kızlar benim göbeğim vardı zaten ama sanki daha bi değişti görenler büyümüş karnın hamileliğin belli diyor.bu kadar erken normal mi bilmem..biz 9+5iz
orda ufacıcık nokto gibi olanmıı :):)
benimkide 6+4 o zaman benikide böyle:):):)
maşallh cnmmm :)
kızlar lilypie deki tickerları nasıl kopyalıyoruz acaba ?
anommm. bu çook küççük geldi şimdi gözüme...8+1 de görmüştük bizimkini en son bayağı kafa göbek ve ayak şeklindeydi..göbek dediğim yerde yanıp sönüodu, pıt pıt kalpti:)) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok güzel...
ekleyelim kız hadi bakalım bebişler ne alemde isterseniz yeni topic açalım 2012 bebeklerinin resimleri diye güzel olmazmı
yukarda bi beyazlık varya canım doktor kaç haftalık olduğuna bakmak için işaretlemiş üzerinden orası tam 0,57 cm cik
anommm. bu çook küççük geldi şimdi gözüme...8+1 de görmüştük bizimkini en son bayağı kafa göbek ve ayak şeklindeydi..göbek dediğim yerde yanıp sönüodu, pıt pıt kalpti:)) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok güzel...
yukarda bi beyazlık varya canım doktor kaç haftalık olduğuna bakmak için işaretlemiş üzerinden orası tam 0,57 cm cik
sendemi eşine yaklaşırken sorun yaşıyosun canım:). bende öperken bile zorlanııyorum sarılamıyorum bile
sendemi eşine yaklaşırken sorun yaşıyosun canım:). bende öperken bile zorlanııyorum sarılamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?