Tebrik ederim cnm, Allah bağışlasın inşallah.
Benimde 20 Nisan gözüküyor ama bakalım paşam ne zaman gelmek isticek :)
İkizleri kaçıncı hafta da alıyorlar cnm?
birşey soracağım hanımlar şimdi ben sata göre bugün 23+4 üm. ultrasona göre 1 hafta falan öndeyim.yani 24+4
bu hafta cuma doktora gitsem şeker yüklemesi için erkenmi olur sizce.herifim evdeymiş hazır izinliyken gidelim dedik.. ama karar veremedim .şeker yüklemesini yaptıranlar kaçıncı haftalarda yaptırmış oldunuz:26:
cnm ben 23+2 de dr a gittim..ultrasonda 23+3 görünyodum..dr dediki önümüzdeki 3 hafta içinde istediğin müsait olduğun bi gün şekeri yaptır..bende ertesi gün müsaittim gittim..yani 24. haftamda yaptırdım..birşey soracağım hanımlar şimdi ben sata göre bugün 23+4 üm. ultrasona göre 1 hafta falan öndeyim.yani 24+4
bu hafta cuma doktora gitsem şeker yüklemesi için erkenmi olur sizce.herifim evdeymiş hazır izinliyken gidelim dedik.. ama karar veremedim .şeker yüklemesini yaptıranlar kaçıncı haftalarda yaptırmış oldunuz:26:
günaydın arkadaşlar. işlerin yoğunluğundan uğrayamadım kaç gündür. dün oğlumuzu ayrıntılı ultrasyonda gördüm. allaha şükür herşey yolunda. çok net olmasada yüzünüde gördük.
şeker yklemesini sormuş bir arkadaş benim dr umda bişey demedi bir daha 3 hafta sonra gideceğim o zamana kadar zamanı geçmiş olur mu
birşey soracağım hanımlar şimdi ben sata göre bugün 23+4 üm. ultrasona göre 1 hafta falan öndeyim.yani 24+4
Ultrosonda 21 mayıs gözüküyordu fakat ikizler 1 ay önce alınıyormuş.
21 nisan gibi.Bir tane de kız çocuğum var 4 yaşında ve çok afacan ve mızmız.
Bakalım napıcaz?İşimiz zor gibi görünüyor.
Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin cinsiyet belli oldumu?
Ultrosonda 21 mayıs gözüküyordu fakat ikizler 1 ay önce alınıyormuş.
21 nisan gibi.Bir tane de kız çocuğum var 4 yaşında ve çok afacan ve mızmız.
Bakalım napıcaz?İşimiz zor gibi görünüyor.
Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin cinsiyet belli oldumu?
günaydınlar..benide bu sabah bi iştah sardı..evden kahvaltı yapıp çıktım ama gelirken gofret aldım şimdide gofret+çay keyfi yapıom
cnm ben 23+2 de dr a gittim..ultrasonda 23+3 görünyodum..dr dediki önümüzdeki 3 hafta içinde istediğin müsait olduğun bi gün şekeri yaptır..bende ertesi gün müsaittim gittim..yani 24. haftamda yaptırdım..
gözün aydın cnm...24-28 arası yapılır yazıyor nette...
ohh afiyet olsun petunya. ben diyette olduğum için yasak bana onlar hep. ama sanırım iyi gidiyorum 2 haftadır kiloalımını durdurdum. 3 hafta sonra gittiğimde yaklaşık 26 haftalık falan oluyorum o zaman geç kalmış sayılmam. ayrıntılı ultrasyon dr u senin şekerin yüksek çıkabilir dedi. bu kadar kilo aldıysan
bizde uyumlu oluyoruz o zamancanım biz 23+2 de gittik bebişim 2 hafta öndeydi doktor o zaman çağırdı..
günaydın herkese bugün yine annannemizle gezmeye gidiyoruz ilk bebek arabamızın alınmasına şaşırmamak gerek sanırım
evet canım sanırım o dediğinden yapacaklar açlık tokluk şekeriBence ultoson tarihi doğru çıkıyor.SAT lara güvenme çünkü geç döllenme olabiliyor.Açlık ve tokluk şekerinden mi bahsediyosun?
o zaman benimkide normal oluyor arayımda randevu varsa gideyim bari..günaydınlar..benide bu sabah bi iştah sardı..evden kahvaltı yapıp çıktım ama gelirken gofret aldım şimdide gofret+çay keyfi yapıom
cnm ben 23+2 de dr a gittim..ultrasonda 23+3 görünyodum..dr dediki önümüzdeki 3 hafta içinde istediğin müsait olduğun bi gün şekeri yaptır..bende ertesi gün müsaittim gittim..yani 24. haftamda yaptırdım..
gözün aydın cnm...24-28 arası yapılır yazıyor nette...
kuzucum her durumda uyar sana bildiğim kadarıyla 24-28 arası yapılıyor..
günaydınlar bu arada..
öpüyos kızımla her bi yerinizden..
kızlar dişimdeki dolgum düştü,dşçime gittim,direk doldurur,rahat ederim diye.Dolgunun altında da çürük var,onu temizlemeden doldurursam yA DA geçici olarak üstünü kapatırsamj hava almadığı için şişme ya da ağrı yapabilir,ağrımayan dişi kurcalamayalım,doğumdan sonra gel,şu anda morfinsiz çürük kısmı temizleyemem,sinirlere çok yakın dedi,soğuk bir şey içince ufak ufak sızlıyo,inşallah ağrı yapmaz yaa,korkuyorum valla doğuma kadar diş ağrısı çekersem diye :18:
ikizler miiiiHaklısın insan kendini tutamıyor ve sürekli acıkırken yemeden durulmuyor.Ama kilo alan bir yapın varsa dikkat et derim.
Hamilelik süresince rahat etmen açısından.
Kilo aldıracak şeylerden uzak dur.
Benim de nasipse Nisan 21 gibi ikizlerim olacak.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.
canım ultrasan tarihi sürekli değişirBence ultoson tarihi doğru çıkıyor.SAT lara güvenme çünkü geç döllenme olabiliyor.Açlık ve tokluk şekerinden mi bahsediyosun?
Arkadaşlar ben bu aralar bayağı agresifleştim sizde de var mı?
Normalde haksızlığa gelemeyen ama sakin biriyimdir lakin bazı zırtolara dayanamıyorum!!
Geçen eşimle otobüse bindik bizim orası ( beylikdüzü olduğu için ) ücretler farklı tarifeden eşimde adamın daha ücretli ayarladığını sistemi görünce sordu burada bu yazıyor diye adam da çocuk azarlarmış gibi bassağaa gardeşimmm dedi o annnn allllaaaahhhhhhhh hem de benim kocama içimden panter emeli çıkardım
Dedim ki sen kimsin de çocuk gibi koskoca adamı azarlıyorsun terbiyesiz!! haddini bil!! İnsan gibi cevap versen geberirsin dimi dedim ne dedi adam sana alttarafı soru sordu ne bu artistliğiniz sizin bee havanız batsın sizdeki hava kimsede yok pis utanmazlar dedim ama bunların çoğunu adamın gözünün içine baka baka söyledim. Herkes tabi pür dikkat dinliyor kimseden çıt yok tıklım tıkış otobüsten sizin elinize mi kaldık sizi bizimle muhattap edenlere yazıklar olsun dedim eşim şoke oldu tabi sonra da oturdum bir yere niye kendini üzüyorsun ben gereken cevabı verirdim adama dedim bu arada benim eşim çok sabırlıdır. Dedim ki kusura bakma ben senin kadar sabırlı değilim haddini bilsin deyyyuss dedim. Haklısın ama nolur üzme kendini yok dedim eğer bir şey demeseydim üzerdim kendimi şimdi içim rahatladı stress falan kalmadı dedim gerçekten de rahatladım ama
saol cnm.ya benim tatlıyla hiç aram yokda bu sbh resmen bakkal gel gel yaptı bana:)
evet cnm..hızlı kilo alımıyla şekerin bi alakası var sanırım..
ben toplamda 6 kilo aldım dr um çok normal dedi..
şeker testi istedi ama dedi yani bişi çıkacağını sanmıyorum normal kilo alımın yinede yapalım dedi.
veeee şimdi maıl atmış bütün testler normal die:)
şeker testini yırttım yani ben yefrularım..darısı yaptıracak olanların başına..
değerlerimi her tetstte olduğu gibi bundada bilmiyorum ama normal didi yeter bu bana..(idrar+idrar kültürü+kan+şeker yüklemesi yaptırmış bu hafta sonu)
saol cnm.ya benim tatlıyla hiç aram yokda bu sbh resmen bakkal gel gel yaptı bana:)
şeker testi istedi ama dedi yani bişi çıkacağını sanmıyorum normal kilo alımın yinede yapalım dedi.
değerlerimi her tetstte olduğu gibi bundada bilmiyorum ama normal didi yeter bu bana..(idrar+idrar kültürü+kan+şeker yüklemesi yaptırmış bu hafta sonu)
devlette olmasını çok istemiştim vazgeçirdiler beni.doktorun özel bile olsa ilginin devlette çok az olduğunu söylediler.bilemiyorum ki doğru mu?
şuan için medicanayı düşünüyorum.
ay canım ya içim kıpır kıpır etti ikizleri duyunca.. oldum olası sevmişimdir ikiz bebikleri..
kızın bence ikizleri görünce süt dökmüş kediye döner
sana yerdim eder annesi.. ikizlerin cinsiyeti ne.. ay sevindim ben çok neşelendim valla..
allah kucağına almayı nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?