özellikle çalışan bayanlar...
süt için gögüs pompası alcanızmı??
ben bebeğimi 3. ay bitiminde bırakacağım için almalıyım die düşünyorum ne dersiniz?
bunun maule olanı var bide elektronik olanı var..
o elektronik olan nasılki..gögüslerine takıp titremeyemi başlıon..
çok komik değilmi ya...
ceryana kaptırırmıyız süt takımlarımızı aceba:))
manuelmi alınmalı elektronik mi alınmalı..
duyan bilen gören varmı:44::44:
okim cnm gün içinde bi ara..çok saol
inş. bol bol sütümüz gelirde..benimde bi arakadaşım öyle yaptı..
evde bebeği emziriken fırsat buldukça sağdıda kendini..(çok komik gelio yaaa kulağa)
onları poşete koyup buzluğa koydu..
sonra sütü azalınca o sütleri vermeye devam etti bebeğe..
kızını 1 yıldan daha uzun süre anne sütüyle besledi bu sayede çalıştığı halde
Aman Allahım kimse yanaşamıyordur sabahları sana.Çalışıyosun sanırım.mesleğin ne?Yaptığın iş zormu?
Evet 2 si de erkek.Ve bir tane daha kız çocuğum var.Amin inşallah.
özellikle çalışan bayanlar...
süt için gögüs pompası alcanızmı??
ben bebeğimi 3. ay bitiminde bırakacağım için almalıyım die düşünyorum ne dersiniz?
bunun maule olanı var bide elektronik olanı var..
o elektronik olan nasılki..gögüslerine takıp titremeyemi başlıon..
çok komik değilmi ya...
ceryana kaptırırmıyız süt takımlarımızı aceba:))
manuelmi alınmalı elektronik mi alınmalı..
duyan bilen gören varmı:44::44:
benim de kızım olacak allah nasip ederse.. yerim ben o ikizleri..
ya canım ben de ilk başta öyle düşünüyordum ama sonra bi tane bişey almayla başladı olay
sonra anaaam
herşeyi alıyorum ve hiç pişman olmadım inan ki.. her biri tahmin ettiğimden iyi geldi.. olmadı gönderirsin geri.. dert etme bence..
cnm hoşgeldin .....ne koycan bakalım kızçenin ismini..oralarda ne moda bi de bakalımgunaydin kizlar.kahvaltimizi yaptik hemen buraya kostuknasilsinz bakalim
banada bi arkadaşım öyle dedi...medela nın çift gögüs pompası varmış..aynı anda iki gögüs birden sağılyomuş.bende erken bırakıp işe gideceğim araştıyorum ama tam rrandıman almış değilim :) burda bi arkadaşım doğum yaptı 2 yıl önce falan, oda 6 ay sonra işe dönmüştü. ozamanlar kullanmış pompayı elektrikli aldım ben rahat ettim diyor, manuel olanlar çok yoruyormuş...
kararsızım, takipteyim bende
ha bir de bu konuda da genetik önemli sanırım annelere sormak lazım ne kadar emzirmişler, benim annem üç kardeşimi de iki yıl emzirmişammaaa ben iki aylıkkken kız kardeşceyizime hamile kalınca beni memeden kesmiş mecburen.. arada olan bana olmuş... Allahım sen koru iki yıl hamile dolaşmış kadın
emziririz biz de bir iki yıl inş... bi de şu yara meselesi olmayaydı iyiyiydi
günaydın güzell anneler ve melekleri nasılsınız
ben ikinci doz aşımı oldum bu kez çok fena acıdı kolumu kaldıramıyorummm((((((((((((((((((((((
günaydınlar sevgili anneler:) oğluşumla havadisleri okuyoruz:) dün doktora gittim 4d ultrasona girdim gördüm oğluşumu doktor bi bbasına bi bana baktı bana benzetti bende inceledim çenesi yüzünün yuvarlaklığı aynı bana benziyo çok mutluyum değişmez inşallah:) şekerimde normal çıktı çok mutluyum, Allah hepinize de güzel gönlünüzce haberler almayı nasip etsin inşallaaahh!
arkadaşlar göğsünüzde kararma war mı?benım göğüslerım bronzlasmış gibi oldu aynı.
arkadaşlar göğsünüzde kararma war mı?benım göğüslerım bronzlasmış gibi oldu aynı.
canm cok sevindim bir sorun olmadigina.ne guzel bebisini gormussun.bizim buralarda ole ayrintili ultrason filan yok.her ay gidiyoz sadece normal ultrasonda bi bakiyo 10 dk.100 lirayi bayiliyorz o kadar yani
benimkiler pespembeydi uçalrı yoktu kapkara oldu uçları çıktı sinir bozucu ya düzelir mi acaba sonra
canm benim gogus uclarimda cok koyulasmis oncekine nazaran.
benimkiler pespembeydi uçalrı yoktu kapkara oldu uçları çıktı sinir bozucu ya düzelir mi acaba sonra
canm benim gogus uclarimda cok koyulasmis oncekine nazaran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?