2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nerdesin canım sen hangi hastaneye gidiyosun benim gittiğim yer ok modern ve çok uygun

canm ben yurtdisindayim.teee guney afrika.burdada imkanlar cook iyi,gelismis ama tip coook pahali.sigorta olayida yok.bide dr hic yonlendirmiyo beni ayrintili ultrason,seker yuklemesi,hepsini burdan ogrendim yani.ama su seker yuklemesi yaptirmak istedigimi diyecegim kontrole gittigimde.

benimkiler pespembeydi uçalrı yoktu kapkara oldu uçları çıktı sinir bozucu ya düzelir mi acaba sonra

ayyyhh benimkilerde öle kapakara oldular.. çok özledim pembiş minimini hallerini :))
bende hep soruyorum doğum yapanlara düzeliyormuş tabi öyle kalmıyormuşta tamamen eskisi gibide olmuyormuş

ay canım epey bi uzaksın ama dediğin gibi şekeri sor mutlaka

merhabalarrr ya benimde hamilelikten önce 75 beden olan göğüslerimi suan 90 bedenler zor alıyorr renk değişimi çok belirgin damarlarda sanki dışarda gibi tabi bide çatlaklar ((

benimde 75 ti ama şu an olmuyo taksamda ağrılarım oluyo damar filan yok bende ama süt oluşumu daha tam aktifleşmedi mi acaba

günaydın herkese.................
bugün çok hastayım boğazım kulaklarım ve burnum akmadığı için başım çok ağrıyo............ve ben işteyim (((
bu arada bende bugün rüyamda süt sağma makinesi ve süt saklama kapları alıyodum :)))

merhabalarrr ya benimde hamilelikten önce 75 beden olan göğüslerimi suan 90 bedenler zor alıyorr renk değişimi çok belirgin damarlarda sanki dışarda gibi tabi bide çatlaklar ((

ayenn benimde öyle 75di su an 95 oldu
yalnız paramparca halde görseniz aglarsınız valla
bide ateş var kızlar vudumun diger yerlerine gore alev alev yanıyo
şimdi göbikte buyudu sutyen takmayınca göbiğin ustune oturuyo sıcak sıcak
bi tanesi 1 kilo var valla
çok çatladı ama çooookkkk surmedigim sey kalmadı ama yine de catladı
eskisi gibi tabii olmayacak sutte gidince sonuk balona donucek
püüfffsss

canım ben sepete ekledim..eşim ödeme kısmını yaptı:) kargo nasıl bilmom..5 lira falan sanırım markafonide kargo..
gözün aydın canım...
PETUSCUM daha hic dusunmedik biliyonmu.bizim her is son dakika ya.esim oyle yeni cikan isimleri istemiyo yaprak,cicek,narin vs.
benim gonlumde nilgun var.bilmiyorm klasikmide.soledikce hosuma gidiyo.
aman hiç heycanlı değilsin ya.....
ellerin afrikasında yaşa daha isim bilem düşünme..cık cık cık...
arkadaşlar göğsünüzde kararma war mı?benım göğüslerım bronzlasmış gibi oldu aynı.
canım benim pokumda dahil pek çok şeyim karardı..buna gögüs uçlarımda dahil..insanlıktan çıktım..ama mutluyum:)))
saol canm..
ya iş yerinde nasıl olurki o makina...ses çıkartırmı..benim bu olaya girebeilceğim tek yer iki patronun ortasında toplantı odası var orası olur yani...adamlar tam pür dikkat borsayı takip edcek ben o arada odada 2 saattte bi tırrttttt tırttttt...:))
kızlar mehmet özün kitabında okudum.göğüslerde kararma bebek emeceği yeri daha kolay bulabilsin diye olurmuş.bebek için hazırlık yani :)
evet bebişlere pist sağlaıo yani...görüş alanı yaratıo:))
tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
petuş gözün aydın yawrucum testlerin temiz çıkmasına çok sevindim

saol guzum..darısı başına...

canm bende damarlarda cok belirgin once bu kadar belirgin degildi.hamilelikten dolayimi acaba.

dogru diyon kiz petus bu afrika beni ecnebilestirdimi ne.bide burdaki zencilerin adini koyuyomusum

geçmiş olsun cnm..
ayy çatlak deme menzil ya..hiç istemiom :26::26::26:
pikini giyince o esmer tenden beyaz beyaz fırlasınlar istemiom...bacak göbek..pufff...
dogru diyon kiz petus bu afrika beni ecnebilestirdimi ne.bide burdaki zencilerin adini koyuyomusum

walla bence olabilir...şöyle yakari gibi felan bi kızılderili ismi koysan olabilir yani:)

canm bende damarlarda cok belirgin once bu kadar belirgin degildi.hamilelikten dolayimi acaba.

göğeslerım de cok fazla buyume olmadı once kı camasırlarımı kullanıyorum hala catlagım da yok şimdilik inş olmaz da karınlarınız da basladı mı catlaklıklar?

kizlar ya bebisimin hareketlerini tam hissedemiyorum malumunuz.hissetsem bile hep asagilarda hissediyorum.biraz once elimle bastirdim karnimin altini hemen 2 tane tekmecik gonderdi bana.iyice anladm yani asagilarda hissettigimi.tam karinimin icinde degil yani hissettigim hareketler. dr plesenta asagida demisti.bununla bir ilgisi olabilirmi sizce

göğeslerım de cok fazla buyume olmadı once kı camasırlarımı kullanıyorum hala catlagım da yok şimdilik inş olmaz da karınlarınız da basladı mı catlaklıklar?

canm bende henuz baslamadi.ins catlamaz yaaa.krem vs de kullanmiyorum.ne zaman basliyor catlamaya acaba

çatlak kremi vs kullanıyor musun?

benimkilerde 80 di 90 oldu, şoklardayım :))

ayva çekirdeği çok ii geliyormuş diye duydum...
birde arkadaşımdan öğrendim emzirirken göğüsleri çok çatlamış yara olmuş ne sürse fayda etmemiş emziriken ağlamış hep.. sonra saf zeytinyağını denemiş 2 günde hiç bişi kalmamış... aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…