senin gerekse yağmurun sağlıklı olması... O yüzden her şeyde bir hayır vardır diye düşünelim...
Canım ben 26. haftaya doğru gidiyorum bulantı bitmedi sabah akşam da hiç farketmiyor berbat bir şey çıkarmıyorum bu aralar ama kendimi bıraksam rahat çıkarırım zor tutuyorum doktora sorucam bu cuma niye hala devam ediyor diye?
primadan aradıılar benimde hediyem 27 aralıktan sonra elimde olcakmıss :))
3 gun sonra goncan gelecek sevinmelisin :))
canım kasık agrıları artık normal yaa rahim buyuyo bebik buyuyoo
ama kaburga batmasını erken yasamaya baslamıssın
iç karın denen olay sende dar sanırım yanlara gitmedi gobegin top gibi bide hızlı buyudu sanırım
ondan batmalarda erken cıktı ortaya
benim kzıım olcak gibi yanlara dogru buyuyo popomda aldı basını gidiyo
iç karnım genişmişşmişş :)
ya nasıl hareket etmiyo daha dun demedin mii uykudan uyandırdı diee
tuniş sagdan soldan bastırsana gobike ben öyle yapıyorum baslıyoz oynamaya konusmaya
her kelimeme bi tepik yiyorum
dra sordum annem kızıyodu yapma söyle diee istedigin sekilde oynayıp iletişime gecebilirsin dedi
zaten drda ultrasonda pozisyon degiştirmesi için ultrason cihazını titretiyo bastırıyo :)
canım faceten prima dünyası diye bi sayfa var onu beğenmiştim..orda ilk hediyem formunu doldurdum beni 1 hafta geçmeden aradılar hediye göndercez diye
dün almaya gitcektim ama aradım gelmemiş yarın alabilirsiniz dediler bugün gidip alcam
ilgilenirsen link bu canım..
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
günaydın gacılar
petuş hiç güleceğim yoktu alemsin ya
gadınlar bugün çok eşlik edemiom..
malum dünden kalan pisliği araştırıom hala...amcam paraları kaybetmiş borsada neden kaybetmiş, araştırmacı kişilik olarak ona bakıom..
boş zamanlarda acıbadem hastanesi ve dr larına bakıom...
kadıköy acıbadem hastanesi çok yakın bana kesin oraya gidcem..dışardan çok havalı görünyo:))
ebru gündeşte acıbademde doğurmuştu ya, teselli ettim kendimi ok ok bende orda doğurabilirim:)
kendimi teselli ettim ya sonuçta yani artık test tetkişk hepsi bitti, bi doğurması kalmıştı, dr umda öyle demişti...
kadıköy acıbademde tavsiye edilebilecek bi kadın doğumcu duyarsanız yazıverin buraya..ben çok katılamıom bugün ama okuom no panik...
malum dünden kalan pisliği araştırıom hala...amcam paraları kaybetmiş borsada neden kaybetmiş, araştırmacı kişilik olarak ona bakıom..
kadıköy acıbadem hastanesi çok yakın bana kesin oraya gidcem..dışardan çok havalı görünyo:))
ebru gündeşte acıbademde doğurmuştu ya, teselli ettim kendimi ok ok bende orda doğurabilirim:)
kendimi teselli ettim ya sonuçta yani artık test tetkişk hepsi bitti, bi doğurması kalmıştı, dr umda öyle demişti...
kadıköy acıbademde tavsiye edilebilecek bi kadın doğumcu duyarsanız yazıverin buraya..ben çok katılamıom bugün ama okuom no panik...
abru heralde levette tarabyada felan doğurmuştıur..ama bi ara onuda araştırrım guzum:))kuzum günaydınnn toktoruna biz bile alışmıştık be petuşş kaldıki sen yani
kadıköy acıbademde ebrunun toktorunu öğrensene ona gidersin oda bayandır belki hemide ebrunun toktoru yani muhakkak iyidir
evet bu cmt gidcem bakalım dr umun yanına..dosyamı alcam..eğer hastane kabul ediyosa
çoğu dr baska hastanelere gidebiliyo canım
sen druna bi sor bence dogumda onunla olman sana + moral olur
walla bende yıkarım öyle bişi yaprlarsa heeecanım benim arkadaşım kocaeli acıbademde yaptı doğumu..
Doğum için memnunde kendisi ama doktoru dışardan gelmişti
hastane doğum için iyi dedi çok iyi ilgileniyorlar dedi.
Tek sıkıntı doğduktan sonra bebiki sarılık olunca acıbademe yatırmışlardı yine
o arada arkadaşım wcye gittiğinde bebik açıktığı ağlamaya başlamış
bir iki defa seslenmişler duymayınca mama vermişlerdi
arkadaşım kırdı ortalığı...
Telefon neden etmiyosunuz diye ...
O konuda özensizdiler....
kadıköy acıbadem ile ilgili bişeyler öğrenirsem anlatırım sana.
dun gece bnimde sol kalçam cok agrıdı sanki cat die kemiğim kırılmıs
etime batıyo gibi agrıyodu
yine bacagımın ustune zor basıyodum
magnezyumuda aksatmadan alıyorum ama zaman zman yasıcaz sanırım
Eki Görüntüle 310436
kızlar sizce nasıl bu.. kararsız kaldım.. elbise ve mont.. ne dersiniz
Lolllypop merak ediyorum sonucunu güzel haberlerle gel inşallah.bilgilendir beni tamam mı?
canım dun 100 grlık yukleme yapıldı sonuc soyle ılk bir saatlik gene yuksek 2. saatte dustu seker o yuzden doktor hafif bir diyet verdi sadece ... bu arada 500 gr da kilo vermisimD: sanırım tarcınlı su dengeyı saglıyor diye duusnuyorum 3-4 gundur ıcıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?