2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım eğer 32.haftaya kadar çalışcaksan hem doğum öncesi hem doğum sonrası paranı alabilirsin.daha öncce bırakıcaksan bişey diyemem de..

canım valla durum neyi gösterir bilmiyorum
o zamana kadar yapabilirmiyim falan
ama zaten o zaman devletin sana verdiğim para
hemen hemen 1500 ün üstünde oluyor
ee işsizlik parası alsan 6 ay oda o kadar zamanda
aynı hesaba denk geliyor
yanlısmıyım?
tam olarak bilmiyorum cünkü bi kaç gündür arastırdıgım kadarıyla böyle

walla ben 5. haftadan buyana bulantılardan ötürü mutfağa giremez oldum, amabeyim sağolsun her akşam yemeği yapıo, sbh da kahvaltıyı hazırlıo, üzülüyorum ona ama yapcak bişi yok, giremiyorum mutfağa, herşey kokuo...2 aya yakın bi zamandırda eli elime değmio değil öpmek yada daha ileri gitmek:))temmuzda bebek denemsi yaptım olabilecek günlerde sonra dedik büyüsü bozulnmasın sonucu alana kadar bekleyelim..temmuz sonunda öğrendik gelyo bebek, öğrendiğimiz günden buyanada bulantılardan sırtım dönük yatıyorum:)) borç olarak yazıo bunları haneye...rövaşı olcak elbet doğumdan sonra..

selam arkadaşlarrr cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım keyifler iyidir inşallahhhh

okuduğum kadarıyla bırak yemek yapmayı eşlerinize bile yaklaşmıyormuşsunuz inşallahh bu durum hemen geer çok şükür benim öyle sorunlarım yok arada bulanıyo mideme ama çabuk geçiyo çok şükür

canım şöyle dednya sen işyerinden çıkamrışlar gibi gözüküp işssizlik alıcam diye.doğum sonrası iznin bitince çıkarırlar seni her ikisini de rahatça alırsın.benim arkadaşım öyle yaptı.doğumdan sonra işyeri çıkarır gibi gösterdi her ikisinide aldı.tabi o zamana kadar dayanamam dersen bilemiyorum tabiki

allah kolaylık versin canım bence doğum sonrasını beklemezler mide bulantın geçince

ultrason resimleriniz varmı kızlar son halleri bebişlerinizin ekleyelimmi :))daha küçüklerdir ama ekleyebilen varsa ekleyelim

aklıma geldin az önce nerelere kayboldu diye ıyısındır inşallah

evet buda mantıklı
burası artık benim ailem gibi oldu
patronum abim gibi
bunu istememde hiçbirşey demez
ama şirketin o zamanki durumu nasıl olur onu bilemiyorum işler
biraz sallatıda gibi bide komple kapanırsa daha kötü olur

aklıma geldin az önce nerelere kayboldu diye ıyısındır inşallah

iyiyim çok şükür sevdacım annemde kalıyorum ve orda net yok böyle arada bir gelip bakıyorum işte çok zor oluyor nete alışınca yaaa tv de filan hiç bişey yok izlmeye dair hehehe sen nasılsın tatlım

iyim canım mide bulantıları var başkadsa bi sorun yok elhd.
ne güzel tam kafa dinleme yeriymiş annenın evı:)

benimde aynı ya soğandan nefret eder oldum sayfa açık fakat ben yatıyorum midem çok bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor değil süt yumurta sevdiğim şeyleri bile istemiyor vicdanım çok rahatsız ne zamn geçicek diye gün sayıyorum Allah hepimize kolaylık versin

doğum parası işi nasıl oluyor nasıl alınıyor ne zaman kimden alınıyor?

ahanda benim bebişimmm 6+3 günlükken yani 2 hafta önceki halimiz teyzeleriiiii yukardaa minicikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…